Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDistractie de proaspat casatoriti 6
Autor : gemenii - 2009-12-25
Citita de 11724 ori - Nota 8.54 (13 voturi)

Capitolul 7

Un elegant simt de satisfactie a umplut-o pe Adina pentru urmatoarele zile. Noua carpeta a fost instalata de sotul ei si o echipa de doi barbati chipesi si musculosi, aidoma sotului ei, si Adina a observat ca era usurata ca Alex nu era unul dintre acei doi oameni. Era ingrijorata ca daca si Alex era printre ei va dezvalui micul lor secret in vreun fel. Si, cu aceasta ingrijorare particulara data la o parte, Adina a privit bucuroasa inainte la salbaticele si extraordinarele aventuri pe care viitorul cu siguranta le va aduce.
Intre timp, Dan era la fel, poate si mai excitatat ca niciodata si la fel de bun ca mereu la pat. In fiecare noapte proaspatul cuplu casatorit celebrau noua lor casa si fericita lor casnicie facand sex si dragoste pana aproape in zori. Pentru tanara sotie, viata nu putea fi mai perfecta decat acum.
“Incepi sa devi o scorpie” a zis Laura Vineri dimineata in timp ce cele doua femei stateau nude in patul Laurei.
Adina tocmai s-a rotit de pe fata Laurei si savura frumoasa sclipire rezultatul a cateva climaxuri zdruncinatoare multumita limbii si gurii prietenei ei.
“Ce tot vorbesti acolo, Laura?’’ a intrebat Adina, determinata ca nimic nu va strica fantasticul fel pe care il simtea. “Voi returna favoarea. Mereu fac asta. Doar ca am o intalnire la amiaza. Iti promit ca ma voi reintoarce la doi, si apoi iti dau linsoarea vietii tale.”
“Nu te deranja prea mult” a raspuns Laura, putin nervoasa.
Adina s-a uitat in sus la ea, cu ingrijorare si uluire. “Nu stiu ce te-a apucat, Laura, dar las-o mai moale cu prostile astea sarcastice.”
Fata blondei radia cu o furie si mai mare. Laura si-a rotit picioarele de pe pat si s-a ridicat in picioare. A luat o roba de pe un scaun din apropiere si l-a strans in jurul trupului ei nud. S-a uitat inapoi la Adina.
“Asta e tocmai grozav, Adina! Tu chiar nu sti ce ma infurie asa de tare, nu-I asa?” S-a incruntat si a inceput sa se departeze, dar s-a intors iarasi inapoi. “Pai, daca ai inceta sa te gandesti numai la tine pentru o secunda, ti-ai da seama ca nu-mi place sa fiu un vibrator ambulant pentru tine. Pasarica ta are mancarimi si tu fugi repede aici, sau imi telefonezi sa vin pana la tine pentru o sfichiuire, linsoare si sugere rapida. Nu e bine, Adina, si cred ca ar trebui sa ne oprim!”
Adina s-a uitat inapoi la prietena ei, cuvintele furioase lovind-o ca niste bombe. Nu avea nici o idee ca acesta era felul in care ea era vazuta. Totusi, in acelasi timp, era ofensata de atitudinea Laurei. Inainte ca sa se poata opri, s-a ridicat de pe pat si repede s-a imbracat.
Odata imbracata, s-a intors cu fata inspre Laura. “Sti ceva, Laura” a zis Adina. “Tu incepi sa fi ca o nevasta batrana si cicalitoare!” A aruncat ascutit in timp ce iesea din camera. “Si nu am nevoie de o martoaga sacaitoare sa se joace cu capul meu!”
Adina a trantit usa cand a parasit casa Muresanilor si repede s-a dus acasa la ea. Tarfa aia, a gandit Adina. Vroia sa ma transforme intr-o lezbiana, si dintr-o data eu sunt aia incapatanata!
Pe cand Adina a sosit acasa de la pepiniera, furia ei s-a mai temperat. A inceput sa descarce tufisurile si patratele cu iarba cumparata gata pregatita sa fie intinsa prin gradina. S-a gandit la ceea ce s-a intamplat si s-a calmat considerabil, avea chiar si remuscari.
Laura a fost, pana la urma, o prietena minunata, si o vecina fabuloasa. Si Adina nu putea sa nu zambeasca cand reflecta asupra placerilor sexuale pe care Laura I le-a aratat nu cu foarte mult timp in urma. S-a decis ca ii datora blondei o scuza si o pasionala sesiune de reaprindere. Imagini despre felul cu ii va da placere Laurei cu limba si degetele ei au facut ca pasarica ei sa saliveze.
A descarcat masina si s-a grabit inauntru sa o sune pe Laura. Cand nu a fost nici un raspuns, Adina a crezut ca Laura inca mai era furioasa. A facut un dus rapid, s-a parfumat, si a inceput sa se imbrace intr-un articol de imbracaminte exceptional de sexi. Soneria a intrerupt-o inainte sa termine de tras fermuarul, dar s-a grabit sa raspunda. Era pregatita cu scuza ei, dar cand a deschis usa a fost stupefiata sa-l vada pe Florin, intr-o uniforma de politist si toate cele, stand in fata usii.
El I-a aruncat un zambet usuratic si cazual. “Scuze daca te-ma speriat, Adina!”
“Oh, nu, e in regula” a zis ea repede. “Nu ma asteptam sa fi tu, asta e tot.”
“Da, inteleg” a raspuns el cu un ranjet. “Ai de gand sa ma inviti, sau planuiesti sa ma ti aici si sa-I lasi pe vecini sa se intrebe ce cauta un politist la usa ta?”
Adina a ras ciudat si l-a invitat inauntru. Incerca sa tina marginile costumului ei laolalta, incercand sa ascunda sanii ei privirii lui.
“Nu-I nevoie sa fi modesta cu mine” a zis el cu un ranjet. “Ttu si cu mine am trecut de acel punct? Si apoi, politia e prietena ta. Cu totii suntem prieteni, nu-I asa, Adina?”
“Sigur, Florine” a zis Adina agitata. “Lasa-ma sa-ti pregatesc ceva de baut.”
Cand se indrepta inspre bucatarie, Adina s-a decis ca erau ochelarii lui soare, la fel si uniforma erau cele care o agitau. Cu siguranta Florin era o prezenta impunatoare, dar era ceva despre manierele lui generale care de asemenea o agitau. Adina nu putea sa puna punctul pe I dar ea nu avea un sentiment lipsit de griji si sexi pe care isi imagina ca il va avea cand ea si Florin intr-un final vor fi singuri, impreuna, din nou.
Mainile ei tremurau cand a turnat niste whishy peste niste cuburi de gheata. I-a inmanat bautura si a pasit de langa el, nerabdatoarea sa se distanteze de el.
“Ma bucur sa vad ca nu obiectezi la faptul ca beau in timpul serviciului” a zis el.
“Oh, scuze” a raspuns Adina. “Nu m-am gandit. Nu as vrea sa incalc vreo regula, sau sa intru in vreo incurcatura.”
El a inghitit bautura lui, apoi a pasit dealungul camerei inspre ea, buzele lui s-au curbat cand s-a apropiat. “Ce s-a intamplat, iubire?” a intrebat el. “Pari ingrijorata. Ce s-a intamplat cu femeia aia focoasa de la petrecere? Mai ti minte ce am facut la subsol?”
Adina dat din cap afirmativ si a fortat un zambet. “Florin, asculta. Trebuie sa plec undeva” a zis ea. “Tocmai vroiam sa plec cand ai venit, si…”
“Asta e ciudat, te-am vazut cand ai venit in urma cu cateva minute. Trebuie sa o iei mai incet, dragoste. Fugind de colo colo o sa te faca sa devi prea subtire, nu crezi?”
“Serios, Florine, eu…”
Florin a luat-o de brate si si-a impins fata lui inspre a ei si si-a condus limba adanc in gura ei si a sarutat-o grosolan. Ea a suspinat, dar repede si-a dat seama ca era neajutorata inlantuita de prinsoarea lui. Centura armei si uniforma lui au zgaraiat-o prin delicatul material al rochitei ei de vara, in momentul urmator, a devenit inutil pentru ea sa incerce si sa acopere sanii ei.
“Te lupti cu sentimentele tale, iubire” a sasait el, strangand degetele lui in jurul bratelor ei. “Cred ca trebuie sa te mai domolesc putin.”
I-a mai dat inca un sarut frantuzesc, de data asta si mai grosolan ca mai devreme. El si-a impins limba adanc in gura ei, facand-o sa se agite de el. Apoi, subit, el a impins-o in jos intr-un scaun si a ingenunchiat in fata ei. El si-a dat chipiul jos inainte sa o prinda de picioare. Adina s-a schelait in timp ce el a prins pantalonasii ei si a tras. Pantalonasii au alunecat de pe ea.
“Florin, opreste-te, ce vrei sa faci?” a strigat Adina, practic agitandu-se pe scaun, neputincioasa sa-I scape.
Intr-o alta secunda, Adina era complet nuda si Florin isi impingea fata intre coapsele ei deschise, apropindu-se de vulva ei. El si-a impins mainile sub fundul ei si s-a inclesat de fesele ei ferme cand si-a ingropat fata in pasarica ei, limba lui iesind afara sa linga clitorisul ei.
Emotile Adinei erau o harababura. Ea nu putea sa nege placerea limbii lui pe clitorisul ei, si, in timp ce tratamentul lui grosolan era intr-un fel o surpriza, el de fapt nu a ranit-o. El incepea sa o excite. Excuizitele senzatii pe care limba lui le provoca au facut-o sa uite toate gandurile de neliniste. Placerea era mult prea grozava. Adina raspundea la cerintele propriului ei trup. S-a inclestat de parul lui Florin si isi legana vulva inainte si inapoi in gura lui.
Politistul lapaia si lingea sigur la clitorisul ei umflat in timp ce valuri de placere innebunitoare treceau prin pasarica ei. Florin nu pierdea nici o clipa sa dovedeasca cat de expert era in linsul pasaricii.
Pasarica ei a inceput sa saliveze crema ei fierbinte si groasa. Adina s-a uitat in jos la el si privea cum Florin lingea totul, inghitind zgomotos totul. Faptul ca Florin era in uniforma adauga la deliciul grosolan care punea stapanire pe ea. Mintea ei imagina fantezii salbatice despre acest politist, fata lui presata de pasarica ei imbibata, care servea asa de bine pasarica ei.
“Oh, woow!” a gafait Adina, in timp ce el sugea clitorisul ei in gura lui. “Ohhhh, daaaaaa, Florine, ma innebuneste cu gura ta!”
Cuvintele ei si gafaielile au continuat si s-au intensificat in timp ce el continua atent sa suga si sa mestece clitorisul ei. Adina si-a incalcit degetele in parul lui si se crispa si tragea, aproape alunecand jos de pe scaun cand organul a trecut ca un tzunami prin ea.
Abrupt, Florin si-a ridicat capul in sus si s-a uitat la fata ei. “Spune-mi Domnul politist Muresan, tarfa” a plesnit el, vocea lui grosolana si rece. “Fa ce ti-am zis!”
“Da, da, domnul politist Muresan” a respirat ea, aproband nerabdatoare. “Orice vrei tu, domnule politist Muresan.”
El a ranjit si si-a ascuns capul repede inaipoi in jos la vulva ei si a inceput sa-si bobeze capul in sus si-n jos, sugand la clitorisul ei. Apoi si-a plonjat limba adanc in pasarica ei si un alt orgasm s-a rupt in ea. El o futea fortos cu limba lui, conducand-o in si-n afara vibrandei ei pasarici si gustand crema din interiorul pasaricii ei.
Adina a innebunit. Ea se smiorcaia si isi inclesta coapsele in capul ei si a inceput sa isi legene despicatura in sus sa intalneasca pomparile lui. Ea futea limba lui si isi inclesta sanii ei zgaltaitori. Tragea de sfarcurile ei si striga cand un alt orgasm s-a rupt prin tot corpul ei.
Florin si-a alunecat limba afara din pasarica ei, a ridicat-o putin de pe scaun, si si-a condus limba fix la anusul ei. Cu amandoua maini sapand in pielea feselor ei, el a reusit sa o mentina stabil in timp ce incepea sa-si futa limba in fundul ei, sapanda la nesfarsit.
Adina simtea mainile si picioarele cum cad deschise, si se simtea slabita. Intregul ei trup parea sa cada moale. Simtea cum incepe sa intre intr-o alta lume, ca si cand ar fi plutind. Ea nu putea sa se lupte cu senzatile si nici nu era sigura daca isi dorea asta. Apoi si-a dat seama ca Florin o cara in bratele lui, in sus pe scari, inspre dormitorul ei si a lui Dan.
Adina s-a scheunat cand ea repede si-a redobandit controlul asupra trupului si gandurilor ei, dar pana atunci Florin a dus-o in dormitor si a asezat-o pe pat.
“Acum” a zis el, tonul vocii inca rece.
“Ce?” a intrebat ea, vocea ei parand imperceptibila.
“Asta e de ce I-ai facut Laurei!” a sasait Florin. “Tachinatoare ce esti!”
“Nu, asteapta!” a murmurat Adina. “Florine, ai inteles totul gresit!”
“Domnule politist Muresan, tarfa!”
“Florin… vreau sa zic, domnule politist Muresan, ce I-am facut Laurei?” a intrebat Adina. “Nu inteleg!”
“Ai ranit-o, tarfa!” a tunat el. “Mi-a povestit ce s-a intamplat cand am trecut pe acasa la amiaza.”
“Ti-a zis ce? Ti-a zis ca a incercat sa ma transforme intr-o lezbiana? Ti-a povestit asta?”
“Tarfulisca prostuta! Cine crezi ca a incurajat asta? Eu I-am zis Laurei sa se dea la tine. Vroiam sa te pregateasca. Iubesc sa privesc alte femei cand o fac cu Laura, dar tu te-ai decis e un joc numai de unul singur.” Florin a inceput sa vorbeasca pe un ton mai moale in voce. “E insarcinata, in sfarsit, si asa te comporti cu ea!”
Adina si-a dat seama atunci ca Florin reactiona la o suparare imaginara, sau la una deloc imaginata, dar neintentionata in ultimul rand. Frica ei a disparut si ii parea rau de barbatul acesta. El era doar protectiv fata de sotia lui si s-a decis sa intre in joc.
Florin a inceput sa isi desfaca centura. Ferma linie a buzelor lui gradual induiosandu-se intr-un ranjet cand si-a desfacut slitul. El a tras afara salamul lui tare si s-a tarat la marginea patului si a ingenunchiat intre picioarele deschise ale Adinei. A prins salamul lui de la baza si l-a atintit inspre pasarica ei.
“Vezi cat de bine m-am decis sa te tratez pentru ce I-ai facut Laurei?” a zis el.
Adina a incercat o simulare sa incerce sa fuga, dar Florin a prins-o de coapse si grosolan le-a desfacut. Apoi s-a intins la spatele lui si a pus o pereche de catuse in jurul incheieturilor Adinei, bratele ei la spatele ei. Cu o plonjare si-a impuns salamul in vulva ei, conducandu-l in intregime inauntru din prima plonjare.
Adina a tipat cand salamul lui a taiat prin pasarica ei si a umplut gaura ei. El s-a retras usor inapoi si apoi a plonjat in ea iarasi, facand-o sa-si arcuiasca soldurile. In timp ce el o futea viguros, a caldura izvoranda incepea sa infierbante vulva ei, adanc in centrul ei. Ea simtea cum sucurile ei au inceput sa imbibe peretii tandrii ai tunelului ei. Ochii ei s-au deschis larg si o caldura a incalzit-o. Gadilind-o din cap si pana in picioare, urletele ei guturala au devenit scancete si plansete de pasiune.
Soldurile Adinei se roteau in cercuri rapide si mici. Ea a inceput sa isi agite fundul in saltari rapide in sus si-n jos, saltand sus de pe saltea. Ea isi impingea pasarica in sus sa intalneasca fiecare pompare a penisului lui Florin.
Schimbarea din ea nu putea sa fie ascunsa de Florin. Acum, nici macar ochelarii lui intunecati nu puteau sa mascheze ranjetul lui cand se uita la aceasta femeie sexi care lua intreaga masura a salamului lui.
“O iubestii” a sasait el. “Stiam ca iti va place. Asta e ceea ce poftesti. Sa fi fututa e pentru ce traiesti, si cu cat mai salbatic, cu atat mai bine. Asta e stilul tau. La naiba, daca m-as opri acum tu m-ai implora sa continui, nu-I asa? Haide, recunoaste!”
Adina si-a inclestat dintii, dar nu mai putea sa se controleze. “Da!” plangea ea, mainile ei intinzandu-se sa ia ochelarii lui de soare jos ca sa poate vedea ochii lui Florin.
“Da, asa e bastardule, iubesc asta!” murmura Adina, arcuind spatele ei, saltand salbatic in salamul lui, miscand capsorul ei frumos dintr-o parte in alta. “Iubesc asta! Vreau asta! Asa ca taci din gura si fute-ma!”
Recunoasterea ei parea sa-l imboldeasca pe Florin si mai tare in intensitatea lui, daca asa ceva e posibil. El gafaia ca o locomotiva cand a prins-o de sani si si-a futut salamul rapid in si-n afara vulvei ei spumegande. Forta pomparilor lui a crescut cu fiecare pompare, si Adina era pregatita, fiind pe aceiasi lungime de unde in intregime.
Impactul in intregime erotic de fi luata in acest fel adauga blisului ei. Era perfect! Adina era incatusata si era puternic fututa de acest politist care stie ce vrea. Uniforma lui completa tabloul acesta turbat, si ea gafaia cand placerea se rupea prin ea. Pasarica ei s-a flexat in jurul salamului lui plonjand. Muschii pasaricii ei au strans sulita lui intr-o inclestare puternica si Adina a explodat tare. Abdomenul ei se ridica si picioarele ei se deschideau si se inchideau.
“Ohhhh, daaaa!” tipa ea. “Fute-ma, domnule politist! Fute pasarica mea!”
Convulsile vulvei ei pareau sa suga samanta afara din bilele lui. Salamul lui erupea, impuscand jeturi groase de samanta adanc in pasarica ei. Torentele de samanta se plesneau de adancurile feminitatii ei si o inundau in timp ce pasarica ei mulgea penisul lui scuipand. Si totusi, el mai pompa salamul lui in si-n afara ei, pana cand ultima picatura din samanta lui a fost depozitata.
Cu cea mai mica ezitare, Florin si-a scos salamul afara din ea si s-a miscat in sus pe pat, incalecand trupul ei. Inca respirand si gafaind adanc, Adina se uita direct in ochii lui cand el si-a pozitionat salamul lui imbibat cu sucuri aproape de gura ei. El si-a atins capul de barbia ei, apoi incet l-a miscat in sus inspre buzele ei.
“Curata-l” a gafait el, tonul vocii inca grosolan, dar nu la fel de rece ca mai devreme. “Curata-l asa cum trebuie!”
Adina si-a lapait limba peste capul salamului lui. A gemut intr-un amestec de placere si disconfort cand Florin si-a lasat mult din greutatea lui pe ea in timp ce-I hranea carnea lui. Adina s-a miscat agitat, incercand o mai buna pozitie. Gustul sucurilor pasaricii ei pe salamul lui o excita. Obscenitatea o incita si mai tare cand inghitea si mai mult din salamul lui lipicios si umed intre buzele ei. Florin a gemut cand capul lui purpuriu, repede a inceput sa se intareasca sub experta administrare a limbii ei. Si pentru Adina, aceasta placere pura de a simtii salamul lui crescand in gura ei fierbinte era mult prea mult. Adina era foarte multumita ca il incita pe Florin asa de tare dupa ce pasarica ei a secat bilele lui.
Florin si-a ridicat putin soldurile si a inceput sa futa mai mult din salamul lui in fata ei. Cu o pompare rapida el si-a ingropat salamul pana la baza in gura ei, atingand adancurile gatului ei.
“Curata-l, Adina!” a zis el, prinzand-o de par si tragand usor, dar ferm. “Suge-l! Da, asa se face!” El si-a parasit salamul in intregime incuiat in gura ei, astupand-o pentru cateva secunde, apoi a inceput sa se retraga, marginile lui razuind buzele ei cand s-a retras in intregime lasand doar bulbul in gura ei.
Adina lingea crepatura din varful bulbului, stiind ca ii dadea foarte multa placere lui Florin. L-a auzit cu geme si a simtit leganarea subtila a pelvisului si soldurilor lui cand ea se juca cu organul lui. Ea gusta rezidurile fluidei lui presperme si inca mai erau si niste sucuri din pasarica ei. Amestecul o excita pe aceasta tanara, si Adina repede a lapait la coroana salamului lui. Florin a inceput sa isi futa salamul mai repede in si-n afara gurii ei. De data asta el nu a lasat salamul lui sa se odihneasca, dar a pus la punct un pas stabil care facea ca buzele ei sa se furnice. Apoi el a futut fata ei cu niste pompari incete iarasi, dar gradual a inceput sa-si construiasca viteza si intensitatea din nou.
Adina si-a incuiat buzele stramt in jurul salamului lui, incercand sa-l imbibe cu saliva ei si sa faca ca suctiunea ei mai usoara pentru amandoi.
“Oh, daaa, iubire” a murmurat Florin. “Asta e! Suge pula mea, suge-o pana e curata ca lacrima! Fa-o cum trebuie, pentru ca am o surprinza pentru tine cand nu mai am chef de asta!”
Adina se concentra prea tare sa suga pula lui ca sa mai fie atenta la ce zicea ei. Propriul ei trup era in flacari acum. Labile ei vibrau si clitorisul ei se cutremura. Florin si-a scos salamul din gura ei si s-a usurat in jos dealungul trupului ei. Materialul dur al uniformei lui frecandu-se de pielea ei delicata si catifelata cand el s-a pozitionat intre picioarele ei. El s-a ridicat in genunchi si a prins-o de coapse, apoi le-a ridicat.
“Ce vrei sa faci, domnule politist?” a intrebat ea, numai partial intrand in rolul pe care l-a luat. “Vreau sa iti sug pula pana cand explodezi. Vreau sa simt cum samanta ta fierbinte umple gura mea!”
“Am ceva mult mai bun in minte pentru tine” a zis el, vocea lui plina de excitatie. “O sa te fut in fund!”
Cuvintele lui au luat-o pe Adina ca din oala. Ea niciodata nu a mai fost fututa in fund. Singura data cand ea si Dan au incercat-o, ea l-a pus sa se opreasca, pentru ca era prea dureros.
“Nu, Florine, te rog nu!” a zis Adina.
“Cum ti-am zis sa mi te adresezi?” a zis el, degetele lui strangand fesele ei suple.
“In cer scuze, domnule politist” a raspuns ea, neputand sa nu ii tremure vocea. “Numai, te rog, nu ma fute in fund. Niciodata nu am mai fost fututa in fund inainte, si nu cred ca pot lua pula ta mare!”
Florin a ridicat picioarele ei sus si le-a asezat pe umerii lui lati. “Nu-ti fa probleme, in scurt timp ma vei implora sa te fut in fund. Doar relaxeaza-te!”
Adina a oftat cand el si-a presat aproape intreaga lui greutate in jos pe bustul si umerii ei, aproape indoind-o in doua. Fundul ei era complet ridicat de pe pat si ea stia ca el a pozitionat-o perfect pentru planul lui. Adina s-a cutremurat cand a simtit capul salamului lui proband dealungul crepaturii fundului ei, saliva lasata de suctiunea ei lasand o dara rece pe pielea ei fierbinte.
“Ohhhhhh, te rog!” l-a implorat ea, neputand sa se miste. “Te rog nu ma rani!”
El si-a alunecat mainile in jos pe fesele ei ridicate si le-a deschis inapoi. In secunda urmatoare, el si impins salamul inainte. Apoi, capul acela umflat s-a impins in deschizatura ei stramta. Adina si-a tinut respiratia cand, cm dupa cm, salamul lui se scufunda in stramtele adancuri ale fundului ei. In timp ce salamul lui se scufunda de tot in ea, Florin s-a oprit sa se odihneasca pentru un moment. Adina s-a uitat in jos si si-a dat seama ca el inca nu si-a scufundat nici macar jumate din membru in ea. Ea se simtea ca si cum deja era umpluta. Apoi, fara nici o avertizare, Florin a plonjat inainte, conducand restul lungimii lui de tot in ea.
In curand Adina si-a dat seama ca fundul ei durea, si ca salamul lui Florin nu era chiar asa de inconfortabil cum a fost la inceput. Lucru si mai surprinzator pentru ea era realizarea faptului ca fundul ei practic incepea sa se inclesteze dealungul salamului lui de fiecare data cand el tragea afara, incercand parca sa-l tina in interiorul ei. De asemenea, si-a dat seama ca pasarica ei incepea sa se prelinga si exista o familiara mancarime, semnalul inceputului climaxului. Instinctiv, Adina a inceput sa salte fundul ei inapoi in salamul lui cat de bine putea.
Florin a continuat sa o tina bine, prinzandu-se de fesele fundului ei, dar in cele din urma el a fost capabil sa alunece mana lui dreapta in sus la vulva ei. Adina s-a cutremurat in timp ce el gadila clitorisul ei vibrand cu varful degetelor, apoi a plonjat doua degete in pasarica ei.
Un orgasm violent a explodat in pasarica ei cateva secunde mai tarziu. Adina s-a zvarcolit si s-a contorsinat obscen, doborand prinsoarea lui Florin in timp ce se zvarcolea si se agita sub el. Si-a arcuit spatele, plangand afara extazul ei. Totusi, el a continuat sa plonjeze fundul ei cu salamul lui, impungand degetele lui in si-n afara pasaricii ei.
“Ahhhhh, iubesc asta!” a admis Adina. “Iubesc totul! O...



    Login