Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDulcile pacate partea 1
Autor : alexgh - 2021-01-26
Citita de 18563 ori - Nota 8.39 (163 voturi)
Este o poveste mai lunga si din pacate site-ul nu-mi da voie sa o pun intr-o singura bucata, deci probabil o sa fie doua sau trei parti.

- Deci ce facem, iti place, ne bagam?
- Imi place enorm, chiar nu am ce sa reprosez, am spus eu entuziasmata
- E cam scump ce e drept dar macar e bloc nou, ezita Marius. Dar daca iti place asa mult, ne descurcam noi cumva.
- Pai da, ti-am zis ca pana la sfarsitul anului imi mareste simtitor salariul, chiar o sa fie ok.
- Atunci asa ramane, hai sa dam raspunsul final si aia e.
Eram maritata cu Marius de 2 ani, eram fericita si tocmai gasisem apartamentul ideal ca sa-l luam cu prima casa, satui sa tot stam in chirie sau la parintii lui.
Doream ceva doar al nostru, chiar daca urma sa platim 30 de ani pentru asta. Macar dadeam banii aici, nu la chirie, chiar daca erau mai multi. Firma unde lucram ca receptionera fusese cumparata de o mare companie turca si ne-au spus ca salariile aproape se dubleaza, ceea ce era extraordinar. Impreuna cu sotul, ne permiteam sa platim rata fara probleme in asemenea conditii.
In nici doua saptamani eram mutati in casa noua si totul era de vis. Am comandat si mobila, alti bani, alta distractie dar nici nu mai conta, aveam ce ne doream.
Eram la sfarsitul lui noiembrie, trecusera deja doua luni de cand ne luasem casa dar marirea tot nu venea. Intr-o zi, colega mea a izbucnit in plans din senin. O intreb speriata ce a patit, daca se simte bine si mi-a raspuns printre sughituri ca trebuie sa-si caute de lucru, ca se fac restructurari de personal masive. Oricat imi parea de rau de ea, parca am simtit un junghi in inima, gandinu-ma ce fac daca ajung si eu in situatia ei. Nici nu mai stiam cum sa o consolez, am fost amandoua tacute in ultimele ei zile si la sfarsit de saptamana ne-am luat la revedere printre lacrimi, promitandu-ne ca o sa pastram legatura.
Am ajuns acasa destul de abatuta, doar ca sa-l gasesc pe Marius cu un pahar de votca in mana, la o ora la care trebuia sa fie la munca. Privea in gol, ii tremura mana pe pahar, cred ca era doar a doua oara cand l-am vazut sa bea tarie de cand il cunosteam.
- M-au dat afara, defapt au bagat firma in faliment, a spus cu voce stinsa.
- Poftim?? Din cauza socului am scapat si geanta din mana. Credeam ca traiesc un cosmar, lucra de aproape 10 ani la o firma de avocatura, unde castiga suficient de bine. In acte era trecut administrator dar era defapt soferul celui care avea numele "pe usa", omul lui de incredere.
- Se pare ca demult treaba nu era prea roz, nu stiu exact ce manevre s-au facut, cert e ca trebuie sa-mi caut de lucru. Era mai abatut decat il vazusem vreodata si ne gandeam amandoi la acelasi lucu fara sa o spunem: riscam sa pierdem casa ! Fara salariul sau si la mine la firma facandu-se disponibilizari, numai la marire de salariul nu puteam eu sa ma gandesc. Dar ce puteam sa fac? Am incercat sa-l imbarbatez.
- Lasa ca o sa gasesti ceva, nu te panica. maine ma duc sa intreb si eu despre situatia mea si promisiunea aia, cine stie..Eram optimista de felul meu si gandeam ca incercarea moarte n-are, in orice domeniu.
Am reusit foarte putin sa-l calmez si ne-am culcat cu un nod in gat din cauza incredibilului ghinion care ne urmarea dupa o perioada atat de fericita dar atat de scurta.
A doua zi m-am dus la director la usa, am tras aer in piept, am ciocanit si am intrat dar surpriza, domnul Popescu nu era, in locul sau fiind un tip putin grizonat, in jur de 48-49 de ani, asa estimam eu.
Vorbea romana destul de bine dar cu un puternic accent oriental si destule dezacorduri.
- Po sa te ajut domnisoara? Ia loc te rog.
Mi-a indicat un scaun din fata sa si m-am asezat, nestiind ce sa mai zic.
- Miruna, da? Asa te cheama? Ascult la tine.
- Da, imi cer scuze...voiam sa va intreb, in legatura cu marirea promisa de domnul Popescu, ma intrebam cand o sa o primim..
Sunam ca un soarece speriat si sugrumat dar nu mi-a aratat ca a observat asta.
- Inteleg, este o perioada mai grea domnisoara, spuse cu un oftat afectat. Se ridica si facu cativa pasi catra fereastra. A trebuit sa dam afara la oameni, este rau, nu vreau sa mint la tine, cred ca trebuie sa desfintam receptia, nu prea ajuta la noi.
- Dar a fost vorba ca aproape ni se dubleaza salariile, l-am intrerupt eu speriata. Nu inteleg domn director. Habar nu aveam ce functie are, cine e, i-am spus asa din obisnuinta. Am rate la banca, risc sa pierd casa, am adaugat disperata.
- Poti spune la mine Ozkan. Imi pare rau pentru situatie.
Imi dadusera instant lacrimile, nu-mi venea sa cred, zici ca eram blestemata ! El se uita impasibil la mine, ca o statuie in timp ce eu
suspinam si ma uitam ingrozita in pamant.
- Poate exista o solutie, eu face pe tine secretara mea. Raspunde telefoane, vorbesti engleza bine, primire clienti si parteneri, platit mai bine. Venise langa mine si-mi ridica usor capul, prinzandu-ma de barbie. Nu mai plange. Eu venit la Romania de 4 ani, invatat limba, de la zero tot si uite, ajuns departe, fara plans, doar munca.
Ma uitam,la el de parca imi si pasa mie de trecutul sau. NU vedeam decat un colac de salvare.
- Ridica-te, imi spuse brusc.
M-am ridicat ca un soldat, ma cerceta de parca eram o marfa, nu un om si eu stateam ca proasta fara sa comentez.
- Cok guzel (foarte frumoasa), da. Deci facut secretara mea? 1500 dolar plus bonusuri, e bine?
Am ramas ca la dentist. Era cel putin triplu fata de cat luam acum, nici nu puteam visa la asemenea salariu. Se sprijini de birou cu mainile la piept si continua sa ma priveasca.
- Stai jos si nu mai plange. BIne 1500?
- Da, da, va multumesc, multumesc mult ! Imi stergeam lacrimile ca un copil, incercand sa nu-mi sterg si mai mult machiajul, care se intinsese putin.
- Dar venit cu alta tinuta, asta nu-mi place, prea batran...sobru. Fusta mai scurt, nu tinuta de baba. Era cat se poate de serios.
- Da, nicio problema, am spus eu readusa la viata. Este perfect
- Ok blonda, perfect. Acum..si fara alte cuvinte se descheie la slit si scoase repede o pula mare si groasa cum nu mai vazusem vreodata. Efectiv ma uitam consternata, vorba aia, "ca muta la pula".
- Ce asteapta?
- Dar ce e asta? Am tipat eu. Ce credeti ca faceti? M-am ridicat de pe scaun ca un arc, cu pumnii stransi, cu buza tremurand de furie.
Se uita la mine la fel de calm in timp ce-si freca lent pula care , incredibil, se marea si mai mult.
- Nu face nimic, dat muie, atat.
M-am indreptat plina de nervi spre usa, nevenindu-mi sa cred. Nu credeam vreodata sa patesc asa ceva, era prea de tot. Ok, eram constienta ca sunt frumusica, mai ales asa aranjata dar niciodata nu mi se intamplase asa ceva. Incepusem sa plang iar, instant ma vedeam fara casa, nevoiti sa ne mutam iar la parintii lui sau cu chirie (de unde bani?), cu rate pe cap si alte mii de probleme. Am ramas cu mana pe clanta pret de cateva secunde, ma gandeam doar la Marius, pe care il iubeam mult, la felul cum se bucura si el la fel ca mine de noua casa, la visele spulberate atat de repede. Si salvarea era un pret pe care trebuia sa-l platesc singura. Trebuia sa-mi insel sotul cu un sef pentru care nu insemnam nimic.
M-am intors si spre surprinderea mea, Ozkan era tot cu pula in mana, pe care continua sa si-o frece usor. M-a vazut ca ma apropii si a luat mana, lasand pula sa se balangane in aer, ca un metronom. Se uita fix la mine, cu ochii aia negri, putin migdalati si duri.
M-am pus pe scaun si desi inca aveam lacrimi in ochi, i-am pus mana pe pula, abia reusind sa o cuprind cu mana mea mica. Era aproape dubla fata de pula lui Marius. Nu pot sa zic ca fusesem usa de biserica pana sa-mi cunosc sotul, am mai avut relatii dar pula ca asta nu mai vazusem. Am luat-o in gura usor, abia imi intra si am inceput sa sug sfioasa, printre suspine, rugandu-ma sa termine cat mai repede.
- Asta gargara, nu muie. Suge bine sau iesi, tuna el.
Ramasesem blocata, am ridicat ochii la el si i-am vazut privirea apriga, apoi i-am inchis si am inceput sa sug mai repede, am inceput sa gem putin si apoi am scuipat pe ea, intinzand saliva pe toata lungimea. La cat era de mare, am scuipat de vreo 3 ori ca sa o ud cum trebuie, stiind ca barbatii sunt fascinati de o muie umeda.
Asa ca am supt cat de bine am putut, am coborat cu limba pe coaiele lui mari si grele, apoi urcam pe toata suprafata, pana la capul cat o ciuperca, vinetiu. Orice ar fi, avea o pula superba, nu pot nega asta.
- Asa da, asa se face ! Mormai el cu ochii inchisi.
S-a aplecat apoi, mi-a desfacut sacoul si m-a prins de sani, destul de tare, aproape dureros. Stiam ca nu pot spune nimic, oricum si barbata-miu era obsedat sa se joace cu ei tot timpul, mai ales cand il sugeam.
- Sscoate-le, sa vad.
Mi-am desfacut camasa cu o mana, pe cealalta mi-o tinea el pe pula si mi-am scos sanii unul cate unul, peste sutien. A facut ochii mari, ba chiar mi-a scos-o din gura si m-a ridicat. Aveam urme de saliva pe barbie cand m-a tras in sus si ma uitam cuminte la el.
- Da sutien jos, complet.
M-am conformat, ramanand topless in fata sa, aproape tremurand desi era foarte cald in birou.
- Perfecte tate, asta surpriza buna. Mari, ferme, frumoase. Imi plac. De maine la munca fara sutien, nu-mi place.
Am schitat un zambet tamp, oricare era situatia, nu puteam sa nu reactionez la asa compliment.
- Treci inapoi, suge. M-a impins de cap, de data asta in genunchi, apoi a inceput sa-mi futa gura din ce in ce mai tare. Apoi ma lăsă pe mine sa fac cum vreau. Dupa inca 7-8 minute i-am simtit- o cum se face par, s-a incordat tot si m-a prins de par.
- Gura mare, mare !!
Am scos limba si am inchis ochii, simtind in secunda urmatoare jeturi dupa jeturi fierbinti in gura si pe față. Mi-a bagat-o apoi inapoi in gura, sa il curat si a trebuit sa inghit tot, concentrandu-ma sa nu vomit, nefiind deloc o fana a spermei.
- Mi-a placut, esti buna la asta, foarte buna.
Am scos un servetel din geanta si voiam sa ma sterg pe fata, eram efectiv plina !
- Lasă aia, nu stergi. Sa vad curu tau. Hai.
Nu am apucat sa fac sau sa zic ceva, ca mi-a ridicat fusta si m-a impins cu fața pe birou, noroc ca am apucat sa pun mainile. Stateam plina de sperma pe față, cu fusta ridicata pana la talie, in timp ce el imi cerceta curul.
- Mai bine decat ma asteptam. Bine, foarte bine.
Ma stranse de o buca, imi dadu o palma, nu foarte tare, doar cat sa tresar.
- Hai du-te spala la tine, imi placi mult.
M-am ridicat buimaca, am mers pana la toaleta sa ma sterg repede. Cand am iesit, statea relaxat pe scaunul de birou si m-a chemat la el. Imi ridica iar fusta, cand eu imi puneam camasa, sutienul era la el in mana.
- Nu o sa mai ai nevoie de el. Arata-mi pizda.
Credeam ca scapasem, ce naiva eram....Arata, nu te fut. Nu azi. Si incepu sa rada cu pofta.
Statea si astepta calm, cu o rabdare de-a dreptul enervanta. Mi-am tras bijinii si mi-a facut semn sa ma pun pe birou in fața lui. Ma inrosisem mai mult acum decat atunci cand i-am supt-o. Stateam pe birou si imi departa destul de brutal picioarele. Aveam capul intr-o parte si incepusem sa tremur si mai rau, ca o varga. El ma mangaia pe coapse, lent, fara graba, pizda nu o atingea deloc.
- Uita-te la mine Miru.
Miru...de zici ca ne stiam de la gradinita sau eram prieteni apropiati. Am intors capul la el, in timp ce continua sa ma mangaie, facandu-mi pielea de gaina.
- Pizda la fel de frumos ca tine, mica, delicata. Iubesc la ea. Dar vreau perfect ras, intelegi? Fara linia asta.
Aveam o liniuta la pizda, pe care al meu o adora, nu alta. Si mie imi placea in aceeasi masura.
- Maine cu ea jos, da? Apoi se apleca si imi dadu un pupic la pizda, abia atingand-o, o adulmeca mai ceva ca un ogar.
Am scos un ahh scurt, de surpriza si am tresarit dar el era la fel de impasibil. A sarutat-o iar, de data asta mai apasat, cu limba. Sarut dupa sarut, pana s-au transformat in limbi in toata regula. Imi tinea ambele picioare departate dar a slabit treptat presiunea cand a vazut ca, inevitabil, ma relaxez. A marit ritmul, era extrem de priceput, spre rusinea mea a trebuit sa recunosc ca lingea aproape la fel de bine ca Marius. Chit ca nu as fi vrut, stiam clar ca e imposibil sa nu termin si asta s-a si intamplat nu dupa mult timp. Un ahhh mai lung, de data asta de placere, mi-a scapat fara sa vreau.
- Nu fac asta des dar ai o pizda delicioasa, ca baklavaua.
Abia imi trageam sufletul cand m-a ridicat in fund pe birou. Cu fusta ridicata, chiloteii pe un crac, in sanii goi, ce sa mai, eram imaginea clasica a secretarei care se futea cu seful la birou. Ce dracu puteam sa mai zic? M-am dat jos si ma imbracam, in tacere, in timp ce el isi aprinse un trabuc si pufaia calm, fumul dulceag umpland incaperea.
- Hai ca o sa fim buni prieteni, zambi el.
I-am intors si eu zambetul, ca proasta, apoi cand am vazut ca se uita la telefon si nu mai zice nimic, m-am indreptat spre usa.
- Stai pe loc, vino, imi ordona el.
Oare ce mai vrea, nu e de ajuns? Cand m-am intors, avea in mana 4 hartii de 100 $.
- Poftim, bonus, eu tine la cuvantul dat. Imi dadea aproape salariul pe o luna ! Am intins mana tematoare, il credeam ins tare sa faca o gluma dar el nici nu s-a miscat. Acum du-te, am treaba mult. Maine imbracat diferit, sexy.
Am iesit, strangeam banii in mana si odata iesit din atmosfera aia, m-am gandit din nou la ce facusem. Ma uram ca-mi inselasem sotul, desi in acelasi timp tineam in mana 400 $, asta pe langa salariul promis. Si vazand ca banii sunt doar niste hartii pentru Ozkan, mi-am dat seama ca nu ma mintea. Dar atunci de ce a dat-o afara pe Loredata? De ce dadeau afara atatia oameni?
Ce o sa vrea in continuare de la mine, stiind ca oricum o sa ma futa? Ce o sa fac cu al meu? Atat de multe intrebari si atat de putine raspunsuri...
Am ajuns acasa cu un amalgam de probleme in gand, incercad sa fiu cat mai relaxata. L-am gasit pe Marius la calculator, pe e-jobs, la fel de descumpanit ca ieri.
- Am tot sunat la diverse firme, ca sofer, toti au zis va sunam noi. O sa mai incerc.
Mi se rupea sufletul de el, asa abatut si ingrijorat cum era.
- Lasa iubire, o sa fie bine, o sa vezi!
- Sper, ca nu stiu ce facem luna viitoare papusico.
Eu aveam in geanta deja trei sferturi din rata dar cum sa ii spun asta? Voiam in primul rand sa fac un dus, amagindu-ma ca apa avea sa-mi spele si amintirile de azi, odata cu trupul.
Nici nu m-a bagat in seama, absorbit sa caute, sa sune, sa rezolve problema, sa aiba grija de casa, de noi, de mine !
Am iesit din baie doar cu un prosop pe mine, mult mai relaxata, dorind sa ii dau totusi si vestea buna cu marirea confirmata. M-am pus la el in poala, cu bratele in jurul gatului si l-am sarutat.
- Am si vesti bune. O sa-mi mareasca salariul sigur.
Se holba la mine, nevenindu-i sa creada
- Pe bune?! Dar cum? Dar Loredana?
- Loredana am inteles ca s-a certat cu ei, am mintit eu instant, aproape fara sa realizez. Au zis ca daca tot raman singura si o sa am si atributii de secretara o sa imi dea...1500 $/
- Cat??? Tie iti arde de glume?
- Da iubire, am zambit eu. Parca simteam ca mi se ia o piatra de pe inima. M-a sarutat si el si in cateva secunde i-am simtit pula cum i se intareste. Am tras de prosop si apoi i-am bagat capul intre sani, sa-l "sufoc" putin, stiind cat ii place asta. Ii sugea incet si ii framanta, era un adevarat ritual pentru el. Vai cat il iubeam in clipa aia !
Mi-a pus mana la pizduta si nu i-a venit sa creada cat de uda sunt. Ce era sa ii zic, ca fusesem linsa (bine!) acum nici doua ore si ca imi trebuia pula grav, ca rezolvasem problema cu ratele, ca ma excitase sa sug pula aia mare a lui Ozkan, chiar daca ma minteam ca nu e asa?
- Te mananc, i-am soptit eu. Vreau pula.
Si-a dat repede pantalonii jos iar eu i-am cuprins-o si am ghidat-o repede spre pizda mea flamanda. Ahh iubire ce bine e, asa ! Ma miscam in pula lui in timp ce continua sa-mi suga sfarcurile si sa ma mangaie pe spate. M-a tras inspre el, m-a sarutat si i-am cuprins obrajii cu mainile, de parca voiam sa-i iau sufletul. Il futeam eu pe el, il calaream ca disperata, in timp ce el incepuse sa ma muste de gat, stiind cat ma întărâtă asta.
- Ce bine e, ce pizda ai ! Desi eram imrepuna de 6 ani si casatoriti de doi, era efectiv obsedat de pizda mea mica si stramta. Ce calda e, cat de marfa se simte ! Mai aveam putin si terminam, o simteam dar in secunda urmatoare mi-a umplut pizda cu sperma, gafaind epuizat.
- Wow, ce a fost asta? Intreba el. Eu doar i-am zambit si l-am sarutat trandru, trecand peste faptul ca nu imi oferise fix ce aveam nevoie mai mult in clipa aia ca sa ma detensioneze.
Dar l-am sarutat si, cu sperma lui curgandu-mi pe picior, m-am dus sa fac iar dus.
- Vezi ca bipaie si telefonul, spuse el, in timp ce se stergea cu un prosop. Niciodata nu se uita cine ma suna sau imi da mesaje, nu-l interesa sau mai bine zis avea incredere totala in mine.
- Precis sunt astea de pe grup de la munca. Lasa ca ma uit cand ies. Mai sa-mi cada telefonul din mana cand am iesit. Un numar pe care nu-l aveam in agenda si doua mesaje pe whatsapp: "da-mi o poza cu țâțele" si apoi "nu imi place sa astept".
Mi-am dat seama ca e Ozkan. De unde are numarul? Off, ce proasta sunt, era si greu sa faca rost...La cateva secunde un nou mesaj: deci ai vazut ce am scris, ce mai astepti? Am mers in dormitor, am pornit camera telefonului pe modul selfie si mi-am pozat sanii, inca uzi de apa.
"Faceam baie". Sent. Incredibil, ma justificam in fata lui?! Nu a mai zis nimic apoi dar am pus oricum telefonul pe silent.
- Ce mai vor maimutele alea?
- Nimic iubire, prostii de ale lor. Ma pun sa fac ceva de papa, mai ia si tu o pauza, cauti si maine.
- Inca putin, aplic la toti, amcar sa stiu un lucru.
Il mintisem deja de doua ori desi ne jurasem ca ORICE ar fi, sa ne spunem mereu adevarul si cand colo...
Din nou ledul notificarilor mi-a atras atentia: " Fusta scurta, nu uita, fara sutien, rasa". Uitasem complet de ultima cerinta. Ce sa ii zic lui Marius cand o sa vada?? Si in primul rand, chiar fac tot ce zice Ozkan?? Il injuram in gand in timp ce m-am dus iar la baie si in cateva secunde liniuta mea draga era indepartata.
- Maine am un interviu, la 9, tipa Marius triumfator din sufragerie. Premist ca e ce trebuie.
- Da iubire, ma bucur, vezi ca e ok?
Ne-am culcat devreme, cand m-am trezit Marius deja plecase. Mi-am cautat o fusta scurta, neagra, pe care o aveam de multa vreme, purtata doar la iesitul in club. A zis scurta, scurta sa fie! Camasi aveam destul, am ales una din matase si cand am probat-o am vazut ca imi venea perfect cu fustita. La munca aveam trei perechi de pantofi cu toc cui, stiam ca o sa fiu sexy cum mi-a zis, poate prea sexy, asa ca in nebunia mea de a fi sigura ca nu e prea mult, am pus intr-o punga si o rochita, tot scurta dar nu chiar atat de scurta ca fustita. Ciorapi cu banda aveam in mai multe nuante, am luat cateva perechi, ca sa ii las in vestiar. Am plecat grabita, nedorind sa intarzi.
Dupa ce am fost gata in vestiar si m-am uitat in oglinda, m-am irosit toata. In club nu cunosteam pe nimeni dar aici sa apar imbracata asa, asta nu luasem in calcul. Eram sexy, extrem de sexy, fara falsa modestie. 1.68, blonda, par lung si stralucitor, de care eram de-a dreptul obsedata, forme mai mult decat generoase si niste picioare perfect drepte si destul de lungi. Ochii verzi, mai ales cu machiaj, intorceau capul barbatilor aproape la fel de mult ca fundul bombat. La 27 de ani eram la apogeu, daca pot sa zic asa, chiar daca nu ar fi stricat sa merg putin la sala, sa tonifiez muschii. Dar eram total antisport din pacate.
Am tras aer in piept si am iesit din vestiar. De zici ca totul era ca un facut, am dat nas in nas cu singurele doua persoane care nu ma suportau din toata firma aia, doua femei de serviciu.
- Iete la ea, cineva vrea sa isi pastreze slujba cu orice chip, spuse doamna Vali.
- E lasa draga, asa e tineretul din ziua de azi, completa si Mariana.
Ne-am zambit din politete, asa cum le faceam mereu cand eram la receptie desi erau doua scorpii batrane, divortate si frustrate. M-am indepartat nevoind sa stau si mai mult sa ma analizeze, dar tot am auzit destul de clar:
- Asta precis ii suge pula la sef, sa se dea bine pe langa el.
- Iti dai seama fa Valerico, curve, parca nu stii cum e astea.
Cata dreptate aveau !!!!
Era 9 si jumtate cand am batut la usa lui Ozkan. Avea pe masa un teanc de mape, dosare si hartii dar s-a ridicat imediat cand m-a vazut.
- Asa, da, da, place ce vad ! Esti frumoasa ! Am facut o pirueta usoara si ca la prezentarile de moda, am pozat.
- Asa iti sta bine, Miru. Acolo o sa stai, e noul tau birou.
Nici nu observasem in lateralul camereu imense un birou nou nout, cu un laptop pe el.
- Ala e laptopul tau personal, il poti lua acasa, problem nu e.
- Multumesc mult, domnule Ozkan. Un laptop nou nout, incredibil, nu stiam cum sa ii mai multumesc.
- Ozkan, atat. S-a apropiat de mine, evident ca ma asteptam si mi-a cuprins sanii.
- Imi place ca asculti, fara sutien, fata cuminte. Apoi ma saruta usor si ma mangaie pe obraz. Am vrut sa spun ca imi dadusem jos si liniuta, sa fiu sigura ca e multumit de mine, fiind poate si putin euforica din cauza laptopului.
- Avem putin treaba, tu sunat la numerele astea, stalibit intalniri, intelegi? Acum, da?
- Da, am inteles. Si m-am dus repede la birou sa ma apuc de treaba. Ma bucuram ca nu a mai vrut nimic, oare gata, de acum o sa fie profi? Stiam ca nu o sa fie asa dar stiam ca pot sa fac si treaba de secretara, proasta nu eram deloc dar jur ca o farama din mine era indignata ca nu ma baga in seama. Statea concentrat la birou, dadea telefon dupa telefon si vorbea in turca, grabit.
Am stabilit cateva intalniri din toata lista aia si la pranz mi-a zis ca a comandat ceva de mancare. O fata noua a venit si a adus niste platouri si a iesit fara sa spuna un cuvant.
- Plecat multa lume, cine venit da interesul dublu. Multa munca dar bani mai multi, intelegi?
Incepeam sa inteleg, e drept ca inainte multe persoane frecau menta in firma, inclusiv noi la receptie. Acum treaba nu mai statea deloc asa. Am ciugulit ca o vrabiuta din puiul de pe platouri si putin sushi, in timp ce Ozkan infuleca cu pofta. Apoi mi-am reluat treaba cu telefoanele, cred ca am vorbit in ziua aia cat in doua saptamani la receptie. Dar in timp ce eram intr-o conversatie, am simtit niste maini pe gatul meu, din spate. Nici n-am observat cand s-a ridicat de la birou. Am luat receptorul de la ureche dar mi-a facut semn sa continui.
- Da domnule, joi la ora 15. Domnul Ozkan Aysel (mainile mi-au coborat pe sani)...Asa este, are mai multe firme la...(mi-a descheiat nasturii si a lasat sanii liberi, ciupindu-ma tare de sfarcuri)...cu multa placere domnule, o sa anunt asta (deja camasa era trasa de pe mine)..o zi buna si dumneavoastra.
- Lucrezi bine sub presiune, place asta.
- Imi place asta, mi-a scapat mie. Imi cer scuze !
- Nu, nu, e bine, corecteaza daca gresesc, e foarte ok.
- Sigur??
- Da.
- Atunci e corecteaza-ma daca gresesc.
- Blonda desteapta, zambi el. Se apleca si ma saruta, bagandu-mi limba in gura, in timp ce continua sa-mi abuzeze sfarcurile deja rosii. Apoi m-a ridicat, fustita era deja ridicata jumatate de mi se vedeau chiloteii rosii, nici nu m-am mai deranjat sa o rearanjez. Mi-a bagat mana direct la pizda si a plescait satisfacut cand a vazut ca sunt epilata complet iar eu, proasta, am zambit ca un caine care primeste o recompensa.
- Ma incomodeaza chilotii astia, spuse el.
I-am dat repede jos, fara sa comentez. In clipa aia as fi facut orice, am incercat sa-mi blochez creierul sa se gandeasca la Marius. Stiu ca altfel si-ar fi dat seama ca am ceva, foarte greu imi ascund emotiile si trairile. In timpul asta doar s-a descheiat la șliț si se uita la mine, stiam ca vrea sa i-o scot eu, sa "muncesc" pentru pula lui. Am scos-o si fara ezitare am bagat-o in gura si am inceput un du-te/vino pe pula lui, cu multa saliva cum stiam deja ca ii place. Gemea mult mai tare ca ieri, nu mai ascundea ca ii place si ma excita rau asta ! Involuntar mi-am pus o mana la pizda si am inceput sa ma ating, surprinsa de cat de uda eram. Imi fusese dor de pula lui dupa ce ieri plangeam ca trebuie sa i-o sug!!? Asa de repede se schimba cineva?
A observat si el cat de excitata eram, m-a ridicat si m-a pus pe birou, nici n-a fost nevoie sa spuna ceva ca am desfacut larg cracii, uitandu-ma cu jind la pula aia mare, perfecata. A bagat-o direct, fara menajamente, de mi-a amortit corpul cateva secunde si mare minune daca nu m-a auzit cineva. Ce "noroc" ar fi fost sa treaca prin fata usii Mariana sau Vali...
A inceput sa ma futa din ce in ce mai repede, imi sareau țâțele in toate partile si cand i-am prins cu mainile, ca ma dureau de la zbenguitul ala, mi le-a indepartat ferm.
- Imi place sa le vad asa. M-a prins apoi de gat, de am deschis ochii speriata dar nu m-a strans tare si continua sa ma futa in acelasi ritm alerg. Am avut un orgasm care m-a zguduit total, niciodata nu ma simtisem atat de plina de pula, atat de bine fututa. Orgasmele au curs apoi unul dupa altul, era prima oara cand aveam orgasme multiple si nu cu Marius ci cu seful meu, care cu 24 de ore in urma ma fortase sa ii ofer favoruri sexuale in schimbul pastrarii jobului. Eram ca o carpa cand m-a ridicat si m-a pus pe burta, cu fundul in sus. Mi-a departat bucile si a scos oftat apoi a bagat-o iar in pizda. Stateam cu un picior jos si unul pe birou, in timp ce ma futea si imi palmuia curul ritmic. Dupa cateva minute ma ardea si era rosu ca racul dar nu am zis nimic.
A continuat sa-mi futa pizda si mi-a mai oferit doua orgasme, deja eram in alta dimensiune, uitasem si de vina si de remuscari, de tot ! L-am simtit cum se opreste, m-a intors si m-a asezat repede in genunchi, mi-a bagat-o in gura si m-a tinut strans de par, ca sa nu scap si sa inghit tot.
- Ca sa nu murdarim pe aici, ranji el.
Aratam in clipa aia probabil mai depravata decat ultima curva de pe centura, dar nu-mi păsa. Fusese cel mai intens futai de care avusesem parte vreodata, in conditiile in care sexul de acasa il consideram de nota 10 pana acum. Ce primisem acum era de 10+ sau...100.
M-am ridicat cu greu, aranjandu-mi fustita si incheiand camasa, nu inainte de a veni Ozkan sa se mai joace cateva secunde cu ele.
- N-am mai vazut asa țâțe mari si rotunde ca tine.
- Ca ale tale, am ras eu.
- Da, corect !
S-a apucat apoi de treana, eu m-am intors la laptopul meu sa mai pregatesc diverse chestii. Unde nu stiam il intrebam si imi raspundea rabdator.

Era aproape ora 17 cand a venit un tip pe care nu-l mai vazusem. Se uita insistent la mine in timp ce vorbea in turca cu Ozkan, de a trebuit sa las ochii in jos, atat de intens ma privea. Nu intelegeam o boaba turca dar mi-am dat seama ca vorbesc despre mine in timp ce musafirul facea semne spre mine cu capul.
Dupa ce a fost gata cafeaua pe care Ozkan ma ruga sa o fac, am pus in fata fiecaruia o ceasca si am vrut sa ma intorc la locul meu dar musafirul m-a prins de mana. Ma uitam la Ozkan, sa ii spuna sa-mi dea drumul dar el mi-a spus cu o voce senina:
- Ii place mult de tot de tine, a zis ca nu a mai vazut asa femeie perfecta. Vrea sa te futa, iti da doua sute de euro.
Am facut ochii mari si mi-am tras mana usor, sa-i dau de inteles sa ma lase, dar nu a vrut. In loc sa faca asta, mi-a pus mana pe picior si ranjea cu ochii fix la fundul meu.
- Ozkan, te rog...
Tipul a zis ceva repede, Ozkan a inceput sa rada in hohote.
- 300 de euro, daca il lasi. Sunt bani multi Miru.
Desi ar fi trebuit sa ma oripileze ideea si sa spun ca e prea mult, am facut inevitabil un calcul. 400 $ cu 300 euro, erau aproape 750 $, daca faceam eu bine calculul. In doar 2 zile, peste rata de la casa. Incredibil la ce ma gandeam, practic imi alegeam pretul la care sa ma vand....
Tipul a vazut ca nu-mi mai trag mana si a urcat cu mana pana pe fundul meu,
- Si unde sa ma duc cu el? ma aud eu spunand.
- Aici.
- Aici?!!
- Da, vreau sa te si vad fututa. Ce mare lucru?
Nu-mi venea sa cred, ma vindea ca pe o jucarie, ca pe o curva, el fiind pestele. Il cheama Emre, face si el parte din firma, conduce una din sucursale. In timpul asta, Emre scoase 3 bancnote de 100 si le puse pe masuta de cafea. Ma uitam cu jind la bani, la Ozkan, caruia ii sclipeau ochii la Emre, care era chiar dragut, mai tanar ca Ozkan, in jur de 35-36 de ani. Cand a vazut ca las mana moale, mi-a ridicat imedait fustita si scose un ohhhh prelung. M-a tras mai aproape de el si mi-a desfacut pentru a doua oara pe ziua de azi camasa, admirandu-mi sanii. I-a zis ceva lui Ozka si au inceput sa rada, in timp ce se descheia grabit la pantaloni si scose o pula lunga dar nu foarte groasa. Stiam ce am de facut, imi era rusine si iar ma napadeau remuscarile dar o mica parte din mine care parca se trezise la viata de doua zile imi spunea sa ma bucur de asta, sa ma bucur de cat sunt de dorita, de ravnita, incat cineva e dispus sa plateasca bani destui pentru mine. M-am pus in patru labe si am inceput sa-l sug, fustita ridicata si chiloteii dati intr-o parte de Emre. Gemea incet si printre gemete mai schimba cate o vorba cu Ozkan. Nu m-a lasat sa sug mult ca s-a ridicat grabit, pregatit sa ma futa.
- Stai fix asa cum esti, ca o catea. Asa a zis ca vrea.
Remarca mi s-a parut deplasata dar la urma urmei cine ridica coada la oricine daca nu o catea? Fie ea si pe bani...
Emre a inceput sa ma futa surprinzator de incet, o scotea pana la capat si o baga inapoi pana la cotor, imi stranse picioarele si ma tinea de cur. A inceput sa-mi placa, am inchis ochii si nu dupa mult am inceput sa gem.
- Iti place? L-am auzit pe Ozkan.
Venise langa noi, parca era cel mai natural lucru pe care il faci cand doi oameni se fut.
- Raspunde !
- Da...imi...place. E...bine.Ce rost avea sa spun ca nu, doar vedea si el cat de bine ma simt, oricum intrebarea lui era retorica.
Ozkan se puse in fotoliul in care statuse mai devreme Emre, care continua sa ma futa lent dar apasat. Nu zicea absolut nimic, ma uitam in ochii lui si vedeam doar dorinta pura. Cu mainile tremurande de la cum ma futea Emre, i-am scos pula deja sculata.
- Foarte repede inveti, nu credeam. Esti vis "güzel" (frumoaso)
- De...vis, am ingaimat eu.
Radea cu pfta, ma prinse de par si imi baga pula in gura, inecandu-ma
- Esti de vis, curva mica. Suge-ma.
Daca cineva imi spunea acum doua zile ca o sa fiu fututa de doi tipi odata, doi straini, i-as fi zis sa-si faca un control la psihiatrie. Si iata-ma, fututa si in pizda si in gura de doi turci, ca ultima traseista. Emre marise ritmul si Ozkan a vazut ca mai am putin si termin. A mai incetinit asaltul asupra gurii mele dar nu a scos pula nici macar o secunda. Firicele de saliva mi se prelingeau pe la coltuile gurii, pizda imi pulsa de la atata futai si mi-am dat drumul a nu stiu cata oara in ziua aia. Emre a racnit si a terminat aproapre in acelasi timp, umplandu-mi curul si spatele de sperma.Ozakan a continuat muia asta violenta si desi il impingeam cu mainile in genunchi si lacrimam, nu s-a oprit pana nu mi-a inundat gatul cu jeturi puternice.
Am tusit minute bune dupa aia, ma inecase si nici pana acum nu stiu cum de nu am vomitat. M-am uitat urat la el dar radea si mi-a spus dintr-o data foarte serios.
- Imi plac femeile supuse ca tine, le apreciez. Nu uita asta! S-a ridicat apoi din fotoliu si a continuat sa vorbeasca cu Emre de parca nici nu eram acolo. Am intrat repede in baie sa ma sterg si sa-mi refac machiajul si sa-mi revin putin. Cand am veridicat telefonul, uitat pe silent, aveam mai multe mesaje de la Marius, care imi spunea ca la interviu nu i-au spus ceva concret, ca e suparat si ca ii pare rau ca odata cu noii patroni am atat de mult de munca de nu mai am timp sa raspund la mesaje. Instant m-a cuprins o ameteala si o greata fata de propria persoana. In timp ce el saracul cauta de munca, eu eram fututa a doua oara pe ziua aia, de doi turci dotati.
"Te sacrifici pentru binele vostru", auzem o voce interioara. "Nu ai incotro". "Ba ai, fii serioasa Miruna, asta nu esti tu" se auzea alta voce.
Oare ma sacrific?! Asa sacrificiu de am avut o tona de orgasme ireale si mi-e pizda umflata de la atata pula? Ma ingrozea gandul ca imi cautam alibiuri si scuze pentru ce faceam si eram de-a dreptul oripilata ca la cateva minute dupa aceasta introspectie, nu vocea ratiunii era ceva care castiga. Intr-un timp record, mi-am impus ca e un sacrificiu necesar....

Am ajuns acasa mult mai linistita si binedispusa, tinand cont de cati bani aveam in portofel, de care Marius nu stia, neavand momentan cum sa ii justific.
L-am lasat sa-si caute de lucru desi i-am spus sa nu se mai consume atat, ca odata cu banii promisi e mai mult decat suficient sa platim si rate si tot! Dar era prea mandru, oricat se bucura pentru mine, pentru noi, era extrem de stresat ca EL nu munceste. Am facut o baie, i-am pus ceva de mancare si m-am uitat singura la tv in dormitor, pana am adormit.
M-am trezit la 8 si un pic, el era la calculator si in loc de buna dimineata mi-a spus ca se duce mai tarziu la un nou interviu. Cauta parca sa se justifice in fata mea si ma scoteau din minti lamentarile lui.
- Iub, dar deja exagerezi, calmeaza-te ca ne descurcam. Stai cateva zile si linisteste-te, nu e graba.
Eram obisnuita ca in fiecare dimineata sa se joaca cu tatele mele, erau "mingiutele lui antistres". Am ridicat bluza, ca un ultim gest sa ii distrag atentia dar nici nu m-a bagat in seama, nu-mi venea sa cred, de obicei era exact opusul, nu mai scapam de el cand era vorba de asa ceva. Nici nu l-am mai bagat in seama..
M-am aranjat putin, urmand sa ma machiez la munca, i-am urat bafta si am plecat. Am ales sa-mi pun rochita in loc de fusta si camasa si cand am intrat in birou, Ozkan a fluierat admirativ.
- Ce bine iti sta ! Dar zambeste, ce are?
- Nimic, putin suparata, atat.
- Spune la mine ce e.
- Spune-mi mie..
- Multumesc, asa, spune-mi ce e.
- Niste...opinii diferite acasa, nimic grav.
Nu a mai insistat si ne-am apucat fiecare de treaba lui. Nu au trecut 10 minute si am auzit sunetul notificarii de la telefon. In sfarsit si-a dat si Marius seama de cat de badaran a fost, mi-am spus eu. Dar era un mesaj de la Ozkan: "Zambeste, esti mult mai frumoasa asa".
Era la nici 3 metri de mine si a ales modul asta copilaros sa ma inveseleasca si am apreciat poate mai mult decat era cazul asta. Pana la urma gesturile mici mereu au avut efect asupra mea.
M-am ridicat si m-am dus la baie fara sa ii raspund. Mi-am aranjat parul cum voiam, am tras bretelutele de la rochita in jos, cat sa-mi iasa sanii, am zambit in cel mai dulce mod de care eram in stare si mi-am facut un selfie pe care i l-am trimis lui Ozkan. Apoi am inceput sa numar. 1..2..3...4...5. La 6 a deschis usa de la baie si a venit sa ma sarute direct, luandu-ma in brate ca pe un fulg. Mi-am pus bratele in jurul gatului sau si mi-am lipit sanii goi de pieptul lui puternic. Gemeam ca o nebuna, limba lui facea minuni in gura mea, saruta extrem de bine. Cand m-a dat jos, mi-a tras capul pe spate, nu tare, si m-a intors cu fata la oglinda. Sanii imi impungeau aerul, avand mijlocul arcuit la maxim. Ma tinea de par, bland, imi mangaia gatul si sanii, intarindu-mi sfarcurile sensibile.
- Uite ce frumoasa esti M...



    Login