Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Echipa de Constructii, Partea 1
Autor : iMeow - 2016-04-21
Citita de 21905 ori - Nota 5.36 (87 voturi)
Imediat ce ne-am mutat in propria casa, sotul a decis sa extinda garajul pentru a putea, pe langa masina, sa isi amenajeze un atelier. Nimic de mirare, considerand pasiunile sale. Dupa niste sfaturi de la constructori, extinderea a devenit o operatiune de demolare, urmata de ridicarea unui garaj nou, mai mare. Aparent, vechiul proprietar nu facuse o treaba prea buna, iar o extindere ar fi rezultat in probleme mai mari.

Am decis sa pornim operatiunea imediat. Sotul lucra de dimineata pana seara, dar eu eram in concediu in acea perioada. Ramase deci, pe umerii mei, sa supraveghez echipa ce urma sa faca lucrarea.

In prima zi s-au prezentat la usa 5 barbati, din care unul iesea in evidenta, avand o statura mai mica si imbracaminte mai eleganta. Dupa ce s-a prezentat, am aflat ca el se ocupa de echipa, si va mai veni din cand in cand sa verifice progresul. Trasaturile celorlaltor barbati erau diverse, dar un lucru aveau toti in comun: corpurile le erau musculoase, iar pe langa mine pareau a fi niste matahale. Sunt o femeie foarte scunda, dar oamenii astia l-ar fi facut si pe sotul meu sa para mic. M-am simtit intimidata pe moment, dar stiam ca in caz de probleme, nu trebuia decat sa iau telefonul.

Din fericire, nu a incaput vorba de asa ceva. Primele zile au decurs perfect. Constructorii au venit la ora stabilita, si-au facut treaba fara sa existe vreun eveniment notabil, apoi au plecat acasa, purtandu-se frumos de fiecare data cand am interactionat in vreun fel. Totul acompaniat de o galagie infernala, pe tot parcursul zilei. Daca era un motiv pentru care voiam sa termine cat mai repede lucrarea, atunci galagia era acela.

Nu am pus prea mult accentul pe sex in viata de pana acum. Am avut un singur prieten inca din scoala, cel ce mi-a devenit ulterior sot. Eram activi din punct de vedere sexual, partidele relativ dese fiind un pic de condiment peste relatia noastra. Deseori nu ajungeam la un orgasm in timpul actului, dar era deja ceva normal si usor de rezolvat. Atat timp cat el se simtea bine, si eu ma simteam bine. Fanteziile din timpul masturbarii erau mereu legate de el, si desi nu ma feream sa fiu atenta la alti barbati pe care-i gaseam atractivi, nu mi-a trecut vreodata prin minte sa o duc mai departe de atat.

Cu toate astea la o parte, ajungem in dimineata zilei din prezent. Sotul a plecat de ceva vreme la servici, iar eu ma aflu pe pat, intinsa pe spate, complet goala. Imi maingai trupul imaginandu-mi mainile sale pe mine. Incep de la sani, pe care ii masez incet dar apasat, cum ii place lui sa o faca. Continui in jos, desenand cercuri cu degetele, crescand intensitatea pe masura ce cobor. Respiratia mi se accentueaza, iar ca de obicei, linistea din camera este inlocuita de suflul si gemetele mele. Totul se intensifica pe masura ce avansez cu degetele, apropiindu-ma de...

Soneria imi taie firul complet. Ma uit la ceas, este 9:00. A durat totul prea mult, constructorii sunt gata de lucru iar eu sunt intinsa pe pat, cu picoarele complet deschise. Pe moment totul mi s-a parut atat de caraghios incat as fi ras, daca nu as fi avut alte probleme mai urgente de rezolvat. Am deschis usa camerei si am strigat, "Imediat!". M-am imbracat cat de repede am putut, dupa care le-am deschis oamenilor.

Intreruperea nu a parut sa aiba efect indelungat. Imediat ce m-am asigurat ca barbatii s-au apucat de munca si nu au nevoie de nimic, m-am intors in camera. Intentia era sa imi fac de lucru, dar inca ma simteam prea excitata pentru asa ceva. Mai arunc un ochi pe geam, inainte sa inchid draperiile. Nu stiam de ce pe moment, dar mi-a atras atentia modul in care doi din ei isi aruncau cu usurinta unul altuia niste saci mari de, am presupus, ciment sau nisip.

Ma intorc pe pat si incep sa imi dau jos, incet, din haine, cu speranta ca pot ajunge unde ma aflam inainte sa fiu intrerupta. Pe masura ce imi expun trupul, fel de fel de ganduri noi imi trec prin minte. Incerc sa nu le acord atentie, dar ma opresc la unul din ele, uimita. Ma imaginez langa barbatii de afara, si vad acum indeaproape diferentele dintre trupurile noastre. Suntem toti dezbracati, iar eu il tin in brate pe cel mai masiv dintre ei. Incerc sa-i cuprind taila cu ambele maini, dar nu reusesc. El insa, ma tine strans cu o singura mana. Intreg fundul mi-e acoperit de palma lui, care-mi maseaza fesele, incet. Incerc sa ma ridic pe varfuri. Abia ajung cu buzele langa buricul sau. Dupa ce cobor, imi indrept atentia spre barbatia lui, ce statea aplecata peste umarul meu. Era un penis pe masura purtatorului. Imens, maro, cu vene proeminente, stramb si deformat. Simteam ca mi-e frica de ce vad, dar in acelasi timp eram indragostita pana peste cap. Simteam nevoia sa cuprind monstruozitatea in gura, dar toate incercarile au esuat. M-am rezumat la a ma juca cu limba pe sub pielea ce ii mai acoperea inca un sfert din capul bulbucat, in timp ce cu mainile ii masam testiculele tari si rotunde.

Ii simt mana cum ma da la o parte, si incearca sa ma intoarca cu spatele. Ii mai arunc o ultima privire penisului hidos, dupa care ajung cu spatele la barbatul "meu". Pot sa-i vad pe ceilalti, masturbandu-se in timp ce privesc scena ce se desfasoara in fata lor. Simt cum umerii imi sunt impinsi in jos, iar inainte sa-mi dau seama ce se intampla, ma aflu in genunchi, cu privirea in pamant si cu fundul ridicat, oferind, fie ca vreau, fie ca nu, acces complet la partile mele intime. Imaginea penisului imi trece din nou prin minte. Frica se intensifica, dar la fel o face si extazul. Incep sa tremur, dar in acelasi timp simt dorinta nebuna de a fi dominata. Barbatii din fata mea continua sa priveasca, de data asta cu nerabdare, parca. Sperau ca dupa ce *el* se va satura de mine, ma va arunca in fata lor, lasandu-i sa-si satisfaca nevoile.

Ingenuncheaza si el, in spatele meu, dupa care imi inveleste complet corpul cu al sau. Cu mana dreapta isi ghideaza monstruozitatea catre vaginul meu. Nu ezita nici o clipa. Las un strigat de durere, pe care mi-l infund repede, lasand loc lacrimilor si scancetelor. Barbatii de pe margine sunt vizibil din ce in ce mai excitati, in timp ce eu ma simt de parca as fi taiata pe jumatate de un fierastrau imens. In acel punct imi doream mai mult decat orice sa fiu lasata sa plec, dar partenerul meu avea in plan sa ma demoleze complet. Curand penetrarea dureroasa s-a transformat intr-un du-te-vino ritmic si placut. Simteam o amestecatura de amorteala, furnicaturi, si senzatie de placere. M-am oprit din scancit si am inceput sa gem. Barbatii din fata o luasera parca razna, masturbandu-se in acelasi ritm in care eu eram penetrata.

In momentul in care gemeam mai tare, el se opreste. Ma uit nedumerita, si aud "Daca mai vrei, cere."

"Continua, da-mi-o!"

"Nu asa.", dupa care imi sopteste la ureche.

Sunt luata prin surprindere, dar decid sa repet ce mi-a spus.

"Fu-te-ma, te rog!"

Continuam totul. Acum nu mai eram cu sotul meu, cu care am fost toata viata. Nu mai faceam dragoste. Eram fututa de un barbat caruia nu ii puteam rezista, un barbat care a decis sa ma faca femeia lui, la fel cum si altele au fost facute inaintea mea.

Simt cum i se umfla pula inauntrul meu. Se apropie de orgasm. Ce inainte erau gemete galagioase, acum sunt ragete. Mi-o da din ce in ce mai repede, pana se opreste, si simt primul jet de samanta cum ma loveste inauntru. Urmeaza noua jeturi, fiecare acompaniat de cate un raget, din ce in ce mai tacut. Dupa ultimul jet decide sa mai stea ap...



    Login