Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDistractie de proaspat casatoriti 8
Autor : gemenii - 2009-12-25
Citita de 7215 ori - Nota 7.55 (20 voturi)
Capitolul 9

Cand Adina s-a intors inapoi in sufragerie, imediat s-a uitat dupa Dan si l-a gasit intr-o discutie cu roscata. Adina s-a uitat la femeie, incercand sa se decida ce il atragea pe Dan la aceasta.
Femeia, in jur de douazecisipatru, avea doar 1,60 inaltime si nu putea sa aiba mai mult de 50 de kg imbibata cu apa. Purta un mini verde si o bluza din snururi, foarte deocheata care limpede arata sfarcurile sanilor ei de marimea unui mar. Parul ei, care era aproape aramiu, ajungea pana aproape de mijlocul ei, si avea cei mai verzi ochi pe Adina I-a vazut vreodata. Combinate cu trasaturile de scolarita ale chipului ei, parea sa fie o femeie foarte senzuala.
Adina s-a intrebat daca parul de pe pasarica ei era de aceasi culoare ca parul de pe cap, si s-a intrebat cum ar fi daca fata ei ar face nani intre coapsele ei svelte. Cu acest gand in minte si un zambet pe chipul ei, Adina a pasit pana la canapea si s-a asezat jos de cealalta parte a roscatei.
“Te superi daca stau aici?” a intrebat Adina.
“Deloc” a raspuns roscata.
“Eu sunt Adina, sotia lui Dan.”
“Buna. Eu sunt Mona, si cred ca sunt singura de aici care a venit neinsotita de cineva.”
“Sotul tau e plecat din oras?”
“Da” Mona a raspuns razand. “Ai putea spune asta. Vezi, a fugit cu secretara lui acu cateva luni. Divortul meu tocmai s-a finalizat ieri.”
“Nu pari prea suparata de asta” a zis Adina.
“Oh, nici nu sunt. De fapt, poate sa si-l tina. Nici nu stiu de ce m-am casatorit cu ticalosul ala de prima data.”
“Ce vrei sa zici cu asta?” a intrebat Dan.
“Pai, cred ca m-am casatorit cu el pentru ca era primul barbat cu care am ajuns in acelasi pat. Singurul de fapt. Am ramas insarcinata dupa prima partida de sex si ne-am casatorit. Dar mai tarziu am aflat ca nu sunt gravida. Apoi, lucrurile niciodata nu au mai fost ca prima data intre noi doi. Sexul a devenit o obligatie cam de odata pe saptamana, si nici nu cred ca era prea bun la pat.”
Adina l-a privit pe Dan si a zambit, si pentru o clipa el a raspuns zambetului, supararea lui pe ea uitata.
“Dane” a zis Adina usor. “Daca nu te superi, ne aduci bauturi?”
“Sigur” a raspuns el, si s-a indreptat inspre bar.
Adina s-a intors inapoi la Monaca, lasand mana ei sa alunece in jurul umerilor femeii. “Dupa cum vorbesti” a zis Adina. “Pari a fi interesata sa intalnesti niste barbati.”
Spre surprinderea ei, Mona a rosit. “Pai” a raspuns aceasta moale. “As vrea!”
“Ai vrea sa o faci cu Dan?”
Mona a privit-o si a dat timid din cap. “Da, asa e, dar mi-a fost frica.”
“De ce?”
“Pai, niciodata nu am mai facut-o cu un alt barbat, si cum voi doi sunteti proaspat casatoriti si toate alea, nu vroiam sa cauzez probleme intre voi doi.”
Dan s-a reintors atunci si a inmanat fiecarei femei o bautura si apoi s-a asezat langa ele pe canapea.
“Dane, stiu ca o gasesti pe Mona atractiva, si ca ti-ar placea sa faci dragoste cu ea” a zis Adina, privindu-l Dan cum roseste. “Dar ea niciodata nu a mai fost cu un alt barbat in afara de sotul ei si este putin nelinistita. Personal, cred ca tu esti barbatul ideal, cel mai bun barbat, si cred ca voi doi ar trebui sa o facet.”
Adina a observat privirea de surprindere de pe chipul lui Dan si a zambit. Apoi s-a ridicat, a luat mana lui Mona si a ridicat-o in picioare. “Vino, Dane” a zis ea, apoi a condus-o pe Mona afara din camera de zi si in sus pe scari, in jos pe coridor pana la dormitorul unde in urma cu aproximativ o juma de ora Dan o pompa pe Ema asa de frumos.
Dupa ce toti trei au intrat, Dan a inchis usa dupa ei, privirea lui asupra celor doua femei. Adina isi tinea mana intinsa inspre Dan, facandu-I semn sa inainteze, si cand el a pasit inspre ea, Adina a legat mainile sotului ei de acelea ale roscatei.
“Continua-ti” le-a zis ea. Apoi la urechea sotului ei. “Dane, iubitul meu, fa cu ea, ce ai facut si cu Ema, chiar pe patul asta. Sa sti ca mi-a placut enorm de mult si mai vreau sa vad asta inca odata” Apoi l-a sarutat pe obraz si I-a facut cu ochiul. Dan a ramas uimit, dar nu si-a pierdut sangele rece.
Adina s-a asezat pe un scaun dintr-un colt, privind cele doua figuri din mijlocul camerei, zambind in tot acest timp. Il privea pe Dan cum se apleaca sa o sarute pe Mona si femeia a raspuns sarutului lui. Bratele ei erau in jurul gatului lui cand limbile lor se cautau in gura celuilalt. Mainile lui Dan au cazut in jos la fundul ei, gentil tragand-o inspre el. Cei doi au tinut sarutul momente bune, dar Dan l-a rupt si incet a inceput sa descheie bluzita ei. A alunecat-o in jos de pe umerii ei si a lasat-o sa cada de pe bratele ei. Sanii ei draguti si mici statea mandrii pe pieptul ei. Gura Adinei a salivat si pasarica ei s-a umezit.
Dan a ingenunchiat in fata Monei si incet a desfacut fermuarul mini-ului ei. A alunecat mini-ul in jos peste soldurile ei si a lasat-o sa cada pe podea in jurul gleznelor ei, expunand o pereche din cei mai zgarciti chiloti pe care Adina I-a vazut in viata ei.
Adina a simtit cum pulsul ei creste cand trupul Monei a fost etalat. Simtea un impuls dus la extrem sa ia locul lui Dan in fata ei, ca sa exploreze fiecare crevasa a pasaricii ei cu limba. Dar s-a inclestat de bratele scaunului si s-a controlat, stiind ca sansa ei va aparea in curand.
Adina il privea pe Dan aplecat putin, vazand limba lui iesind afara si apoi incet lingand dealungul despicaturii pasaricii Monei, si a auzit-o pe femeie cum suspina. Mona se tinea de umerii lui Dan puternic pentru suport si Dan s-a intins la spatele ei, a cupat globurile rotunde ale fundului ei, si a tras pasarica ei mai aproape de gura lui.
Dan apoi s-a ridicat si repede a inceput sa isi dea propria lui imbracaminte jos. Adina stia ca monstrul sotului ei va fi tare ca otelul, si, oricat de mult dorea sa-I simta salamul in gura, pasarica si fundul ei, stia ca trebuie sa lase la o parte dorintele ei pentru moment.
Cand Dan si-a dat pantalonii jos, permitand tuturor celor douazecisicinci de cm ai monstrului lui sa salte la vedere, Adina a auzit un oftat de uimire venind de la Mona. Cand Dan statea in pozitie de drepti, Mona a pasit inspre el si si-a intins o mana sa prinda organul lui.
“Fostul… fostul meu sot avea numai vreo cincispe cm. Nici vorba de asa ceva!” a zis Mona cand mana ei se misca incet inainte si inapoi pe lungimea penisului lui Dan. “Eu… nu stiu daca pot sa-l iau in intregime.”
Adina nu mai rezista. Trebuia sa participe la actiune in aceiasi masura. A fost deajuns ca a stat deoparte la runda trecuta cu Ema, dar la runda asta nici gand sa se mai poata abtine. S-a ridicat si repede s-a dezbracat de rochita si bluzita ei si a pasit inspre Dan si Mona, zambindu-le amanduora.
“Dane” a zis Adina. “Stiu ca deabia astepti sa intri in pasarica ei, dar e prea mica si tu nu esti exact de marime normala. Trebuie sa o faci incet si sa fi gentil cu ea prima data.”
“Mona, chiar daca ai fi fost o virgina, si daca ma gandesc bine, intr-un fel, chiar esti, tu tot vei fi capabila sa iei monstruozitatea lui Dan. Poate ca va fi putin incomod la inceput, si te va largi foarte tare, dar dupa un timp totul va fi asa de bine, iti promit. Vino aici,” Adina a luat mana Monei si a condus-o inspre pat.
“Haide, Dan” l-a grabit Adina, cand se aseza pe pat alaturi de Monaca, si el nerabdator s-a alaturat celor doua femei.
“Dane, mai ti minte prima noastra data si cat de rabdator si gentil ai fost cu mine?”
“Da” a raspuns el.
“Asa trebuie sa fi si cu Mona.”
Dan s-a aplecat si a sarutat-o pe Mona, limba lui iesind afara sa sficiuiasca buzele ei, permitandu-I ei sa stabileasca ritmul. O mana cupa unul din sanii ei mici, facand sfarcul sa se intareasca de tot. Pe masura ce sarutul lor devenea din ce in ce mai pasional, Dan a inceput sa maseze sanii Monei putin mai tare, facand-o sa geama.
Dan a inceput sa sarute chipul ei, urechile ei, apoi gatul ei, asezandu-se jos pe pat cand isi facea drum in jos spre sanii ei. A lins si supt prima data un sfarc si apoi altul, sugand intregul ei san in gura lui la un moment dat, ceva ce el niciodata nu putea sa faca cu sani mari si fermi ai sotiei lui.
Cand Dan a inceput sa se miste in jos pe Mona, Adina putea sa vada pasiunea pe care Mona o simtea.
Dan lingea si saruta fiecare cm patrat de piele pana cand a ajuns la buricul Monei si cand el si-a implantat limba in el, femeia a lasat sa-I scape un planset de uimire. Apoi, cand Dan a ajuns la parul ei pubian si roscat care se cuibarea intre coapsele ei zvelte, Mona a inceput sa geama usor, capul ei leganandu-se dintr-o parte in alta pe perna. Limba lui Dan cauta intrarea in vulva ei si cand limba lui a injunghiat pasarica ei, Mona si-a arcuit soldurile in sus de pe pat.
Dan a plasat picioarele ei zvelte peste umerii lui si a cupat fermele fese ale fundului ei cu mainile. Ridicand-o putin, el putea sa linga si sa suga mai bine vulva ei. Cand el a inceput sa o linga, Mona a inceput sa se agite pe pat. S-a intins si si-a infasurat bratele in jurul gatului Adinei si a tras-o inspre ea.
Adina, care ardea de dorinta, si-a lasat capul la al Monei si buzele lor s-au intalnit. Cele doua femei au devorat limbile celeilalte cand s-au sarutat. Adina a cupat unul din sanii Monei, lucru care a crescut placerea pe care femeia o experimenta.
Cand Adina a rupt sarutul si si-a lasat capul sa suga sanii Monei, ochii ei I-au intalnit pe ai lui Dan. Vazand iubire in ochii lui, ea a stiut ca lucrurile vor fi in regula intre ei doi de acum inainte.
Adina a inceput sa dezmierde sanii Monei cu buzele si limba ei in timp ce Dan facea acelasi lucru la pasarici femeii. Mona era plina de pasiune si dorinta si scancea cand un orgasm a pus stapanire pe ea, si apoi un al doilea.
Adina stia ca Mona era pregatita sa fie fututa si l-a palpat pe Dan pe umar. I-a facut semn sa se miste in sus pe pat. Asa si a facut, stand pe spate cu salamul fluturand in aer majestuos.
Imediat ca Mona l-a vazut asa, s-a asezat in patru labe si s-a tarat inspre salamul lui, ochii ei sclipitori de pasiune. Si-a miscat capul intr-o pozitie deasupra salamului lui si a deschis gura ei cat de larg a putut si a supt inauntru coroana. Si-a miscat capul inainte si inapoi, incercand sa il ia cat de mult putea in gura.
Din pacate, pentru amandoi, Mona a reusit sa ia mai putin de jumate din organul lui in gura ei, dar cat a reusit l-a atacat foarte viguros, sugand si lingand cat putea de bine.
Adina l-a privit pe Dan si stia ca el incerca sa se retina cat de mult putea, dar nu va mai fi capabil sa reziste pentru mult timp daca Mona continua asa. Adina vroia ca prima lui incarcatura sa intre in pasarica Monei, asa ca gentil a tras-o pe Mona de pe salamul lui si a ghidat-o in genunchi, asezand cate un genunchi de fiecare parte a soldurilor lui Dan. Salamul lui era in fata ei si stia din proprie experienta ca totul va fi absolut fantastic.
Mona s-a ridicat in genunchi, amandoua maini infasurate de salamul lui Dan cand il ghida la intrarea in pasarica ei. Cand capul acela mare s-a frecat de labile ei, Mona a gemut usor. Apoi a plasat organul la intrarea in pasarica ei si a inceput sa se miste in jos.
Cand salamul lui Dan a despartit crepatura ei, labile intinse la maxim, ochii Monei s-au intors in cap si ea a lasat trupul ei sa cada in intregime in jos si s-a implantat.
Geamatul ei era puternic cand Dan a umplut pasarica ei la limite. Mona s-a aplecat inainte si chiar ar fi cazut daca Dan nu a prevenit asta. Capul ei era aruncat inapoi si parul ei lung si roscat se tragea fin ca o pana dealungul picioarelor lui.
Pentru un moment, nici unul dintre ei nu s-a miscat, dar apoi, incet, Mona s-a indreptat, aplecandu-se in fata usor sa plaseze mainile ei pe pieptul lui musculos. Ochii ei s-au inchis si gura ei s-a deschis, gafaind dupa respiratie. A inceput sa-si roteasca soldurile, miscandu-le in cercuri sa permita pasaricii ei sa se deschida mai tare sa potriveasca acel organ mare de tot. Apoi a inceput sa isi pompeze soldurile.
“Asa de bine!” a soptit Mona.
Adina s-a aplecat sa-l sarute pe Dan cand Mona a inceput sa se miste in sus si-n jos pe salamul lui. Numai privind o alta femeie calarind salamul sotului ei o innebunea de pofta pe Adina si o idee a lovit-o. S-a miscat pe pat si si-a ridicat un picior peste capul lui Dan, si si-a asezat pasarica ei salivanda si fierbinte peste fata lui.
In pozitia asta, era cu fata inspre Mona si a luat capul femeii intre maini si a tras-o mai aproape. A sarutat-o pasional si fierbinte si Mona a raspuns instantaneu, mainile ei mici apropriindu-se sa prinda sanii Adinei.
Adina calarea fata lui Dan, zdrobind pasarica ei jos pe gura lui in timp ce ea si Mona lingeau, sugeau, sarutau si frecau sanii celeilalte. Adina s-a infierbanta repede, si apoi a explodat cand Dan subit a impins un deget intre fesele ferme ale fundului ei si a impins de tot in fundul ei.
Adina si-a arcuit spatele, gura ei deschizandu-se larg cand a plans afara placerea ei, interiorul ei topindu-se ca lava cand climaxul ei s-a deschis. Gura Monei a supt un sfarc, degetele ei erau pe celalalt si Adina a inceput sa-si legene soldurile in sus si-n jos pe fata lui Dan. El a continuat sa pompeze un deget in si-n afara pasaricii ei in timp ce limba lui si-o conducea cat de adanc posibil in vulva ei.
Cand orgasmul ei gradual s-a stins, a cazut extenuata de pe Dan. El repede a prins-o pe Mona si a intors-o invers, asezand-o sub el.
“Da!” a tipat Mona cand Dan si-a plonjat mamutul lui de tot in ea dintr-o pompare rapide. “Oh, daaaaaaa!” a plans Mona.
Dan isi lovea practic soldurile in jos pe femeia asta innebunita de atata placere cata primea, si monstrul lui plonja in si-n afara pasaricii ei stramte. Mona a continuat sa suspine si sa planga de placere in timp ce un climax dupa altul spala intregul ei trup. Capul ei se legana inainte si inapoi, facand ca parul ei lung sa zboare, si ea incerca sa-si arcuiasca soldurile in sus sa intalneasca plonjarile rapide ale berbecului lui Dan.
Adina s-a uitat in sus numai sa-l vada pe Dan cum arcuieste spatele cand salamul lui umplea pana la refuz gaura Monei, si stia ca se apropie de climaxul lui. S-a uitat la Mona si a vazut cum trupul femeii a devenit rigid si apoi s-a contorsionat salbatic sub Dan cand incarcatura lui fierbinte a umplut-o.
Dupa minute bune in care s-a delectat in caldura pasaricii ei, Dan si-a tras salamul afara din Mona si a cazut pe spate, uitandu-se la Adina.
“Inca mai esti suparat pe mine?” a intrebat Adina.
Dar, in loc sa-I raspunda, Dan s-a intins si a tras fata ei la a lui si a sarutat-o pasional, limba lui explorand interiorul gurii ei.
Cand sarutul s-a terminat, Adina s-a uitat in jos la prohabul lui si a observat salamul lui semierect acoperit cu sucurile Monei. Cu un ranjet viclean, ea tarat in jos pe trupul ei, luand salamul lui semierect intr-o mana in timp ce limba ei a iesit afara sa linga capul salamului.
Si-a deschis gura larg, luandu-l inauntru, si incet a inceput sa alunece in jos pe el, folosind buzele si limba ei sa-l curete complet, lucru care de asemenea servea ca sa aduca viata iarasi in salamul lui. Adina simtea cu incepe iarasi sa se mareasca si sa se intareasca, si asta o multumea.
Adina era in patru labe, vrand sa suga salamul lui Dan cand a simtit ceva fin periind coapsele ei. S-a oprit din ce facea pentru o secunda si a privit printre sanii ei care se leganau si a vazut chipul Monei aparand intre picioarele ei, intors cu fata in sus inspre pasarica Adinei. Adina si-a lasat soldurile intr-un fel, permitand gurii Monei sa vina in contact cu pasarica ei si apoi a continuat sa suga la salamul dragului si iubitului ei sot.
Adina se simtea mandra ca putea sa ia toata bucata lui, lucru pe care putine femei nu erau capabile sa faca. Si stia ca in timp ce Dan iubea ca ea sa-l suga si sa-I umple gura cu samanta lui, era si timpuri ca ii placea sa-si plonjeze intreg salamul in gura ei, adanc in gatul ei si sa lase incarcatura lui sa explodeze acolo.
Si Adina nu se supara. In orice fel sotul ei vroia sa o faca era in regula cu ea, pentru ca fiecare modalitate ii aducea placere. Dar apoi si-a amitit ca era un singur pe care ea I l-a negat. A retras salamul lui de la gura ei si s-a dat la o parte de pe Mona, dar a ramas in patru labe.
“Fute ma” I-a zis lui Dan. “Vreau sa simt monstruozitatea ta in mine, umple-ma.”
Dan s-a miscat in spatele ei, impingand soldurile lui inainte, conducand salamul lui in ea. Adina si-a impins posteriorul in salamul lui urias umpland pasarica ei la refuz si plonjand soldurile ei inapoi sa intalneasca pomparile lui. Salamul lui trebuia sa fie bine uns inainte sa-l lase sa-I futa fundul.
Mona s-a miscat pe pat, asezandu-se intr-o pozitie sub fata Adinei, picioarele ei larg intinse, expunand pasarica ei. Adina nerabdatoare si-a lasat capul la tufisul dintre picioarele Monei, limba ei iesind afara sa prinda un strop din samanta lui Dan care curgea afara din crepatura Monei.
Adina se apropia de un climax rapid si cand a lovit-o, s-a scheunat in tufisul Monei. Caldura s-a intins prin intregul ei corp si sucurile ei au imbibat salamul lui Dan.
“Dane” a soptit Adina cand si-a ridicat fata din vulva Monei. “Fundul meu. Fute-mi fundul, te rog!”
“Esti sigura?” a intrebat Dan.
“DA! Niciodata nu te-am lasat, dar acum vreau sa faci asta. Numai incet, asta e tot ce-ti cer.”
Dan si-a scos sala...



    Login