Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Doua fete cucuiete si un casting reusit
Autor : 666666666 - 2013-06-07
Citita de 9814 ori - Nota 6.95 (19 voturi)
Doua fete cucuiete si un casting reusit

Eram studenta anul I , nu am sa va spun la ce universitate si nici numele de familie pentru a-mi asigura confidentialitatea. Asa ca va spun scurt ma cheama Anca A., micuta 1,50 m slabuta, satena si cu niste ochi expresivisi. Avand mare nevoie de bani, m-am angajat la un supermarket unde ajutam la pus de marfa pe rafturi. Job neimportant, salariu destul de mic, dar ma intelegeam bine cu colegii.
M-am imprietenit repede cu Sofia S. ce era la casiera. Micuta abia 1, 50 m, eram amandoua pe aceasi minte, venite la orasul acesta plin de zgomot, cu oameni rai pusi doar pe facut bani.
Ne-am imprietenit repede si m-am mutat la ea care statea in chirie intr-o garsoniera mica de la etajul IV. Ne era mai usor sa impartim cheltuielile impreuna, plus ca main e si ajutam la mancare sau la serviciu.
Cei 700 de lei ai mei si 800 de lei a lui Sofia nun e ajungea sa traim prea bine, dar sa mai ne luam si noi ceva pe noi.
Era data de 30 si trebuia sa platim si chiria. Gazda ne-a anuntat ca trebuie sa dam cei 100 de euro plus ca mai trebuie sa platim si restantele la intretinere.
Sofia a incercat sa negociezze, san e mai pasuiasca vreo 2-3 zile pana luam banii de la magazin. Dar Mircea i-a taiat-o scurt:
-Daca nu , afara, inchizand telefonul.
Ceea ce am sa va scriu mai jos, vreau sa va spun ca s-a intamplat cu adevarat si a fost groaznic pentru Sofia prima data si apoi am fost atrasa si eu.
Pentru a scapa de datorii Sofia l-a sunat dupa o saptamana ca nu are cum sa ii dea banii intrucat trebuia sa platim si scoala. Atunci barbatul versat, umblat pe dincolo i-a spus ca vine la noi.
Mircea a batut la usa chiar atuncea seara. Imbracat intr-o geaca de piele si cu o geanta diplomat in mana a intrat in hol si apoi a inspectat in ce stare se afla locuinta, apostrofandu-ne ca nu este destul de curat. Eu stateam in picioare cu mainile impreunate langa pat in camera, in timp ce Sofia il urma pe barbat la baie si-n bucatarie.
Dupa ce a luat cunostinta de starea locuintei sin e mai apostofa ca ar mai trebui sa dam cu aspiratorul, ne-a abosradt direct:
-Stiti, voi trebue sa-mi dati niste bani.
-Da stim , numai ca nu-i avem, a incercat Sofia sa ii explice cu un zambet fortat.
-Pai cum nu ii aveti? Nu munciti?
-Da, dar stiti pe ce salarii, am ingaimat eu uitandu-ma in van.
-Pai vad ca sunteti frumoase. De ce nu va gasiti ceva mai bine remunerat?
-Ce? A intrebat Sofia din nou ce era mai indrazneata.
-Baieti cu bani, a spus el razand.
Nu am spus niciuna nimic sperand sa treaca acest moment stanjenitor.
Atunci Mircea ce era de vreo 1, 80 m s-a uitat zambind la noi si ne-a spus?
-Hai mai nu fiti gasculite. Sa nu-mi spuneti mie ca nu stiti cum se fac banii usor. Voi nuvedeti fetele de varsta voastra ce fac cum se descurca, iar voi munciti ca fraierele pe niste maruntis. Eu stiu ceva agentie care cauta fete frumoase ca voi si tinere si destepte, pentru mici pictoriale. Ce ziceti va intereseaza?
Sofia adupa ce s-a uitat la mine i-a spus:
-Si ce sa face acolo?
-Nimic, doar niste poze, filmulete cu voi.
-Nuuuu, am incercat eu sa neg propunerea.
-Ce nu mai fatuca, mi-a spus el in timp ce s-a apropiat de mine acoperindu-ma cu umbra lui.
Sofia a mai discutat cu el incercand sa gaseasca niste solutii la aceasta propunere. Eu incercam sa aflu daca o sa se afle despre pictoriale.
El ne-a asigurat ca o sa fie bine. Daca intram in afacere o sa avem de castigat si nu o sa mai mergem la munca pentru cateva sute de lei.
A doua zi trebuia sa mergem la munca, deoarece lucram o zi cu o zi, timp in care aveam sa ne mai gandim.
Timpul a trecut destul de greu, Sofia la casa, numarand bani (nu stiti ce urat miros au banii) eu ridicand la cutii de alimente si baxuri de bauturi, astfel ca dupa ce am iesit seara la ora 10 eram decise sa parasim aceasta viata de sclave.
Dimineata dupa o noapte de somn adanc, l-am sunat noi pe Mircea si i-am spus ca suntem interesate de propunerea lui. El ne-a anuntat sa fim gata intr-o ora ca vine sa ne ia. Dar trebuia sa punem ceva mai bun pe noi si sa fim mai hotarate.
Am mers la baie si ne-am aranjat, imbracandu-ne cu ceva pantaloni si camasi subtiri, iar in picioare am luat incaltari cu talpa joasa.
Mircea ne-a dat un bip sa coboram jos, ca a ajuns.
Sofia a urcat in fata langa el, iar eu pe bancheta din spate. Mircea a dat radioul incet si apoi a inceput munca de lamurire cu noi ca sa nu-l facem de rusine.
Am traversat orasul, stand pe la semafoare si ascultandu-i predica lui Mircea, in timp ce urmaream pe geam afara traficul infern. Dupa o jumatate de ora ne-am oprit in fata unui bloc din marginea orasului si am coborat din masina. Aveam emotii si daca nu eram cu Sofia cred ca nu urcam.
-Haideti, ne-a indemnat Mircea dupa ce cineva i-a deschis usa de la interfon. Am urcat la etajul II si am intrat in apartament unde ne astepta Zoli. Am luat loc in bucataria si ne-a servit cu cate un suc intrucat cafea nu beam. Apoi a mai aparut inca doi barbati Cristi ce era cu camera , Mihai ce era cu lumina si Morika ce era cu machiajul. Am facut prezentarile si Zoli ne-a rugat sa fim dezinhibate. Sa nu ne facem griji pentru ca nu sa fie probleme. L-am intrebat daca o sa aparem pe undeva, pe ceva site. Mircea cu care venisem ma asigura din nou ca nu o sa avem probleme. Pozele si filmuletele erau puse pe site-uri de amatoriale pentru care trebuia sa platesti daca vrei sa intri. Monika ne-a asigurat ca ne machiaza asa ca nu o sa stim chiar noi cine suntem.
Dupa o jumatate de ora de lamurire, Zoli ne-a propus sa ne apucam de lucru.
-Dar banii, a intrebat Sofia in timp ce eram invitate de Monika in alta camera sa ne pregateasca.
-Banii la urma, a zis Mircea.
Monika ne-a pregatit pentru ceea ce avea sa se numeasca o sedinta foto. In timp ce ne machia sau ne aranja parul glumea ca o sa fie bine.
-De ce nu va lasati parul lung? Ne-a intrebat ea in timp ce ma dadea cu fixativ.
-Nu cred ca ne-ar sta prea bine, am raspuns eu in timp ce-mi tineam ochii inchisi.
Apoi in camera a intrat Mircea cu care venisem. Noi ne-am rusinat intrucat eram doar in chiloti si cu sanii goi.
-Haideti ca va asteapta baietii, ne-a spus el in timp ce ne-a prins de dupa ceafa cu palmele lui late, me mina cu stanga, iar pe Sofia cu dreapta.
Am mers in alta camera unde aparatura era pregatita, iar dupa ce ne-am asezat pe o canapea de piele nu mai vedeam prea bine din cauza luminii prea puternice.
Zoli ne-a dat sa bem ceva din doua paharele, un fel de lichior pentru a ne da curaj. Dupa doua-trei minute eram molesite si putin excitate. Bliturile se succedau ca si fulgerele pe o vreme grea. Apoi ni s-a dat niste foi gata completate cu datele personale ale noastre sa le semnam.
-Gata, sunteti in regula, ne-a anuntat Mircea in timp ce impatura foile si le punea intr-o folie de plastic.
Luminate de reflectoare prielnice nici nu am vazut ca Mircea , gazta la care stateam in chirie si care ne adusese acolo se si dezbracase si se apropie de mine. Ma lua de mana si ma trase dupa el in alta camera. Eu am incercat sa ma opun intrebandu-l ce face. El m-a asigurat ca va fi bine si am sa scap ieftin.
-Pe asta o iau eu 10 minute, le spuse celorlalti in timp ce ieseam din camera.
Am intrat in camera unde Monika ne fardase si m-a asezat sa stau in fund pe marginea patului astfel incat madularul sa-mi vina la nivelul gurii.
Dupa ce l-am supt ajutata de la ceafa cam 2-3 minute, Mircea m-a impins pe spate cu picioarele larg desfacute, apoi m-a dat cu ceva gel dintr-un tub si si-a fixat sexul intre labile mele impingand cu putere. Pentru a intra tot mi-a pus picioarele pe umerii lui si m-a fortat la maxim simtind cum imi paraie vaginul.
-Ah, nu mai pot, am inceput eu sa ma zmiorcai.
-Ce ai fata mea? NU ti bine?
Apoi s-a retras si din nou a patruns adanc. Avea un ritm lent si de fiecare cand patrunde la maxim exercita o presiune in fundul vaginului de-l simteam pana-n uter penisul gros. A facut aceste miscari de dute-vino de vreo 20-30 de ori timp in care se lasase cu toata greutatea lui de 100 de kg pe firavul meu corp. Apoi am simtit ca se impinge dintr-o data in mine si ceva cald ca imi inunda interiorul...



    Login