Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Dragoste, iubire si sex
Autor : vampir007 - 2014-09-27
Citita de 8412 ori - Nota 7.21 (24 voturi)
Si ingenunchezi in fata mea, in fata trupului meu gol si apuci cu manutele tale de pula mea erecta vrei sa o simti pe la gurita ta si pe fata ta, sa o saruti, sa o bagi adanc in interior umed al cavitatii tale bucale si in palme imi prinzi fesele, mi le strangi cu putere. Iti place gustul penisului meu. Privesti in sus spre mine cu ochii tai mari in timp ce sugi ca ca un copil din mine. Buzele tale moi si umede pe madularul meu ma excita atat de mult, inchid ochii si las capul pe spate, te prind cu mainile de par si tu iti lasi capul in grija mea, stii foarte bine ca imi place sa te hranesc bine si iti dau mereu ce iti place. Adori sa fii hranita de trupul meu, dar nici eu nu mai rezis, foamea mea este acum si mai puternica. Te privesc in ochi, iti scot penisul din gurita si te imping pe covorul pufos din camera.
Trupul tau, la fel de gol ca al meu, se conformeaza. Acum esti intinsa pe spate, iti incalec pieptul, iti ating sanii cu penisul erect, tu ma prinzi imediat cu mainile de fese si ma tragi spre tine, imi lingi testiculele si urci cu limba pana la anus si nu te opresti, insisti pe aceasta zona.
Mmmmmm, ahhhhcaldura limbii tale si saliva ta ma fac sa gemMmmm, da imi placeasoptesc eu printre dinti si tu nu te opresti, parca nici nu mai auzit ;
Cu mana dreapta imi prinzi penisul si incepi sa il masezi usor, asa cum faci tu de obicei cand stam si ne uitam la un film, seara, sau asa cum faci tu cand pasarica ta vrea sa fie si ea mangaiata. Iti atingi sanii cu varful penisului meu parca iti desenezi inimioare pe sani dar limba ta continua sa ma gadile in zona aceea si coboara din cand in cand spre saculetul ce adaposteste testiculele incarcate cu sperma alba - smantanoasa.
Nu mai pot si foamea e atat de puternica si labiile tale sunt atat de zemoase, buzele mele uscate de dorinta incep sa se infrupte din tine si din acest fruct zemos pe care il ascunzi intre coapsele tale, acum larg deschise. Ce gustos este fructul tau interzis, ahhhhh, ma aplec si il iau tot in gurita mea flamanda si cu limba il gust plimbanduma prin crapatura umeda, gust din vaginul tau fierbinte lichidele tale dulci ca ambrozia, musc din tine, din vulva ta ca dintr-o placinta, iti gasesc clitorisul, mmmm, incep sa il sug, il musc putin si cu varful limbii ma rotesc in jurul lui. Fierbinteala dintre coapsele tale ma excita enorm si in timp ce sucurile pe care le secreti le simt pe limba, pe buze si in gurita mea nesatula tu sugi din nou din biberonul meu erect si iti misti limba in jurul capului belit, o mana ai lasat-o inca pe fesele mele si imi mangai anusul, cobori apoi spre coaie si cand scoti pula din gurita, pentru cateva momente, buzele tale imi saruta pasional saculetul fin.
Nici unul din noi nu poate spune ceva. Placerea reciproca este la nivel maxim. Gemetele noastre infundate nu ne pot face sa ne oprim din acest preludiu. In tot acest timp in care gurita mea se infrupta din carnea rozalie a pasaricii tale, mainile mele iti maseaza coapsele si degetele mainii drepte ajung prin atingeri usoare in dreptul vaginului tau si isi fac loc in interiorul tau; la inceput un singur deget, apoi doua.
Doua degete care te penetreaza, doua buze care te saruta si o limba care iti linge cele mai intime locuri, dar nu este de ajuns, ma impingi de pe tine si imi zici:
De ce nu papi tot ce iti ofera pizda mea?si ma trantesti cu spatele de covor
Stai sa te hranesc eu acum! Spui tu foarte hotarata si aproape nervoasa ca nu reusesc sa iti culeg toate fructele pasiunii.
Da mami, vreau sa imi dai tu in gurita!spun eu in timp ce astept sa iti pui pizda fierbinte pe gurita mea!
Esti deasupra mea, buzele mele se unesc din nou cu labiile tale umede, le simt pe buze, le simt pe barbie, ahhhh le simt pe toata fata mea. Te apesi si te misti usor cu pizdulicea pe fata mea, te freci de mine de gurita mea, de nasul meu, de furuntea mea. Imi prinzi pula erecta in manauta ta si o strangi cu putere, o belesti cu miscari lente, bruste, dar nu incetezi sa te misti pe fata mea cu pizda ta rosie, umeda si hranitoare.
Incerc sa iti prind fesele in palme nu reusesc dar iti prind mijlocul, urc cu atingeri marunte pe spatele tau, incerc acum sa iti prind sanii in palme, dar nu ma lasi te misti frenetic cu pizdulicea pe fata mea si mainile mele trebuie sa se multumeasca doar cu atingerile pielii tale catifelatede pe spate si burtica.
Ador mult lichidele trupului tau, izvorul tau de ambrozie. Scot limba in timp ce tu faci miscari de dute-vino pe fata mea cu pasarica, mmm, maresti ritmul, ahhh ce dulceata!
Te ridici putin de pe mine:
Stiu ca nu te-ai saturat puiule dar vreau sa ma lingi si pe mine in funduletul meu obraznic. si iti prinzi cu mainile bucile rotunde si imi indesi poponetul tau pe fata, limba mea incepe sa faca niste miscari circulare in jurul anusului tau
Mmmmm, imi place, linge-ma acolo bine, ahhh da, ahhh si acum sa iti mai dea mama de papa!si revii din nou cu pizda pe fata mea ;
Eu cu limba scoasa si cu gura deschisa ling tot ce imi ofera pasarica ta frumoasa. Te opresti din miscarile mecanice, ma lasi pe mine sa am grija acum de micuta ta asa cum stiu doar eu, tu te apleci peste pula mea si incepi sa o lingi de la baza spre varf, o iei in palma ta micuta si o strangi langa obrazul tau, o saruti, o bagi in gurita, iti place pula O privesti si te lovesti cu ea de cateva ori pe buze, peste obrajori, o lingi pe toata lungimea ei.
Dupa un minut, maxim doua, te ridici hotarata de pe mine, ma lasi cu limba scoasa si cu gurita salivand dupa pizdulica ta. Nu stiu ce vrei sa faci dar imi zici sa nu ma ridic de acolo, ma incaleci din nou dar acum pizda ta este in dreptul pulii mele erecte, iti privesc trupul, sanii, pizda, astept sa intru in tine, dar tu nu te-ai gandit la asta pentru inceput. Te asezi in sezut peste pula mea, dar nu o atingi, eu te privesc sunt curios ce urmeaza. Tu duci mana la pasarica, iti freci cu degetele tale subtiri clitorisul erect, iti departezi labiile excitate cu doua degetele si lasi la vedere carnea rozalie/rosie din interior. Inchid ochii, astept ca pula mea erecta sa intre in interiorul tau, simt caldura si umezeala ce ma cuprinde in zona penisului, lichidul fierbinte cu o consistenta apoasa ce se prelinge pe tot bazinul meu, pe testicule, pe coapse.
Deschid ochii si vad cum tu te pisi pe pula mea erecta:
Iubitule, nu te mai uita asa surprins, vreau sa fii ud leoarca cand ma penetrezi!imi raspunzi tu la reactia din privirea mea incruntata
Este prima data cand simt lichidul tau pe trupul meu.Tu stii ca imi place mult sa te privesc cand te pisi si am mai observat ca atunci cand ma pis eu, vii prin spatele meu imi atingi abdomenul cu varful degetelor in timp ce iti lipesti trupul de al meu. Cobori cu atingerile pana la penis, imi inlocuesti mana si preiei tu controlul. Imi tii penisul intre degete ca si cum ar face parte din tine iti place sa ma saruti pe gat si sa privesti cum lichidul transparent se elimina din mine, am mai observat ca in ultima vreme ai invatat chiar sa il scuturi destul de bine.
Dar sincer nu ma asteptam ca trupul meu sa fie mangaiat de urina ta si chiar acum in aceste clipe de excitatie suprema, de mangaieri si de placeri trupesti.
Dupa ce termini imi iei pula in manuta si o asezi in dreptul vaginului tau, te lasi pe mine si eu intru in interiorul trupului tau, suntem amandoi atat de uzi, atat de excitati, inchid din nou ochii, tu incepi sa te misti, sa ma domini. Iti misti bazinul, te freci de mine de pula mea, te fut adanc. Deschid ochii si iti vad degetele bagate in parul tau lung, sanii tai sar fara incetare, bazinul tau vibreaza prin miscarile care le faci. Intind palmele si iti prind sanii, ii strang in mainile mele dornice, te uiti spre mine, ma iubesti. Te apleci peste mine, te strang in brate, sanii tai se lipesc de trupul meu, gurile noastre incep sa se sarute, mainile mele coboara atingand spatele pana pe fese, le srang in palme si incep sa imi ridic bazinul penetrez micul tau vagin cu pula mea erecta.
Ah ce pula buna esti! imi place sa te simt adanc in mine, fii parte din mine!imi spui tu cu vocea tremuranda de placere ;
Te prind de mijloc si te intorc cu spatele pe covor fara sa imi scot ...



    Login