Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Dulce ca o acadea
Autor : deeaBca200 - 2020-01-04
Citita de 6985 ori - Nota 6.50 (26 voturi)
Sug şi ling cu poftă acadeaua în timp ce îl studiez din toate unghiurile posibile. Nu face nimic, doar stă acolo nemişcat şi mai trage din când în când cu ochiul la fustiţa mea, atunci când mă aplec. E atât de plictisitor.. dar dacă tot e aici, ar trebuii să mă joc şi eu un pic.
Pare atât de timid.
-Dacă tot ai de gând să-l aştepţi aici, nu vrei să te faci comod?
-Sunt ok aşa, merci.
-Cum doreşti , spun şi încerc să mă apropii mai mult de el, făcându-mi loc pe canapea.
Îi zâmbesc şi încerc să mă apropii şi mai mult.
Un zâmbet timid îşi face apariţia.
Mă las un pic în jos şi îmi las capul să alunece pe umărul lui. Mâna îmi ajunge pe piciorul lui şi încep să o plimb în sus şi în jos. E puţin crispat dar nu protestează.
E timpul să mă joc un pic mai mult. Am multe idei ce îmi trec prin minte acum, iar toate mă fac să mă ud.
Ajung cu mâna între picioare şi încep să frec zona în mod insistent, susţinând-o cu o privire pătrunzătoare şi muşcându-mi buza uşor. Se vede în ochii lui că îi place. Continui să fac asta până ce aud un sunet de plăcere. Nu s-a mai putut abţine.
Mă trage uşor de păr şi mă ghidează spre boxeri. Hmm...se pare că nu e atât de cuminte şi plictisitor pe cât îl credeam eu.
Îi dau repede boxerii jos şi o iau în mână. Arată atât de ...bine. Încep să o sug pe toată, să mă înnec cu ea fiindcă mă face să o duc până în gât, mişcându-se din ce în ce mai repede.
Stau capră în timp ce îi sug pula iar el se joacă cu degetele în pizdă. Am început să mă ud. Nu mai rezist mult aşa că mă urc pe el şi încep să mă frec de el, mărind ritmul. Îi simt pula atât de tare încât abea aştept să o am în mine, să mă fută rău.
Mă vede că încep să mă agit, şi îi place să mă vadă cum fierb, cum sunt moartă după pulă. Se întinde pe canapea şi mă trage peste el, acoperindu-i faţa. Începe să îmi dea limbi. O să mor. Îmi simt pielea de găină şi corpul tremurând. O vreau. Îi vreau pula atât de rău, să o simt pulsând în mine. Continuă să o lingă în timp ce eu îi frec pula, cu poftă.
Mă ridic şi îl trag după mine. Ajungem să stăm amândoi în picioare, îmbrăţişaţi. Îi simt respiraţia caldă invadându-mi gâtul. Mă frec de el.
-O vrei? mă întreabă cu o voce tremurândă şi răguşită.
Nu mai aşteaptă un răspuns şi mă lipeşte de perete, cu spatele la el. Mi-o bagă deodată în pizdă. Scot un mic sunet de durere, dar el îmi acoperă repede gura cu mâna.
-Şhh, ştiu că îţi place.
Mă fute atât de bine. Clar ştie cum să mă ducă pe cele mai înalte culmi ale plăcerii apoi să mă facă să mă gândesc că totul ...



    Login