Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataE doar un joc sau nu?
Autor : mishulica - 2015-02-02
Citita de 9304 ori - Nota 7.89 (55 voturi)
Intram usor de mana in restaurant , localul nu este foarte aglomerat , atmosfera placuta , miros imbietor , lume selecta si muzica placuta in surdina . La o masa mai retras este el , Cristi , omul care ne va schimba intr-un fel viata . Ne apropiem de masa lui , pasii pana acolo par un maraton interminabil . Ajungem la masa , se ridica galant intinde mana spre sotia mea , ii saruta mana , se uita la mine :
- Sunt Cristi , banuiesc ca tu esti Mihai , iar frumoasa doamna Maria , incantat sa va cunosc in realitate .
-Da , buna , asa cum bine ai observat....
-Mihai , sa nu ne formalizam , ma bucur ca am ocazia sa iti cunosc sotia in persoana.
-Bucuria este de.....
-Maria dupa cum banuiam esti fermecatoare , bucur nespus sa te cunosc . Iar tu Mihai...nu are rost sa te mai explici , rolul tau a fost si este clar . Ai adus-o, este pregatita ?
-Da , este asa cum mi-ai spus .
-Vreau sa vad !
Am bagat mana in buzunar , nu imi venea sa cred ce urma sa fac . Am scos din buzunarul sacoului chiloteii Mariei , ii avusese pe ea pana in parcarea din fata restaurantului . Urma sa ii dau unui strain lenjeria sotiei mele , intr-un restaurant . I-am intins stransi in palma , pe sub masa cat de discret am putut . Acesta i-a luat cu un gest socant si-ia trecut pe la nas ca si cum ar fi o batista apoi i-a pus in buzunarul de la pantaloni intr-un gest care parea atat de natural pentru el . Simteam in mine o stare de tremurat , de excitare greu de descris . Era ceva nou .
-Maria , daca aceasta mica bucata din dantela toacmai a ajuns in buzunarul meu , sub fusta ta baniesc ca nu mai este nimic textil , am dreptate?
Liniste deplina , Maria s-a rosit in obraji , putin stanjenita de situatie apleaca usor privirea , dar totusi ceva imi spune ca ii place . Felul in care cauta ochii mei si ochii lui Cristii , Pe sub sprancene o tradeaza .
-Nu are nimic Cristi este asa cum ai ...
-Mihai , iti repet in seara asta rolul tau a fost indeplinit .Ai adus-o? Este cum ti-am spus ca imi plac femeile?
- Da , dar stii
-Multumesc . Esti un tip de treaba .
- Da Cristi , sunt pregatita .
-Ai vazut Mihai ? Acum cheam chelnerul sa comandam ceva de baut !
Minutele trec , consultam meniul , comandam un vin rosu sec ...bem cateva pahare Cristi si Maria schimba cateva cuvinte . Discutia se indreapta spre o parte erotica , undeva eu am pierdut sirul discutiei . Sunt usor absent. Cristi este tot mai apropiat de Maria , se joaca cu o suvita de par , o mangaie pe umar , pe ceafa , rad .Matrezesc si eu din visare , simt o presiune in cap , ma simt excitat .
- Am tot vrut sa te intreb Cristi , tu ai mai....
- Mihai sincer tu nu ai inteles rolul tau . Uite discutam aici cu Maria despre ceea ce urmeaza sa facem . Tu nu ai auzit ? Acum ne-ai intrerupt . Daca Maria nu are nimic impotriva eu as spune sa ne lasi putin singuri . Stai si tu 20 de minute la bar si plecam.Maria?
- Da iubi , ar fi bine sa ne lasi putin. Hai te rog 20 de minute.
Plec , asa a fost intelegerea , el este cel care dicteaza in seara aceasta. Ma pun la bar facandu-ma ca am treaba si vorbesc la telefon , sunt in spatele lor la ceva distanta . Ii vad , vorbesc , rad , se ating , apoi vad , Cristi pe sub masa baga mana sub micuta fusta a Mariei. Simt ca nu mai rezist . Ea se uita la mine si zambeste . Ii place situatia . Dupa cateva minute , care mie mis-au parut zile, luni ani , ma cheama printr-un gest discret la masa . Ma asez .
-Nu sta foarte confortabil vom plati si plecam .
Chem chelnerul sa ne faca nota . Cristi intentionat scapa din buzunar mica bucata de danteluta , chiloteii sotiei mele , in asa fel incat chelnerul ii vede .
-Domnu, v-a cazut ceva !
-A , ok mersi .
Ii ia si cu un gest natural ii pune inapoi in buzunar . Sunt sigur ca baiatul a vazut atat chiloteii cat si o parte din mangaierile celor doi .Vine cu nota , achitam , uram o seara frumoasa si iesim din local . Ne indreptam spre hotelul unde la indicatiile lui Cristi inchiriasem cea mai buna camera pe numele sotilor Pop , adica pe al meu si al Mariei . La receptie ma duc sa iau cheia de la camera , ei stau mai retrasi , se tin de mijloc , rad , sunt distrati.
-Buna seara , camera 23 va rog !
Se uita receptionerul la mine si nu pricepe .
-Pe ce nume ?
-Pop Mihai.
Se uita la mine , isi aminteste ca eram impreuna cu Maria cand am completat hartiile , o vede cu Cristi si ...Iau cheia urcam pe scari , cei doi in fata eu mai in spate . Ii duc poseta Mariei , Ajungem , deschid usa si intram.
-Auzi iubi , ne servesti si tu cu un pahar de vin?
Ma comformez .
-Doar doua pahare ! spune Cristi .
Mai voiam si eu , dar regulile stabilite erau clare . In aceasta seara el este stapanul casei. S-au pus in pat , acel pat matrimonial imens , cu cearsafuri albe .
-Auzi Maria , cred ca ar trebui sa inceapa cineva sa se dezbrace , nu crezi? Mihai cineva trebuie sa sparga gheta . Dezbraca-te!
-Dar...
-Maria , asa de mult comenteaza asta de fiecare data ?
-Mihai , taurasul meu a spus ca este cazul sa te dezbraci !
Acesta era jocul ,aceasta era intelegerea . Deci ma pun in fata patului si incep sa ma dezbrac . Cei doi se saruta pasional si se uita la mine .
- Vezi Maria? Ti-am spus ca o sa ii placa . Uite i s-a sculat jucaria .
Rad amandoi , mai beau cate o gura de vin .
-Doamna , este randul dumneavoastra . Mihai trage masa de cafea la capatul patului , ajut-o pe Maria sa urce ! Fi un gentleman !
Am tras masa la capatul patului , i-am intins mana sotiei mele , aceasta a urcat pe masa . Mi-a aruncat o privire cu coada ochiului , l-a privit pe Cristi , i-a zambit , si-a tras mana din mana mea impingandu-ma usor de langa masa .
-Mihai , ia-ti un scaun si aseaza-te si tu in coltul camerei , hai sa o privim pe frumoasa doamna cum ne arata ceea ce ascunde sub frumoasa rochie .
M-am conformat , ce era sa fac .
Statea intr-un colt al camerei , dezbracat , pe un scaun rece si priveam la femeia mea , care era cu totul supusa unui bull adevarat . Lumina difuza din camera cadea exact pe masa aflata la capatul patului , pe ea ,sotia mea . Se misca lasciv cu spatele la noi isi descheie fermoarul , isi scoate mainile din manecile rochitei si o lasa sa cada usor pe masa . Ridica usor un picior pe care il elibereaza din rochie , apoi cu celalalt impinge rochita de tot jos de pe masa . Se apleaca usor in fata cat sa isi mangaie genunchiul , urca usor spre sani , isi incruciseaza ambele maini peste sani si se intoarce spre noi. Imaginea ei , acolo ma face sa simt un fior placut care imi strabate tot corpul . Ma uit la ea . Este frumoasa se vede pizda proaspat epilata , corpul ei frumos ,dar sanii sunt acoperiti de mainile ei .
-Maria , nu cred ca este momentul sa mai ascunzi ceva ! Ia mainile sa vedem si sanii !
Isi lasa mainile sa alunece pe langa corp . Sfarcurile erau intarite ca si niste tepe .
-Sa stii ca ai o nevasta frumoasa si buna ! Maria itoarce-te , departeaza picioarele si apleaca-te sa vedem o priveliste frumoasa !
Trecura cateva secunde , o simteam usor stanjenita , dar ..
-Maria ! In seara aceasta sunt stapanul vostru , Ce ti-e greu sa intelegi ? Putem aplica si alta metoda . Dar as prefera o parte mai erotica .
Avea dreptate , asa era intelegerea , el era stapanul nostru pentru acea seara , limitele pe care le stabilisem la inceput erau respectate .
-Acum este timpul sa vi aici langa mine . Mihai ridica-te de acolo si adu-mi femeia in pat !
M-am ridicat de pe scaun , am luat-o pe brate si am asezat-o pe pat langa el . A vrut sa ma sarute in semn de multumire , dar el a prins-o de mana si a tras-o spre el .
-Hai sa lasam dulcegariile pentru alta data ! Acum trecem la treburi mai serioase . Si tu ce mai astepti ? La locul tau pe scaun !
M-am retras la locul meu , locul spectatorului , stateam in coltul meu , dezbracat , cu o stare de excitare iesita din tiparele mele . Imi priveam sotia , statea in genunchi langa el , care statea pe spate cu 2 perini sub cap si o privea in ochi . Statea nemiscata , nu stia ce sa faca , cum sa reactioneze , cand intr-un moment Cristi si-a bagat mana in parul ei si a tras-o cu putere spre el a sarutat-o a muscat-o de ureche apoi i-a soptit ceva . S-a uitat spre mine , era stanjenita
, a vrut sa schiteze ceva dar nu a apucat .
-Maria , sunt aici , privirea ta trebuie sa fie la mine !
A tras adanc aer in piept , s-a aplecat l-a mai sarutat o data si-au soptit ceva , acontinuat sa il sarute pe gat , pe brate , i-a luat tricoul , Cristi s-a ridicat putin de mijloc iar ea i-a desfacut pantaloni si i-a tras jos de pe el . A ramas putin mirata . Se uita spre scula lui si nu facea nici un gest , nimic . Cristi s-a uitat la mine , eram intr-o erectie dureroasa deja . A zambit , si-a luat scula semierecta in mana iar cealalta a bagat-o in parul Mariei pe care a tras-o cu gura spre obiect . Asa semierecta era cu ceva mai mare decat a mea , iar la grosime , ma depasea mult . Am inteles de ce isi spunea Bull . Din pozitia in care eram nu vedem mare lucru , Maria era tinuta de cap si Cristi ii impingea pula in gura iar ea statea sprijinita pe un cot iar ceea ce vedeam era cealalta mana cu care isi mangaia pizda .
-Cristi, imi dai voie sa vin sa o ling in pizda?
-Mihai , in seara asta faci ceea ce iti spun eu nu ceea ce te gandesti tu...



    Login