Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDistractie de proaspat casatoriti 7
Autor : gemenii - 2009-12-25
Citita de 8711 ori - Nota 8.36 (14 voturi)
Capitolul 8

Pentru restul saptamanii, Adina a fost mai vesela ca niciodata si purta un zambet pe care nici macar ea nu putea sa si-l explice. Viata ei sexuala cu Dan era fantastica, si lucrurile dintre ea si Laura si Florin mergeau mai bine decat se astepta. Vineri dupa masa, Laura a trecut pe la ea pentru niste barfe asa intre prietene si I-a zis ca vor mai da inca un chef si a invitat-o pe Adina si Dan.
Dar cand Dan a sosit acasa, in jur de sase, Adina si-a dat seama ca ceva il necajeste. Nu a mai intampinat-o cu o imbratisare si un sarut asa cum face de obicei. De fapt, el parea sa o evite din nu stiu ce cauza, si nici macar nu a privit-o in ochi. Cand I-a zis de petrecerea de la cei doi Muresani, el doar a dat din cap si a zis “Sigur, de ce nu?”
Intr-un final, Adina nu a mai putut rabda raceala aceasta a lui si trebuia sa stie care e cauza. Ei mereu au vorbit despre ce il deranja pe celalalt, si atitudinea lui Dan era asa de ciudata incat Adina stia ca ceva il deranjeaza. L-a gasit in dormitor, dezbracandu-se si pregatindu-se sa faca un dus, si ea s-a asezat pe pat si a privit in sus la fata lui chipesa si puternica.
“Dane” a zis usor Adina. “Ceva te-a suparat toata seara si tu nici macar nu mai privit. Te rog, spune-mi, ce e in neregula?”
El s-a intors de la ea pentru un moment, apoi s-a intors inapoi sa o priveasca. “A trebuit sa concediez un tip astazi. Si sti de ce a trebuit sa-l concediez?” a intrebat Dan, fiind clar scris pe fata lui ca este nervos.
“Nu” a raspuns Adina soptind, chiar daca avea o idee cine a fost concediat astazi si de ce.
“Ei bine, iti zic eu. A fost Alex, a trebuit sa-l concediez pentru ca umbla ca un cocos prin vestiar, laudandu-se de bucata buna pe care a primit-o cand a mutat mobila pentru sef! Nu-mi venea sa cred cand prima data am auzit-o, dar cu cat ascultam mai mult, mai rau imi cadea! El povestea de fantasicul sex oral care a inceput totul, si despre cum ti-a supt pasarica pana ai strigat si l-ai rugat sa te futa, si apoi cum te-a futut pana nu ai mai putut, si nu numai odata, si iar si iar si iar. Chestia care chiar ca m-a dat gata a fost cand le-a povestit cum telefonul a sunat si tu ai raspuns in timp ce erai in bratele lui, si tu mi-ai zis ca el muncea, si apoi l-ai futut in minutul cand ai inchis telefonul!”
Cand Dan statea acolo, mainile pe solduri, privind-o, Adina simtea cum sangele se absoarbe din fata ei si credea ca poate va lesina. Ea nu stia ce sa zica ca sa usureze mania lui si durerea pe care Dan o simtea, sau vinovatia pe care ea o simtea. Ea s-a uitat in jos si a inceput sa planga incet.
“Imi… imi pare rau, Dan. Iti jur, imi para asa de rau” I-a zis, printre suspinele plansului ei. “Doar s-a intamplat, si nu m-am putut retine.”
“Da sigur, sotia mea tarfa necontrolabila care fute si suge pe toata lumea care apare la usa. Asta e?” a zis Dan.
“Nu!” a plans Adina, inca neputand sa-l priveasca in ochi.
“Da sigur, pai iti zic un lucru. In tot timpul de cand suntem impreuna, eu niciodata nu ti-am fost infidel. Sigur, m-am uitat la alte femei, nu as fi barbat daca nu faceam asta, dar niciodata nu a trecut de acel punct. Si sti bine ca puteam in orice moment sa am partea mea de femei.”
“Stiu” a sospit Adina, intr-un final privindu-l in ochi, dorind sa se intinda inspre el, sa-l imbratiseze, el sa o tina in brate, dar ea stia ca probabil va fi respinsa daca incerca in acest moment.
“Atunci, tot ce trebuie sa sti acum e ca acele zile au apus! Daca tu poti sa lasi primul armasar care apare (Adina, avea doar saptesprezece ani!) sa te futa, si tu sa-I sugi penisul ca un insetat care bea apa, apoi si eu pot sa intru in joc. De fapt, in seara asta la chef, daca se intampla sa dispar pentru ceva timp, nu te deranja sa ma cauti. Apropo, daca imi amintesc bine, tu si Florin ati disparut pentru ceva timp la ultima petrecere. Ce s-a intamplat? Ti-ai pus pasarica la treaba si pentru el, sau doar una din fantasticele tale sugeri?”
Adina a inceput sa planga iarasi, lasandu-si fata in maini, prea rusinata ca sa raspunda.
“Asa ma gandeam si eu” a zis Dan in sila cand s-a intors si a intrat in baie si a incuiat usa.
Adina s-a intins pe pat plangand, nestiind ce sa faca, ce putea sa faca. Simtea ca l-a pierdut pe Dan pe veci. Nu gandul ca va face sex cu alte femei o supara asa de mult, dar gandul ca el niciodata nu o va mai atinge, si poate va divorta de ea!
“Nu” si-a zis in gand, stergand ochii cu dosul mainii. “Nu voi lasa asta sa se intample. Voi face orice trebuie sa fac sa imi salvez mariajul si sa-l fac pe Dan sa ma iubeasca iarasi.”
Adina a fugit jos la parter in mica baie de acolo, si-a spalat fata si era determinata sa ii arata lui Dan ca ii parea foarte rau si ca ii va dovedi cat de mult il iubeste, lucru care era mai important decat orice alt lucru din lume,
Apoi s-a grabit la etaj si si-a pieptanat parul. Tocmai incepea sa puna niste machiaj, foarte putin ca la frumusetea ei nu prea avea nevoie, cand Dan a iesit din baie cu doar un prosop infasurat in jurul mijlocului, trupul lui musculos inca umed dupa dusul lui.
Adina s-a ridicat in picioare si s-a intors inspre el. S-a miscat mai aproape de el, pana cand varfurile sfarcurilor ei acoperiti de bluzita ei de vara aproape atingeau pieptul lui musculos.
“Dane” a zis Adina usor. “Stiu ca ce am facut nu e corect, si ca te-am ranit mai mult decat a facut cineva vreodata, dar, dragule, te rog, daca imi dai macar o sansa, iti jur ca ma voi revansa. Te rog, Dane!” l-a rugat ea.
“Da sigur? Cum? Poate imi sugi pula mai mult timp data viitoare? Sau poate ma futi mai mult in vreo noapte?”
“Daca asta e ce vrei sa fac, da” a raspuns Adina incet.
Ea a vazut sclipirea din ochii lui, si pentru prima data de cand se stiu, se simtea ciudat in preajma lui. El a prins-o de umeri si a impins-o in jos in genunchi in fata lui, apoi a tras prosopul la o parte, etaland penisul lui moale, o arma formidabila si in starea asta in care era.
“Suge-l, tarfa!” a comandat el. “Vreau sa-l simt de tot in jos in gatul tau, si ar fi bine sa faci treaba buna.”
Amandoi au mai jucat astfel de jocuri, unde el se prefacea sa fie nervos, dar de data asta ea si-a dat seama ca el nu se joaca. Adina s-a intins si a luat salamul lui in mana ei dreapta, l-a strans gentil si a simtit cum incepe sa se intareasca.
“Trebuie sa-l sugi!” a strigat el, prinzand-o de par si impingand capul ei inspre prohabul lui.
Adina a deschis gura si a supt inauntru capul mamutului lui. Apoi capul acela spongios a crescut mai mare si mai mare in gura ei. Ea sugea la el si isi plimba limba de jur imprejurului lui, apoi a inceput sa ia mai mult din monstruozitatea lui in gura.
Actiunea ei asupra capului salamului lui l-a intarit pe Dan ca piatra aproape instantaneu. Inca tinand parul ei strans, el plonja inainte cu soldurile, conducand salamul lui si mai departe inauntru. A simtit cum toti cei douazecisicinci cm ai lui erau cuibariti in gatul ei.
Apoi Dan s-a retras, razand cand a lasat doar varful salamului in inelul stramt al buzelor ei. Apoi iarasi a plonjat in intregime in gatul ei, de data asta stabilind o miscare de pompare care ii permitea Adinei respiratii rapide de aer intre plonjari.
Ea incerca sa suga, jucandu-se cu bilele lui. El pur si simplu ii futea gura, nepasandu-I deloc daca ea are sau nu placere. El dorea sa explodeze si cu asta basta. Dar Dan nu a contat pe schimbarile sexuale pe care Adina le-a facut in ultimele saptamani in felul ei de a face sex. Inainte ca el sa-si dea seama, Adina sugea salamului lui cum nu a mai facut-o niciodata, si ii placea in acelasi timp!
Cand el a impins soldurile lui inainte, ingropand organul lui in gatul ei, ea si-a infasurat bratele in jurul fundului lui, zdrobind fata ei de prohabul lui in timp ce-si folosea muschii gatului intr-o miscare de inghitire. Adina a facut asta de trei sau de patru ori inainte ca sa-I permita lui Dan sa-si retraga salamul afara, si chiar cand el se retragea, ea continua sa suga.
Adina a folosit o mana sa dezmierde bilele lui, strangandu-le gentil, apoi mai tare, incercand sa pompeze toata incarcatura afara din ele. Degetele celeilalte maini strangeau fesele ferme ale fundului lui si au facut o carare dealungul crepaturii fundului lui.
Capul ei a inceput sa se miste in sus si-n jos pe intreaga si magnifica lungime a organului lui si el miscandu-si soldurile, buzele si limba ei lucrandu-l cum niciodata nu au mai facut. El putea sa simta cum bilele lui se strang, inceputul unei ejaculari puternice. Chiar cand el a inceput sa simta climaxul lui cum incepe sa erupa, Adina si-a zdrobit fata in intregime pana in pubisul lui, fortand mamutul lui adanc in gatul ei. In acelasi timp, si-a impins un deget in fundul lui, ceva ce ea niciodata nu a mai facut inainte!
Combinatia acestor doua actiuni l-au facut pe Dan sa se arcuiaisca si sa se ridice in varful degetelor de la picioare. Samanta lui a explodat in gatul ei. Dan se simtea ca si cum niciodata nu se va mai opri. In tot acest timp, Adina inghitea si pompa degetul ei in si-n afara fundului lui.
Adina a zambit, lasand capul in jos pentru ca sotul ei sa nu poata sa vada ranjetul ei de satisfactie. El si-a retras salamul afara dintre buzele ei si ea stia ca lui I-a placut enorm de mult cum ea a supt pula lui, si ea stia ca el stia ca ei I-a placut la fel de mult! Chiar si acum, ingenunchind pe podea, ea putea sa simta sucurile pasaricii ei curgand in jos pe picioarele ei.
“Sa nu crezi ca scapi asa de usor” I-a zis Dan. Dar cand Adina l-a privit, ea putea sa vada ca iubitul ei sot reusea foarte greu sa ramana suparat pe ea.
Dan s-a indreptat inspre closet si a inceput sa scoata afara hainele pe care urma sa le poarte in seara asta. Adina s-a ridicat si a intrat in baie sa isi refaca machiajul. Situatia asta nu avea sa dispara peste noapte, a gandit pentru ea cand s-a privit in oglinda, dar o sa ma revansez eu intr-un fel. Si cand fac asta, am sa fac in asa fel incat nu il voi mai supara niciodata.
Adina stia ca daca el ii va spune sa nu mai faca sex cu nici o alta persoana, ea va face ce ii va sta in putinta sa urmeze acest ordin. Totusi, ea deasemenea stia ca daca ii va spune ca sa mearga la petrecere in seara asta si sa futa pe fiecare barbat de acolo, si sa suga pe fiecare femeie, ea va face asta. Si, a gandit Adina cu un zambet, asta nu ar fi un lucru asa de rau.
Dar daca Dan a vorbit serios cand a zis ca el va fute o alta femeie? Daca s-a dus la petrecere si s-a dat la roscata aceea care a fost asa de interesata de el ultima data? Adina a incercat sa se lupte cu sentimentele de gelozie, dar si-a dat seama ca trebuie sa-l lase sa o aiba, cel putin de data asta.
Pana cand Adina a terminat in baie, Dan era plecat din dormitor. Ea s-a grabit si s-a imbracat intr-o rochita scurta care arata mare parte din picioarele ei, si o camasa, maieu mai bine zis, care scotea foarte bine in evidenta sanii ei mari si plini. A luat o pereche sandale cu toc si s-a verificat in oglinda. Zambind la ce a vazut, Adina era pregatita pentru petrecere.
S-a grabit la parter, cautandu-l pe Dan, dar el nu era nicaieri. Adina a intrat in bucatarie si a gasit usa din spate deschisa, dandu-si seama ca el a s-a dus la casa Muresanilor fara ea. Asta a suparat-o putin, dar a jurat in sine ca acest lucru nu o va supara.
S-a grabit prin portita dintre curtile lor la Muresani, auzind sunetul muzicii si rasetelor venind din interior. Adina a deschis usa din spate si a intrat, numai ca sa fie intampinata de Laura, care I-a zambit calduros. Cele doua femei s-au imbratisat, schimband un sarut rapid pe buze inainte sa intre in sufragerie ca sa se alature petrecerii.
Deja erau destui oameni acolo, si I-a luat un moment sau doua ca sa-l gaseasca pe Dan, dar Adina intr-un final l-a ochit vorbind cu o blonda inalta si foarte bine facuta si fierbinte pe care nu a recunoscut-o.
“Cine e?” a intrabat-o pe Laura, aratand cu capul inspre blonda.
“Oh, aceeia e Oltean Dora. E vicepresedinte la o companie de asigurari. Nu a fost la ultima petrecere, dar sotul e a fost” I-a raspuns Laura, aratand inspre un barbat in jur de patruzeci stand pe terasa. El vorbea cu roscata aceia mica de la ultima petrecere.
“El?” a intrebat Adina uimita, privindu-l mai atent.
Nu era chiar barbatul cu care te asteptai ca o blonda ca Dora sa fie maritata. Era cu aproape zece cm mai scund la sotia lui, avea un gat mic, si era doar de inaltime obisnuita.
“Draga mea” a zis Laura zambind. “Nu lasa infatisarea lui sa te insele. Barbatul ala are un penis de aproape treizeci de cm in lungime, si gros cat incheietura ta, poata sa-l tina tare pentru ore intregi. Si pe deasupra are o limba superba. E unul din cei mai buni la lins pasarica de aici!”
Privirea Adinei a cazut la prohabul barbatului in timp ce incerca sa-si imagineze cum un penis de treizeci de cm ar fi aratat si cum ar fi cand il simte. A gandit numai pentru ea, ceva asa de mare poate sa despice o femeie in doua.
“Si care e treaba cu sotia lui?” a intrebat Adina. “Le face si cu barbati, si cu femei?”
“La naiba, Adina, aproape fiecare femeie de aici face asta!” a raspuns Laura. “Dar ce prefera ea e sa primeasca pula in toata gaurile in acelasi timp. De asemenea ii place sa-l priveasca pe sotul ei cum fute alte femei si apoi linge samanta lui afara din pasaricile lor.”
Adina era pe cale sa zica ceva cand a simtit o mana cum se aseaza pe fesele ei. Si-a intors capul si l-a vazut pe Florin stand chiar langa ea. “Imi pare bine ca ai reusit sa vi” a zis el,
“Imi pare bine sa fiu aici” a raspuns Adina, lasand greutatea ei inapoi si frecand fundul ei de prohabul lui. “Poate mai tarziu voi avea grija de taria aia a ta” I-a zis Adina.
“Si de ce nu acum?”
“Seara e prea proaspata. Si apoi, Dan e nervos pe mine pentru un lucru stupid pe care l-am facut, si trebuie sa incerc sa ma revansez in fata lui. Vreau sa astept si sa vad cum lucrurile evolueaza.”
“Oooops!” a zis Laura, intorcandu-se sa o priveasca. “A aflat despre noi?”
“Da, si despre un tip care lucra pentru el pe care l-am futut saptamana trecuta.”
“Sunt surprinsa ca a aparut!” a exclamat Laura.
“Eu nu. El crede ca o sa aiba una in fata mea in seara asta futand pe orice fufa in care sa-si bage salamul. Dar am cateva surpriza pregatite pentru el.”
“Adica?” a intrebat Laura, cand ea si Florin au inceput sa vada o oportunitate sa se distreze in timp ce o ajutau pe Adina.
“O sa-l ajut sa futa pe orice fufa in care isi poate baga salamul” le-a zis Adina cu un zambet viclean. “Stiu ca I-ar placea sa isi puna mainile pe roscata aia. Si planuiesc sa il ajut. De fapt, o sa am grija sa ne aiba pe amandoua in noaptea asta. Si, nici eu nu m-as supara sa o incerc putin pentru mine.”
“Ce zici, Florine?” Laura l-a intrebat pe sotul ei.
“Cred ca macar atat putem sa facem pentru cea mai buna vecina a noastra” a raspuns Florin.
“Atunci, voi doi ma veti ajuta?” I-a intrebat Adina excitata.
“Fi sigura de asta!” a zis Laura.
“Dar, cred ca Dan are cateva planuri ale lui” a observat Florin, aratand cu capul in directia sotului Adinei.
Adina s-a uitat numai sa-l vada pe Dan si pe Dora cum incet isi fac loc afara din sufragerie, indreptandu-se inspre coridor, in sus pe scari si dormitoarele de acolo. Adina a simtit o scanteie de gelozie injunghind inima ei, dar s-a luptat cu ea. Dupa ce ea a facut in ultimele saptamani, nu avea nici un drept sa se simta asa, sau asa si-a zis in sine. Ultimul vaz pe care l-a avut asupra lui Dan si Dora a fost cand au disparut dincolo de coltul coridorului, mana lui Dan odihnindu-se pe fundul Dora.
Adina s-a uitat la Laura. “Cred ca mi-ar folosi un pahar” a zis incet.
“Aduc eu” a zis Florin, mergand repede la bar sa toarne ceva tare.
Adina a sorbit jumate din pahar dintr-o inghititura, simtind cum arde gatul ei pentru o secunda sau doua inainte ca sa imprastie caldura lui prin intregul ei corp. A relaxat-o intr-un fel.
“Atunci” le-a zis celor doi prieteni ai ei. “Cred ca merg sa ma amestec prin multime si sa vad cu ce pot veni pentru Dan mai tarziu.”
Laura si Florin amandoi au aprobat intelegatori cand Adina s-a indepartat de ei. Ea trecea de la un grup la altul, alaturandu-se conversatiei pentru cateva momente inainte de a trece la altul. Il astepta pe Dan sa reapara si intr-un final a aparut, o juma de ora mai tarziu.
Amandoi, el si Dora zambeau, ca si cum mica lor sesiune a fost foarte satisfacatoare pentru amandoi, care cu siguranta a fost. Adina stia ca Dan este un excelent amant care poata sa satisfaca asa cum trebuie pe orice femeie. Dar chiar acum, ea isi dorea ca acea femeie sa fie chiar ea, si si-a facut o promisiune in sine ca va fi a lui inainte ca noaptea sa se termine.
Dan s-a uitat prin toata sufrageria si a gasit-o, si a pasit inspre ea, cu un ranjet pe fata lui. A sarutat-o si Adina a putut sa guste sucurile pasaricii pe buzele lui. Asta a aprins un mic foc de pofta in ea. Si-a folosit limba sa curete buzele lui, alunecand mana ei dreapta in jurul gatului lui in timp ce stanga a mers in jos si a strans salamul lui.
“A fost buna?” l-a intrebat Adina, intrebarea ei prinzandu-l pe Dan pe neasteptate pentru o clipa.
“Eu… pai, da, a fost” a raspuns Dan aproape timid.
“E in regula, Dane” Adina a zis moale. “Stiu ca ce am facut e gresit, si tu simti ca trebuie sa faci asta ca sa egalezi scorul cu mine. Inteleg asta.”
“Da, sigur” a zis Dan, expresia lui o masca de raceala fata de ea.
“Chiar asa e” I-a zis Adina.
“Da, pai, mai vedem noi” a raspuns el si s-a intors de la ea. Dan apoi s-a indreptat sa isi ia o bere.
Cand statea acolo la bar, gustand berea lui, langa Dan o bruneta foarte focoasa s-a oprit. Adina a cunoscut-o pe aceasta bruneta la petrecerea trecuta. Numele ei era Ema, locuia la cateva case mai jos pe strada lor. Era casatorita, dar din spusele Laurei si din cate a observat ea, sotul Emei era un tip foarte bine facut. Pe sotul Emei l-a observat stand de vorba cu o tipa care la fel a cunoscut-o din cartier.
Ema si Dan au inceput o discutie si nu dupa mult timp Adina vede cum sotiorul ei si acesta bruneta incetul cu incetul se indreapta inspre coridor, si dupa presupunerile Adinei inspre camera unde a fost mai devreme cu Dora. Woow, nu-I venea sa creada ca iubitul ei Dan era un astfel de armasar. Doua una dupa alta, inseamna ca Dan se aseamana cu ea din toate privintele. Nu conteaza cu cine, doar sa faca sex. Nici o problema, totul va fi cu mult mai usor atunci.
Dupa ce cei doi au disparut din sufragerie, indreptandu-se inspre un dormitor liber, Adina a mai ramas acolo aproape un sfert de ora, amestecandu-se prin multime, trecand de la un grup la altul, discutand si razand, dar mereu cu gandul la ce face iubitul ei sot cu Ema. Avea in ea o pofta nebuna sa mearga si sa vada ce face Dan al ei cu Ema. Se lupta cu sentimentul sa faca sau nu acest pas, pana la urma pofta ei a invins si s-a indreptat inspre coridor. Casa Muresanilor era destul de spatioasa, si pana a ajuns la acel dormitor, care se pare ca era la etaj.
Repede a urcat la etaj. Adina nu stia exact unde erau cei doi si asculta sa vada daca nu aude ceva sunete de sex. Pana la urma le-a gasit originea. Sunetele erau dintr-o data prea familiare si veneau din partea mai indepartata a casei unde erau dormitoarele locate. Chiar daca muzica era la maxim, cu cat se apropia mai mult, cu atat le auzeau mai tare. Sunetele erau ritmice, punctuate ocazional de un meunat jos, geamat. In liniste s-a miscat inspre acel dormitor prin holul care ducea la cele trei dormitoare. Presiunea sangelui era in crestere, inima Adinei parca batand la toba, in timp ce se furisa in jos, inspre capatul holului.
Sunetele emanau dintr-un dormitor liber. Putea sa auda scartaitul ritmic al patului si o femeie gemand in clara placere.
Dormitorul era la dreapta, in partea de jos a unui hol mic dincolo de a doua baie. S-a furisat dupa colt. S-a furisat pana la usa dormitorului, tinandu-si corpul cat mai aproape de perete. S-a uitat din colt in dormitorul liber. Usa era intredeschisa. Se pare ca Dan chiar vrea sa ii arate de ce in stare si nu-I pasa daca e prins de cineva.
Dan si Ema erau pe pat, goi pusca, facand sex. Ema era pe spate, picioarele larg deschisa, coapsele impinse pana pe pieptul ei si tinute de Dan care era deasupra ei. Capul ei se rotea dintr-o parte in alta, ochii inchisi in extaz in timp ce ea gemea de placere. Dan era aplecat inainte peste ea, tinandu-se doar in maini, manandu-si salamul lui gros adanc in pasarica ei. Picioarele ei erau in partea exterioara a mainilor lui inspre umerii lui, pasarica ei era umeda si larg deschisa, in timp ce o futea puternica si repede cu unealta lui gigantica.
Adina a ramas fara respiratie, vazand cum sotul ei o fute foarte bine, foarte, foarte bine pe aceasta femeie. Dintr-o data era nervoasa si excitata si nu stia ce sa faca. Pe ea niciodata nu a futut-o asa de fioros si de puternic.
Adina a stat acolo, holbandu-se la ei, in timp ce sotul ei isi pompa monstruozitatea in pasarica inundata a Emei. Salamul lui era lung si pe deasupra si foarte tare in timp ce isi mana membrul ala gros adanc in ea, impingand in pasarica ei, scufundandu-se pana la baza. Umezeala ei stralucea pe salamul lui gros in timp ce pompa in si-n afara pasaricii ei. Din pozitia ei, Adina putea sa vada cum salamul sotului ei largea la limitele pasarica Emei in timp ce intra in ea. Odata si incaodata futea salamul lui adanc in tipa asta pe care deabia o cunoascuse, pompand adanc si pompand, pompand, dandu-I fiecare cm din lungimea si grosimea lui.
Ema entuziasta primea monstrul acela in ea, luand salamul lui adanc in pasarica ei, miscandu-se odata cu el, returnand pomparile lui, bucuroasa muncindu-si pasarica pe penisul lui gigantic. Se pare ca Ema iubea asta la nebunie, pasarica ei se revarsa cu sucurile ei in timp ce acel penis mamut al sotului Adinei umplea pasarica Emei odata si incaodata, deschizand-o foarte tare si umpland-o dincolo de toate limitele ei, penetrand-o asa de adanc.
Ema gemea si gafaia si suspina, sucurile ei curgand din pasarica ei, in jos pe crepatura fundului ei. Isi arunca si se agita in Dan, luand monstrul lui adanc in ea pana la cele mai neexplorate adancituri ale pasaricii ei. zdrobindu-se de baza mamutului lui si plangand afara placerea ei in timp ce el pompa adanc in ea.
Adina era hipnotizata de aceasta priveliste a sotului ei cu acel monstru de penis invadand pasarica acestei straine. Privelistea cum el plonja membrul lui gros adanc in pasarica Emei, largind-o, umpland-o pana la refuz, apoi scotand-o, umeda cu sucurile ei, numai ca sa mai plonjeze din nou, conducand adanc in pasarica ei lacoma. Odata si incaodata Dan si-a impuns penisul lui gras in ea in timp ce Ema dornica se deschidea pentru el, luand toti cei douazecisicinci de cm de mandrie barbateasca groasa adanc in pasarica ei fierbinte si stramta.
Adina devenea excitata privind-o pe aceasta straina fiind fututa in acest mod de dragul ei Dan. I-a privit si un sfert de ora si pasarica ei era imbibata de sucurile ei in timp ce il privea pe sotul ei futand monstrul acela gros cu o voie salbatica in aceasta femeie care deabia daca o cunoaste
Ema era in extaz, apropiindu-se de orgasmul ei, agitandu-si capul dintr-o parte in alta, parul ei negru zburand odata cu intoarcerile capului ei prin aer. Corpul ei era imbibat de transpiratie pasiunii ei in timp ce ea isi arunca soldurile in sus, luand toata lungimea lui adanc in ea. Pasarica ei era ravasita si umeda, revarsand afara umezeala ei si facand sunete perverse in timp ce Dan isi pistona penisul lui adanc in ea. Ema plangea si striga “Oh, Da! Oh, da! Oohh, da! Nu te opri! Nu te opri! O sa vin! O sa-mi dau drumu! Viiiiiiiiinnnnn!”
Dan isi conducea salamul tare si adanc in pasarica Emei in timp ce incepea sa aiba un orgasm. Ema era in delir, strigand cat o tineau puterile “Ohh. Daaaa! Ohhhhh, daaaaaa! Ahhhh! Ahhhhhhh! Daaaa! Ohhhhhuuuuunnnggghhhhh! Ohhh, da! Da! Da! Fute-ma! Fute-ma!” Dan fara mila isi mana masivul lui penis adanc in pasarica Emei, ravasita la maxim, pompand, pompand salamul lui tare ca piatra adanc in pasarica ei cutremuranda. Ema isi dadea drumul la nesfarsit, tipand, plangand, zvarcolindu-se, practic aruncandu-si soldurile in sus in timp ce de nenumarate ori tipu asta isi mana salamul in adancurile pasaricii ei, cauzand val dupa zdruncinor val de orgasm. Ema scotea niste sunete guturale animalice in timp ce el o tinea de solduri, futand toata lungimea si grosimea lui adanc in pasarica ei spumeganda. Ema primea ce Adina niciodata nu a primit de la sotul ei, orgasm multiplu, pasarica ei pulsa, se contracta, sugea si mulgea penisul lui urias in timp ce o futea fara oprire. Ema gemea fara oprire, aruncandu-si capul dintr-o parte in alta, delirand in orgasmele ei pentru minute bune, iar el continua sa o pompeze cu tot ce avea.
In timp ce o privea pe aceasta straina cum isi ardea toate sigurantele, Adina a fost uimit de intensitatea orgasmelor ei. Isi dadea drumul avand orgasm dupa orgasm si strigand ca Dan sa o futa si mai tare si mai repede si mai adanc. Adina era muta cum pasarica acelei straine se largea sa acomodeze acea grosime, acceptandu-l, inghitindu-l complet, inconjurandu-l, luand acea lungime nemaivazuta a lui Dan si grosime adanc intre straturile ei stramte. Zona din jurul pelvisurilor lor era imbibata cu umezeala ce curgea din pasarica Emei. Adina era uimita cum Dan putea sa mentina si sa-si conduca salamul lui urias adanc in pasarica ei, la nesfarsit, pompand, scufundand, facand-o pe Ema sa strige din toata inima in timp ce un nou climax si inca unul si inca unul exploda in ea. Pasarica ei pulsa si se cutremura, raspandind umezeala ei in timp ce Dan pur si simplu isi pistona masivitatea adanc la infinit in Ema, facand-o pe Ema sa aiba multiple, zguduitoare orgasme.
In curand Dan si-a incetinit ritmul pana cand isi pompa salamul lui tare ca piatra lenes in si-n afara pasaricii ravasite de sub el si Ema parca isi mai revenea putin din orgasmele ei. Ema era la fel de moale ca o carpa si respiratia ei isi revenea in ragusite si gafaitoare suspine. Inca mai gemea cand ultimul orgasm s-a raspandit prin corpul ei. Dan atunci incet a alunecat monstrul lui foarte adanc si complet in pasarica Emei, facand-o sa geama tare de placere. In acea pozitie, pelvis la pelvis cu tot acel sfert de metru de penis scufundat complet in ea, Dan si-a intins mana dreapta sub Ema si in jurul mijlocului ei, ridicand-o si tinand-o in timp ce el se intorcea pe spate.
Ema acum era pe toata lungimea deasupra lui Dorin cu monstrul lui inca adanc penetrand in pasarica ei. Adina era pur si simplu stupefiata si intrigata de felul cum se comporta sotul ei. Dan niciodata nu s-a comportat asa cu ea. Dan pur si simplu cuprins si obsedat de ce ii facea acestei fufe.
Ema s-a impins in sus intr-o pozitie sezanda, aplecandu-se putin in fata, tintuindu-se cu mainile ei de pieptul lui. Ema si-a dat capul pe spate si a plans de placere cand s-a aplecat inapoi si sa scufundat in jos pe masivul lui penis, corpul ei inca cutremurandu-se in orgasm, pasarica ei inclestandu-se si contractandu-se in jurul masculinitatii lui intarite umpland-o asa de complet.
Dupa ce orgasmele ei s-au mai domolit putin, incet, Ema a inceput sa il calareasca, ridicandu-se usor de pe erectia acea gigant, apoi alunecand inapoi in jos, luandu-l adanc in pasarica ei, zdrobindu-se jos pe el, mulgand penisul lui minunat.
“Ooooh, da” a plans Ema mea. “Pula ta e asa de mare! E asa de… bine!” Gemea Ema moale cu capul aruncat inapoi in timp ce gentil calarea acel penis monstru. Se ridica putin, poate vreo cinci cm din membrul lui gros retragandu-se din pasarica ei inundata, apoi se trantea jos cat putea de tare pe el, jubiland in adancimea in care el o penetra, gemand de la excuizita placere care monstrul lui I-o dadea. Pentru un timp indelungat l-a calarit asa, fiind fututa si futand asa de adanc si de complet incat totul era incredibil.
In timp ce o privea pe Ema calarind salamul lui sotului ei, Adina si-a dus o mana sub rochita ei si am inceput sa maseze pasarica. Vazandul pe sotul ei asa dus de val, asa intoxicat de sex, asa preluat de pofta lui trupeasca si de o pasiune animalica a excitat-o cum nu a mai fost niciodata.
Ritmul Emei a crescut. Pomparile ei inca mai erau scurte, dar acum mai repezi, mai insistente.
Dan se intindea in sus, cupand sanii fermi ai Emei in mainile lui, degetele lui ciupind sfarcurile ei erecte in timp ce isi pompa salamul adanc in sus in pasarica ei umeda in timp ce ea isi se trantea cu toata forta in pelvisul lui.
Sucurile Emei curgeau afara din pasarica ei in torente. Era aplecata in fata, presand sanii ei in mainile lui Dan, gemand continuu in timp cel calarea. “Oh, da! Oh, da! Oh, da, da, da! Vreau sa-ti simt crema! Vreau sa vi in mine! Oh, da, umple-ma cu pula ta, umplema cu samanta ta!” Ema gafaia in timp ce saltarile ei devenea mai lungi si mai lungi pana cand intr-un final aproape cincisprezece cm de penis gros plonja in si-n afara pasaricii ei saturate, calarindu-l fara sa-I mai pese de nimic.
Dan isi plonja erectia lui tare in sus in pasarica ei in timp ce Ema plonja in jos pe el, salamul lui scufundandu-se adanc in pasarica ei stramta. Degetele de la picioarele lui incepeau sa se adune in timp ce Ema furios il calarea.
Pasarica Emei se fremata, gigantul lui pistona in ea la nesfarsit. Ea salta deasupra lui din forta pomparilor lui, plangand de placere “Oh! OH! Oh! Oh! Oh!” de fiecare data cand isi scufunda toti acei douazecisicinci de cm pana la baza in ea. Dan era salbatica cu mine, dar ce facea cu fufa asta lasa la km departare ce facea cu Adina. Ema nu se mai satura de acel monstru. Dintr-o data. Ema a intepenit si a strigat in timp ce avea un orgasm, apoi a zbierat si mai tare cand un climax zdruncinator a erupt din penisul lui Dan adanc in ea, explodand, cutremurandu-se si pulsand, pierzand un torent din samanta lui fierbinte adanc in...



    Login