Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatadistractie la mare
Autor : NicuLili - 2008-10-01
Citita de 36321 ori - Nota 8.57 (102 voturi)
Sentem un cuplu casatorit si care nu are probleme in viata de familie. Am mai avut unele relatii cu alte cupluri, sau femei singure, dar nu facem din asta un mod de viata.. Am sa va povestesc una din intamplarile petrecute cu un alt cuplu asta vara la mare.
Pe la mijlocul lunii august am plecat la mare, la Mamaia. Am ajuns dimineata, ne-am anuntat la hotel pentru cazare si pina dupa-masa cind am primit camera, am mers la plaja. Am facut baie, plaja, am stat la soare, ma rog, nevasta-mea face plaja de obicei fara sutien. Linga noi a mai aparut, un cuplu, care vorbea putin mai rau romaneste. I-am auzit vorbind cind pe romaneste, cind pe germana, ca hotelul unde stau ei, nu are loc unde sa-ti lasi bagajele pina primesti camera. Tipa arata bine, facea plaja tot fara sutien, cam pe la 1,75 m inaltime, mai plinuta, si avea niste sani foarte mari, nu foarte Fermi, dar nici aplecati, niste bikinei minuscule, si un fund bombat, chiar obraznic. Am auzit cam tot ce vorbeau, pentru ca eram cu ochii holbati la ea. Pe la prinz am plecat pina la masina sa mai iau cite ceva din ea, si sa vad pe la ce ora sa ma prezint pentru a primi camera. Cum vorbeam cu nevasta-mea, ei au auzit. Pina am fost eu la masina si inapoi, ei au intrat in vorba cu nevasta-mea, pe tema, ca si ei sunt la hotel si pina sa primeasca camera nu au unde sa-si lase bagajele, etc. Cind m-am intors, nevasta-mea ne-a prezentat, si am aflat ca erau din Germania, ma rog, romani plecati mai demult in germania, si erau in concediu aici, si ca stateau in acelasi hotel cu noi. Ii chema Dorin si Diana.
Pe la ora 3 dupa-masa am plecat impreuna cu Dorin la hotel sa preluam camerele. Am luat camerele, din pacate nu erau pe acelasi etaj, noi la 3, ei la 2, dar aveam amindoi vedere inspre mare. Gagicile, ma rog, nevestele, au ramas pe plaja. Am luat camerele, am descarcat masinile, am dus toate bagajele in camera, si apoi am sunat-o pe nevasta-mea ca totul e in regula, si ca poate veni, si sa o anunte si pe Diana. Am terminat de despachetat, am facut dus, si ne-am intins putin. La mare, de obicei, stam foarte sumar imbracati in camera, sau chiar goi. De aceea preferam un etaj cit mai inalt, si vedere spre mare. Avem grija ca grilajul de la balcan s ail acoperim cu prosoape sau halite de baie, san u se vada de jos, sa putem sta goi si pe balcon.
A sunat telefonul pe interior de la hatel, si erau Dorin cu Diana, sin e intrebau daca nun e e foame sa mergem sa mancam, ca pina seara cind aveam masa la restaurantul hotelului mai era mult. Ne-am imbracat, si am coborit la receptie san e intalnim. Cand a au aparut ei, era sa am erectie instantanee. Diana era imbracata cu o rochita, scurta, foarte scurta, si nu purta sutien.. Rochita era decoltata, si foarte putin transparenta. Sanii aceea minunati se vedeau aproape perfect, si ii vedem si sfarcurile. Am plecat sa cautam o terasa, si ne-am asezat la masa. Am comandat mincarea si discutam tot felul de chestii. Le-am mai povestit una alta despre statiune, unde gasesc una, unde gasesc alta. La un moment dat ne-au intrebat unde sunt nudistii. I-am explicat pe unde sunt. Am povestit mai departe, am terminat de mancat si ne-am intors in camere, urmand ca san e intilnim la cina la restaurantul hotelului.
Ajunsi in camera, eu cu nevasta-mea ne-am dezbracat si am stat prin pat, ne-am uitat la televizor, am mai iesit pe balcon, de obicei acolo fumam. Eram dezbracati cind am iesit pe balcon, dar cum am mai spus, era baricadat cu prosoape si halite si nu ne puteau vedea decit sin avion.
Stateam cu coatele rezemate pe marginea balconului si priveam. Auzind voci, m-am aplecat putin in afara, si am vazut o tipa buna la etajul unu, intinsa pe balcon, la soare. Era in costum de baie. Tot uitandu-ma ajuns si la balconul lor, care am vazut dinainte ca era tot asa asuns de priviri ca al nostru, dar nu vedeam tot balconul. Apare la un moment dat Dorin pe balcon in pula goala, fumeaza, ma sta si pleaca, vine apoi Diana, din ce vedeam eu, adica numai capul si spatele ei, deoarece era si ea rezemata pe balustrade balconului, nu se vedea nici o ata de la sutien. Mai tirziu apare iar Dorin, si fumeaza, dar am vazut ca era cu pula sculata, arunca tigarea si intra inauntru. Cred ca s-a pus cu pula pe ea. Am inceput sa am in cap tot felul de vise, cum o fute, cum arata goala, cum se misca in pula. Cand sa intru si eu inauntru aveam deja erectie. Nevasta-mea cind m-a vazut, m-a chemat linga ea, sa se ocupe putin de mine.
Ma intreba:
Cine ti-a sculat pula in asa un hal ?
Raspund:
M-am uitat in jur, am vazut gagici, o tipa pe la un etaj mai jos, in sanii goi, etc.
Nu i-am spus motivul adevarat.
Apoi i-mi spune: tu te-ai uitat la Dorin si Diana, la balcon, ca si ei au balconul baricadat si probabil al vazut-o pe Diana. Drept pedeapsa treci si linge pina spun eu. Nevasta-mea nu are pizda complet epilata, dar ingrijit, si parul e tot timpul scurt. Am lins-o pina a avut primul orgasm. Apoi m-am ridicat in picioare si am pus-o sa ma suga. I-mi atingea pula doar cu varful limbii, si si-o plimba de la varf spre baza, atingandu-mi coaiele. Am crezut ca explodez, in mintea mea era si suptul pulii si Diana. I-am propus sa mergem sa fumam o tigara afara ape balcon. Am stat pe scaunele elea de plastic din balcon si fumam, era dezbracati amindoi. La un moment dat, nevasta-mea se ridica si de pune cu coatele pe balustrade balconului, cu grija ca sanii sa fie inauntru si nu afara, ca sa vada ce am vazut eu asa interesant de am venit cu pula sculata. Eu aveam in fata mea curul ei si ii vedeam si pizda, ca statea putin cracanata, sa ma omoare pe mine. Ii spun sa-si stranga putin picioarele daca nu vrea sa o fut in pozitia asta. Ea i-mi porunceste sa o umezesc sis a o penetrez asa cum sta acum. Sting tigarea, vin linga ea, si incep sa o ling usor, pina se umezeste. Aveam o priveliste minunata, si o tot atingeam, in timp ce am lins-o nu nasul in fund. Am vrut sa-i umezesc si fundul cu limba sa o patrund acolo, ca nu mai puteam, dar nu m-a lasat. A mai facut-o anal, dar atunci nu vroia. Ma ridic in picioare, i-mi potrivesc pula in pizda ei si incep sa o patrund. O tineam de solduri si o futeam pe la spate, acolo pe balcon. De jos, nu se vedeam cum ne futem, dar oricine isi putea inchipui ce facem. Cind eram aprope sa termin, auzim usa de balconul de linga noi, si voci. Ne retragem imediat in spate sa nu fim vazuti, ma asez pe scaun si cu ea, cu spatele spre mine, infipta la mine in pula. O pun sa se uita spre balconul vecin, sa calculeze, unghiul in care sa stam, san u fim vazuti si continuam asa sa ne futem. Vecinii pleaca de pe balcon si ne intoarcem la pozitia in care eram inainte. Cind am sintit ca termin, mi-am scos pula din ea, si am stropit-o pe spate. Cind ne uitam in jos, Dorin cu Diana, ne faceau cu mina, si ne-au spus ca merg la plaja.
Am intrat inauntru, ne-am spalat, si am mai pierdut vremea prin camera, iar eu am adormit. Seara, cum era stabilit, la 8 am mers la cina, ne-am asezat, si dupa vreo un sefert de ora au aparut si Dorin cu Diana. Vorbind asa, de una de alta, ne-au spus ca au fost la nudisti, si ca era unul acolo, cu pula sculata, care tot dupa Diana se uita, si ca pe ea a excitat-o, si chiar statea in anumite pozitii sa-l intarite pe ala. Eu aveam deja erectie. Apoi din discutie, in discutie, ne-au intrebat, ce am mai facut, dup ace au plecat ei la plaja, ca ianinte de asta stiu ei deja. Ne-am simtit purin rusinati ca stiau ca ne-am futut pe balcon, dar imediat au spus, ca sip e ei ii excita asta, si primul lucru cum au luat camera, asta au facut, apoi altele.
Am mancat, si cel putin mie mi-a fost foarte greu sa ma ridic sa plec, aveam erectie. Am plecat toti la o plimbare seara, apoi ne-am despartit, si eu cu nevasta-mea am mers sa facem o baie, noaptea, in pielea goala. Am revenit in camera, si toata seara am vorbit despre una despre alta. Si tot la Dorin si Diana ajungeam. Ce buna e Diana, ai vazut ca Dorin avea erectie la masa, ce nebuni sunt astia, ce perversi, etc.
Dimineata ne-am intilnit la masa, am vorbit, una alta si ne-au spus ca ei merg la Vadu la baie, ca vor sa vada si altceva. Ne-am despartit, si fiecare cu drumul lui. Ajunsi la plaja, nu mai era asa frumos. Aparusera algele in apa, si nu ne placea. Ne-am intors in camera , ne-am schimbat de haine si am plecat prin statiuni, sa vedem ce mai e nou. Ne-am plimbat prin Costinesti, Saturn, Jupiter, Mangalia. Seara cind ne-am intilnit din nou la masa, cu ei, iar am povestit. Nea-eu spus ca acolo a fost frumos, nici urma de alge, nu a fost aglomeratie, liniste, etc.
Dupa cina, am mers in camere sa ne schimbam, sa mergem la un local sa bem ceva. Eu am luat niste pantaloni scurti si maiou, iar nevasta-mea si-a luat o pereche de pantaloni scurti, un fel de trening, mulati, la care nu o las sa poarte chiloti, ca nu-mi place cum se vede dunga si un maiou, mai stramt, fara sutien. A zis ca daca Diana se poate imbraca asa, poate si ea, oricum Diana arata mai bine si ochii vor fi pe ea.
Apropo, Lili, nevasta-mea, are 1,75m, par lung, sani marisori, dar nu exagerat, talie subtire si un fund putin mai mare, dar care ma excita.
Ne-am intalnit si am plecat sa bem ceva. Diana era turbata, era cu un tricou fara maneci, mulat, nu avea sutien, niste blugi taiati scurti, foarte scurti, care ii intrau in fund si permitea sa se vada si o parte din buci, iar Dorin, pantaloni scurti si tricou. Ajunsi la local, am baut, am povesti, am dansat, la incept fiecare cu nevasta lui, apoi i Dorin cu Lili si eu cu Diana. Se misca Diana la dans de incepea sa mi se scoale. Cred ca a simtit asta, ca se impingea in mine, de simteam ca mor. Abia am asteptat sa se termine melodia sa merg sa ma asez. Am mai baut, au dansat doar ele, iar cind au venit sa ne ia si pe noi la dans, nu am putut sa mergem ca eram cu pulile sculate. Cum se chinuiau sa ne ridice de la masa, Diana a observat ca si eu eram cu pula sculata, nu numai Dorin, si i-aspus lui Lili, sa ne lase sa visam, ca nu putem dansa cu pulile sculate, si au plecat la dans. Eu singur aveam pula sculata din cauza Dianei, Dorin nu stiu. Cum se misca pe ring, se mai apleca in fata, cu curul la noi si mai facea miscari, eu visam ca era cu curul la mine in pula si se zbenguia.
Am terminat de baut, putin ametiti, am plecat la hotel. Ne-am dus la ei in camera sa mai bem ceva. Tot am baut, am discutat, atmosfera s-a mai destins, observ ca Diana statea intr-o pozitie pe pat, sprijinita pe perete cu picioarele mai desfacute, blugii aceia exagerat de scurti intandu-i in pizda. Lili ma vede cum ma uitam la Diana, si merge la baie sa se aranjeze si se pune linga Diana, dar a avut grija sa se vada si la ea cum intra pantalonii in pizda. Cred ca ne studiam unii pe altii si nu aveam curaj sa propunem. Si eu si Dorin eveam pulile sculate, apoi cind au mers pe balcon sa fumeze si stateau cu coatele pe balustrada si cururile spre noi, i-mi venea sa scot pula si sar pe ele. Nu mai rezistam. Am motivat ca sunt obosit si sa mergem la noi sa dormim. Am luat-o pe Lili si am plecat la noi in camera. Lili se uita la mine si radea. Pina in camera am tot prins-o de fund si ii bagam mina la pizda. Imediat ce am intrat in camera, mi-a si dat pantalonii jos, si am eliberat-o sa scap de durere. Stateam cu ea sculata si nu se mai culca. Ne-am certat putin pe tema, cum statea ea asacu pantalonii in pizda, iar ia mi-a spus, ca a vazut cum ma holbam la Diana, si a vrut sa vada daca si ea merita interesul, dar interesul meu pentru ea a venit deabia cind s-a cracanat asa, si a fost mai mic decit a lui Dorin. A vrut sa plece la dus, dar nu am lasat-o. Dupa ce m-a innebunit si ea si aia toata seara, acum sa treaca la aparat si i-am ofert-o la supt. Mi-a sput pula, cum nu o mao facuse de mult timp, si nu am mai rezistat si am stropit-o pe fata. Apoi a plecat la dus. Pula nu vroia sa se mai culce. A facut dus, si a iesit pe balcon la o tigara. Am urmat eu la dus, dar ea dupa ce a terminat tigarea a venit in baie si a intrat peste mine, mi-a luat-o in mina si a spalat-o ca la un copil mic, avind grija la fiecare detaliu. Am iesit amindoi din baie, am pus-o capra si am luat-o pe la spate, prinzind-o de buci. In timp ce o futeam si o tineam de buci, cu degetul mare ii mangaiam gaura fundului. Am tot umezit degetul si l-am tot bagat in fund, pina a vut orgasm, apoi am scos-o din pizda si i-am bagat-o in cur, si am terminat in ea. A fost super. Ne-am spalat si ne-am pus sa dormim, povestind de toate pina am ajuns iar sa vorbim despre Diana. M-a intrebat daca as fute-o, iar raspunsul meu l-a observat intre picioarele mele, unde iar mi se scula. Apoi mi-a spus ca nici Dorin nu e rau, una alta si am adormit.
Dimineata la micul dejun, ne-am intalnit din nou, am mai vorbit una alta si ne-au spus ca ei merg din nou la Vadu, si sa venim si noi ca acolo nu sunt alge. Ne-au explicat cam prin ce zona vor sta, si ca ii gasim acolo. Am spus ca noi mai facem ceva cumparaturi si poate venim. Eu eram disperat sa o mai vad pe Diana, la plaja, fara sutien.
Am fost la cumparaturi, Lili si luat un costum de baie, care era exagerat de minuscul, dar i-mi placea, am luat o saltea, deoarece de acasa am plecat fara, si la Vadu nu erau sezlonguri, am luat un cort de plaja, din acela care tine doar de umbra si am plecat si noi la Vadu. Ajunsi acolo, ne-am cam orientat pe unde era masina lor si am parcat linga ea. Nu era multa aglomeratie, si era minunat. Era distanta destul de mare intre grupurile de oameni de pe plaja. Ei ne-au observat, si ne-au facut semn unde erau ei. Erau mascati de un cort de plaja. Am mers acolo, eu deja visand, si am ramas putin socati. Paceau plaja goi, Diana era pe spate si titele goale si ii vedeam pizda complet epilata, iat Dorin pe burta. Ne-am intins lucrurile linga ei, si am inceput sa ne dezbracam, cam greu ce-i drept. Dorin s-a ridicat, a luat cortul nostru si l-a intins in partea cealalta, asa incit nici cei din stanga, nici cei din dreapta nu ne vedeau, cu toate ca era distanta pina la ei. I-am vazut pula lui Dorin, si i-a vazut-o si Lili. Diana nea spus sa ne dezbracam, ca oricum nu ne vede nimeni, si ca daca ne uitam sunt multi care fac plaja goi. Ne-am dezbracat si ne-am intins la soare. Ne-am pregatit salteaua si sa mergem spre apa. M-am dus eu cu Lili, cu salteaua, si putin mai tarziu au venit si ei cu salteaua lor in apa. M-am jucat cu Lili, ne-am frecat unul de altul, apoi Lili a dat sa se ridice sa se puna pe saltea pe burta si mi-a oferit pizda spre vedere. S-a pus pe burta si stateam in apa. Cum acolo intrarea in apa e lina, eram destul de departe de mal, am intors-o pe Lili cu picioarele spre mine, i le-am departat, am tras-o mai spre marginea saltelei si am inceput sa o ling. Chestia asta ne excita, stiind ca exista riscul sa fim priviti. Am observat ca vin si ei in apa si ne-am oprit. Lili si-a strans picioarele si am ne-am balacit, dar eram cu pula sculata. Cum apa nu era murdara, am vazut ca si Dorin o avea sculata, defapt ne vedeam toti intre noi. Dorin a vrut sa iasa afara sa fumeze o tigara, dar era cu ea sculata si pina ajungea la patura unde era ferit de priviri, il vedea toata lumea. Deoarece salteaua noastra era de 2 persoane, Diana i-a spus sa ia salteaua cu el, ca ea eventual sta cu Lili pe a noastra. A iesit din apa, avind grija sa nu i se vada erectia, mascand-o cu salteaua. S-a intins la a fumat o Tigara si s-a intins la soare. Pula ii statea sculata in sus, teapana si nu se misca. Ne-am mai balacit, jucat inotat, si Diana mai din greseala, mai fara greseala se atingea de mine si Lili. Apoi cind Lili s-a urcat pe saltea, am mers mai in larg si stand unul pe o parte, unul pe cealalta a saltelei, i-mi atingea pula cu laba piciorului, cica din greseala. Apoi a vrut si ea pe saltea si m-a rugat sa o ajut. Am prins-o de subt brate, cu spatele la mine si am ridicat-o sa se puna pe burta. S-a prins de saltea si a pus doar un picior. Sa nu pice inapoi in apa, am prins-o de picioarul de pe saltea sa nu alunece, si i-am vazut pizda pe la spate desfacuta si fara nici un fir de par. Am prins-o si de celalalt picior si am ridicat-o. Eu ma invarteam pe linga saltea si ele stateau amindoua pe burta, oferindu-mi tot felul de privelisti. Se mai intorcea salteau, sau e in jurul ei, si aveam priveliste cu 2 pizde in fata ochilor. Pula i-mi era teapana si turbam. Am mai stat noi cit am stat in apa si am hotarit sa iesim din apa. Eu aveam problema pulii sculate pe care a avut-o si Dorin. M-am ajutat de saltea cind am iesit, si am mers spre paturi. Dorin nu mai avea pula asa de teapana, dar nici culcata nu era.
Am hotarit sa punem de un joc de carti pina ne uscam. Am jucat cruce pina ne-am plictisit, dar pozitiile erau in sezut cu picioarele cracanate si in zona labelor picioarelor incrucisate. In nici un minut de la inceperea jocului, Dorin avea din nou pula teapana. Puteam privi pizdele femeilor noastre in toata splendoarea lor. Apoi Dorin a venit cu ideea sa jucam pe pedepse. La inceput pedepsele au fost, sa strigi sa faci declaratii, sa alergi asa gol in jurul corturilor, pina ce soarele a inceput sa ne arda si s-a inceput cu unsul cu crema. Am ajuns sa o ung pe Diana pe spate iar Dorin pe Lili. Am mai fumat o tigare si ne-am pus la soare. Eu am stat putin pe burta, dar ma deranja pula sculata, dar Dorin s-a intins direct pe spate. Dupa vreo 5 minute, ma si ardea spatele de la soare, de la jocul de carti si apa si ca durea pozitia din cauza erectiei m-am intors si eu cu burta in sus. Atunci am observat, si nu eram singurul diferenta dintre pulile noastre, a mea era cam de aceeasi lungime cu a lui, dar mai groasa.
Fetele stateau pe burta, si Diana a inceput sa comenteza ca nu am uns-o bine, ca o arde soarele, si daca sunt un domn, o sa corectez problema si o s-o ung asa cum trebuie. Eu i-mi doream, dar nu stiam ce va spune Lili, care a intervenit si a spus, ca daca nu am facut treaba cum trebuie sa o fac. Imediat ce m-am ridicat, sa o ung pe Diana, a inceput si Lili ca degeaba se ia Diana de mine ca nici Dorin nu a facut treaba prea buna.
Am incepu sa o ung pe umeri pe spate, pe laterale, atingandu-i usor titele, am trecut mai in graba pe fund si ii ungeam picioarele de jos in sus. Cum am ajuns peste genunchi, Diana si-a desfacut picioarele sa pot sa o ung si pe interiorul picioarelor. Cind privesc la Lili, si Dorin, constat ca Dorin terminase urgent cu aproape tot corpul,si ii freca bucile de mama focului. Excitat la culme, trec si eu la fundul lui Diana, ala bombat de ma inebunea, si cobor usor intre buci, si in jurul pizdei, iar cind ajungeam in jurul pizdei constat ca Diana se misca usor sa ajung cu mina la pizda. Privesc spre Dorin si constat ca o freca pe Lili normal. Ma joc si eu cu pizda Dianei ii atin clitorisul, ii desfac usor labiile, si ma joc cu un deget. Dupa ce ne-am oprit ca venea cineva care era in trecere, ne mutam si noi pe paturi. Ii urmarim pe aia si se aseaza la vreo 20 metri de noi, se dezbraca complet se ung unul pe altul, si tipa asa, in picioare cum era, ii ia pula in mina si i-o unge toata, apoi intra in apa.
Inghit in sec si ma intind pe spate. Dorin incepe, ca nu e corect, ca noi le-am uns asa cum trebuie, si ele nu ne-au uns aproape deloc. Lili da sa ma unga pe mine, dar intervine Diana, ca lui Dorin nu i-a facut treaba buna, nu mie, si vine spre mine. Lili se ridica si merge spre Dorin. Se aseaza amindoua intre noi, asa inci eu nu prea o vedeam pe Lili de Diana si nici Dorin nu prea o vedea pe Diana de Lili.
Ma unge Diana pe umeri pe piept, pe burta, coboara i-mi tot atinge pula cu interiorul mainii, in timp ce ma unge, si ma unge pe picioare. Nu vedeam pe face Lili, dar era si ea undeva pe la picioare. Diana urca usor cu unsul pina ajunge la coaie, le unge bine, si puna pentru prima oara mina pe pula mea. Isi mai ia lotiune de plaja in mina si direct pe pula mea nu mina. Serasuceste putin sa stea mai bine, adica sa-i ofere o vedere mai buna la pizda ei, si incepe sa frece, o beleste, pune cealalta mina pe cap, il mangaie, face rorocoale cu degetul, ma atinge usor, si se joaca cu ea. Pula mea zvacnea in mina ei, apoi se opreste putin, din cauza unui icnet al Lilianei, deoarece Dorin s-a terminat in mina ei, se lasa putin pe spate sa vada despre ce e vorba, apoi intinde o mina, in timp ce cealalta o tine pe pula mea, spre geana, scoate un pachet cu servetele umede, si ii da Lilianei sa se curete si sa-l curete si pe Dorin. Se intoarce spre mine, si continua, si-mi spune ca nu s-a intamplat nici, doar ca s-a terminat Dorin, deschide usor gura si se freaca cu limba pe buze. In momentul acela, tismeste un jet de sperma din pula mea, care ajunge pina pe fata ei. I-a servetelele umede, ma curata, se curata si pe ea, si spune catre Lili sa mergem in apa sa ne spele, ca nu suntem bunei de nimic, ca niste baietoi, cum le pune o femeie mina pe pula isi si dau drumul.
Intram in apa, si dupa ce ne trece apa de brau incepe Diana sa ma frece si mangaie, ca sa ma curate. Lili face la fel cu Dorin. Ne balacim, inotam, ne bagam cu capul sub apa unii pe altii, si in toata balaceala asta, ne mai atingem unii pe altii. Am ajuns undeva unde era apa mai mica si vreau sa-mi iau si eu nevasta in brate, sa o mai ating, sa nu fie geloasa, ca eu si Diana neam jucat, cum o prind cu o mina de spate si cealalta de picioare sa o ridic ii aluneca un picior, si isi deschide pizda spre vederea celor 2. Diana o prinde imediat de piciorul ramas liber si trage de el intr-o parte, cracanind-o pe Lili, spunind ca vrea sa vada ce a frecat Dorin cu atita spor. Dorin putea privi la pizda Lilianei, ca la televizor, apoi o intreaba pe Lili daca nu vrea sa se epileze si ea complet, ca e mai bine, mai igienic, si ca o pizda epilata arata mai excitant. Lili mai incercase asa ceva, dar o tot minca cind incepea sa creasca parul. Cum nu refuza Lili placerea alaturi de o femeie, ii spune ca atunci cind ajungem la hotel, sa vina la noi sa o epileze. Diana merge linga Dorin il prinde cu o mina de dupa gat si-mi intinde un picior sa-l tin putin. Dorin o prinde celalalt si o ridica, asa cracanata oferindu-ne o imagine de vis. Diana ii spune Lilianei sa puna mina sa vada cit de fina e, moale piele, nu e ca o barba proaspat rasa sa fie aspra. Lili pune mina, o mangaie usor, apoi se intoarce spre mine zambeste si spune e minunata, la care Dorin ma invita sa pun mina si eu sa vad ce moale si fina e, poate o conving eu pe Lili.
Am vrut sa plecam spre mal, dar Dorin spune ca sa fim atenti la aia de linga noi, care nu demult au trecut pe linga noi. Aveau si ei din prosoape niste oprelisti in calea ochilor facute, dar din apa se putea vedea. Aveau o pozitie mai ciudata. Ne facem ca ne jucam in apa, pina ajungem intr-o pozitie de unde vedeam mai bine, si stupoare. Erau in 69, si nu au observat ca ii priveam, sau poate stiau si asta ii excita.
Ne uitam cit ne uitam si plecam spre mal, excitati toti patru. Ne intindem pe paturi si stam la soare. Spatele cum se bronzeaza primul si cel mai usor, ne-a cam obligat sa stam cu burta la soare, asa ca stateam toti patru cu burta la soare, eu si Dorin cu catargele ridicate. La un moment dat Diana a inceput sa i-o frece lui Dorin, am observat asta, deoarece eram cu ochii aproape numai la Diana. Dorin ii face semn discret, ca sa se ocupe de mine, sau ca vrea ca Lili sa se ocupe de el. Nu am inteles exact.
Nu stiam ca sunt atit de perversi. Ne-am mai inalnit cu altii, dar am discutat, ce vrem, cum vrem, si mai cu jema am trecut la treaba. Cu ei nu vorbisem despre asta inainte, dar se intamplau din ce in ce mai multe, pina sa ajungem in rai.
Dorin ii spune lui Lili sa o lase pe Diana linga mine, ca sa nu ma doara gatul, cum ma chinui sa ma uit la pizda ei epilata. Era si o aluzie ca sa se epileze si Lili. Diana se ridica si vine linga Lili, care statea deja in fund su mai ca se atinge cu pizda de fata ei, si ii spune Lilianei sa se duca linga Dorin. Diana s-a facut ca aranjeaza patura, si a stat in patru labe cu curul spre mine oferindu-mi o priveliste cu 2 gauri minunate, si am inghitit in sec. Amai stat asa putin, pina incerca sa-i explice lui Lili sa mearga mai aproape de Dorin sau sa se ocupe de el. Eu eram blocat de priveliste si nu mai auzeam si vedeam nimic in afara de cele 2 gauri. Intind mina catre curul Dianei, iar aceasta i-mi spune sa asept, unde ma grabesc asa. Eu motivez ca i-mi tine umbra. Se intoarce spre mine, si se intinde linga pe o parte, cu fata spre mine, bagandu-mi o tita aproape in gura, si vazind ca eu nu fac nimic, i-mi face cu ochiul si cu o mina se mangaie pe san. I-mi intind capul si incep sa-i ling un sfarc. I-mi zambeste si da din cap aprobator. Nu prea vedeam de ea ce se intampla dincolo la Lili, dar am realizat, ca Dorin ii frec sanii cu spor. Ii cuprind sanii cu ambele maine si ii mangai si frec. La un moment simt mana ei la mine pe pula, inchis ochii si oftez. Deodata nu mai simt sanaii ei in palmele mele, parca s-a retras, si pina sa deschid ochii sa vad ce se intampla, simt o altfel de senzatie pe capul pulii. Era limba ei. O privesc, doamne ce imagine, si intorc capul sa o vad pe Lili, ea statea pe spate si Dorin e lingea, si ii introducea un deget in pizda. Avea o stiinta Diana in ea de a suge de ma inebunea, nici nu ma interesa ce face Dorin cu Lili. Nu stiam la ce sa ma gandesc, sa nu ma excit asa tare sa nu cumva sa ma termin. Am intins o mina spre ea, sa o mangai pe picioare. Si-a modificat putin pozitia sa pot ajunge la pizda ei, care era deja umeda. Am mangaiat-o, i-am gadilat clitorisul, am tras-o d...



    Login