Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Dulcile pacate partea a 2a
Autor : alexgh - 2021-01-26
Citita de 18049 ori - Nota 6.38 (228 voturi)

A doua zi era deja plecat cand m-am trezit. Abia dupa amiaza plecam si aveam timp berechet. La 11 aveam programare la coafor, la doua fara un sfert eram gata si m-am imbracat lejer, urmand sa ma schimb cand ajung acolo. Voiam sa fac o comanda la taxiu si sa ajung la firma cand mi-a sunat telefonul...Vera.
- Scumpo, sunt la tine in fata blocului, e chiar frumoasa zona. Hai coboara cand esti gata.
- Dar de unde stii unde stau?! Am zis socata.
- E draci, mare secret...Hai sa fim serioase, fu raspunsul ei.
Am coborat dupa cateva minute, era chiar in fata blocului intr-un Mercedes super, gri. Nu ma pricepeam eu la masini dar era una scumpa rau.
- Buna iubita. Da ce frumos ti-a iesit vopseaua!
- Mersi mult si multumesc ca ai venit sa ma iei.
- Da ce credeai, ca plecam de la firma cu autocarul, rase ea.
Drumul a fost ok si nu ne-am grabit deloc, ne-am cazat la Rex si cat a durat sedinta lor, eu m-am aranjat pentru iesirea de seara. Am ales o rochita neagra scurta, la sfatul Verei, niste pantofi cu toc cui, cu niste ciorapi culoarea piciorului. Vera m-a machiat si cand m-am uitat in oglinda nu-mi venea sa cred ca aia sunt eu !
- Dar te pricepi, nu gluma, am exclamat eu.
- A contat modelul, e usor cand ai material de calitate, spuse ea smechereste.
Alesesem niste cercei gen lantisor si pana sa ma hotarasc ce sa-mi pun la gat, Vera a scos o cutiuta lunga si din ea un lant de aur, cu un pandantiv in forma de ingeras. Era superb, identic cu ce purta si ea si cu siguranta foarte scump.
- Nu stiu ce sa mai zic, chiar nu stiu.
- Mai taci, pe asta nu l-am platit eu, e de la Ozkan. Ai observat ca am unul identic. Astea, draga mea, sunt zgarzile noastre. Suntem "ingerasele" lui Ozkan rase ea, apoi adauga serioasa. Pe bune, asa o sa ne spuna, ingerasele, ca avem grija de ei, fara sa aiba complicatii acasa. Acum hai sa mergem ca au terminat de ceva vreme sedinta si ne asteapta la masa. Fii naturala, e tot ce ai nevoie, adauga ea.
Am coborat cu ea, eram emotionala ca o eleva in clasa 1. In restaurant erau doar ei, era si normal, doar era in afara sezonului demult. Vera m-a prezentat tuturor, turuia ca o moara stricata.
- Pe sefu il cunosti deja, ii facu ea cu ochiul. Ei sunt Ahmed, Ugur, Serkan, si Metin. Baieti, ea este Miruna.
Nici macar nu s-au ridicat, doar mi-au intins mana protocolar, de ma gandeam ca poate nu sunt pe placul lor. Dar dupa cateva pahare de raki au inceput sa glumeasca si sa ma bage toti in seama, toti vorbind surprinzator de bine romana si unde nu stiau cuvintele, o amestecau cu engleza. Vera vorbea lejer cu ei in turceste si se purta de parca se cunosteau de o viata.
Trecuse o ora, ma relaxasem total si pot sa spun ca ma simteam chiar bine.
Stateam langa Vera, in stanga mea si in dreapta era Metin, care si-a coborat mana usor pe piciorul meu. Am tresarit involuntar dar mi-am revenit repede si i-am zambit. Vorbeau in turca, ba imi mai puneau si mie intrebari, ba vorbeau doar ei, in timp ce mana lui Metin imi ridica rochita din ce in ce mai mult. Vera a observat imediat si mi-a facut semn cu ochiul. Daca cineva s-ar fi bagat sub masa, mi-ar fi vazut chiloteii negri semistransparenti, atat de mult ridicase rochita. Nerabdator, mi-a dat de inteles sa-mi desfac mai mult picioarele si m-am conformat. Imediat, degetele lui au atins materialul fin al chilotului si mi-am muscat buza de jos fara sa imi dau seama. Ma mangaia doar cu buricele degetelor, din ce in ce mai apasat, apoi a tras de ei cu dexteritate, dandu-i putin intr-o parte. Era imposibil ca ceilalti sa nu-si dea seama, oricat de tare si de aprins vorbeau dar daca au facut-o nu au zis nimic. Eu cred ca eram imbujorata toata si sorbeam din ce in ce mai des din paharul de vin. Incepusem sa ma ud, degetul mijlociul al lui Metin incepuse sa-mi zgandareasca clitul. Am departat si mai mult picioarele, Metin vorbea inflacarat cu ceilalati, radeau, unele priviri erau aruncate in directia mea si se amuzau peste masura, inclusiv Vera.
Mi-am dat seama ca la mine se refereau chiar daca nu intelegeam o iota dar nu imi pasa, ma ametisem destul de mult de la vin, nu le am deloc cu bautura. Degetul dibaci al lui Metin isi facuse loc in pizda mea si il misca fara rusine, fiind deja evident ce se intampla. Clipeam mai rar si imi umezeam buzele cu limba fara sa realizez ce fac. Ozkan se uita la mine si zambea, dand usor din cap. Era clar ca stia la fel ca ceilalati. Aveam un deget in pizda, in fata unor straini, eram ametita de la vin, respiram mai greu si aproape am tipat cand am simtit si mana Verei pe celalalt picior, mangaindu-mi coapsa. Am inghitit in sec si in cateva secunde, oricat incercam sa ma controlez, am avut un orgasm scurt si brusc, in hohotele lor de ras. Ugur incepu sa aplaude in timp ce radea cu gura pana la urechi. inclusiv Ozkan radea, era prima oara cand il vedeam ca face asta.
- Hai sa continuam petrecerea sus, spuse el.
Toti s-au ridicat de la masa, eu ultima, incercand sa-mi trag repede rochita in jo, fara sa apuc sa aranjezi si chiloteii.
- Da-i dracu, oricum nu o sa mai ai nevoie de ei in curand, spuse Vera repede.
Incepusem sa rad, asa cum fac mereu cand beau, eram chiar binedispusa. Am ajuns in camera in care eram cazata cu Vera pentru ultimele retusuri si tot atunci mi-am verificat si telefonul. Aveam doua apeluri de la Marius si cateva mesaje daca totul e ok. L-am sunat si mi-a raspuns imediat.
- Ce faci, esti bine? Cum a fost sedinta?
- A fost bine, am spus eu repede, cam plictisitoare. Apoi am mancat si acum ma pregatesc de somn. La tine a fost ok prima zi? Era aproape ora 22 si numai de somn nu ma pregateam eu dar ce era sa zic?
- Ca dracu, abia am avut trei curse, m-am plictisit de moarte. Sa vedem ce o sa fie maine, ma pun si eu sa dorm, te pup si vorbim maine.
- Si eu te pup, noapte buna.
Nici nu am inchis bine ca m-a si luat Vera in primire.
- Esti gata? Mergem sus in penthouse. Nu stiu ce altceva sa-ti mai zic, repet, fii naturala.
- Si ce fac, intreb repede, ma duc cu Metin in camera separata?
- E lasa ca vezi tu, hai sa mergem.


Cand am ajuns in camera se auzea o muzica turceasca iar Ozkan si prietenii lui stateau pe o canapea uriasa si pe fotolii. ne-am salutat din nou si ne-au pus cate un pahar de sampanie in mana. Am baut cu pofta si deja dupa o jumatate de ora si alte doua pahare, dansam cu Vera pe ritmuri orientale de mama foculuim in mijlocul livingului, cu Ozkan si ceilalati tinand ritmul cu aplauze.
La un moment dat, ne-am sarutat fara niciun avertizment sau mai bine zis ea m-a sarutat si eu am raspuns. Saruta incredibil, senzual, tandru, atenta si totusi dornica. Turcii aplaudau si mai tare si deja ma luase ameteala total, si de placere si de la alcool. Ma asteptam din clipa in clipa ca Metin sa ma ia de mana si sa mergem in dormitor dar m-am trezit in spatele meu cu Ahmed. Vera continua sa ma sarute in timp ce Afmed imi trase bretelele rochitei si in cateva clipe eram cu sanii pe afara de fata cu toata lumea, fara sa apuc sa reactionez.
- Vai, ai tate perfecte fata, imi spuse Vera sincera, cand intrerupse sarutul. Eu abia mai respiram, Ahmed era deja cu mainile pe ele si mi le strangea. Ma uitam la ea cu ochi intrebatori, nu ma asteptam sa fiu dezbracata de fata cu toata lumea.
- Esti superba, imi spuse Ahmed. De-a dreptul superba ! Mainile lui coborasera pe abdomen si in cateva clipe aveam si rochita ridicata in aplauza celorlalti.
Vera se duse la Serkan, si acesta o lua in brate si incepu sa o sarute. Am vazut cu coada ochiului cum de mine se apropie si Ugur si incepu sa ma sarute el in locul Verei. In jurul Verei erau Serkan si Ozkan, care deja ii dadusera jos rochita. Avea niste sani mari, perfect rotunzi !
Doamne, o sa fiu fututa aici de toti...Aproape mi s-a taiat respiratia, dar oare ce credeam, ca o sa fiu dusa de manuta intr-o camera sa fac dragoste?? Eram o curva si nimic altceva pentru ei, ba chiar una neplatita in avansa dar aveam incredere in ce-mi spusese Vera. De ce? Habar nu am..
Ugur isi strecura mana in chiloteii mei, eram facuta senvis de cei doi, care nu mai conteneau cu sarutarile. Ugur incepu sa-mi sarute sanii de zor, imi sugea sfarcurile care erau deja tari ca niste varfuri de sageti, apoi le atingea si le ciupea. Ma excitasem rau de tot, in timp ce Ahmed continua sa-mi sarute gatul, ceafa si umerii, in timp ce-mi framanta curul ca un apucat.
- Ahhh ce buci ai, ce cur bombat. Se apleca si ma musca destul de tare de am sarit ca arsa. Il amuza teribil asta si facut acelasi lucru cu cealalta buca, apoi incepu sa le palmuiasca, nu tare dar nici incet.
M-am uitat iar la Vera, era deja goala complet si o pusesera in genunchi. Metin, Ozkan si Serkan facusera roata in jurul ei si aveau deja pulile scoase si in erectie. Vera incepu sa ii suga pe rand, trecea de la unul la altul ca o albinuta din floare in floare, in timp ce ii privea fara jena in ochi. Probabil facuse asta de mult prea multe ori, stia ce si cum le place. M-a trezit Ugur din contemplare, care mi-a impins capul in jos, stiam ca vor acelasi lucru si ei. Ahmed m-a luat totusi si m-a pus exact langa Vera, in hohotele de ras ale lui Ugur, care s-a dezbracat repede si a venit sa-mi "revendice" primul gura. Avea o pula medie, putin curbata, ingrijita. Fara prea multa pierdere de vreme sau menajamente, mi-a bagat-o direct in gura, a inchis ochii si a inceput sa se miste, asa ca mi-am controlat cat de bine am putut respiratie, stiam ca o sa termine repede. Ma muia in timp ce ma tinea din ce in ce mai ferm de cap iar Ahmed imi lua mana si mi-o puse pe pula lui maricica. Am inceput sa i-o frec cum vedeam ca face si Vera. Probabil eram infinit mai stangacage decat ea dar mi-am dat toata silinta. Ugur a racnit ca un urs si mi-a dat doua jeturi direct in gat, nici sa vreau nu aveam cum sa nu inghit. a scos un "uhhhhh" lung si s-a dus sa-si toarne un pahar de raki.
N-am apucat sa ma sterg ca ma lua si Ahmed in primire, bine macar ca el ma lasa pe mine sa o sug cum vreau. Scuipam pe ea, intindeam saliva peste tot si imediat a venit si Metin. Timp de cateva minute se schimbau si treceau ba la mine ba la Vera, intr-un fel de carusel al suptului pulii, de nici nu mai stiam pe care sa sugem mai repede.
- Ce muista e asta mica, spuse unul dintre ei, ce imi place.
- Asa curva mica, suge, suge pula.
Vera se uita la mine, avea machiajul putin intins, probabil si eu la fel si pot sa zic ca ea chiar nu era mai prejos ca o actrita de filme porno. Facea o muie incredibila si fara sa-mi dau seama incercam sa-i imit stilul. Ugur veni si el cu pula din nou sculata si turna sampanie pe pula prietenilor sai de zici ca era cel mai natural lucru posibil pe care il putea face. Radeau si se distrau de minune, noi eram amandoua stropite pe fata si pe par. Pe Vera a luat-o Metin si a impins-o brutal in patru labe, apoi i-a bagat pula direct, dintr-o singura miscare. O futea ca un maniac si dupa 4-5 palme tari avea curul dar nu zicea nimic, ba chiar incepu sa ii dea contre si am vazut-o cum termina si incepu sa tremure ca o piftie.
-Iti place tarfa, asa vrei fa? Ca o catea ascultatoare? Curva ordinara !
Vera incepu sa-si frece pizda ca o nebuna, in timp ce Metin continua sa o plamuiasca, sa o injure si sa o traga de par. Avu iar un orgasm puternic si tipa ca o apucata. Nu-mi venea sa cred, ma asteptam din clipa in clipa sa planga din cauza tratamentului aplicat de Metin si ea era in extaz..
Metin isi infipse unghiile in soldurile ei si cu 2-3 contre puternice, isi dadru drumul in ea. Vera statea cu fata intr-o parte, gafaia tare, cu ochii inchisi, in timp ce valuri de sperma i se scurgeau din pizda rosie si umflata de la asemenea futai.
- Treci si linge-o, imi comanda Metin.
M-am dus fara tragere de inima, m-am apropiat de ea nepregatita pentru o experienta de genul asta. Vera era superba, fara discutie, dar era parca prea mult dintr-o data, stateam si ma uitam la pizda ei zemoasa ca la un tablou.
- Linge fa, nu intelegi?! Imi spuse si Ahmed. Si ma lua de par, infigandu-mi fata in pizda Verei. Am scos un "Auuu" de care nu le-a pasat si m-am trezit cu gura in pizda ei. Am inceput sa o ling usor, curatandu-i pizda, in timp ce Ahmed imi tinea gura acolo si ma freca cu fata de pizda ei. In cateva secunde jumatate din sperma era pe fata mea, de parca era frisca de la torturile din copilarie. L-am vazut apoi pe Ahmed cum imi ridica usor curul si isi baga pula in mine. Ma futea calm, total diferit de cum fusese fututa Vera si am inceput sa simt inevitabil placere. Ma sprijineam de curul ridicat al Verei, eram un veritabil trenulet. Ugur ii baga pula in gura Verei, care isi revenise dupa orgasmele alea incredibile. Nici eu nu mai aveam mult dar cand sa termine, Ahmed ii facu loc lui Serkan, care intra imediat in pizda mea stramta.
- Ce pizda buna are curva ! Serkan ramasese cateva secunde nemiscat, bucurandu-se de caldura pizdii mele. Ca o manusa de chirurg intra pula in ea, ah ce buna e !!! grohai el.
Incepu sa ma futa si el mai tare si am simtit ca o sa termin. M-am uitat in lateral si l-am vazut pe Ozkan cum statea cu pula sculata si se uita la noi. As fi vrut mult sa ii simt pula aia uriasa in pizda, sa termin pe ea, dar el se uita ca la un film la noi iar eu imi stiam locul, ca sa pot sa il chem si sa ii zic ce vreau. Oricum si Serkan facea treaba buna si imediat am avut primul orgasm. Mi-am contractat pizda si l-am strans tare si in cateva secunde a terminat in mine, cu un racnet triumfator.
- Da sa ma joc cu tatele astea! spuseAhmed.
S-a pus pe spate si m-a pus imediat peste el,nici nu apucasem sa ma sterg. Se auzea clipocitul specific al pizdii ude peste masura, combinat cu sperma lui Serkan. Ma apleca peste el, cat sa ajung cu tatele la gura lui, ma prinse de cur si incepu sa ma futa fara mila, in timp ce ma innebunea, sugandu-mi sfarcurile sensibile. Tipam deja de placere, fara sa-mi pese daca prin absurd in perioada aia mai era cineva in hotel care ar fi putut sa ma auda. Vera se apleca si ma saruta, apoi il saruta pe Ahmed in timp ce Ugur isi balanganea pula entuziasmat in fata noastra, si mi-o dadea cand mie, cand Verei sa sugem. Eram uimita cat de mult ma pot fute, cat de potenti erau, de parca erau adolescenti nu barbati in toata firea. Printre aburii alcoolului si ai sexului, al decadentei si al nebuniei care parca se instalase in mine, m-am gandit fara sa vreau la Marius si am realizat ca sexul cu el era cel mult...decent si imi placea doar datorita sentimentelor care erau la mijloc. Ce e drept, nici nu avusesem parte de asemenea futaiuri cum aveam in noaptea asta, ca sa pot sa compar. Dar fututul animalic, brutal, fara limite, fara menajamente, ma facea sa traiesc senzatii care nu credeam ca pot exista. Fusesem in adancul meu o curva care doar astepta ocazia perfecta sa se descatuseze? Eram vinovata ca ma bucuram de asemenea placeri? Poate ca o sa am raspunsul in alta zi,nu acum.
Mi-am revenit cand un nou orgasm imi scutura corpul. Ahmed gafaia sub bine, ma stranse tare de tate pana la durere si termina in acelasi timp cu mine. L-am cuprins cu bratele din obisnuinta si am vrut sa-l sarut dar am ezitat, nu stiam ce o sa zica, mai ales ca deja trecusera atatea puli prin gura mea. Dar el ma prinse de ceafa si ma saruta cu putere, aratatand ca eram toti cinci extrem de obisnuiti unul cu altul. M-a dat apoi la o parte, stateam pe spate si Vera veni deasupra mea, exact cums tatusem eu deasupra lui Ahmed.
- Iti place? imi sopti la ureche. Zi sincer.
- Da!! am zis eu cam tare.
- Stiam ca ai asta in sange papusico. Am inceput sa ne sarutam ca doua iubite, pasional, privindu-ne in ochi. Uguru ii baga repede pula in pizda Verei, care parca il ignora si imi acorda mie toata atentia. Am simtit cum imi ridica si mie picioarele, i-o scoate Verei din pizda si incerca sa mi-o bage mie. Ugur era cel mai agitat dintre toti, zici ca era un iepuras pe baterii, care vrea sa incerce putin din toate. Aproape imi atingeam pizda de cea a Verei, in timp ce Ugur ne futea pe rand si in curand o scoase si ne stropi pe amandoua.
- Hai sa facem un dus ca ne-au facut astia varza, imi spuse Vera razand.
Ne-am ridicat, ei isi mai puneau cate un pahar, nici nu s-au chinuit sa se imbrace, stiam ca abia incepuse seara.
- Sunt super incantati de tine, sa fiu sincera credeam ca o sa te panichezi si sa dai bir cu fugitii. Mi-ai depasit cu mult asteptarile, spuse ea in timp ce ma spala cu buretele ca pe un copil.
- Nu stiu ce m-a apucat, parca intrasem in transa, i-am marturisit eu. M-au futut mai bine deact am fost fututa vreodata...inclusiv de al meu.
- E un mare norocos cu asa femeie.
- Si eu sunt chiar norocoasa ca il am Vera, dar azi, pana acum, a fost cva nou, interzis, care ma face sa ma intreb ce pret merita toate placerile.
Vera ma privea zambitoare si mi-am dat seama ca vorbeam fara noima, ametita de la sampanie, de la sex, de la situatia in care ma aflam.
- Esti o futacioasa Miruna, asta e adeavarul. Mai devreme sau mai tarziu oricum ti-ai fi dat seama. Al tau te iubeste dar...sexul poate fi mult mai bun si nu trebuie sa sacrificam asta in viata. E un fapt, nimic altceva.
- Ai dreptate. Gata, nu vreau sa ma molesesc, nu vreau sa-mi stric seara, ce o fi o fi am spus eu hotarata.
- Asa imi place scumpo. Ma saruta si iesiram amandoua din baie.
- Da mai stateati mult, ca ne moare pula de frig daca nu o bagam la caldurica, exclama Metin.
Incepura toti sa rada in hohote si Vera i-o taie ranjind:
- Tie iti moare oricum Metin.
- Taci curvo, de aia mai devreme tipai ca nebuna. Treci incoace la runda doi. O "alerga" si o tranti pe canapea, incepand sa o sarute agresiv, muscand-o apoi de gat si de sani,, pana cobora intre cracii ei deja desfacuti si incepu sa ii linga pizda, incurajat fiind de gemetele ei.
- Astia doi asa fac mereu, imi spuse Ozkan, care veni langa mine. Sunt niste nebuni. A fost extraordinara pana acum blondo, mult peste asteptari. "Drept cine ma iei?" ma imita el, maimutarindu-se in rarele momente cand glumea, facand aluzie la prima mea zi. Ma inrosisem instant, el ma apuca de gat si ma saruta destul de apasat, animalic.
- Treci pe fotoliu, capra, imi ordona el. M-am pus repede cum mi-a ordonat si nu dupa mult am simtit limba catifelata si priceputa a Verei cum incepe sa-mi linga anusul. Stiam ca voia sa ma futa in cur, era inevitabil, dar chiar daca ma gandisem deja de multe ori, imi era frica de ce o sa faca Ozkan in curul meu cu puloiul lui. Am facut tot ce mi-a stat in putinta sa ma relaxez, ma ajuta mult si limba Verei cafe facea "drumuri" intre cur si pizda mea nesatula. Ma excitase bine de tot si am simtit dupa cateva minute un gel la gaura curului, pe care Vera il introduse incet. Imi vorbise de lubrifiantul cu lidocaina, stiam ca o sa imi amorteasca zona, asa ca am stat cuminte si am lasat-o sa ma pregateasca. Am intors capul si Vera ii luase pula la supt lui Ozkan, in timp ce-si vedea linistita de lubrifierea anusului meu. Gemeia asta chiar era incredibila !
Dupa ce a terminat, Ozkan o dadu la o parte si i-am simtit pula la intrarea in pizda. A bagat-o fara menajamente, in timp ce degetul lui mare isi facea de lucru in curul meu. Am cuprins spatarul fotoliului cu mainile, pregatindu-ma de asaltul lui. Dar ma futea surprinzator de lent, ritmic si calculat. ma udasem iar in ultimul hap, de parca pula lui era kryptonita mea. Nu a durat mult si am inceput sa ii dau contra, sa ii arat ca vreau mai mult, mai repede, mai tare. Ma prinse cu ambele maini si incepu sa ma futa la turatie maxima, de am simtit efectiv niste socuri in pizda. Tipam de placere, gemetele si tipetele mele contopindu-se cu rasetele turcilor si evident ca dupa cateva secunde am terminat in pula lui Ozkan.
Eram pur si simplu fascinata de pula lui, nici nu era prea greu sa-ti dai seama, nu puteam sa o ascund. Ma apucase o pofta nebuna sa i-o sug, sa simt cum imi umple gura, cum ma ineaca putin cu ea, asa ca m-am pus repede in genunchi si i-am luat-o in gura.
- Ce pofticioasa e blonda, spuse Metin.
- Nici nu trebuie sa o rogi, isi ia singura, completa si Ugur razand.
L-am cuprins pe Ozkan de fund si l-am tras inspre gura mea, fiind surprins de gestul meu.
- Si cu care credeam ca vai ce fata cuminte. Cand colo...o muista. Nu m-a deranjat cum mi-a zis, putea sa-mi face ce vrea in clipa aia, eram sub vraja lui. Daca vrei muie, o sa primeste muie. Si ma lua de cap si inceput sa-mi futa gura mai brutal decat la birou. AM facut ochii mari si l-am impins putin, sa se opreasca. Dar nimic ! M-am inecat rau, a scos-o doua secunde, am tusin tare dar pana sa apuc sa zic ceva, a reluat futaiul.
- Asa Ozkan, fute-o pe catea, fute-i gura, urla Ugur.
- Na Miruna, ai vrut muie, adauga si Ahmed.
Ozkan continua fara mila, imi lasa doar pauza scurte sa respir. Eram plina de saliva pe barbie, lacrimam in ultimul hal si ma ustura gatul groaznic.
- Mai incet te ro...
Mi-a scos-o din gura si isi fraca pula de fata mea, de parca se stergea de un prosop. Apoi, m-a ridicat ca pe un fulm si m-a pus iar pe fotoliu, ridicandu-mi curul la maxim in aer. Metin a venit in spatele meu si a inceput sa ma linga repede si in pizda si in cur. Nu facusem anal decat de doua ori in viata mea si asta inainte sa fiu cu Marius. Nu imi placuse, ma duruse de fiecare data si oricat insistase si Marius, mereu il refuzam fara discutii.
Ozkan a fost cel care i-a intrerupt distractia si mi-a ordonat sa ma relaxez total. Am strans din dinti si m-am relaxat dupa doua palme tari, care imi ardeau acum curul.
Mi-a desfacut bucile la maxim si am incercat sa stau cat mai relaxata posibil. Apoi mi-a bagat un deget, l-a miscat destul de usor si apoi inca unul. Am doilea deget a intrat imediat si incepu sa le miste din ce in ce mai repede. Am tras aer in piet cand i-am simtit pula cum imi intra iar in pizda fleasca, mai ceva ca un cutit incins intr-o bucata de unt.
Ma simteam magnific, ma futea iar in pizda lent, in ritm cu degetele care imi futeau curul.
- Asa, da, da-mi, fute-ma te rog, da-mi pula ! m-am trezit eu zicand.
Vera se apleca si imi lingea clitul, trimitand mii de sageti de placere in tot corpul. Cobora cu limba si pe coaiele lui Ozkan, care o incuraja fara oprire. Si-a scos atunci degetele, mi-am intors capul si am vazut cum Vera ii cuprinde pula si o potriveste la gaura curului meu.
- Fute-l Miruna, fu tot ce imi spuse, asa cum statea in genunchi langa mine.
Si am inceput sa-l fut eu pe el ! Ma impingeam cu hotarare in pula lui tare ca parul. Era o senzatie putin zis placuta, nu stiu cat a contat gelul ala, cat a contat bautura dar zici ca eram posedata. De unde eram ingrozita de anal, acum, chiar daca simteam un mic disconfort, pentru ca imi relaxasem creierul am inceput sa simt placeri deosebita. Vera se apuca iar sa-mi linga pizda in timp ce Ahmed imi baga pula in gura, fascinat de depravarea care o avea in fata ochilor.
- Ca sa nu mai faca galagie, spuse el si batu "cuba" cu Metin. Erma ca un purcel infipt intr-o tepusa la rotisor, cu pula lui Ozkan in cur si a lui Ahmed in gura. Ozkan ma prinse de solduri si incepu sa se miste el, inpingadu-ma cu gura in pula lui Ahmed, pe care o umplusem de saliva.
- Pune-o jos baskan, ii spuse Serkan.
Fara sa scoata pula din curul meu, Ozkan ma trase de pe fotoliu si Serkan se aseza repede pe jos, potrivindu-si pula in pizda mea si ma trase tare in ea. Eram fututa ca ultima panarama in toate gaurile, se invartea totul cu mine, de nu mai stiam nici cum ma cheama. Am pierdut numarul orgasmelor, al palmelor date peste buci, tate sau fata. Faceau ce doreau cu mine si savuram fiecare clipa ! Nici nu ii mai auzeam, eram pe alta planeta si nici pana acum nu pot spune cine m-a futut in cur dupa ce Okzan mi l-a umplut cu sperma. Poate Ugur, poate Metin, poate toti 5. Eram intr-o stare de semilesin si am inchis ochii sa savurez nebunia prin care treceam.
Cand mi-am revenit eram in dormitor cu mana Verei in jurul mijlocului, care respira ritmic, cufundata intr-un somn adanc. Am tras draperia putin si m-a orbit soarele. Era 10 si un pic, aveam o groaza de mesaje de la Marius, care imi spunea ca se plictiseste in taxiu si ca ii e dor de mine si ca de ce nu raspund. M-am dus sa ma spal pe fata si am facut ochii mari cand am vazut un lantisor superb de aur la gat, pe langa cel oferit de Vera. Iar la mana aveam o bratara, din acelasi model cu lantul.
- Ce dracu...spuneam eu cu voce tare, fara sa-mi dau seama.
- Vezi daca ai fost fata cumine?
Vera se trezise, statea intr-o rana, goala complet si somnoroasa. Ti-am zis ca sunt generosi. Aaaa si sa nu uit. Plus astia. Imi arata pe noptiera doua bancnote de 500 de euro. Ce bine pentru o noapte de dezmat, nu?
Nu stiam ce sa spun. lantul si bratara valorau clar o gramada de bani si cu cei 1000 de euro si cateva sute de dolari, aveam acum in portofel o mica avere.
- Pai...multumesc?
Rase si se intinse ca o pisica, apoi se dadu jos din pat si veni la mine.
- Nu ai pentru ce, ii meriti din plin. Nici eu la inceput nu eram asa dezmatata ca tine, esti facuta pentru asa ceva, pe cuvant ! Si nu te jignesc acum. Hai imbraca-te, sunt moarta de foame si as ucide pentru o cafea, ca dupa aia plecam la Bucuresti.
L-am sunat pe Marius si i-am spus ca am fost foarte obosita si am dormit prea mult (practic, nu-l minteam, fusesem zob de oboseala!). I-am zis ca si mie imi e dor de el si chiar imi era. Redevenisem iar copilaroasa Miruna, sotia iubitoare Miruna si am inchis intr-un colt al mintii seara de ieri.

Cand am ajuns acasa m-am dus in primul magazin de profil si am cumparat un telefon S20 pe care stiam ca si-l dorea Marius foarte mult. Nu era vorba de remuscari, am dat banii cu draga inima. Cand a venit acasa, obosit, s-a vazut totusi ca se bucura ca ma vede si ma saruta ca alta data, abia apoi incepand sa se planga de cat de nasoala e meseria de taximetrist.
- Lasa asta, am un cadou pentru tine, am spus eu cald.
- Ce cadou? De unde?
Am luat punga din dormitor si i-am dat-o. Era perplex !
- Dar ce e asta Miruna? De unde e? Avem noi bani de asa ceva?
Trebuia el sa faca ceva sa imi strice bucuria dar am incercat sa ma controlez.
- E un bonus de la firma, au zis ca merge pe plus si oricum vin sarbatorule de iarna in curand, e un fel de prima, am mintit eu. S-a luminat la fata si era ca un copil cu o jucarie noua. Veni si ma saruta iar, uitand de grijile aberante pe care le avea. Incepu sa-mi spuna de functiile telefonului de care habar nu aveam, in afara de selfiuri si vorbit eu nu faceam altceva cu un telefon.. Dar faptul ca-l vedeam atat de bucuros, facea sa merite tot efortul. A inceput sa ma sarute mai cu foc, mi-a dat bluza jos si desi ma luase in brate si m-a dus in dormitor unde era lumina mai difuza, intr-un cotlon al mintii ma durea putin ca e atat de mototol si nu vede atatea urma pe corpul meu. Am facut dragoste cu el, chiar am avut un orgasm desi gandul imi fugea implacabil la pulile turcilor care ma transformasera in jucaria lor cu doar o seara in urma si pentru prima oara chiar as fi vrut sa fac schimb de locuri sau macar sa fie si Marius un pic mai ferm. Un pic...

In urmatoarele doua saptamani l-am vazut pe Ozkan doar de trei ori, de fiecare data pe fuga, fara nicio clipa de distractie. Acasa eram fututa din ce in ce mai rar de Marius, care vedea tot timpul obosit de la munca. Ba chiar intr- zi am ridicat vocea la Vera care incepu sa ma certe, spunandu-mi ca sufar de LAP?
- LA..ce?
- Lipsa acuta de pula draga mea.
Am inceput sa rad dar i-am zis apoi serioasa ca...are dreptate.
Desi luasem salariul si i-am aratat lui marius ca nu e vrajeala si ca putem sa platim doua rate odata, chiar daca se mai linistise, tot se ambitiona sa stea cat mai mult la munca, poate castiga mai mult. In capul lui era o competitie tampita intre noi doi. Dupa patru zile plictisitoare la munca, Vera ma intreba daca vreau sa iau masa cu Metin, care a intrebat de mine.
- Da, normal, am raspuns eu mult prea repede. PUtem sa sarim totusi peste masa? am ras eu.
- Vai ce curva am facut din tine ! Doamne iarta-ma pentru asta, facu Vera teatral. Va intalniti la Marriot, ai timp in doua-trei ore sa mergi sa iti cauti o lenjerie rosie, e fascinat de asta. Daaar, n-ai aflat de la mine, spuse complice.
- Mersi mult de sfat, hai ca ma duc acum.
- Distractie placuta curvistino.
Asta eram? O curva care abia astepta sa o futa alt barbat decat sotul ei? Fiind in centru am intrat in primul sex-shop si am cumparat niste chilotei rosii si niste portjartiere la fel. La pranz eram la Marriot, stiam numarul camerei si Metin mi-a deschis usa, tot un zambet.
- Ma bucur ca ai venit frumoaso, mi-a soptit o...pasarica draguta ca nu iti e foame, cel putin nu de mancare.
Avea pe el doar un halat si nu avea rost sa fac pe interesanta. M-am dus si l-am sarutat direct apoi m-am pus in genunchi in mijlocul camerei.
- Ce imi place cum gandesti dar imi place sa mi se suga pula in tatele goale. Mi-am dat bluza jos si am vazut ca scoate un oftat cnad imi vede sutienul rosu.
- Ce bine te prinde! Ai nimerit-o cu asta. Sau ti-a zis tot o pasarica?
Am inceput sa rad in timp ce-mi desfacu sutienul cu dexteritate.
- Defapt, ramai in pizda goala direct, completa el.
Mi-am dat pantalonii jos usor, cu fundul indreptat inspre el si fluiera admirativ cand vazut chiloteii asortati si ciorapii. Dupa ce am scapat usor si de restul lenjeriei, m-am dus complet goala in fata lui.
- Asa e bine sefu?
Stiam de la Vera ca e dominant si ca ii place sa fie apreciat si se vedea asta pe fata lui.
- Ce catea ascultatoare, asa sunteti toate.
Isi desfacut halatul si scoase pula, care era deja sculata la maxim. Treci si linge-ma pe coaie, porunci el. M-am conformat, il lingeam si le sugeam usor si cu o mana imi atingeam pizda.
- Ia mana de la pizda, nu ti-am dat voie. Ma trase de par si isi apasa coaiele de gura mea. Era perfect epilat, parfumat si am inceput sa ii ling si pula, apoi ii lingeam toata zona inghinala, coborand mai jos, iar pe coaie si la perineu. Apoi am coborat cu limba si am inceput sa-l ling incet in cur, intr-un impuls de moment.
- Alah, asa ! Linge curvo, linge !!
Era in al noulea cer si am inceput sa-l ling mai repede. Era prima oara in viata mea cand faceam un rimjob si cu cine??! Unul care nu ma scotea din curva si catea. Isi freca pula usor in timp ce eu il lingeam fara oprire.
- Treci sa te fut ca nu mai pot. A ras cand a vazut in ce hal eram de uda. Ce preludiu, ce sa ma linga si el, eu eram fleasca pentru ca il linsesem pe el...in cur. Oare ce dracu se intampla cu mine de la o vreme incoace, ma tampisem de tot?!
M-a pus pe spate si mi-a ordonat sa-mi desfac la maxim picioarele si dupa ce mi-a pus o perna sub cur a inceput sa ma futa, prima oara cu miscari lungi.
- Ce buna esti de pula Miruna, ah ce pizda ai.
Marea constant ritmul si incepu sa ma ciupeasca de sfarcuri. Imi muscam buza de durere dar nu-l opream, era o senzatie dulce-amaruie daca vreti. Imi abuza sfarcurile si incepu sa ma plezneasca usor peste tate, de am incnit de cateva ori. Dar pula lui facea minuni in pizda mea pofticioara si nu a durat mult sa termin.
- Iti place fa? Iti place cum te fut javro?
- Da, imi place !!
- Asa fa, asa ! Te fut de te rup catea ce esti, ca de aia ai venit la pula, nefututo.
Era prea mult, am terminat a doua oara, excitata peste masura de tot ce-mi spunea.
- Imi vine, treci si suge-ma, treci la muie.
M-am ridicat repede cand el s-a prapusit pe spate si i-am luat-o in gura. S-a incordat ca un arc si m-a prins de cap desi nu aveam de gand sa pierd nicio picatura. Am inghitit tot apoi am mai continuat sa-l sug usor de tot, pana i s-a culcat.
- A fost extraordinar. Se puse in cot si se juca cu tatele mele. In ritmul asta o sa ajungi departe, crede-ma. Si meriti ceva mai bun, pizda asta nu poate sta flamanda. Inca eram goala in pat cand el deja se imbraca si ma gandeam la ce a spus. Oare are dreptate? Nu se poate sa aiba ! Poti sa pleci cand vrei, imi spuse el. Asta e pentru tine si imi puse 250$ in mana. Atat am acum la mine ia si 300 de lei, ia tot ca ii meriti rase el.
- E ok Mein, nu trebuie sa...
- Ba trebuie, asemenea talent merita rasplatit. Mai vorbim gagico, trebuie sa plec.
Stateam goala intr-o camera de hotel, din nou folosita, din nou satisfacuta, din nou facuta sa imi analizez viata. Si nu era ceva la care sa-mi faca placere sa ma gandesc...
Paradoxal, incepuse sa imi fie greu unde sa ascund banii pe care ii tot primeam, fiind constienta ca de acum nu mai puteam sa ma opresc, nu mai voiam sa ma opresc si stiam ca o sa vina si altii. Din ce in ce mai multe intrebari legate de casnicia mea, nu de dragostea pe care ne-o purtam, asta era aproape palpabila, chiar daca Marius era la apogeu cu stresul ci mai ales cu focul si dorinta care ardeau in mine, cu noile nevoi ale corpului, pe care parca mi-l redescopeream a doua oara.

Trecuse peste o luna de la orgia de la mare, Marius incepuse sa se mai calmeze cu privire la jobul lui, se impaca cu ideea ca trebuie sa aiba rabdare pana gaseste altceva. In naivitatea lui nu-si pusese nici macar odata intrebarea cum de castig atatia bani, nemaiputand sa ii ascund. Partidele de sex cu el se rarisera considerabil, fiind amandoi obositi, doar ca eu eram si satisfacuta destul de des de Ozkan sau vreunul din prietenii lui dar nici macar intarzierile mele succesive si lipsa de sex nu-i ridicau suspiciuni lui Marius. Ce e si mai grav e ca nu mai ma afecta deloc noua situatie si faptul devenisem atat de brusc o curva in toata regula.
Intr-o zi, dupa ce ma futuse Ozkan, imi spuse din senin ca vrea sa ii ofere lui Marius un post de sofer in cadrul firmei, foarte bine platit. Eram cu gura cascata, am refuzat caterogic, era ultimul loc unde as fi vrut sa lucreze Marius. Dar el continua impasibil sa-lmi spuna ca peste doua zile sa vina la un interviu, care era oricum doar o formalitate si ca e pentru binele nostru sa am mai multa liniste acasa. I-am zis ca e o nebunie, de ce face asta, ca risc sa-mi distrug casnicia care si asa incepuse sa scartaie putin, ca ar fi inevitabil ca Marius sa afle ce fac la munca, etc. Degeaba, i se fixase in cap ideea ca ne ajuta si mi-a promis ca nu o sa fie nicio problema, sa nu-mi fac griji. Resemnata, m-am dus acasa cu inima indoita si i-am spus lui Marius care sari in sus de bucurie cand auzi cat o sa aiba salariul. I-am zis zambind fortat, nestiind ce altceva sa ii spus. Evident ca interviul nu a fost o problema si Marius urma sa inceapa de luni noua lui munca.
Ozkan mi-a spus, se vedea ca era chiar sincer, ca il placea pe Marius, era un baiat foarte ok, cuminte, tinea la glume cand era cazul si era serios cand trebuia si avea avantajul sa fie cu adevarat un sofer bun. Cateva zile nici nu l-am mai vazut la birou, plecasera amandoi pana la Cluj si cand s-au intors Marius imi spuse acasa cu entuziasmul lui caracteristic ca Ozkan era un super sef, ca nu are fite si ca s-au inteles super bine, ca era extrem de bucuros si norocos ca i-am gasit asemenea job. Pur si simplu revenise la viata, avea din nou chef de glume, ma dezbraca si dupa ce ma futuse cateva minute, adormi satisfacut, in timp ce eu a trebuit sa ma multumesc cu un mini orgasm si sa ma bucur totusi sincer de bucuria lui. Cu toate astea, pe la ora 11 noaptea, n-am putut sa nu tresar un pic cand a vibrat telefonul si am vazut un mesaj de la Ozkan: "Du-te la baie si suna-ma cu video. Goala". M-am dus imediat, ca o adolescenta in calduri, am inchis usa si m-am dezbracat imediat, in timp ce-l sunam. Am tras adanc aer in piept cand l-am vazut la bustul gol, cum privea la fel de rece, de dominant, cum mi se intaresc sfarcurile fara sa le ating macar.
- Ti-e dor de pula mea Miru? Spuse fara nicio introducere.
- Da, am spus sigura pe mine si mai ales sincera. Chiar imi e.
- Arata-mi!
Am lasat telefonul mai jos si am dus mana la pizda deja umeda, socand te umeda dupa un timp atat de scurt.
- Nu te-a futut asa bine Marius, este?
Eram muta, nici nu stiam cum sa raspund la asta. De unde stia? Parca citindu-mi gandurile, a continuat.
- E putin desfacuta pizda, se vede ca ai fost fututa recent. Dar stiu ca defapt asta doreai cu adevarat. Si lasa si el camera mai jos, era gol complet cu pula aia minunata sculata, care statea mandra ca un soldat din garda de la Buckingham. Am scos un oftat de placere si mi-am bagat doua degete in pizda disperata dupa atentie.
- Nu ti-am dat voie sa-ti futi pizda, scoate-le imediat, mereu te grabesti. Nu ai voie sa termini.
Turcii astia parca se vorbeau intre ei, era incredibil....
- Te rog, nu mai pot, am spus eu cu voce sugrumata.
- Ba tu poti, pana maine nu ai voie sa ai orgasm. S-a priceput?
- Da...
- Bun, atat voiam sa vad, ce faci tu. Vorbim maine. Si inchise.
Ramasesem ca la dentist, cu pizda incinsa, care urla dupa un orgasm. Si chiar daca puteam termina in nici doua minute, chiar daca nu avea cum sa afle asta, am oftat si m-am conformat, tragandu-mi pantalonasii si ducandu-ma in pat, nevenindu-mi sa cred ce facuse din mine.
A doua zi am plecat odata cu Marius la munca si Ozkan ne-a intampinat pe amandoi in holul firmei. A dat mana cu Marius si pe mine m-a sarutat pe obraz, contrar obiceiului sau. Eram speriata de moarte dar Marius nici nu baga de seama, parca era cel mai normal lucru. Ozkan il lua de dupa umeri, pe mine de mijloc si ne indreptam spre biroul lui.
- Azi o sa te duci cu un asociat pana la banca si apoi pana la Constanta, ok Marius? Tu conduce atent dar ajunge repede acolo da? Imi pun baza in tine.
- Dar sefu, normal. Fii fara grija.
In impul asta Ozkan isi lasa mana sa coboare de pe talie pe fundul meu si ma stranse tare, de efectiv am sarit din pantofi.
- Noi avem de munca, sunt zile cand e nebunie totala aici si Miruna chiar ne ajuta, tine steagul sus, cum spuneti voi. Imi facu cu ochiul, aproape razand cand imi vazu privirea ingrozita. Dar Marius era imperturbabil.
- Da sefu, chiar se dedica si nu fuge de munca, e o calitate pe care a avut-o mereu.
- Mare dreptate ai arkadașim (prietene), spuse el in timp ce aproape il dadu afara din birou. Drum bun, Ugur te asteapta deja la masina. In clipa in care Marius se intoarse si pleca grabit, Ozkan imi si ridica fustita.
- Ai luat-o razna?! Asta deja e bataie de joc, nu-ti permit, Inca o data ceva de genul si plec, jur !
- Zau? Cu dexteritate imi ridica de tot fustita si isi baga repede mana in chilotei. SI cu asta ce faci curvo? Cum o satisfaci? Ma musca de gat apoi ma saruta unde muscase, in timp ce cu o precizie de chirurug imi uda pizda in cateva secunde.
- Te rog...nu vreau...sa-l ranesc.
- Nici eu, imi place maxim de el, adauga serios. Nu il raneste nimeni, iti promit. Continua sa ma sarute si in cateva clipe eram inevitabil preizoniera lui si urma o partida salbatica de futai, incat fu nevoit sa-mi astupe gura cu mana lui mare, casa nu ma aduca toata firma cum gem. Oricum, nu cred ca mai era un secret pentru nimeni ce fac acolo, mai putin pentru Marius. Si eu nu voiam sa-l ranesc cica....

Aproape zilnic Ozkan ma futea si cand nu o facea el, unul dintre prietenii lui, mai ales Metin, ma duceau repede la un hotel ca sa ii satisfac, mereu lasandu-mi ori bani ori cate o pereche de cercei, un inelus sau o atentie. Era uluitor cat de ignorant era Marius, care nu observa atatea bijuterii noi. Lucra si el pentru Ozkan de o luna si jumatate si nu mai contenea sa-l laude. Daca ar sti el ca ii futea nevasta aproape zilnic...
Am inceput sa-l ignor de multe ori, parca dezgustata de Miruna aceea care eram la munca sau dezgustata de cat era el de orb defapt. Poate putin din amandoua.
Totul s-a schimbat cand intr-un weekend Ozkan ne-a invitat la un restaurant pe amandoi. Evident ca nu puteam refuza, Marius clar nu dorea sa facem asta. Mi-am pus o rochita destul de...decenta, comparavit cu ce purtam la munca, iar un motiv pentru care ma scotea din minti Marius, care nu intreb de ce ma imbrac de multe ori ca o centurista la munca, cu tatele mai sa-mi din decolteele prea generoase sau fustite si rochite pana la cur. Puterea de atractia a lui Ozkan se pare ca vrajea orice om. Pentru Marius, tipul asta era intruchiparea omului de succes si nimic nu ii putea schimba parerea.
Dupa ce am mancat niste kofte si un borek de-a dreptul delicios si am am savurat niste kunefe senzational la desert, Ozkan a zis sa mergem in club sa mai bem ceva. Fara prea multa tragere de inima, din cauza situatiei ciudate, am acceptat totusi. Ca si mai devreme, oricum nu aveam incotro, Marius era mai mult decat incantat si ajunsi acolo, dupa cateva pahare de tarie era destul de cherchelit. Nu a avut nicio problema cand Oz...



    Login