Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Doamna Svetlana care suge moca
Autor : toni-iasi - 2020-03-04
Citita de 9902 ori - Nota 1.58 (242 voturi)
Desmierdări nerușinate de femeie măritată de 40 ani – doamna Svetlana de la parter

(ce urmează are la bază o relatare reală a unei femei, acum 15 ani, pe saitul de intalniri Noi2.ro, unde multe femei măritate mi-au vorbit de pornăciunile visate sau īndeplinite de ele)

Blocul M1. O dimineaţă ploioasă de octombrie. O sufragerie clasică, două fotolii, o canapea, o măsuţă joasă. Pe marginea canapelei stă o femeie de vreo 45 ani, complet goală, doamna Svetlana. Profesoară de geografie. Cu păr roșcat, strīns īn coc, drăguţă, micuţă, īncă suplă, cu un corp bine păstrat, cu sīni mici. Soţul ei este la serviciu, doamna Svetlana a dus fetita la gradinita, nu are ore azi... şi acum, la 9 dimineaţa, ea, femeia maritata si cuminte... face... vai... sex oral. Dinaintea ei, īn picioare, stă un băiat slăbănog si bărbos, de vreo 20 de ani, cu pantalonii si chilotii īn vine. Și penisul dezvelit.
Aplecată, doamna matură si nudă, care īi poate fi mamă, īi sărută şi īi linge pasionată penisul, fără rușine, şi el geme de răsună geamurile. Īn acelaşi timp, cu mīna dreaptă, doamna Svetlana se mīngīie īncetişor la clitoris, apropiindu-se īncet de orgasm.

*********************************

Totul se potrivise.
Minel , studentul ce stătea īn gazdă la vecina lor, doamna Ionescu, era un băiat brunet cu figură de italian, foarte bărbos. Desi mama si familistă, doamna Svetlana avea numai visuri sexuale, murdare şi neruşinate, īn special felaţii. Citea multe scrieri sexuale, şi mai ales că tinerilor de 20 de ani le place să fie mīngīiaţi acolo de o femeie coaptă şi neruşinată.
De fapt i se pusese pata pe Minel de vreo 7 luni dar nu avusese curajul. De fapt nu mai făcuse aşa ceva. Nu stia de ce, dar odata cu vīrsta īn ea explodaseră niste nevoi sexuale ciudate. Una era să facă felație unui tīnăr necunoscut. Așa, fără nicio implicare.
Īn dimineaţa asta, o făcuse. Minel venise le ea, și īi reparase computerul. Minel urma să se īnsoare īn două luni. Asta o excitase.
Excitată, cuprinsă de niște fiori anormali, tremurand si rosie la fata, doamna Svetlana l-a oprit pe băiat imediat la o cafea.
Minel se grăbea, dar s-a instalat totuşi pe fotoliu. Īn sufragerie era cald şi bine, şi femeia drăguţă era doar cu un capot scurt pe ea, parfumata, cu picioarele ei goale pe mocheta maro. Lui Minel nu-i venea bine, deh, femeie matură, măritată... Dar īn cinci minute i se făcuse băţ-băţ.
Ea l-a mīncat din ochi cam vreo douăzeci de minute, apoi i-a spus fără să clipească:
- Minel , tu ştii că uneori femeilor coapte. măritate şi serioase le vine poftă de altă... sulă?
Minel s-a īnecat cu cafeaua, stropindu-şi ginşii, apoi ea a rīs īncet.
--- Puișor, ştiu, eu sunt bătrīnă. Sīnii nu-i am ca o studentă.. am riduri... ceva celulită... Dar crezi că-s īncă bună să pup pulanul unui tīnăr simpatic ca tine?
Minel a căscat gura, a bălmăjit ceva, și s-a holbat la ea, tremurīnd tot de se zguduia fotoliul. Ea continuă, calmă.
- Soţul e īn delegaţie. Iar eu de o lună visez că s cu tine puișor. Ce vreau e să vii acuma dinaintea mea şi să-ţi dai jos pantalonii. Că nu mai pot. Ştiu că voi băieţii de 20 de ani doar la aşa ceva visaţi..
Minel şi-a īnghiţit saliva.
---Do-do-do-doamna Svetlana, Doamne... Vai de mine... Eu... vă respect...
Ea a rīs iar īncet.
---Puișor știi ceva? Pe mama ta s-o respecţi puiule... Oof, ţi-e frică? Știu că ai o iubită... Dar nu-s pīrīcioasă, prostule... Hai puișor vino līngă tanti... Dar stai intai sa-mi sun barbatul da?
Doamna, repede, a vorbit cu sotul ei. Afland ca e in delegatie, in alt oras. Ajungea acsa de-abia la 5 dupa-masa. Deci era timp. Femeia a inchis telefonul, si i-a zimbit.
-Gata puisor, el vine de abia la 5. Hai, că nu mai pot de poftă.
Apoi, ca īn vis, Minel, scos din minți de asemenea invitații nerușinate, a venit līngă ea şi şi-a dat jos pantalonii şi chiloţii.
A gemut tare de plăcere cīnd sulanul lui mare și tare a ieșit la lumină, arcuit la 45 grade, īn sus, pulsīnd dinaintea doamnei Svetlana, care privea totul, lacomă. Femeia, cīnd văzu organul, scoase un suspin de plăcere, gandind că datorită ei era acea erecție enormă. Doamna il privi drăgăstoasă, și īncīntată de parcă vedea un diamant.. si-l apucă tandră in mīna ei catifelata, iar Minel icni. Femeia īl dezmierdă, așa cum se dezmiardă un cățel. Īl decalota, pricepută, cu o mișcare dibace de curvancă.
---Vai puișor, ce arcuit este... Ca de cal... Asa era si madularul varului meu Nelu, pe care l-am pupat la 17 ani... Ce amintiri, ooof... Vezi, vrea să fie pupat...
Dupa care doamna cu coc īncepu să sărute cu drag mădularul oferit de flăcău, precum cucoana din scrierea lui Creangă, care zicea undeva ”Stīrnită, cucoana luă pula și o pupă drept īn bot”.

********************************8

Doamna Svetlana – femeie familista de 40 de ani - e deci acum goală pușcă pe fotoliu, in sufrageria īnsorită și ţine īn mīna ei frumoasă si catifelată mădularul arcuit și tīnăr şi... īl linge și-l pupă cu mare poftă. Cu acea pasiune de mădular pe care numai o femeie de 40 ani o poate avea. Miroase a bărbat și a Mennen.
Doamna Svetlana īşi plimbă limba ei roz pe penis, de la testicule pīnă la gland. Șamponează acum cu salivă multă glandul umflat ca o prună… și el geme, și geme și geme… Organul este fierbinte şi tare şi miroase a Mennen şi īi place pīnă la leşin. Minel se cutremură şi o ține de umerii ei goi și o priveşte cu ochi holbaţi pe doamna cu coc, coaptă și drăguţă care īl linge ca īn filmele porno.
Doamna Svetlana dă limbi la sulan, fără grabă, și se uită la tīnărul băiat cu ochii ei mari īn timp ce dă limbi moi pe la capul penisului şi īi vorbeşte īn şoaptă.
--- Mmmmmmmm... Puișor… Of, Doamne-Dumnezeule, ce bine e... Te am visat demult... Īţi place cum o ling?... Nu te asteptai, este ?... Asa vin marile plăceri, pe neasteptate…
Minel nu poate vorbi: geme groaznic. Sudoarea īi curge pe spate. Gura ei rujată mozoleşte glandul umflat cu salivă multă. Plescăind. Cinci minute. Zece minute. Plăcerea ei anormală a ajuns la maximum şi are nev...



    Login