Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatadorinte
Autor : adrian71 - 2012-10-15
Citita de 10000 ori - Nota 8.00 (42 voturi)
prima data a fost pe alt site,dar poate va place
Dorinte

I

John gonea prin noapte la volanul microbuzului ce-l aducea de la munca pe el si colegii lui.O ploaie torentiala lovea neincetat parbrizul masinii,iar stergatoarele alergau furios incercand sa goneasca suvoiul de apa.Doar ocazional mai aparea,din sens opus,cate o alta masina.Soseaua relativ goala ii da timp lui John sa se gandeasca la frumoasa Amanda,jumatatea lui.
De fapt se gandea la ea de o luna,de cand plecase de acasa.Nu era prima data cand statea departe de ea,serviciul il retinuse alta data si mai mult.O iubea ca in prima zi si se excita ca un liceean de cateori ea ii ocupa mintea.Chiar si acum avea o erectie.
Se gandea la buzele ei carnoase,la sanii cu sfarcuri erecte,la pizda ei,pe care o vedea deschisa si umeda.In gandul lui se intreba de ce ea se schimbase si nu mai era ca la inceput,dornica sa faca sex cu el oricand si oriunde.Si acum faceau sex destul de des,dar pentru ea inceputul era mai greu,apoi devenea aceiasi amanta fiebinte care fusese dintotdeauna,totusi asta il indeparta de ea.Frustrarile isi spuneau cuvantul si se gandise chiar sa se desparta de ea.Apoi isi zise ca trebuie sa faca ceva,pentru ca o iubea si se intreba daca nu are si el vreo vina.Stia ce,dar ii era frica de reactia ei cu toate ca va fi un gest altruist,o schimbare ce ii va intineri.
Oare imbatrinisera?El se simtea tanar la cei aproape 40 de ani,iar ea era o femeie stilata caruia abia ii dadeai 30 de ani.De vreo cateva ori se gandi ca are un amant,dar isi reprima gandul cu un sentiment de vinovatie.Doar increderea reciproca ii tinuse atatea ani impreuna.Gonea prin noapte nerabdator sa ajunga acasa si sa se scufunde in pizda ei fierbinte.
Acasa,Amanda se foia in pat,neputand sa adoarma,tot facand planuri pentru luna cat John va sta acasa.Se ridica din pat si se duse in bucatarie.Isi aprinse o tigara si isi turna un pahar de vin.Cand termina se duse inapoi in pat si aprinse televizorul.
Era o productie tipic americana:intro camioneta un tip musculos ”rupea” hainele de pe o blonda care nici ea nu se lasa mai prejos.Mana Amandei intra lin in pantalonii ei de pijama si poposi la pizda ei perfect epilata.Cu miscari suave incepu sa-si desmierde clitorisul ce se intarise si se ingrosase.Degetele ei desfacura labiile si coborara in pestera ei fiebinte,ce acum se udase toata,apoi se intorceau pe clitoris.Scena erotica se terminase de mult cand orgasmul ii aduse pe buze un strigat ce fu inabusit pentru a nu fi auzita de vecinii de apartament.
Voia mai mult,asa ca schimba canalul tv si alese unul porno,apoi scoase din noptiera un dildo albastru cu doua capete si un flacon cu lubrifiant din care turna in pizda larg deschisa.
Isi baga capatul mai gros inauntru si incepu sa se futa in ritmul celor doi actori din film.Ii placea ce vedea.Fata era frumoasa,cu un corp superb,dar cel mai mult ii placea el.Avea o pula mare si groasa cu care intrase in fata pe la spate.
Amanda gafiia si se penetra adinc cu dildoul albastru gandindu-se la acea pula perfecta.Orgasmul o cuprinse chiar cand actorul ii baga,cu oarece greutate,fetei, pula in cur.Cu ochii la ecran,Amanda,tragandu-si sufletul,isi freca dildoul intre labii,si apoi coborind cu partea subtire mai jos incepu sa-l roteasca in jurul anusului.Fata de la tv tipa excitata,iar Amanda,simtind cum strimtul ei orificiu se dilata usor,gemu si lasa pula albastra sa-i intre in fund.Statu putin asa,sa se obisnuiasca,apoi o misca usor pana ii placu din ce in ce mai mult.O intoarse cu partea mai groasa iar fundul ei se deschise,iar ea se futu pana la orgasm,pe care-l avu cu gandul ca in ea isi descarca sperma acea pula minunata de la televizor.
Gafaind se intreba cum de isi bagase tocmai acolo pula albastra,de ce nu o duruse ba chiar...
Adormi epuizata si in acea noapte visa frumos.

II
John ajunsese acasa dimineata si dormise toata dupa amiaza.Acum se relaxa uitandu-se la un film la televizorul din living cand fu strigat de Amanda sa vina in dormitor.Fu placut surprins sa o gaseasca goala in pat,dar surprizele nu se terminau aici.
Se dezbraca si se duse langa ea in pat,iar Amanda il lua in brate si-l saruta cu patima.El ii raspunse sarutand-o pe buzele fierbinti,apoi coborai pe gatul ei si ajunse la sani pe care-i facu sa-si ridice mandri sfircurile.Surprins o auzi pe Amanda suspinind si soptind
-Asa iubitule,si mai jos,vreau sa-mi lingi pizda!Alinta-mi mugurelul cu limba ta.
John cobori intre picioarele ei si isi trecu limba printre labiile ei deschise si umflate de dorinta,poposind apoi pe clitorisul bombat.
-Eşti delicios. Haide iubitule, linge-mă adînc! Suge-o, linge-o şi fă-mă să înnebunesc de tot!
Amanda îşi simţi şoldurile ridicîndu-se, fără s-o vrea, ca să îngăduie limbii lui cercetătoare să pătrundă si mai adinc. Cu un spasm si un strigat Amanda avu un orgasm minunat,dar el continua facand-o sa termure si sa se abandoneze unui nou val de placere.
Acum voia sa guste o pula adevarata,asa ca il intoarse pe John pe spate si ii lua pula intre buzele ei fiebinti.Se juca cu limba pe capul ei rosu lasand saliva sa curga,apoi o inghiti cu totul. Din motive extrem de stranii, ea se simţi plină de exci¬tare cînd îi ţinu organul în gură. Altădată, cînd o mai făcuse, tot cu pula lui, nu avusese această senzaţie. Acum, însă, ii plăcea teribil. Incepu să-l sugă cu putere, înghiţind tot mai mult or¬ganul pe care-l simţi intrîndu-i pînă în git.
- Eşti delicioasă îi spuse el, cu vocea tremurîndă. Dar de ce să ne pierdem timpul în felul acesta? Stai s-o punem acolo unde-i este locul!
Ea îşi retrase, încet, gura, si spuse:
- Trebuie să recunosc că ai întotdeauna idei bune! El începu să se ridice, ca s-o încalece, dar ea îl opri, împingîndu-l la loc cu mîna.
- Nu! spuse ea. Stai liniştit, lasă-mă s-o fac eu de data asta. Stai culcat pe spate şi ai plă¬cere...
Ea îl încalecă si el privi atent la deschizătura roşcată a pizdei ei, care se lăsa, nerăbdătoare, peste pula sa. Amanda se lăsă încet în jos, degustând pătrunderea centimetru eu centimetru.
Apoi cînd ajunse cu buzele pizdei ei la testiculele sale, începu să-si mişte şoldurile, făcînd rotiri încete si senzuale.
Ea se ridică încet, lăsînd buzele pizdei ei să mîngîie uşurel pula lui supraexcitata.
Ea îşi lăsă timp, mîngîind în felul acesta fiecare centi¬metru al organului său. Cînd buzele sale vaginale încercuiră capul, în această regiune suprasensibilă, ea îşi contractă muşchii, strîngînd şi dînd drumul, şi iar strîngînd, şi iar dînd drumul...
-Doamne...! Mă sufoci...! spuse el, înnebunit.. E delicios!
Acum...? il auzi ea spunind. Acum...? Eşti gata...? Eu nu mai pot ţine.
-Nici eu... ! replică ea, strîngîndu-se şi mai tare în jurul organului său. Da, acum... ooh... ooohh... acum...! Gata...!!! se auzi ea pe sine urlînd, si, în ultima mişcară frenetică a soldurilor ei, Amanda simti pizda invadata de sperma lui calda.
John se ridica din pat si se duse sa fumeze dar Amanda ii striga
-Inca n-am terminat cu tine,sa nu te astept mult!
Lui John nu-i venea sa creada ca Amanda luase initiativa si era asa cum si-o dorea el.
Se intoarse langa ea,iar Amanda il incolaci lipindu-se si sarutand-ul dulce.Ii trase piciorul si-l baga intre pulpele ei lungi frecindu-si pizda,ce mustea de sevele lor,de acesta.Scoase de sub perna dildoul albastru si-l lasa sa alunece printre buci in anus.Isi lipi buzele de urechea lui ca sa-i auda geamatul cand pula albastra ii intra in cur.
John era inebunit de placere cand ea ii freca pula cu o mana,iar cu cealalta misca tot mai repede dildoul.Excitata la culme ii musca buza de jos si striga
-Vreau sa am pula ta in fund!Fute-ma in cur!
El o intoarse si pula lui tare se strecura in gaura fierbinte ce se deschise delicios.Incepu incet in inelul strimt pana simti ca acesta,deodata,se deschide si pula intra toata.Amanda se impinse cu putere in el si se abandona senzatiilor.
-Asa iubitule,fute-ma tare!Fute-ma tare!Fute-ma in cur!
Ascultind-o,el impinse mai tare pina exploda,sperma tisnind fierbinte in adincurile ei.
Adormira imbratisati,John nestiind inca daca ceea ce traise era vis ori aevea .
III
Si nu fusese vis,Amanda vorbea acum in pat si isi exprima clar dorintele.El ii respectase opinia si o faceau acum mai rar si fara sa mai faca planuri.Nici de sexul anal nu o mai intreba,dar o faceau cam de doua ori pe luna cand avea ea chef.Era mai relaxata si incepuse sa-i placa,chiar daca inca nu o recunostea.Iar fi placut sa-i spuna ce simte,dar nu o grabea.
Totusi cea mai mare dorinta a lui era sa o faca in trei.Cu ea si cu o alata femeie.Vorbisera pe tema asta,dar Amanda nu era de acord.Nici el nu vroia sa o forteze,dar nici s-o insele.Prefera sa traiasca cu acest regret decat sa o raneasca.O iubea prea mult.
Ca orice femeie Amanda iubea shoppingul,dar la fel de mult calatoriile,asa ca se topi de placere cand il auzi pe John intro dimineata
-Amanda fa bagajul!Te astept la masina!Mergem la munte!
Drumul fu destul de plictisitor pe soseaua europeana,dar cand intrara pe un drum secundar ce ducea la statiune,Amanda avu grija sa-l faca interesant.Mergeau deja de aproape jumatate de ora fara sa intilneasca nici o alata masina.Amanda cu ochii la John care era atent la drum,isi ridica usor fustita scurta si isi scoase chilotii.Ridica fusta sus si puse un picior pe bord.
-John incetineste!Iti place ce vezi?Si isi desfacu labiile.
-Mergi incet John!zise Amanda si isi freca clitorisul mai tare si tot mai tare,pana avu un orgasm exploziv.Isi baga doua degete in pizda si le scoase pline de nectarul ei.Le linse si-i spuse
-Trage pe dreapta.Intra in paduricea de acolo.
Cand John termina manevra ea deja ii scosese pula din pantaloni si se arunca lacoma peste ea.O supse si o linse pana ce simti in gura caldura si gustul spermei.Razand ii arata lui John limba dupa ce inghitise toata sperma.
-Acum sa mergem mai departe.
S-au cazat la un hotel mic si dragut.Camera era primitoare,iar in acea seara au dormit bustean imbatati de aerul tare de la munte.
A doua zi au cutreierat muntele iar seara au cinat la lumina lumanarilor.John a luat o sticla de sampanie in camera si s-au iubit pana au adormit inlantuiti cu urmele extazului ce inca se mai citea pe fetele lor.
Dimineata John i-a spus ca o asteapta la masina.
-Vreau sa mergem in orasul din apropiere.Am un cadou pentru tine.Si incepu sa tasteze o adresa pe GPS-ul masinii.
Au parcat in fata unei cladiri fara firma si au intrat inauntru.Aici in spatele unei receptii scria doar Salon de Masaj.O tipa micuta de statura si nostima ii intimpina.
-Am o rezervare pe numele John,zise el.
- Bine ati venit!Doriti sa mergeti direct in camera de masaj,sau vreti sa treceti intai pe la free bar?
John se uita la Amanda care de uimire nu scosese o vorba,apoi spuse
-Mergem intai la masaj,dar trimiteti-mi o sampanie frapata.
-Nu e nevoie,deja aveti una care va asteapta.Sa va conduc.
Intrara intro camera decorata in rosu ce avea doua mese de masaj,o canapea,o masuta si un cuier cu umerase.Langa masuta era frapiera si doua pahare.Intrun colt vazura o usa ce ducea la o baie cu dus.
-Va rog sa va dezbracati de tot si sa va infasurati cu aceste prosoape.Maseorii vor veni curand.Apoi zambind receptionera se retrase.
Se dezbracara si se acoperira cu halatele,iar John umplu paharele si ciocnira.
-Un masaj!Nu m-as fi gandit niciodata.Chiar imi trebuia unul.
-Da,un masaj ii zise el facandu-i complice cu ochiul.
Cand terminara sampania din pahare intrara doi baieti tineri si bine facuti imbracati in halate albe ca doctorii si cu tot felul de sticle cu ulei in maini.
-Bine ati venit!Cand doriti putem incepe spuse unul din ei.
Amanda se urca pe masa si baiatul ii spuse sa ramana cu fata in sus.Incepu de la degetele picioarelor si Amanda se infiora cand simti mainile straine atingand-o.Baiatul ii trase prosopul de sub ea lasand-o doar acoperita,apoi ii masa umerii.Cobori mai jos tragand si prosopul si-i unse sanii cu ulei.Sfarcurile Amandei raspunsera imediat intarindu-se iar ea chicoti cu ochii la John.Mainile alunecara apoi pe pulpe pe care le framintara,iar din cand in cand,ca din greseala alunecau sub prosop atingandu-i pizda.Amanda tremura usor de placere,iar obrajii se inrosira.Impasibil maseorul o intoarse pe burta si continua cu spatele.
John sopti ceva baiatului care avea grija de el si acesta iesi tacut din camera.Se duse la Amanda,se apleca si o saruta.
-Iti place?
In acel moment baiatul ii turna ulei pe fese,le masa delicat,apoi mana lui disparu expert intre picioarele Amandei si-i freca usor pizda facand-o sa roseasca si mai tare.
-Jooohn!Ce face?sopti ea nestiind ce sa faca.
-Ssst!E cadoul meu.
Amanda simti cand tipul se urca deasupra.Tremura anticipand ce va urma.
-Jooohn!Ce-i asta?Nu!Aaaahh...!tipa ea cand pula maseorului o patrunse.
-Taci!Te iubesc!Savureaza clipa!E bine?
-Daaa....eee....biiine!gafaia Amanda ridicandu-si fundul pentru a lasa pula sa o patrunda pana la capat.Ooohh...!Asa...!Ma... fute...John...tare...Aaaauuu...
John lasa sa-i cada prosopul si veni cu pula erecta in dreptul ei.
-Hai,suge-o iubito!
-John mi-e rusine,nu pot.Aaaahh..!nu se putea opri Amanda.
Dar John i-o impinse in gura si Amanda o sugea si o lingea maraind ca o ursoaica.Din cand in cand o scotea din gura ca sa poata tipa cand tipul isi infigea furios pula in pizda ce se deschidea plina de dorinta.
John ii facu semn baiatului sa se dea jos si sa mearga pe canapea.O lua si pe Amanda si-i spuse
-Iubito arata-i ce bine sugi tu pula!
-John de ce-mi faci asta!Vrei tu asta?si se uita la pula din care iesise o picatura de sperma.
-Da iubito,suge-l!
Amanda se lasa jos si ii lua tipului pula in gura.Era prima data cand o facea cu altul si constata ca ii place.John lua o sticla de ulei si ii masa pizda cu labii umflate,apoi ii baga un deget in anus,urmat de al doilea.Ea gemea cu pula in gura.
-Iubito,nu-l face sa termine,calareste-l!
Lasata in voia simturilor,Amanda se urca in bratele lui si cu un oftat aluneca in pula ce disparu intre buzele pizdei. O strinse in pizda uda coplesita de placere.
-Aaaahh...!Oooohh...!Fute-ma tare!Seva i se prelingea dintre coapse,iar pizda ei scoatea sunete de mare placere cand se lasa in pula tipului pana la capat.
John se apleca la urechea ei si ii sopti
-Vreau sa te fut in cur acum!
-Dar John e prea mult.O sa ma doara.
-Voi intra incet,nu vrei sa te futi cu doua?
-Oh,John,ce-mi faci?Da,dar incet.
John patrunse incet si se misca usor pana ce fundul ei se deschise si pula aluneca usor toata.Fu inebunit de placere cand simti cealalta pula miscandu-se in pizda Amandei.
-Asa!E bine!Futeti-ma!Futeti-ma tare!striga Amanda in extaz si aproape lesina cand amandoi pompara sperma calda in ea aproape simultan.
Cand cei doi se ridicara Amanda il vazu dezbracat si frecandu-si usor pula intarita pe maseorul lui John.Era cea mai mare pula ce o vazuse vreodata.
-Vrei sa te futa si el?intreba John
-Oh,da.Dar mai intai vreau s-o gust.
O supse si o linse incercand s-o inghita toata dar era prea mare.
-Vreau sa ma futi pe masa de masaj,spuse ea fara sa-o lase din mana.
Se intinse si deschise picioarele.Avu un sentiment coplesitor cand pula intra in pizda uda.Labiile ei tineau strins imbratisate organul ce pistona inauntru.Se deschideu ca aripile unui fluture.Intre fese incepuse sa-i curga sperma celui dinainte amestecandu-se cu a lui John ce ii iesea din anus.
-Bag-o pe toata!Fute-ma!striga ridicandu-si soldurile in intampinarea imensei pule.
-Fute tare!John vezi cum imi intra pula in pizda?Te excita?Vrei sa-ti vezi iubita fututa?E biiiine...Acum...Imi vineeee!
Atunci tipul o scoase din ea si un jet puternic si cald o stropi pe burta si ajunse pana pe sani.Pofticioasa Amanda lua pe degete si le linse in extaz.
Dupa ce au facut dus si s-au imbracat,John o intreba:
-Ti-a placut cadoul meu?
-Perversule!Da,mult de tot!Te iubesc.
-Si eu te iubesc!

IV
Trecusera cateva luni de la acea excursie si Amanda se simntea mai bine ca niciodata,iar John nu contenea sa ii aduca dovezi de iubire.Isi aduse aminte cu parere de rau ca fusese uneori cam acra cu John.Se gandi ca acea aventura era tot ce-i lipsise.Acum era implinita.Viata i se schimbase in bine si parca intinerise.Dar de unde stiuse John ce ii lipsea cand ea nici nu avuse habar?Se infiora si acum cand isi mai amintea cum o futusera si se topea pe loc.
Era intro dupa amiaza cand se hotari ca John merita rasplatit.Puse mana pe telefon,forma un numar si vorbi cam 15 minute.Apoi il cauta pe John.
-John,unde esti?
-Aici,la calculator.
John se chinuia sa instaleze un program nou si nu ii dadea de cap.
-Vine o prietena pe la mine,spuse Amanda.
-Da?Bine,ii raspunse el concentrat la calculator.
Se inserase cand auzi soneria de la usa.
-Amanda!Amanda suna la usa!
Deschise chiar el si vazu o blonda draguta,cam de aceiasi varsta si inaltime cu Amanda. Parul ii ajungea pana la umeri si avea ochii verzi. O pereche de ochelari,fusta mini si un decolteu ce lasa sa se vada ceva din bustu-i generos ii dadeau un aer de tanara profesoara.
-Buna seara!O caut pe Amanda.
-Sigur,intrati.Amanda,a venit prietena ta.
Cand Amanda aparu el se intoarse la calculator.Nu il interesau prietenele Amandei,cu toate ca blonda ii placu.
Dur...



    Login