Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDragoste de liceu
Autor : Isa_necula - 2020-10-06
Citita de 15358 ori - Nota 8.04 (114 voturi)
In clasa a 9-a eram indragostita lulea de un tip din clasa a 12-a, Florin, stăteam pe geam și îl urmăream non stop prin curtea școlii.

Obișnuia sa stea cu colegii lui la toalete sa fumeze și intr-o zi a aflat și el și colegii lui de dragostea pe care i-o împărtășesc de la o colega de-a mea cu gura mare :)

Un tip din anturajul lui, mai țigănuș, m-a invitat sa stau cu ei la fumat, era cald afara, eu eram in blugi albaștri, adidasi albi și un maiou portocaliu. Aveam un sutien galben și chiloței la fel. Eram blonda natural și ochelari de vedere cu rame maro.

Am acceptat sa stau cu ei și sa chiulesc de la o ora de istorie...după câteva minute au inceut sa rada de mine și sa bată apropouri despre faptul ca îl iubesc pe Florin și ziceau ca și el ma iubește. Eram eu, florin, colegul lui brunet și încă un tip cu gagica lui.

Țigănușul îmi tot zicea ca ii place de mine și îmi tot punea mâna pe picior și pe umar, făcea multe glume dar eu ma uitam doar la Florin...

După vreo 20 de minute tipul asta brunet și-a dat seama ca nu îl plac și a început sa ma intrebe cât de mult îl plac pe Florin și ce as face pentru el, mi-a tot repetat întrebarea de vreo câteva ori și pana la urma fraiera de mine a zis “orice”. Pana aici mi-a fost...m-a întrebat imediat dacă as face sex cu toti 3 in toaleta pentru Florin. Am ras, eram sigura ca e o gluma dar nimeni nu râdea, ba mai mult, prima propoziție pe care mi-a rostit-o Florin a fost “de ce razi? Raspunde sincer”.

I-am zis ca nu as face pentru ca nu vad sensul și l-am întrebat dacă el și-ar dori asta...iar am făcut o greseala pentru ca a răspuns imediat “bineînțeles ca mi-as dori”

De acolo au urmat minute in sir de insistente și inclusiv tipa care era cu noi insista și zicea ca i se pare o idee super!

Îmi plăcea mult atenția pe care mi-o oferea Florin chiar dacă țigănușul continua sa ma pipăie... . Tipa care era cu noi zicea chiar ca și-ar lasă și iubitul sa participe si ca sunt super drăguța...ba mai mult de atât, ea a dat tonul și l-a trimis pe iubitul ei intr-o toaleta și i-a zis sa ma aștepte... . Tipul a mers și ea a rămas sa ma convingă, mi se părea super dubioasa situația dar îmi plăcea atenția, după câteva minute Florin mi-a zis “hai, mergi ca vin și eu mai târziu” nu-mi venea sa cred ca vrea sa facă dragoste cu mine.

Mi-am luat inima in dinti și am intrat in toaleta crezând ca o sa stau acolo și o sa îl astept pe Florin dar tipul de acolo era deja cu scula scoasa și sculata...nu m-am speriat, nu eram straina de sex, o mai făcusem de vreo 2-3 ori dar situația era ciudata mai ales ca iubita lui era afara. Am mers lângă el și asteptam sa între Florin in timp ce el și-o freca...s-a uitat la mine și m-a luat de mijloc și a început sa ma sărute cu limba, simteam gustul de tigara și limba lui pe gâtul meu, nici nu mi-am dat seama când avea mâna in chilotii mei, mi-a băgat un deget in păsărica in timp ce ma musca de sani si de acolo m-am umezit și am mers cu valul, m-a întors cu spatele, mi-a dat Blugii jos, mi-a scos sanii micuți din sutien, și-a dat cu scula pe la păsărica mea și am simțit-o ușor ușor cum o bagă, a fost grijuliu, nu o avea nici f mare, eram doar emoționată, nu simteam mare lucru...mi-a dat pe la spate vreo 6-7 minute și eu ma gândeam doar la Florin pana când mi-a intrerupt gândurile un jet de sperma calda pe spate, eram fericita ca a terminat și ca urmează cel pe care îl iubesc..
A ieșit din toaleta și in timp ce ma curățăm cu niște hârtie igienica a intrat țiganul, a picat cerul pe mine, nu îmi venea sa cred ca trebuie sa fac sex si cu el doar ca sa îl am pe Florin in mine...
A început sa ma sărute, m-a ridicat pe rezervorul de la WC, eram cu sanii scoși afara din sutien și din maiou și cu Blugii ramasi doar pe un picior, m-a crăcănat tare și și-a scos-o din pantaloni, m-a șocat, era ffff groasa și fff neagră, era prima oară când vad așa ceva, și-a umezit-o puțin, a frecat-o de păsărica mea și mi-a bagat-o ...



    Login