Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

E primavara
Autor : ruxic - 2022-03-23
Citita de 11188 ori - Nota 7.24 (93 voturi)
Revin cu povești întâmplate. Era primăvară, da. Și de aceea. Eram însurat. Să zic de vreo trei ani? Cam așa. O luasem de undeva de la munte, fată cuminte, sănătoasă, pântec încăpător. Haha, nu făcusem copii, dar testam la greu. Exista totuși ceva, avea o soră. Nu știu alții cum sunt, dar când îți iei o virgină și o înveți tot ce știe, nu-i vorbă, că și eu eram destul de tânăr și nu știam mare lucru în plus, chiar dacă face cum îți place, că s-a calificat la locul de muncă, vrei și tu ceva nou, ceva inițiativă, ceva care să-ți arate că te respectă, că te iubește. Mă iubea, știu și credeam asta, dar nu considera că în afară de ce făceam în mod normal, trebuie să mai miște altfel. Nu refuza nimic, dacă-i ziceai că și asta se face, dar atât. Ciudat, dar există și astfel de femei. Dar avea o soră, precum spuneam, cu cel puțin zece ani mai mare și mai experimentată în căsnicia ei monotonă, dar din care venea cu niște povești destul de excitante. Spre exemplu, că se uda din câteva săruturi. Soțul ei confirma și râdea. Apoi, că ei au dormit în pat și cu niște verișori căsătoriți, pocăiți, care spuneau că nu se face sex decât când vrei să ai copii, dar peste noapte se trezeau pe rând să și-o tragă. Fiecare cu a lui. Desigur că nu adormeau imediat, îi ascultau și pe ceilalți. Și acum, după câteva pahare de vin, ne povesteau ce auzeau. Nimic, doar gâfâieli.

Eu o curtam pe cumnată în mod deschis. Aveau copii mici și nu mă feream de ei. Și uneori nici de cumnat, el râdea, de fiecare dată când îmi aluneca mâna pe sânii ei sau mergeam la munte vara și o încheiam eu la sutien, că pe el îl enerva. Desigur că și pe munte, după ceva trăscău la urcare, când încheiam sutienul întâi aranjam frumos ce avea să ascundă în el, apoi clama. Nu prea aveam ce aranja, i se lăsaseră și micile intenții de sâni pe care se presupunea că le avusese, dar era sexi și așa. Ba o mai și descheiam după câteva alte pahare să mă pună să o închei la loc. Nevastă-mea era de față, se supăra un pic, apoi mă trăgea deoparte, după un brad, să vadă dacă am erecție.
- Vezi, draga mea, nu vreau s-o fut, doar ne jucăm.

Credea. Dar în schimb ceilalți doi dispăreau. O dată, au ieșit după ce am terminat grătarul, iar când am intrat toți în cameră, patul era în mijlocul camerei.
- Păi așa face, zice cumnata, că dacă nu mă țineam de barele patului mă țâpa jos.

Deci datoria de taur comunal cumnatu și-o făcea cu prisosință. Muta patul cu ea. Asta mă incita și mai tare, îi plăcea țărănește, așa. Or, pe lângă relația lor, a noastră era una igienică, chiar dacă cu ceva muie sau 69. Și să revenim la primăvară. Cumnata avea ceva treabă în București și eu eram cu ouăle în gât de fiecare dată când aveam discuții mai personale, desigur în trei, și cu soră-sa. Ba chiar povesteam despre neîmplinirile noastre, puține, câte erau.
Așa a fost și în seara aceea. Ieșisem la piață în trei și cum erau atâtea cârciumi prin jurul piețelor, am și băut ceva. Eu beam coniac cu bere, nu aveam răbdare la 20 de ani să ajung să mă îmbăt, mă magnetizam repede ca să le tachinez, vorba lui Nenea Iancu.
Și m-am magnetizat, aveam și plasele pline, am luat și ceva pentru acasă. Cine-și amintește de celebrul Florentino știe ce spun. O sticlă de un litru era destul să dai peste cap două femei. Și nu refuzau niciodată. Ba cred că băuseră tot vermut și la cârciumă. Ajungem în fața ușii, eu aveam cheie în buzunarul de la pantalon, dar brațele pline și dintr-o dată le bușește râsul pe amândouă.
- Pe bune, ce-i de râs, hai să intrăm în casă!
- Păi mi-am amintit ceva, zice nevastă-mea, iar soră-sa a râs și ea imediat.
- Ok, nu intrăm, vreau să știu ce.
- Veneam de la piață cu cumnatu și el zice, nu pot scoate cheile din buzunar, am mâinile pline. Bag mâna în buzunar și nu că nu erau cheile acolo, dar era și rupt și el se mișca într-un fel să-mi intre mie mâna în boxeri. Mi-am tras mâna repede.
- Daaaa? Ce poante avea cumnatu. Bun, atunci, zic eu magnetizat, trebuie să o lăsăm pe cumnata să scoată cheile din buzunarul meu.

Mai râd ele puțin și se lasă convinse, trebuia să fim chit într-un fel. Dar eu nu aveam buzunarul rupt însă vezi, cumnatei nu îi era indiferent gestul, dă să caute cheile, pe care le-a găsit, dar duce totuși două degete mai adânc, să îmi caute coiul. Și l-a și găsit, zice:
- Am mai găsit ceva acolo, pe lângă chei. Și au râs mai departe. Eu eram însă cel care a crezut-o, fiindcă simțisem.

Era deja aproape cald, deci, noi, după băute, iau trei pahare și ieșim cu Florentino pe balcon. Râsetele erau la ele acasă, mai venea mama de dincolo că nu pot dormi vecinii, dar în cele din urmă, mai râzând în șoaptă, mai în surdină, am continuat. Cu poante, cu dezvăluiri. Unele sexuale. Altele bârfe, nu știu cine cât a băut, cert este că am terminat sticla. Fugi repede la nonstop și mai ia una, când m-am întors pe balcon, nevasta spune că ea a înțepenit pe scaun, și vrea să pună picioarele în poala mea. Le pun pe genunchi, dar se supără cumnata că și ei i s-au umflat picioarele. Nicio problemă, ei îi fac loc direct pe pula mea și nu se retrage, mai mult, încep să-i masez picioarele nevesticii ca na, nu-i ușor să fii femeie și mai era și în perioada aia. Împinge picioarele, o dă mai la o parte pe soră-sa, iar drept consolare, încep să o masez și pe ea. Din nou Florentino, din nou râsete, cumnata era mai aproape, iar la ea masajul ajungea până la 5 centimetri de labii și nu părea nimeni să se supere din asta. Se mai făcea că o gâdilă, nevasta se mai prefăcea supărată, dar nu cred că mai știa ce vede. Eu începusem să torn mai mult decât beam, că mi se părea interesantă experiența și nu trebuia s-o ratez.

La un moment dat, cred că nevoia de a regurgita, dar mi-a fugit nevasta.
- Ce faci, îmi spune cumnata ?
- Bine faci, bine găsești. Tu nu mi-ai pus mâna pe coi?
- Da, dar în joacă.
- Păi și eu mă joc, și îi bag mâna de-a dreptul, direct sub rochie, avea dres, dar nu mai conta, era ud tot pe acolo. Și încep să mă joc cu ce găsesc pe acolo, ba mă aplec și o sărut lung, deși mă primește cam cu rezerve, în schimb vine cu buzele la urechea mea, oftează și mă mușcă fin.
- Hai să vedem de ce nu mai vine soră-mea, ne-a lăsat să bem singuri?
Și ce să vezi, intrăm peste ea în baie, se rezema de perete și tot trăgea apa. Spălase deja, probabil regurgitase peste tot, dar acum era curat. O luăm noi în brațe, deschidem ușa la cameră, dar când s-o pun în pat, o văd pe cumnată că se ține de gură. Haaaai și tu !
Nevasta se întoarce pur și simplu în pat cu spatele, dar eu eram destul de magnetizat să-mi fie scârbă de ceva și intru peste cumnată. Mai lasă-mă, mai ține-mă să nu cad, eram cu ea în brațe. Nu a vomitat mult dar... piticul excitat din creierul meu dă drumul la duș să se încălzeasccă apa de pe țeavă. Ea vede, mai stă un pic în dreptul veceului să fie sigură că e bine, apoi își scoate dresurile. Ups, asta e. Mă reped imediat la bluză, o deschei, dar nu vrea s-o dea jos, zice că-i ajunge să stea cu picioarele în apă rece, și o urc în cadă. Se rezema și ea de perete, dau apa mai pe rece și începe să-și arunce puțin pe față. Iau inițiativa, o spăl bine, iau apă în căușul palmei să clătească gura, se ține mai departe cu o mână de mine și aștepta să își revină. Desigur că tot spălând fața, am spălat și gâtul, și sânii, nu se mai împotrivea, avea aceeași replică: ce faci ?
- Hai, dragă, să te trezești mai repede, dăm și pe piept, pe gât, pe ceafă... Bluza era fleașcă, ea se întoarce să mă sărute, dar din păcate nu mai voiam eu. Nu era cel mai potrivit moment.
O iau și pe ea în brațe, ieșim, dau să o conduc în camera ei dar se oprește brusc, dacă îi e rău peste noapte, s-o iau la noi în cameră, că e mai aproape.
Ok, nici nu voiam altceva, dar nu voiam să vină de la mine totuși. O bag în cameră, patul nu ne încăpea, a zis că stă pe jos. Am scos o plapumă dintr-o ladă, am întins-o pe jos, am scos o cămașă de noapte de-a nevesti-mi și hai să te îmbraci.
- Dacă tu crezi că am destul echilibru să mă schimb... de ce nu mă lași așa ?
- Cum să te las așa. Udă ? Și iau problema în mână, să schimb cumnata. Dau bluza jos, își acoperă sânii, mai bine, că deja ajunsesem la fustă, îi pun cămașa...



    Login