Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDistractie.....la mare...3
Autor : chucky2001 - 2020-09-18
Citita de 9540 ori - Nota 8.26 (54 voturi)
M-am intors destul de repede in camera si am mers la masa. A urmat o dupa-amiaza de plaja si asteptam seara sa pot fi langa ea, sau, mai bine spus, cu ea. Am mers din nou la o terasa si apoi la plimbare pe plaja cu tot grupul. A fost o seara minunata cu adevarat. Ne-am intors cu totii la viluta. Era trecut de mult de ora 1.
Am mers la baie. Eram numai cu gandul la ea si imi imaginam doar ca o sa intru in camera, o trantesc in pat si ii dau jos toate hainele.
M-am intors in camera. Se schimbase in maieut si pantaloni scurti, pregatita de culcare. Se uita pe geam, admirand luna. Era o noapte superba. M-a chemat la geam:
-Hai sa vezi ce frumos se vede!
M-am dus si am luat-o in brate. Era cu spatele la mine. Admiram luna si ma simteam minunat langa ea. Mirosea foarte frumos. I-am dat putin parul intr-o parte si am inceput sa o sarut pe gat. A scos un oftat infundat, aproape insesizabil. Si-a lasat capul putin intr-o parte si a inchis ochii. Profita de fiecare clipa, iar eu o sarutam abia atins pe gat. Am inceput sa-i plimb mainile pe corp, urcand usor spre sanii ei. I-am atins usor prin maieut. Sfarcurile erau erecte, iar maieutul abia ii mai cuprindeau sanii. I-am trecut usor bretelutele peste umeri, continuand sa o sarut pe gat. I-am tras de maieut in jos, lasandu-i sanii goi pentru a-i mangaia. I-am cuprins in palme si am inceput sa-i ating usor. Ofta la fiecare atingere. Se impingea in mine. I-am dat jos usor pantalonii scurti. Avea un fund superb, acoperit doar de niste chilotei super-fini care lasau sa se vada cam totul prin ei. O mangaiam pe tot corpul acum si ii placea foarte mult.
-Ahhhhh,,,,,,,ce poti sa-mi faci,,,,,,,,,nu mai pot,,,,,,,,sunt uda toata,,,,,,,,,,
S-a intors catre mine, si-a scos maieul cu o miscare foarte rapida si l-a aruncat pe pat. Ii admiram toate formele. Am inceput sa o sarut pe sani. S-a rezemat de marginea geamului. Am continuat sa-i ating sanii, sa-i dezmierd si si sa-i sarut. Am inceput sa cobor cu sarutarile pe pielea ei. Am ajuns la marginea chiloteilor. Ii vedeam aproape totul prin ei si ii simteam excitarea. Am atins cu buzele fugitiv peste chilotei smoculetul ei de par in partea de sus unde se unesc labiile. A tresarit puternic. Mi-am dat seama ca trebuie sa merg mai departe, asa cum mai vazusem in mai multe filme. Cu o miscare mai rapida i-am tras in jos chiloteii si am apucat-o cu mainile de fese, tragand-o spre mine, iar limba mea i-au despartit labiile. Miscarea a luat-o prin surprindere:
-Ahhhhh,,,,,,,,,,,stai,,,,,,,,,,,,,,aaaaaaaaaahhhhhhhh
Mi-a infipt mainile puternic in par. Am inceput sa fac miscari ferme cu limba de sus in jos intre labiile ei si din cand in cand cerculete in jurul clitorisului pe care il mai apucam cate odata cu buzele, exact cum vazusem in filme. Tresarea din cand in cand si ofta. Respiratia era din ce in ce mai sacadata. Fara sa realizez, mainile mele ii departau din ce in ce mai mult fesele. In scurt timp, respiratia i s-a oprit pentru cateva clipe, s-a arcuit puternic si muschii picioarelor au avut un usor tremurat. A avut un orgasm puternic dupa care mi-a impins usor capul cu mainile. M-am ridicat repede si am luat-o in brate, simtindu-i inca usorul tremurat. Am tinut-o in brate asa pana s-a linistit. M-a sarutat puternic, taindu-mi respiratia, mi-a scos tricoul cu o miscare rapida si mi-a zis:
-Sa vezi ce o sa patesti tu acum!
M-a impins pe spate in pat, mi-a tras pantalonii de pe mine odata cu chilotii, a luat repede ceva din gentuta ei si s-a urcat deasupra mea, pe picioare. Cu cateva miscari rapide mi-a pus un prezervativ, a venit mai aproape si si-a fixat madularul meu intre picioarele ei. S-a lasat foarte usor in jos doar putin atat cat sa introduca capul. Era uda si fierbinte. A facut cateva miscari scurte de sus in jos, cu fiecare miscare lasandu-se cat mai mult in jos. Cu fiecare miscare ofta infundat si isi musca buzele. In scurt timp, am fost cu totul in interiorul ei. A ramas cateva clipe jos, dupa care a inceput sa faca miscari ample de jos in sus. Mainile ei erau pe pieptul meu. Era o senzatie unica pentru mine, amplificata de imaginea sanilor ei jucausi care erau foarte aproape de fata mea. Miscarile erau din ce in ce mai ample, respiratia ei din ce in ce mai sacadata. In scurt timp s-a lasat pe spate, mutandu-si mainile de pe pieptul meu, pe picioarele mele. Facand aceasta miscare, si-a departat picioarele aproape la ...



    Login