Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Distractie de proaspat casatoriti 9
Autor : gemenii - 2009-12-25
Citita de 6585 ori - Nota 7.39 (18 voturi)

Capitolul 10

Adina s-a trezit infasurata in bratele lui Dan. Ea s-a ghemuit in el, simtindu-se protejata si in siguranta. S-a gandit inapoi la noaptea precedenta, si la ce au facut impreuna, prima data cu Mona, apoi cu Florin si Laura alaturandu-se lor. Toti cinci au facut sex si dragoste in aproape orice pozitie imaginabila, cu femeile impartind barbatii si pe ele insele in mod altruist. Candva in jurul orei patru dimineata, toti cinci au iesit afara din dormitor numai sa gaseasca ca invitatii lor au plecat. Adina si Dan si-au facut drum spre casa si au cazut in pat, adormind pe loc.
Adina s-a ridicat incet din pat, nevrand sa-l trezeasca pe Dan, si s-a dus in baie si a facut un dus. Sub intepatorul sprei al apei ea a inceput sa se trezeasca. In timp ce-si fugarea mainile peste figura ei plina si lucioasa, stia ca trebuie sa multumeasca mult pentru asta. Avea un trup frumos si senzual care iubeste sexul, era sanatoasa, si cel mai important lucru, avea un sot splendid care o iubea si cu care se asemana ca si cum ar fi fost frate si sora geamana. Dan nu era bogat, dar ii asigura traiul mai mult decat decent, era un barbat care se descurca in viata, si pe deasupra un fantastic amant in pat.
Jurand sa aiba grija sa nu mai faca niciodata nimic care sa ii atraga mania lui asupra ei din nou, Adina a iesit de la dus si repede s-a uscat, a luat o roba de baie confortabila atarnata pe usa, apoi s-a furisat prin dormitor si in jos pe scari pana la bucatarie. A inceput sa fredoneze usor pentru ea o melodie in timp ce pregatea un mic dejun pentru ea si sotiorul ei drag.
Odata micul dejun terminat, Adina a asezat totul pe o tava mare si a dus-o sus. Cand a intrat in dormitor, Dan tocmai se intorcea intr-o parte. El si-a deschis ochii si a privit-o.
“Buna dimineata” a zis Adina vesela, punand tava pe pat intre ei doi. S-a asezat cu picioarele incrucisata sub ea, stand intr-o parte pe pat.
“Buna dimineata si tie” a raspuns Dan cu un zambet. “Ce e asta?”
“M-am gandit ca ar fi placut sa luat micul dejun in pat. A trecut ceva timp decand am mai facut asta.”
“E foarte dragut din partea ta” I-a zis ea, aplecandu-se sa o sarute.
“Nu trebuie sa fac un obicei din asta” a zis ea. “Altfel in fiecare weekend vei vrea micul dejun la pat. Nu vreau sa te rasfat.”
“Da sigur” a raspuns el, si a luat o bucatura din paine. A mestecat inainte sa continue. “Pot sa te intreb ceva?”
“Binenteles.”
“Cum… cum a inceput toata chestia asta? Cu Florin si Laura.”
“Chiar vrei sa sti?” a intrebat ea.
“Da. Si promit sa nu ma supar. Dupa ce s-a intamplat azi noapte, nu cred ca am vreun drept sa mai fiu suparat pe tine.”
“Pai, bine” a zis ea.
In timp ce mancau, Adina I-a povestit despre introducerea ei in lumea dragostei cu o alta femeie de Laura, cum vecina lor blonda a, mai mult sau mai putin, sedus-o, si despre acceptarea ei de buna voie si nesilita de nimeni. In timp ce Adina povestea putea sa vada cum monstrul lui se intarea sub asternut si si-a zambit siesi satisfacuta.
Adina a continuat sa ii povesteasca despre cum Florin a dus-o jos la subsol si a facut-o sa-I suga salamul pentru prima data. O usoara grimasa de suparare a trecut prin ochii lui, dar repede a trecut. Apoi I-a povestit despre cum l-a privit cand a facut sex cu Ema, cat de excitata a fost si cat de mult si-a dorit sa fie ea in locul Emei. Chiar I-a povestit despre fratele de Dorei Oltean, Tudor, si cum l-a sedus si I-a luat virginitatea.
“Apropo, cum a fost sora lui?” l-a intrebat Adina, ridicand putin spranceana.
“Pai, are o gura ca un aspirator, dar foarte putina tehnica. Si cand vine vorba de sex, mai mult face aerobic decat sa dea placere.”
“Am auzit ca sotul ei e dotat ca un cal si de unul din cei mai buni la lins pasarica din zona.”
Dan I-a zambit timid. “Mi se pare ca esti interesata sa afli pe pielea ta.”
“Poate” I-a raspuns Adina, arcuind o spranceana inainte sa zambeasca vicleneste.
“Pai, iti zic un lucru atunci” a zis Dan, ridicand tava goala si a asezat-o pe podea langa pat. “Astazi a Sambata, si nimeni nu trebuie sa se trezeasca devreme maine, asa ca de ce sa nu-I invitam aici diseara?”
“Sigur, imediat ce termin cu tine” a zis Adina.
Au petrecut urmatoarea ora facand dragoste asa cum numai cei cu adevarat indragostiti fac, si chiar daca fiecare dintre ei a avut doar un orgasm de bucata, a fost complet satisfacator pentru amandoi. Apoi, au facut un dus impreuna, unde nu au rezistat sa mai faca inca o partida sub dus, si apoi s-au imbracat. Pentru restul diminetii, ea a avut ceva treaba prin casa in timp ce Dan avea pe afara, taind iarba si asezand niste pietre pentru o noua gradina cu flori.
In jurul amiezii, ea a fixat un pranz usor, pe care l-au mancat afara pe veranda din spate, bucurandu-se de linistea si solitudinea de a fi numai ei doi impreuna. Tocmai terminau cand Laura a venit sa li se alature.
“Vad ca indragostitii au facut pace si au pecetluit ranile” a zis Laura cu un zambet. “Bine. Eu si Florin mergem pana la lac pentru restul zilei, si m-am gandit sa trec pe la voi sa vad daca voi doi nu ati vrea sa veniti cu noi.”
Adina s-a uitat la Dan, dar ea a negat din cap. “Nu de data asta” a zis Adina Laurei, “dar merci de invitatie. Ne-am facut cateva planuri ale noastre pentru seara asta.”
“Poate weekendul urmator” a zis Laura, cand s-a ridicat. Le-a dat fiecaruia cate un sarut pasional si apoi a plecat.
“Esti sigur ca nu vrei sa mergem?” Adina l-a intrebat pe Dan cand Laura nu mai era in campul lor vizual.
“Sunt sigur. Suna distractiv, dar nu cred ca sunt in stare de asta in seara asta.”
“Ce vrei cu adevarat sa zici” a zis ea, zambind. “e ca vrei sa ma vezi cum iau o pula de treizeci de cm.”
“Partial” a raspuns el. “Dar mai e un alt motiv de asemenea.”
“Care?”
“Intamplator stiu ca Dora a plecat in dimineata asta intr-o calatorie afara din oras, lasandu-l pe sotul ei singur.”
“Oh, inteleg” Adina a zis, totul devenind clar in mintea ei. “Deci, de vreme ce ea va fi plecata din oras, tu ai crezut ca putem sa o invitam pe Mona in locul Dorei, exact?”
“Vreo obiectie?”
“Doar una” I-a zis ea, zambind vesel. “Sa nu te prea atasezi prea mult de pasarica aia roscata a ei.”
“Nici o sansa. Admit ca e incredibil de stramta, si chiar pot sa simt cum salamul meu atinge adancul pasaricii ei, dar ea e doar o diversiune usoara, si niciodata nu te va inlocui pe tine.”
“Stiu asta, Dane” a zis Adina ganditoare. “Nu am nici o obiectie ca noi sa avem parteneri diferiti din cand in cand, dar trebuie sa fim deschisi si onesti cu asta. am crezut ca te-am pierdut ieri cand ai aflat despre mine si Florin si Alex, si apoi cand te-am vazut cum ai futut-o pe Ema, si nu vreau ca asta sa se intample iarasi. Te iubesc, numai pe tine, si pot la fel de usor sa imi traiesc viata fara ca nici un alt barbat in afara de tine sa ma atinga.”
“Stiu, draga mea” a raspuns el moale, intinzandu-se dupa mana ei. “Si eu simt la fel, si oricand vrei sa terminam asta, numai sa zici asta. Poate ca ma voi bucura de stramtoarea Monei, de salbaticia Emei, sau de diferenta dintre ele si tine, dar ele nu sunt tu, si tu esti singura femeie pe care o iubesc. Nimeni nu va locul tau in patul nostru, si in inima mea.”
“Vrei sa dam telefoanele?” a intrebat Adina. “Tu o suni pe Mona, eu il sun pe Mircea.”
“Asta e numele lui? Niciodata nu am stiut care e” a raspuns Adina, cu un chicotit in timp ce amandoi se indreptau inspre casa.
Adina a cautat numarul Monei in agenda cu numere de telefon ale celor din cartier pe care Laura I-a dat-o si a auzit vocea erotica a Monei raspunzand la telefon dupa primul sunet. “Moni? E Adina. Asculta, ce ai zice daca ai veni in seara asta la noi?”
“Sigur, Adina, pe la cate?”
“Ce ai zice de sase jumate.”
“Va mai fi cineva acolo?”
“Dan si cu mine, si Mircea Oltean. Dora e plecata din oras, asa ca Dan si cu mine ne-am gandit ca ne-ar place sa te invitam. E in regula cu tine?”
“Sigur. Deabia astept. Ne vedem atunci” a zis Mona, excitatia clara in vocea ei.
“E randul tau” a zis Adina, si a intins telefonul inspre sotul ei.
El a format numarul de telefon al lui Mircea, dar a trebuit sa astepte sa sune de cateva ori inainte ca acesta sa raspunda. “Mircea, sunt Dan. Asculta, Adina si cu mine ne-am gandit ca ti-ar placea sa treci pe la noi in seara asta, devreme ce Dora e plecata din oras. Nu are nici un rost sa stai acasa singur. Si deasemenea am invitat-o pe Moni, asa ca nu va fi ca si cum tu ai fi barbatul in plus. Ce zici de sase jumate?… Bine, ne vedem atunci.”
Dan a inchis receptorul si s-a intors inspre Adina si a sarutat-o usor pe buze. “Totul e aranjat” I-a zis, cand mainile lui au cazut in jos sa cupeze sferele acelea pline si ferme ale fundului ei.
“Bine. Acum trebuie sa trec pe la magazin si sa cumpar ceva pentru noi sa mancam diseara. Oricum trebuia sa merg la cumparaturi astazi. Ai nevoie de ceva inainte sa plec?”
“Ce ai zice sa mi-o sugi incaodata?” a intrebat-o cu un suras viclean.
“Niciodata nu mai ajung la magazin la timp daca mai fac asta” a zis Adina, indreptandu-se spre usa.
In timp ce se plimba printre rafturile magazinului, trecand prin lista ei de cumparaturi si luand diferite lucruri de pe rafturi, si-a dat seama ca inca mai era excitata, chiar dupa partida din dimineata asta. Stia ca nu numai va fi fututa de Mircea si Dan in seara asta, dar ca va ramane singura cu Mona cu orice pret.
Adina statea in sectiunea de produse alimentare, absenta atingand cu degetele un crastavete mare, cand si-a dat seama ca cineva statea langa ea. Si-a intors capul si a vazut un tanar inalt si bine cladit stand chiar langa ea. El purta un sort verde peste jeansi si o camasa alba.
“Esti bine, doamna?” a intrebat el, o privire de ingrijorare pe chipul lui.
“Poftim? O, nici o grija. Ma gandeam la ceva” I-a raspuns, simtind cum roseste sub privirea directa a acestui chipes adolescent.
“Eram doar ingrijorat. Stateai acolo cu privire pierduta pe chipul tau, jucandu-te cu crastavetele acela si ma gandeam ca ceva e in neregula.”
S-a uitat la el cu mai multa atentie, vazand privirea de pofta trupeasca din ochii lui.
“Cati ani ai?” l-a intrebat moale, pasind usor mai aproape de el, permitand sanilor ei sa se atinga usor de pieptul lui.
“Optsprezece” a raspuns el cu indrazneala.
“Spune-mi te rog, ai cumva niste produse mai proaspete in spate?” a intrebat Adina, intentia ei clara.
“Oh, da, cu siguranta. Nu e asa de mare ca crastavetele ala pe care il ti, dar iti garantez ca e ferm si va fi perfect pentru intentile tale.”
“Serios? Atunci de ce nu mi-l arati?”
“Bucuros” a raspuns el, luand-o de mana si impingand caruciorul cu cumparaturile ei inspre usile duble din spatele magazinului. El a ghidat caruciorul ei prin usile leganande, l-a impins la o parte, apoi, inca tinand-o de mana, a condus-o intr-un birou retras chiar din partea din spate a magaziei. Odata inauntru, el a inchis si incuiat usa, repede si-a dat jos sortul si si-a desfacut cureaua si pantalonii.
“Foarte frumos” a soptit Adina cand s-a intins sa prinda penisul lui. Era aproape la fel de mare ca a lui Dan, si asta a multumit-o.
“Acum, hai sa vedem pepenii aceia pe care ii ascunzi sub bluza ta” a zis el, repede descheind bluza ei sa dezvaluie sanii ei. El gentil I-a strans, facand-o sa geama adanc in gat. El si-a aplecat capul sa suga unul din sfarcurile ei tari in gura lui, sfichiuind limba peste el facand pasarica ei sa inceapa sa se umezeasca cand mainile ei se plimbau in sus si-n jos pe salamul lui.
El s-a intins in jos si a prins marginea fustei ei scurte, a tras-o in sus in jurul mijlocului ei, apoi a rulat in jos tanga ei si I-a aruncat intr-o parte. A prins-o de fesele fundului ei si a ridicat-o sus, asezand-o pe marginea mesei, astfel pozitionand pasarica ei perfect pentru intrare in ea. Cu buzele lui inchise in jurul unui sfarc, el a ridicat picioarele ei, lasand-o sa se le infasoare in jurul mijlocului lui inainte sa conduce salamul lui in ea dintr-o miscare ascutita.
Adina si-a arcuit spatele, lasandu-se pe spate in maini in timp ce acest tanar musculos a inceput sa o futa fara mila, gura lui trecand de la un san la altul. Ea simtea cum un climax rapid a trecut prin ea, dar stia ca acesta era doar inceputul. A trecut si inca unul a inceput sa se construiasca in interiorul ei.
Cand a ajuns la cel de-al doilea orgasm, scrasnind din dinti sa nu strige cat poate de tare placerea ei si sa nu permita ca cineva sa o auda, Adina a simtit cum el isi trage salamul afara din ea. Se intreba ce va face el, pentru ca stia ca inca nu si-a golit bilele, dar ea nu a trebuit sa se intrebe pentru mult timp. El a tras-o jos de pe masa, a intors-o roata si a aplecat-o peste masa. I-a deschis picioarele larg si apoi si-a condus salamul cat de departe a putut in vulva ei vibranda. Marginea mesei musca inconfortabil in soldurile ei, dar felul cum el isi plonja salamul in si-n afara pasaricii ei in curand a facut-o sa uite acest mic disconfort.
Mainile lui a venit in fata sa dezmierde sanii ei, ciupind si strangand usor sfarcurile ei si facand-o sa se smiorcaie de placere si pasiune. Adina a simtit un alt climax rupandu-se prin tot corpul ei, si imediat ce a trecut, el iarasi a tras salamul lui afara din pasarica ei. Dar de data asta, in loc sa o aseze intr-o alta pozitie, el deabia daca si-a ridicat salamul, pozitionandu-l la mica intrare a fundului ei si a impins.
El si-a condus salamul in fundul ei dintr-o lunga si puternica plonjare, si ea trebuia sa isi muste mana sa se retina cumva sa nu strige. Iar si iar salamul lui plonja in fundul ei, in timp ce degetele lui continuau sa dezmierde sanii si sfarcurile ei.
Adina se apropia de un climax monstru. Ea putea sa simta pasarica ei pulsand cand salamul lui plonja puternic in fundul ei. Adina era foarte aproape de climaxul ei, cand a observat ca el isi plonja salamul in ea intr-un pas si mai rapid. O mana a parasit sanii ei si si-a facut loc in jos peste trupul ei.
In acel punct parca totul parea sa se intample dintr-o data. Salamul lui plonja in ea, prohabul lui zdrobea semisferele fundului ei, capul salamului lui largind si mai tare posteriorul ei. Degetele lui au gasit clitorisul ei si l-a ciupit tare si climaxul Adinei a explodat, incepand din pasarica ei si radiind in afara de acolo.
Camera parea sa se intoarca cand a simtit sucurile vulvei ei inundand afara si in jos pe picioarele ei in timp ce samanta lui fierbinte inunda fundul ei in ceea ce parea a fi un torent imposibil de oprit. Ea si-a impins fundul inapoi in el, incercand sa ia mai mult din salamul lui cand orgasmul a trecut din pasarica ei in toate punctele trupului ei.
In sfarsit Adina l-a simtit cum se relaxeaza, a simtit cum salamul lui incepe sa se dezumfle in pasajul ei anal, si el gradual l-a tras afara, lasand-o sa cada moale peste masa, neputinciosa sa mai faca vreo miscare. Cateva secunde mai tarziu, Adina a simtit ceva stergand picioarele ei si indreptandu-se in sus inspre fundul ei. Si-a dat seama ca el folosea un prosop moale sa o curete, lucru plin de tact din partea lui. Intr-un final s-a ridicat si s-a intors roata pe picioare care inca mai erau instabile.
Adina a zambit inspre acest baiat. “Presupun ca eu nu sunt prima clienta din camera din spate.”
“Nici pe departe, doamna. Esti cu mult mai tanara ca multe, dar nu cred ca ti-ar veni sa crezi numarul doamnelor excitate care intra in maganzin. Stiu, nici mie nu mi-a venit sa cred cand am inceput sa lucrez aici.”
“Sti ceva” a zis Adina zambind. “Nu cred ca nici macar nu ne cunoastem numele celuilalt.”
“George” a zis el cand se curata, aranja si isi inchidea cureaua. “Si tu?”
“Adina. Zi-mi, George, iti plac femeile mai trecute prin viata?”
“Fi sigura de asta! Cele mai multe fete de varsta mea nu stiu mai nimic despre sex, si care stiu sunt foarte rare. Stiu ca ce am facut aici nu prea dovedeste mare lucru, dar pot sa fiu un amant foarte atent si rabdator cu femeia potrivita. Din pacate, cele mai multe fete pe care le stiu iubesc cand le fac fericite pentru cateva ore, dar nu prea stiu cum sa faca acelasi lucru pentru mine.”
“Iti plac roscatele?” a intrebat ea, o idee formandu-se in cap.
“Pai, am auzit ca sunt focoase in pat, dar niciodata nu am avut vreo prietena roscata. De ce?”
“Din intamplare cunosc o roscata care este in cautarea unui barbat adevarat care sa aiba grija de ea pat.”
“Cum arata?” a intrebat el, intesare aparand pe chipul lui.
“In jur de 1,65, cam cincizeci de kg, cu un trup superb si un chip pe masura. Are cei mai verzi ochi pe care I-am vazut vreodata, si parul ei e de un rosu intens, si pe cap si pe pasarica. Tocmai a divortat, e foarte sigura financiar, si ar fi interesata de servicile unui amant devotat si grijuliu. Sotul ei a fost, pana noaptea trecuta, singurul barbat cu care a fost la pat, si e pregatita sa fie invatata lucruri noi si ar fi foarte apreciativa barbatului potrivit. Cred ca voi doi v-ati intelege de minune.”
“Cati ani are?”
“In jur de douzecisicinci, dar poate arata mult mai tanara daca vrea. E foarte frumoasa.”
“Pai, de ce nu-mi dai numele si numarul ei de telefon si ii dau un telefon.”
“Nu. Am o idee mai buna. Mai bine da-mi numele si numarul tau de telefon, si am grija sa-I povestesc de tine. Vine in seara asta la mine si o sa vad ce are de zis. De asemenea o sa-I dau o recomandare buna” a adaugat Adina cu un zambet, intinzandu-se in jos sa dezmierde prohabul lui.
“Voi astepta cu nerabdare acel telefon” I-a zis el cand a descuiat usa pentru ea si apoi a condus-o afara din biroul din spate si in magazin. ...



    Login