Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDoua laturi
Autor : gemenii - 2008-11-28
Citita de 10656 ori - Nota 8.11 (27 voturi)

Lori

Intreaga mea viata am auzit ca exista doua laturi ale fiecarei povesti. In cazul meu am invatat recent ca asta este asa de adevarat. Lasati-ma sa va explic.
Intr-o seara de curand, in timp ce sotul meu era in afara orasului intr-una din delegatile lui, eram foarte plictisita si fara chef. Una din acele seri cand toti prietenii mei apropiati erau undeva si eu nu prea aveam ce face. Mai bine zis, navigam prin calculatorul pe care eu si sotul meu il impartim, cand am inceput sa ma intreb ce tot a scris in ultimul timp. Amandoi scriam mult despre experienetele noastre personale si ce simteam despre ele si eu cateodata mai trageam cu ochiul pe furis la ce a mai scris sotul meu in jurnalul lui. (fisierele noastre personale presupunem ca sunt private)
Am inceput sa citesc fisierul lui si am fost surprinsa de ce am vazut. Incepea:

Jurnalul lui Greg

Ei, jurnalule, sunt al naibii de neferecitit de data asta. Cred ca sotia mea a trecut dincolo de intelegerea noastra de ce este acceptabil in casnicia noastra. Am observat lucruri in ultimul timp care au inceput sa ma puna pe ganduri. O iubesc mult pe Lori si sunt foarte fericit de toti anii casniciei noastre. Chiar si aventurile ei lezbiene sunt de acord cu ele. Ma incita si ea este fericita, si ii umple toate nevoile ei mai mult decat eu pot sa-I dau, sau asa am crezut. Dar acum nu sunt chiar asa de sigur.

Lori

Am citit si recitit paragraful. Imi amintesc in urma cu doi ani m-am confesat lui Greg in timpul unei toride partide de dragoste ca aveam niste puternice dorinte arzatoare dupa o prietena comuna a noastra. Greg stia cand ne-am casatorit ca am fost bisexuala pentru un timp. I-am impartasit sotului meu cum in timpul facultatii, colega mea de camera m-a introdus acestui fel de a face dragoste si cat de mult mi-a placut. Am devenit o dedicata bisexuala pentru restul zilelor cat am fost la facultate. Fiind bisexsuala in campus era un lucru la ordinea zilei si am avut multe aventuri, pe fata, cu femei si barbati. Mi-am explorat sexualitatea la maxim si am iubit fiecare moment. A fost o vreme foarte zbuciumata din viata mea in care am facut sex cu multi si multe, si mi-a placut enorm de mult fiecare aventura atunci.
Jurnalul lui Greg facand referire la aventurile mele lezbiene nu m-a surprins. Dupa ce mi-a zis ca este de acord cu ele, am impartit cu el detalile aventurilor mele sexuale cu alte femei. Lui parea sa-I placa foarte mult aceste detalii, mai ales ca apoi practic lesinam de cata placere imi dadea. Ce sa mai zic, mereu a fost foarte bun la pat si de fiecare data cand faceam dragoste a fost bine, dar decand am inceput sa ii povestesc despre aventurile mele cu alte femei, el pur si simplu devenea un maniac si ma futea asa de bine ca pur si simplu lesinam. Deci, Greg era confortabil cu faptul ca faceam dragoste cu alte femei. Dar celalalt comentariu al lui m-a surprins. Dar nu stiam ce l-a facut sa aiba indoieli fata de mine. Am continuat sa citesc.

Jurnalul lui Greg

Cred, nu sunt destul de sigur, Lori are o aventura cu un alt barbat sau barbati acum de asemenea. Sunt asa de zapasit de reactile mele. La inceput am fost jignit, ofensat. Am plans cand prima data m-am convins ca era infidela. Niciodata nu am simtit ca imi este infidela cand are o aventura cu o alta femeie intr-un fel. Mereu acest lucru ma excita enorm de mult acest lucru. Dar idee ca sotia mea este fututa de un alt barbat ma durea foarte mult. Cel putin la inceput.

Lori

Mi-am tinut respiratia cand am citit aceasta parte din jurnalul lui. Lacrimi curgeau din ochii mei si am sarit de la computer si am fugit afara din camera. Am fost prinsa cu mata in sac. La greu. Greg stia ca I-am fost infidela si l-a ranit adanc acest lucru. Am fugit pana in dormitor plangand. Tot ce ma puteam gandi era cat de ranit dragul meu sot s-a simtit cand a scris acea intrare in jurnalul lui. Vina si remuscari au inundat capul si inima mea. Cum de am putut sa-I fac acest lucru. Am ajuns la concluzia ca nu vroiam sa se intample. Pur si simplu s-a intamplat.

Povestirea lui Lori

Totul a inceput cand am aflat ca frumoasa mea vecin Angela era bisexuala ca si mine. Ei, Angela si Dorin, s-au mutat in vila de peste drum in urma cu vreo sase luni. El era un tip super, foarte atractiv si credeam ca e destul de dragut, dar frumoasa lui sotie a fost cea care m-a atras mai mult. Pana la urma, aveam permisiunea sa ma joc cu sotia lui. Cand I-am zis lui Greg de pofta mea trupeasca pentru Angela, el m-a incurajat sa ma aproprii de ea. In cateva luni eram amandoua in acelasi pat bucurandu-ne de gustul si aroma pasaricii celeilalte. S-a intamplat destul de regulat dupa acea prima intamplare intre noi doua. In unele saptamani faceam mai mult sex cu Angela decat faceam cu Greg. De fiecare data ii povesteam lui Greg cum am iubit sanii acea mari si fermi ai Angelei, cum am sarutat si supt la ei, dezmierdandu-I in acelasi timp cu mainile mele. Am impartit cu Greg gustul acela picant al pasaricii ei, cum o aduceam la climax la infinit cu limba mea pe pasarica ei si degetele ei in vulva si fundul ei. Greg apoi se infierbanta la fel de tare ca mine si apoi facea sex super cu mine. O futea pe Angela indirect prin mine cu fiecare poveste de mea, sunt sigura de asta.
Totul a mers asa pentru cateva luni. Toti patru, eu, Greg, Angela si Dorin eram foarte confortabilu in compania celuilalt cand ieseam in oras toti ca cupluri. Nu m-am gandit ca Angela I-a povestit lui Dorin de aventura noastra si apoi s-a intamplat. Intr-o noapte cand Greg iara era plecat intr-o delegatie afara din oras si Paul statea peste program la servici, eu eram deasupra frumoasei mele vecine, intr-un salbatic 69. Ar trebui sa mentionez ca cand devin excitata tind sa devin putin nebunatica. Intr-un fel alunec intr-o lume a sexului si devin una cu ea. Eu o lingeam pe Angela si o masturbam destul de tare. Ea facea acelasi lucru la mine si apoi am simtit cum degetele ei se retrag din pasarica si fundul meu. Eram asa de aproape. Apoi am simtit ceva tare si rotund despartind buzele pasaricii mele si am stiut ca un penis monstru era pe cale sa intre in mine.
Am ramas muta si apoi am auzit vocea Angelei venind de sub movila mea. “Lori, dragoste. Dorin e foarte nerabdator sa te futa bine de tot. I-am povestit despre noi doua si a zis ca daca eu te am si el trebuie sa te aiba. Te rog, dragoste, te rog lasa-l pe Dorin sa te futa. Nu mai rezist sa nu fie si el aici cu noi.”
Dorin cu siguranta deja ma futea. Penisul lui mare, ce mare, monstru curat, s-a usurat in mine de tot inainte ca Angela sa inceapa sa vorbeasca. In timp ce ea vorbea, el incet isi pompa monstruozitatea in si-n afara mea si m-am cutremurat de placerea pe care mi-o dadea. Dupa cum am mentionat mei devreme, eram intr-o frenezie sexuala unde acum doar placerea mai conta si m-am auzit vocea gemand. “Oh, fute-ma… fute-ma, Dorine… oooooh, daa… e asa de bine… fute-ma… Angela suge-mi clitorisul… o sa explodez………..”
Mai tarziu, dupa ce mi-am revenit din lesin, woow, dar bine m-au futut, m-am ridicat si cei doi se sarutau ca doi indragostiti la prima lor intalnire, foarte pasional si cu foarte mult foc. Cand m-au vazut ca mi-am revenit, m-au intrebat daca mi-a placut. Eram inca socata, mai ales stand acolo toti trei goi pusca. Am privit-o pe Angela si I-am zis “Cum ai indraznit?” si m-am ridicat si intr-un fel m-am imbracat si am fugit afara din casa, plangand. Din fericire, Greg era plecat din oras si nu trebuia sa explic lacrimile sau aspectul meu nimanui. Am cazut pe pat si am plans pentru ce a parut a fi ore bune. Ceva timp mai tarziu am simtit o mana gentil masand umerii mei si un sarut moale pe obrazul meu. Am recunoscut parfumul Angelei. Parfumul ei mereu m-a incitat si acum nu era nici o exceptie. M-am intors pe spate si ea m-a luat in bratele ei si buzele noastre tandru s-au intalnit. Cand s-a retras, mi-a zis. “Imi pare foarte rau, draga. Te rog iarta-ma. Eu doar am vrut ca toti trei sa fim fericiti si sa ne bucuram de asta impreuna. Te rog nu ma ura. Am crezut ca iti va placea de Dorin la fel de mult cum imi place mie.”
Mi-am sters lacrimile si m-am ridicat. Angela m-a sarutat iarasi si m-a inbratisat. Aveam nevoie de asta. Am sarutat-o inapoi cu gura deschisa cu limbile noastre gasind familiare poteca in gurile celeilalte. Apoi am rupt sarutul si incitarea mea iarasi a aparut. Am privit-o si am suspinat cand am zis. “Oh, draga, si eu am iubit asta. Dorin are o pula asa de fantastica. Numai ca nu am mai facut sex cu nici un alt barbat decand Greg si eu ne-am casatorit pana in seara asta. Greg nu se supara ca il insel cu alte femei, dar ca il insel cu alti barbati, asta l-ar supara enorm de mult.”
Angela a inceput sa-si descheie rochita de vara ce o purta. In graba mea de a parasi dormitorul ei eu doar mi-am alunecat rochita de vara peste cap cu nimic pe dedesupt. Acum ea o descheia pana jos in fata, nasture dupa nasture. Stiam in ce directie se indrepta si eu o vroiam la fel de mult ca ea. In curand buzele ei au acoperit sfarcul meu intarit, unul dupa altul si am suspinat. Angela s-a uitat in sus la mine pentru scurt timp si a zis. “Dragoste, nu vreau sa te pierd pe tine sau ce facem amandoua.”
Si am simtit cum degetele ei intra in pasarica mea umeda. Inca mai era plina de amestecul de samanta de-a lui Dorin si proprile mele sucuri si de saliva Angelei. Eu doar mi-am deschis picioarele sa-I fac loc. Degetul ei mare a gasit clitorisul meu si iarasi am intrat in frenezia sexuala iarasi. Am murmurat. “Nici nu vreau sa te pierd, iubire. Iubesc sa fac dragoste cu tine.”
Ea si-a deschis rochita si amandoua erau in pielea goala in bratele celeilalte. Sarutand si dezmierdand una pe cealalta ca in urma cu vreo ora. Ea a alunecat in jos pe trupul meu, sarutandu-ma in intregime pana cand fata ei a gasit pasarica mea umeda, limba ei gasind clitorisul si labia mea, degetele ei pasarica si fundul meu. Am tipat ascutit cand am explodat. Dar ea nu a incetinit ritmul si repede iarasi m-am apropiat de un orgasm puternic, dar si-a ridicat capul si s-a uitat in sus la mine printre picioarele mele deschise si a zis. “Dorin a zis ca esti al naibii de buna la pat. El a vrut ca eu sa-ti zic asta.”
Mi-am amintit cand de magnific si de placut monstrul lui a fost plonjand in mine si am suspinat si am zis. “Si el a fost destul spectaculos, trebuie sa recunosc asta!”
Degetele Angelei tachinau clitorisul meu. Ea il dezmierda asa de usor. O vroiam, nu eram disperata pentru mai mult. Ea a sarutat clitorisul meu usor si apoi s-a uitat in sus la mine iarasi si a zis. “Lori, draga mea, mi-e teama ca daca Dorin nu poate sa ni se alature, noi doua nu ne mai putem vedea asa.” Angela incet muncea degetele ei in fundul si pasarica mea si eram asa de aproape incat am gafait. “Nu… nu spune asta!” Ea si-a retras degetele afara din pasarica mea si m-am simtit asa de goala. Imi pompam soldurile in sus cautand-o. dar gasind doar aerul. M-am auzit cum parca m-am plans. Apoi ea a zis. “Draga, Lori, Dorin e nerabdator sa te futa iarasi. Te rog, nu vrei sa-l lasi!” si si-a miscat inainte incalecand fata mea si lasand pasarica ei pe gura mea. Am lins-o lacom, dar pasarica mea parea sa fie asa de singura. Apoi Angela a zis. “Iubire, Dorin asteapta pe hol, cheama-l si spune-I sa futa iarasi. Aminteste-ti cat de bine a fost. Cum te umplea asa de bine.”
Asta a fost tot ce imi trecea prin cap atunci si parca mi-am auzit vocea mea gemand si apoi zicand. “Oh, da, Dorine, treci aici. Te rog fute-ma iarasi!” Tot ce puteam gandi in acele momente era nevoia disperata pe care o simteam sa ma umple iarasi asa cum m-a umplut mai devreme.
Aproape instantaneu l-am simtit cum se taraste pe pat intre picioarele mele, apoi monstrul lui a intrat in mine iarasi si din acel moment am devenit cam nebuna, pentru ca am inceput sa explodez mai puternic decat am explodat vreodata in viata mea. Am refuzat sa am remuscari, nu-mi pasa de nimic si de nimeni. In acel moment sa fac cat mai mult sex posibil. Toti trei am facut asta toata noaptea. I-am privit cum fac dragoste si intr-un 69. M-am alaturat lor. Stiu sigur ca Dorin m-a futut in acea noapte de cel putin 4 ori, sa nu mai pun la socoteala de cate ori l-am supt inapoi la tarie sa ma poate fute pe mine si pe sotia lui, Angela iarasi. In total am pierdut sirul si tot ce doream sa fac era cat mai mult sex, in orice mod posibil.
Erau plecati in dimineata urmatoare cand m-am trezit. Am sovait in dus alternand intre a ma ura pe mine si reamintindu-mi orgia din noaptea trecuta. Mi-am remintit cateva partide in trei si patru pe care le-am avut in faculta. M-am infiorat cand mi-am reamintit cum Dorin m-a futut in timp ce o lingeam pe Angela. M-am uscat si m-a holbam la mine in oglinda si am zis cu voce tare “Ce o sa ma fac? Il iubesc pe Greg, dar la fel de mult iubesc ce Dorin si Angela si cu mine am facut.”

Lori

Deci, cum a aflat Greg toate astea? Am fost foarte atenta. Sau cel putin asa am crezut. Dupa prima noaptea m-am lasat purtata de valurile poftelor mele si am jurat ca o sa ma revansej in fata lui Greg in alte feluri. Stiam ca trebuie sa citesc mai mult din jurnalul lui Greg ca sa gasesc raspunsurile.

Jurnalul lui Greg

Au fost mai multe lucruri care m-au convins ca Lori are o aventura cu un alt barbat. De obicei cand ma intorceam dintr-o delegatie de cateva zile, Lori sarea pe mine imediat ce intram pe usa. Dintr-o data toate astea s-au oprit. Sau inca imi mai ducea dorul si sexul inca mai era grozav, dar acea lacomie si nebunie si dorinta si pasiune a disparut. Am incercat sa ma conving ca dupa ani toti acesti ani in care am fost casatoriti, odata si odata aceasta parte din ea trebuia sa dispara, dar stiam mai bine asta.
Apoi erau noptile cand trebuia sa stau peste program si Lori ma intreba daca era OK sa petreaca acele seri pana m-a intorceam cu Angela. Mereu eram pregatit pentru ca ea sa faca asta. De obicei dupa o sesiune de sex cu una din prietenele ei femei, Lori era nerabdatoare dupa penisul meu. Dar si acest lucru parea sa se diminueze. Intr-o noapte, dupa a trebuit sa stau peste program iarasi, am facut dragoste cu scumpa mea sotie si am observat ca sexul ei era larg deschis ca si cum ar fi fost fututa de un penis urias. Stiam ca cu Lori acest lucru dureaza sub o ora dupa ce faceam sex. Sexul oral nu putea sa cauzeze acest lucru, pentru ca asta era tot ce Lori si Angela faceau impreuna. Stiam ca ceva nu e in regula. Intrebarea e ce o sa fac eu. Nu cred ca mai suport acest lucru. O iubesc pe Lori din toata inima, dar acest lucru e prea mult. E oare divortul raspunsul la intrebare?

Lori

Eu iarasi m-am ridicat si am fugit in dormitor plangand. Divort? Simt ca parca nu pot sa traiesc fara Greg. In acel moment parca nu mai vroiam sa traiesc daca el divorteaza de mine. Partea mea sexuala mi-a tras teapa. De ce nu am putut fi satisfacuta doar cu Angela? De ce l-am lasat pe Dorin sa ma futa atunci, prima data? Apoi de ce l-am lasat sa ma futa de fiecare data cand Angela si cu mine eram impreuna dupa acea noapte. A fost super cu amandoi, dar nu merita sa risc casnicia mea cu Greg. Ce sa ma fac? Ce va face Greg? Nu eram sigura ca voi putea sa citesc mai departe. Nu eram sigura ca vroiam sa stiu ce s-a decis el sa faca.
Telefonul a sunat. Daca era Greg? Ce o sa-I zis? Dar el a lasat ca acest lucru sa continue luni intregi. De ce? Am ridicat receptorul cu teama. Stiam ca relatia mea, mariajul meu cu Greg avea sa se schimbe si eram asa de speriata de aceasta schimbare.
Dar era Angela la telefon. Ea si Dorin tocmai s-au reintors acasa de la un film. Mi-am reamintit ca ea m-a invitat cu in urma cu vreo doua zile sa merg cu ei doi, dar am refuzat pentru ca aveam un raport pe care trebuia sa-l termin de la servici. Nu mi se intampla des sa trebuiasca sa lucrez dupa orele de program, care si asa erau destul de flexibile. Apoi am auzit-o pe Angela zicand prin telefon. “Lori, draga mea, de ce nu vi pana aici si sa te alaturi mie si lui Dorin in pat. Sunt asa de excitata dupa tine si la fel e si Dorin. Cateodata cred ca prefera sa te futa pe tine in loc de mine. Ticalosul ala” si apoi a chicotit, Cred ca Dorin era intre picioarele ei, dupa cum Angela respira in receptor.
M-am gandit al amandoi si am simtit cum pasarica mea incepe sa se furnice. Stiam ca vroiam sa ma alatur lor, dar m-am retinut si le-am zis ca nu ma simt prea bine in acel moment. Chiar ca asta era adevarul. M-am simtit ca si cum as fi fost lovita de un camion. Oh, Greg, ce am facut?
Mi-am asezat capul inapoi pe perna si cred ca am adormit. Urmatorul lucru pe care l-am stiut a fost ca era dimineata. Am facut un dus si mi-am facut o cafea. Cand ma asezam la masa cu cafeaua, mi-am reamintit ca am lasat computerul deschis cu jurnalul lui Greg chiar pe ecran. Trebuia sa citesc mai mult. Trebuia sa stiu ce va face el… reumpland cana cu cafea, m-am indreptat inspre biroul pe care amandoi il foloseam cand eram acasa.

Jurnalul lui Greg

Divort? Cum pot sa traiesc fara Lori? Nimeni nu s-a apropiat asa de mult sa fie perfecta pentru mine. In toate ea este idealul meu. Chiar ca o iubesc pe femeia aia. Si eu credeam ca si ea simte acelasi lucru pentru mine. Am crezut ca sexul dintre noi doi e super. Ea mereu zicea ca era satisfacuta, mai ales decand am fost de acord cu aventurile ei cu alte femei.
Imi amintesc ca odata am privit-o cand a facut-o cu o prietena de a ei care a venit in vizita la noi. A fost asa de frumos sa le privesc pe aceste femei sexi si splendide facand dragoste pe patul nostru. Cand Lori a intrebat-o pe Adina daca se supara daca eu le privesc cand fac dragoste impreuna, Adina a zambit si a adaugat ca iubeste sa fie privita. Mai tarziu in acea seara, cand Adina a intrat in baie, Lori m-a intrebat daca mi-ar placea sa fac dragoste si cu Adina. Asta pentru ca stia ca Adina ar iubi acest lucru si ar fi in regula cu ea daca eu m-a alaturam lor in pat. Eu chiar vroiam acest lucru. Adina era asa de fierbinte, dar imi era teama ca Lori nu va fi mai fi la fel a doua zi, dupa ce toata euforia momentului va trece, asa ca am refuzat si m-am ridicat si am parasit camera inainte ca sa fiu prea tentat si sa nu mai pot zice nu. Acea a fost singura data cand am privit. Stiam ca nu mai pot zice nu daca Lori mi-ar mai oferi vreodata pe una din partenerele ei. Lori niciodata nu a aflat motivul pentru care am refuzat sa ma alatur.

Lori

Am stat acolo ganditoare. Binenteles ca I-am oferit-o pe Adina sotului meu. Vroiam sa o futa si el. Vroiam sa privesc si sa impart partida asta in trei, dar cel mai mult m-am simtit putin vinovata ca ma distrez asa de bine fara ca Greg sa faca parte din distractia mea. Se insela asa de mult, nu as fi fost suparata a doua zi. Asa ca acesta a fost motivul pentru care el a refuzat cand l-am invitat sa ma priveasca cu altele apoi.

Jurnalul lui Greg

Aventurile ei continuau de cateva luni acum. Nu am zis nimic pentru ca nu eram sigur de ceea ce vroiam. Daca nu credeam ca Lori e futut cu regularitate de un alt barbat, viata mea ar fi perfecta. Am o sotie care iubeste sa faca toate lucrurile pe care eu iubesc sa le fac. O sotie cu care pot sa vorbesc orice lucru, da sigur, orice lucru in afara de acesta. Ea mereu e pregatita sa faca sex oricand si oriunde vreau eu. Slujba mea e minunata, cel putin cand nu ma roade acest lucru de acasa. La naiba… ce o sa ma fac?

Lori

Oh, Greg, dragul meu, imi pare asa de mult ca ti-am cauzat asa de multa suparare.

Jurnalul lui Greg

Poate ar trebui sa ma alaturi Lori. Sa o privesc pe ea cu o amanta si daca imi mai ofera vreodata una, sa nu mai stau pe ganduri. Ea mereu imi povesteste cine sunt doamnele cu cine face dragoste si eu as iubi enorm de mult sa le fut pe oricare dintre ele, la naiba, pe toate laolalta. Ce doare cu adevarat sunt minciunile. Stiind ca Lori are acest secret pe care nu-l impartaseste cu mine. Dar ce ar trebui sa fac daca ea imi va spune ca face sex cu un alt barbat.

Lori

Lori a zis cu voce tare “Imi pare rau Greg. Imi pare asa de rau. Si eu uras minciunile de asemenea. Mi-a fost frica sa-ti zic de teama ca tu ma vei parasi. Si nu cred ca voi rezista fara ca voi doi, dragi mei barbati, sa ma futeti. Iubesc monstruozitatea lui Dorin la fel de mult ca pe a ta. Incep sa cred ca nu mai conteaza penisul cui este in mine.”
Dar o idee vicleana a inceput sa se formeze in capul ei. Trebuia sa-l atraga pe Greg intr-un fel in aventurile ei. Oare Greg va face asta? Daca il va intreba daca vrea sa o futa pe Angela impreuna cu ea, va face oare asta? Ea stia ca el chiar ca o place pe Angela, iubeste sa priveasca trupul ei sexi. Daca el o fute pe Angela apoi ea va putea sa aduca totul la lumina. Oare Greg va accepta ca ea sa fie cu un alt barbat atunci?

Jurnalul lui Greg

La inceput eram foarte suparat cand ma gandeam la Lori cu un alt barbat. Chiar daca ea mi-a oferit sansa de a fi amantele ei bisexuale. Vroiam sa fac orice cu ele, dar imi er...



    Login