Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Doua puli in pizda. Ai grija ce iti doresti -de la dildo la pula.
Autor : florindd8 - 2021-06-24
Citita de 10901 ori - Nota 4.35 (37 voturi)
Eram singuri acasa, eu ti-am propus un joc, te-am legat la ochi si apoi te-am dezbracat, ai ramas doar intr-o pereche de chilotei si te-am intins pe pat. 

M-am asezat langa pe tine, am inceput sa te sarut pe gat si poi tot mai jos. Am ajuns la chilotel, l-am dat intr-o parte si am inceput sa ling cu pofta pasarica. Ai inceput sa imi impingi capul cu mana , sa imi zici ca te gadila, nu puteam sa te ling cum vroiam. Am adus un fular si am zis ca te leg de maini si ai acceptat. Incep sa reiau treaba cu limba la pasarica. Deodata bate la usa cineva, asteptam curierul, am comandat un dildo pentru dubla penetrare care se ataseaza la penis. Cand deschid usa baiatul curier te vede in pizda goala, legata pe pat, cu chilotelul dat intr-o parte (usa de afara dadea direct in camera)tu nici nu ai habar. 

Ii platesc si in loc sa plece ma implora daca poate sa ramana sa priveasca ce facem noi aici. Ii zic ca nu, dar instant imi amintesc ca mi-am dorit din totdeauna sa fac un film porno cu tine sa imi amintire cat de buna esti si cat de bine mi-o tragi. Ii dau telefonul si ii explic ca daca vrea sa ramana trebuie sa ne filmeze si sa faca lliniste. 

Dau chilotelul intr-o parte si reiau actiunea cu limba intre picioarele tale. Simt cum imi zvacneste penisul, sunt foarte excitat vazand ca ma filmeaza cum ling pasarica. Vreau sa intru in ea. Ma pozitionez peste tine si las penisul sa atinga pasarica, sa se umezeasca de la ea, apoi intru. Te penetrez usor dar adang si iti soptesc la ureche daca nu vrei sa probam ce am comandat, tu esti de acord. Desfac cutia, fug la baie il spal si vin cu el atasat de penis, este un penis de cauciuc mai subtire decat al meu. Ma pozitionez intre picioarele tale si introduc penusul in pasarica dupa mai multe miscari alunec si penisul de cauciuc inauntru. Incep sa ma misc tot mai repede, te intreb daca iti place si imi zici ca e bine dar se simte ca e din cauciuc, si tie iti place mai mult cu un penis real decat de cauciuc. Eu te intreb daca vrei sa incerci asta cu un penis adevarat si du raspunzi imediat daaa dar de unde. Apoi iti zic ca avem in camera un curier cameraman si il putem folosi. Ai sarit din penisuri si ai vrut sa te dezlegi, dar ti-am explicat ca doar ne filma si te-ai linistit. Ti-am propus sa te dezlag la maini dar nu si la ochi, asa o sa te simti mai bine si nu trebuie sa il vezi. Te dezleg la maini te ridic in picioare, stau langa tine in picioare pe pat te sarut si ii fac semn cameramanului sa se intinda in pat.

Iti dau jos chilotelul si te conduc sa te asezi incet peste el, cu spatele la fata lui....



    Login