Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDUPA NUNTA
Autor : saqqqara - 2013-01-22
Citita de 21987 ori - Nota 8.40 (86 voturi)
La mai bine de o luna de la “intalnirea de gradul patru” cand am serbat-o pe Mia inainte de nunta, stateam cu Carmen la o cafea in oras, tristi si cam nefututi. Eram iarasi in lipsa unei locatii in Bucuresti numai la dispozitia noastra, ca sa ne putem desfasura in forta. Deocamdata stam separat, impreuna cu parintii si avem prea putine sanse sa ne producem cum ne place, asa ca ne-o tragem ocazional, de multe ori pe muteste si evitand sa ne spargem in figuri.
- Ce crezi am putea sa dam o fuga de o zi la Valea Doftanei, daca hogeagul e liber? Am un chef teribil de nebunii..., imi spuse la un moment dat Carmen, in timp ce pe sub masa si-a intins o mana mangaindu-ma pe pula..., ahhh..., ce bine ti-o simt..., of doamne ce buna o ai..., fir-ar sa fie nu mai e gata odata apartamentul ala, sa avem si noi unde sa ne futem in voie. Abia astept sa umblu in pizda goala prin casa fara grija ca ma vad ai mei si sa-ti sar in pula ori de cate ori imi doresc.
- Din parte mea putem merge si in dupa masa, tu sa poti scapa de la birou, acolo cuibusorul este liber.
- Super, vorbesc acum cu Misu sa-mi aranjez pentru maine o zi libera, mi-a raspuns Carmen, apoi a format un numar de telefon, s-a ridicat de la masa si-a mers langa vitrina cafenelei, facand-mi semn ca vrea sa vorbeasca in liniste.
- In regula, s-a aranjat pana poimaine dimineata sunt libera..., m-a anuntat ea radioasa cand a revenit la masa..., insa ar mai ceva...
- Ce anume?
- L-am invitat si pe Misu sa vina cu noi.
- Ce-ti veni..., ma tu vrei sa ti-o tragi si cu sefuletul tau Misu.
- Nu ti-am spus pana acum, dar omu’ in ultimul timp imi tot face avansuri, e din ce in ce mai insistent, nu scap de gagiu..., apoi nu arata nici rau si e deschis la minte. Cand l-am refuzat si i-am spus clar ca n-o fac decat impreuna cu tine a fost incantat, mai ales ca va si cunoasteti bine, stii ca e de gasca.
- Ma tu ti-ai tras-o deja cu el si acum vrei sa dregi busuiocul?
- Nu Marius, eu sunt de cuvant, nu ca tine care ai facut-o prima data cu Mia pe tacute.
- Atunci a fost un caz de forta majora, dupa aia ti-a placut si tie, v-ati lins in pizda ca nebunele, iar cu Nelu..., nu avea ala pula, cat ai fi inghitit tu, hai sa nu mai povestim...
- Asta a fost norocul tau, ca altfel nu mai vorbeam acum.
- Hai recunoaste ca ti-ai pus-o cu Misu.
- Nu, ce dracu, cand iti spun...!
- Vezi ca a inceput sa-ti creasca nasul, nu prea sti sa minti.
- Zau iubi..., ma rog, numai ieri am gresit un pic, nu stiu ce-a fost cu mine..., de fapt el a dat peste mine in toaleta, nu am incuiat usa cand ma pisam, si pana la urma nu am scapat fara sa-i fac o muie. Cand m-a vazut cum stateam cracanata pe WC si-a scos imediat pula din prohab..., adevarul este ca are o pula buna si mare..., ca a ta iubitule..., asta este, nu am reziatat sa n-o gust si pana la urma mi-a dat-o pana in gat.
- Ah ce curva esti..., il stiu pe Misu, e baiat fin, nu dadea el buzna in closet si hop cu pula in gura ta, i-ai dat tu cumva de inteles ca vrei...!
- Asa e, recunosc cinstit, s-a tot invartit pe langa mine, ca din “intamplare” m-a atins de cateva ori cu prohabul, o avea saracu facuta par..., asa ca...
- Asa ca tusti la baie... Si nu ai luat-o tu si putin la pizdulice sau la bostanel?
- Jur ca nu..., poate n-as fi refuzat, dar nu puteam tine prea mult toaleta ocupata!
- Ma sa fie, greu de crezut ca te-ai multumit tu numai cu o muie?
- Ei... ce sa fac..., cu degetelele prin pizda..., m-a ajutat si el..., eu asezata pe WC, bine cracanata, Misu a stat aplecat peste mine, imi pompa pula in gurita, iar cu o mana mi-a frecat mamelele si-mi ciupea sfarcurile, pana la urma tot am avut un orgasm..., vrei sa le stii tu pe toate..., ei..., da..., m-am simtit super, ca ultima curva, mai ales cand si-a dat drumul pe fata si-n gura mea si acum as face-o cu tine dar e prea mare ingesuiala, ti-am simtit adineauri pula ca un par, daca ti-o frecam mai mult cred ca-ti dadeai drumul in pantaloni.
- Bineee fa..., asa sa fie..., ce ai stabilit cu el?
- Ca vine cu masina lui la Valea Doftanei, sa-l asteptam dupa patru. I-am explicat eu cum sa ajunga.
- Pe cai putoare ca nu avem prea mult timp, e aproape unu, hai miscati curu’, ca si eu vreau sa-mi bag pula in el, iar impreuna cu Misu voi face echipa buna. Carmen rase multumita, am platit la repezeala, am facut cateva mici cumparaturi si intr-o jumatate de ora eram in masina ei ruland pe DN 1 spre Valea Doftanei. La un moment dat Carmen imi spuse cu o voce dulce:
- Stii, nu crezi ca ar fi misto sa-l invitam si pe Nelu?
- Fa, dar te mananca rau intre craci, se vede ca te frige rau si la pizda si-n cur!
- Asa-i, mi-e pofta de o calareala ca lumea, hai chiar nu te-ai excita si tu mai mult sa ma fututi impreuna cu inca doi?
- Nebunatico..., nu-ti ajunge o pula in plus, dar daca si tu vrei te-as face la o posta buna, sa vad cum rezisti la trei pule zdravene, cat esti de nesatula de pula...!
- Ahhh..., daa..., imi doresc sa ma zbengui in mai multe pule..., simt deja cum ma ud la pizda!
- Vezi dracu cum conduci sa nu ajungem intr-un pom!
- Bine..., bine, hai suna-l si pe Nelu!
Spre satisfactia noastra acesta a raspuns imediat si l-am pus repede in tema, iar fara multe vorbe, baiatul, care deja stia cu cine are de a face, a confirmat incantat.
Cand am ajuns la cabana Nelu ne astepta in poarta.
- Sarut’ mana... cu o mana luand bagajele si cu cealalata mangaindu-i bucile lui Carmen.
- Usurel baietel...!
- Lasa-l draga, ce-a facut, raspunse Carmen sarutandu-l pe gura, i-a zi ce face Mia?
- Cred ca bine, dupa nunta s-a mutat la Campina, lucreaza la socru-su in magazin.
- Dragule nu asta ma intereseaza, i-a zi, ai-ti mai apucat sa vi-o trageti?
- De la nunta nu, dar atunci a fost tare, am facut-o la furatu’ miresii.
- Misto, ia hai povesteste cum a fost, l-a indemnat Carmen incantata.
- La inceputul serii Mia a dansat fara chiloti pe sub rochia de mireasa, pregatita de o nebuneala. Parand ca o face intr-o doara, la unul dintre primele dansuri, s-a lasat inconjurata de mine si de inca doi fosti gagii de ai ei, cu care o facusem si altadata posta, si ne-a facut sa intelegem ca e pregatita sa-si dea pizda pe din trei. N-am stat pe ganduri si impreuna cu ei am pregatit “lucrarea”, oferindu-le socrului mare si nasului, care s-au ocupat de petrecere, sa facem noi trei “banda de hoti”.
- Si-a mers smecheria?
- Fara probleme, dupa miezul noptii, am zbughit-o cu baietii si cu Mia, care abia astepta sa-si puna pizda la bataie.
- Unde naiba ati gasit un loc ferit...?
- In spatele curtii, care este foarte lunga, iar petrecerea s-a tinut intr-un cort mare pus in fata casei socrului, spre strada. Stiam bine locul, ne-am pitit dupa un fanar, unde incepe si un palc des de padure. Ne-am dat dupa cativa copaci, inconjurati de tufe. Unul si-a intins haina pe pamant, am asezat mireasa in genunchi, ne-am lasat pantalonii in vine si pusi in fata ei, ne-am pregatit pulele frecandu-le bine, pana le-am avut cu totii facute ca paru’ si pentru inceput i-am dat la muie. Ne-am jucat toti trei cu pulele la gurita ei si-am incalzit-o cu plesnituri de pula peste buze si obraji. Ea le apuca cu mana cand pe una, cand pe alta, sau cate doua odata si le baga in gura, lingea capetele pulelor pe din prejur, ca sa-si ia portia de branzica sau le sugea bine, ce mai tot tacamul. Apoi pe muteste s-a ridicat, si-a saltat rochia de mireasa, ne-a aratat pizda proaspat rasa, pe care si-a mangaiat-o, parca spunandu-ne “... este a voastra baieti...” si s-a intors spre un pom, s-a sprijinit cu mainile de el, cracanandu-si bine picioarele...
- Scumpa de ea, cat o inteleg, ce dornica de pule trebuie sa fi fost...
- Mai taci, cred ca si tu esti uda acum.., am intrerupt-o eu pe Carmen.
- Bine draga, hai zi Nelule, ca eu cred ca si astuia i s-a sculat pula...
- Pai..., nu ne-am spart in figuri, ca nu aveam timp. Am luat-o pe rand, iar ea s-a lasat fututa ca o catea in calduri, fara pauze, cand unul era “cavalerul de onoa...



    Login