Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDistractie de proaspat casatoriti 3
Autor : gemenii - 2009-12-25
Citita de 8539 ori - Nota 7.52 (21 voturi)
Capitolul 5

Adina s-a simtit sofisticata in ziua urmatoare aventurii ei cu Laura. Era plina de mandrie si satisfactie. Se simtea fantastic si cu adevarat o femeie pentru prima data in viata ei. Totusi, era ingrijorata. Jocuri lezbiene, s-a decis, erau in regula si distractive, dar in nici un caz nu va deveni dependenta de astfel de lucruri. Prin toata aceste ganduri, ea avea sentimentele si emotile foarte clare, si acum, mai mult ca niciodata, stia ca il iubeste pe scumpul si dragul ei sot mai mult ca oricine si orice in lumea aceasta.
Adina trebuia sa isi separe sentimentele fata de Dan de placerea salbatica si naturala pe care a descoperit-o in scurta intalnire cu Florin si Laura Muresan. Pana la urma, a concluzionat, e o femeie tanara cu un trup sexi si pasional. Ce nu era in regula cu faptul de a primi si da placere fizica?
Cand a deschis usa cand a sunat soneria Miercuri dimineata Adina a gasit un armasar tanar, robust, bine facut si carliontat stand pe veranda. Purta un tricou stramt si niste jeansi vechi stramti. Trasaturile lui tinere si chipese erau si mai frumoase cand zambea. Ochii lui albastrii alerti s-au deschis larg cand au vazut-o.
“Doamna Somesan?” a intrebat el timid.
“Da” a raspuns Adina, amuzament aparand in ochii ei.
“S… Sotul dumneavoastra m-a trimis sa mut mobila pentru noua carpeta pe care o instaleaza mainie.”
Adina a aprobat absent, pe jumatate ascultand cuvintele tanarului. Ea arunca priviri pe furis la umflatura din jeansii lui.
“Doamna?” a zis el, apoi si-a curatat gatul. “M-ati auzit?”
Adina si-a revenit la realitate, a stat in prag si l-a invitat in casa. “Da, binenteles” a zis ea. “Sotul meu mi-a zis ca cineva va veni. Cred ca am uitat.”
“Pai, sotul dumneavoastra a zis ca imi veti arata care camere vor fi carpetate” a zis el, ochii lui sclipind cand el a observat generoasa umflatura a sanilor Adinei in interiorul tricoului ei cu buricul gol.
“Asa e” Adina I-a zis, facand un effort real sa alunge gandurile perverse care se plimbau prin creierul ei. “Pe aici, te rog.”
Adina l-a condus in jos pe scurtul coridor. In timp ce paseau in jos pe coridor, ea nu a putut sa reziste sa nu adauge un leganat provocator pasilor ei. Simtea cum ochii armasarului erau lipiti de fundul ei, si asta a multumit-o.
A aruncat o privire peste umarul ei, instantaneu gratificata sa vada ca avea dreptate. El, cu siguranta, privea globurile rotunde ale fundului ei, care erau expusi pentru el dedesuptul jeansilor ei foarte sus taiati.
“Cum te cheama?” a intrebat Adina cazual.
El si-a curatat gatul cand si-a rupt privirea de la fesele ei. “Alex, doamna” a murmurat el.
“Atunci, Alex, eu sunt Adina” a zis ea. “Nu cred ca diferenta de varstra e prea mare intre noi ca sa continui sa-mi zici Doamna Somesan, sau doamna. Cati ani ai, Alex?”
“B… Bine, A-A-Adina” a raspuns el. “Am 17 ani si incep clasa a unsprezecea de liceu in toamna. Asta e prima mea slujba de o vara.”
“Bravo tie, Alex. Asta arata foarte multa responsabilitate din partea ta. Poti sa incepi de la etaj, din dormitorul principal” a zis Adina, performand o adevarata etalare pentru acest tanar cand il conducea in sus pe scari.
Adina si-a serpuit funduletul, zicandu-si ca era doar o distractie inofensiva sa il incite pe acest tanar. Doar un flirtru sau un joc inofensiv, si-a zis in sine, chiar si atunci cand si-a dat seama ca nu se va supara sa vada cat de mare umflatura din fata jeansilor lui ar putea sa devina.
L-a condus in dormitorul principal si a stat deoparte cand Alex repede a inceput sa mute mobila afara pe coridor. Adina a studiat ondulatile tanarului lui trup, ochind muschii lui puternici cand se apleca si manevra greaua bucata de mobilier. In curand spatele, umerii si bratele lui erau sclipitoare din cauza unui strat subtire de transpiratie si Adina a simtit cum pasarica ei incepe sa se umezeasca. Sfarcurile ei s-au intarit prin subtirele material al tricoului ei, si stia ca acei doi butoni gemeni erau vizibili, distragandu-l pe acest tanar armasar de la treaba lui.
“Sti ce” a tors Adina ca o pisica. “Tu chiar ca esti mare si puternic.” A ezitat, apoi a continuat. “Dar tu chiar poti sa muti acest dulap si patul de unul singur?”
“Pai, nu, nu chiar” s-a balbait Alex, stand intr-o pozitie ciudata in fata ei, mainile lui incercand slab sa mascheze evidenta tarie care se agita sub slitul lui. “Am un carucior rulant in masina pentru lucrurile mai mari. Cred ca mai bine merg sa-l aduc.”
“Nu e nici o graba” a raspuns ea, blocand intrarea si continuand sa il priveasca. “Binenteles, probabil ca ai vreo prietena fierbinte la care sa fugi dupa ce termini aici. Am dreptate, Alex?”
Roseata obrajilor ei s-a accentuat. “Pai, nu doamna” a raspuns el incomod.
“Acum asta e greu de crezut, Alex” a zis Adina, pasind mai aproape de el. “Un chipes si bine facut tanar ca tine cu siguranta poate sa-si aleaga orice fata.”
“Pai, ma intalneam cu o fata luna trecuta, dar ne-am despartit” Alex a admis timid.
“Asta e foarte rau. Ce s-a intamplat?”
“Noi… pai… ne-am certat, pentru ca ea, pai, sti tu.” Fata lui a devenit rosie ca macul si se legana de pe un picior pe altul, refuzand sa se uite la Adina.
“Ea nu vroia sa faca sex cu tine? Asta e?” l-a convins ea. “Pun pariu ca asta e motivul din cauza caruia v-ati despartit, nu-I asa?”
El a aprobat timid si reusit un suras, apoi a inghitit in sec. “Mai bine merg si aduc caruciorul ala acum” a zis Alex.
“Esti sigur ca vrei asta, chiar acum?” a intrebat Adina, intinzandu-se sa deschida printr-un gest care ar fi parut foarte natural doi nasturi ai bluzei lui. “Nu ar fi mai bine ca noi doi sa ne cunoastem putin mai bine inainte ca sa te obosesti prea tare?”
Adina se bucura de uluita si aproape visatoarea expresie ca acoperea chipul lui Alex. Ochii lui au cazut repede in jos la sanii ei.
Adina s-a infiorat din cauza incitarii crescande. Instantaneu, ea iubea noua putere pe care o avea asupra acestui tanar. El era hipnotizat de prezenta ei, privirea lui curgea la partea expusa a sanilor ei mari. Practic el saliva.
Cu indrazneala, Adina si-a aruncat privirea la slitul lui. Penisul din jeansii lui stramti tresarea ca un sarpe prins in cursa, disperat sa scape, si ea putea sa-si dea seama dupa contur ca era destul de mare, asa cum ii placea ei!
Excitandul asa de mult, asa de repede, a adus o foarte mare multumire pe chipul tinerei sotii. Trupul si sexappealul ei de obicei avand un astfel de efect asupra acestui armasar excitat parea sa glorifice feminitatea ei. Adina simtea acest lucru ca fiind ca un compliment, dar si incitare in acelasi timp.
Adina a continuat jocul ei pofticios de al chinui pe Alex, sfios reveland mai mult din sanii ei luciosi pentru privirea lui lacoma. Totul era nou pentru ea, si iubea totul la nebunie! Pentru prima data ea controla complet totul. Ea era agresorul si nerabdatorul mascul era al ei pentru al seduce.
Adina a zambit sexi si a terminat sa descheie bluza ei. A lasat marginile sa atarne deschisi, deabia acoperind sanii ei mari si plini si rotunzi cand indraznet si-a dus degetele in interiorul jeansilor ei.
“Prietena ta trebuie sa fie nebuna” a soptit Adina cand a tras trupul lui mai aproape de al ei si a simtit penisul lui. “Un armasar ca tine e visul oricarei femei!”
El si-a deschis gura sa spuna ceva, dar nu a putut sa gaseasca cuvintele. Fiori salbatici cutremurau corpul lui cand Adina incet a inceput sa descheie jeansii lui si sa impinga in jos fermuarul jeansilor. Intregul lui trup s-a cutremurat cand degetele ei au zgaraiat penisul lui.
“Mmmmmmm, cu siguranta ai unul in viata” a zis Adina, facandu-I cu ochiul cand a continuat sa extraga penisul lui pulsand afara la aer.
Alex s-a infiorat si statea neajutorat, lasand-o sa expuna penisul lui. Se legana si agita in picioare cand caldura mainii ei s-a incercuit in jurul lungimii lui tari, si degetele ei gentil strangand penisul.
“Doar relaxeaza-te” a instruit Adina, ochii ei uitandu-se in ai lui. “De ce nu te joci cu sanii mei in timp ce am grija de penisul tau? Stiu ca ii iubesti. Te uiti la ei decand ai ajuns aici.”
“Nu stiu… vreau sa zic… eu nu…” s-a balbait Alex, totusi s-a intins inspre bluza ei intredeschisa. “Niciodata nu am vazut sani asa de mari, asa de frumosi.”
Adina a zambit. “Atunci acesta e momentul de care mereu iti vei aminti. Continua, Alex, atinge-i. Iubesc sa am sanii masati si supti, chiar ca ma infierbant.” Ea si-a dat capul pe spate. “Cateodata fac lucruri speciale pentru sotul meu cand se joaca cu sanii mei mari asa cum imi place mie.”
El si-a alunecat amandoua maini sub marginile bluzei ei si a atins sanii ei. a gemut cand a simtit pielea ei catifelata si ferma si Adina a suspinat la neasteptata placere cauzata de ciudata lui manipulatie.
Pe masura ce sfarcurile ei se furnicau in mainile lui exploratoare, Adina a privit in jos si a examinat penisul lui tanar pentru prima data. Avea un penis asa cum ei ii placea. Nu era chiar asa de mare ca a lui Dan sau macar al lui Florin, dar nu optsprezece cm era indeajuns. Capul s-a umflat intr-o sfera mare, si lungimea lui surprinzator de groasa pulsa in mana ei. Adina nu avea nici un dubiu ca putea si chiar se va distra destul de bine cu Alex inainte ca ziua sa se termine.
In toate experientele ei sexuale anterioare, Adina mereu a fost cea care avea un rol pasiv. Urma instructiunile partenerului ei, dar acum depindea de ea sa stabileasca tempoul, sa directioneze actiunea si sa faca toata mutarile importante. Stiind asta, incitarea si excitatia ei a crescut si mai tare. Ea putea sa-l controleze pe Alex, sa foloseasca stamina si virilitatea lui tinereasca pentru satisfactia ei suprema.
Adina a inceput sa pompeze penisul lui rigid, alunecand pumnul ei in sus si-n jos pe el. Cu mana ei dreapta a cupat bilele lui si a continuat sa le palmeze imediat ce le-a eliberat din chilotii si jeansii lui.
Intre timp, Alex a masat si dezmierdat sanii ei mari cu actiuni tot mai increzatoare. Timiditatea lui initiala si agitatie lui au inceput sa se evapore. Pe masura ce pofta pura punea stapanire pe el, strangea si framanta sfarcurile si sanii ei sensibili, facandu-I sa iasa in evidenta intariti.
Adina se bucura de manipularea mainilor lui si aproape nu a observat ca penisul lui incepea sa tresara in palma ei. Alex a inceput sa gafaie si Adina si-a dat seama ca Alex era pe cale sa ejaculeze. Ea repede si-a incetinit miscarile mainii ei. Nu era pregatita ca nimic sa intrerupa minunatele senzatii pe care Alex I le dadea.
“Continua, saruta-I” l-a impulsinat Adina. “Saruta sanii mei acum! Vreau sa-I sugi!”
El nu a ezitat si s-a aplecat in fata sa-si incercuiasca buzele pe sfarcurile ei. Alex a supt si lins mugurii aceia purpurii, lacom infulecand la unul, si apoi la celalalt. Apoi si-a deschis gura larg si a luat aproape jumate din sanul ei in gura lui.
Cand Alex sugea la sanii ei, Adina privea. Iarasi, ea a inceput sa pompeze penisul lui, dar mult mai incet de data asta. Alex se dovedea a fi un expert la supt sanii. Limba lui se sficiuia in jurul sfarcului ei, si alterna atentia lui de la unul la altul.
Intre timp, Adina a continuat sa il masturbeze incet. Pomparile ei incete si deliberate repede ii faceau penisul sa pulseze si tresara in pumnul ei. Daca sotului ei deabia daca putea sa-si intalneasca degetele in jurul circumferintei monstrului lui, cu Alex parca se juca printre degete cu penisul lui. A simtit cum bilele lui Alex se strang chiar cand penisul lui a tresarit in mana ei, si inainte ca sa poate face ceva, Alex a inceput sa scuipe jeturi mari de samanta in mana ei si pe pielea nuda a abdomenului ei plat.
Alex a suspinat, dar nu a facut nici un effort sa se opreasca din suptul sanilor ei. Soldurile lui se leganau inainte si inapoi intr-o pompare salbatica pe masura ce incarcatura lui se golea, stropi de samanta fierbinte stropeau picioarele Adinei. El a continuat sa pompeze soldurile lui pana cand bilele lui s-au golit.
Adina si-a alunecat o mana in jurul mijlocului lui zvelt sa il stabilizeze in timp ce continua sa stranga penisul lui. Ea pompa penisul lui care se inmuia, privind cum samanta lui curgea in jos pe picioarele ei.
“Obraznicule” a tachinat Adina, jucaus prinzandu-se de organului lui moale si ciupind fesele lui tari. Intr-un final, s-a indepartat de el. “Voi tinerii chiar ca sunteti neatenti cand irositi un lucru asa de bun!”
Alex a zambit, inrosindu-se. “Imi pare rau” a murmurat el. “Nu am vrut sa explodez asa. Pur si simplu nu m-am putut abtine! Vrea sa zic… esti asa de frumoasa si sexi!”
Adina a curatat stropii de samanta de pe coapsele ei cu trei degete. “Nici o grija, Alex” a tors ea ca o pisica, apoi a adus degetele imbibate cu samanta lui la buzele ei. “Sunt doar fericita ca te-am excitat asa de mult!”
Adina a lins crema de pe degetele ei, bucurandu-se de usor saratul gust al sucurilor lui groase aproape la fel de mult pe cat s-a bucurat de privirea uimita de pe chipul lui. Faptul ca l-a socat pe acest tanar a adaugat placerii ei, si, binenteles, ea avea satisfactia de a sti ca nu a terminat nici pe departe cu el.
Suspinand la greu, Adina l-a luat de mana pe Alex si l-a condus inspre pat. L-a asezat pe marginea patului si a stat direct in fata lui. Seducator, a facut un mic streptease dand jos bluza ei, apoi jeansii ei taiati si apoi tanga ei. Infiorata de aceasta holbare pe fata, si-a presat pasarica ei nuda in fata lui.
“Acum, nu bate asta mutarea mobilei?” l-a intrebat Adina.

Capitolul 6

“Saruta pasarica mea, Alex” a comandat Adina, cupland degetele ei de spatele capului lui si tragandu-l mai aproape. “Saruta, dragul meu!”
Buzele lui Alex s-au presat de pasarica ei neteda si imbibata cu sucurile ei si el a inceput sa sarute si sa suga instinctiv. Limba lui sfichiuia clitorisul ei, gadiland pielea ei sensibila.
Adina iubea gadilaturile de placere pe care tanarul armasar I le dadea. Totul era asa de obraznic. Ii dadea niste sentimente de putere pe care niciodata nu le-a mai cunoscut!
Gentil, el l-a prins de urechi si a inceput sa il ghideze miscarile in sus si-n jos ale capului lui, stergand fata lui de pasarica ei nuda, fara nici un fir de par pe ea. Adina s-a cutremurat cand nasul, buzele si barbia lui razuiau marginile salivande ale gaurii ei. Cand il tinea la clitorisul ei, el se concentra doar asupra acelei zone, suspinand cand dorinta se rupea prin ea.
“Mmmmmm, daaaa, daaaaaa!” a sasait Adina, leganandu-se in el. “Limba ta! Foloseste limba ta pe clitorisul meu! Il simti? Mugurul ala tare. Oh, da!” a strigat Adina. Linge-l. suge-l!”
Adina a uitat de pozitia ciudata in care l-a fortat sa stea. Tot ce conta pentru ea acum era propria ei satisfactie. Pozitia ei a devenit si mai obscena cand si-a indoit genunchii si practic a incalecat capul ridicat a lui Alex in timp ce el se incovoia in pozitia lui sezanda pe marginea patului. Gafaielile si gemetele lui erau in mare parte ascunse de axfixianta presiune a pasaricii ei, si Adina in mod egoist incerca sa obtina o si mai buna pozitie pentru ea.
Cand extazul a pus stapanire pe ea, Adina s-a catarat si mai tare in sus pe pat si si-a lasat picioarele peste umerii baiatului. In acelasi timp, si-a lasat pasarica in jos tare pe fata lui, facandu-l sa se ridice inapoi pe pat. Calarea in jos pe el, gafaind de bucurie in timp ce vulva ei complet il acoperea.
“Linge-mi pasarica!” a reusit ea sa suspine, genunchii ei inconjurand capul lui si presandu-se de o parte si cealalta. Coapsele ei practic se presau de saltea cand isi plonja pasarica in jos peste fata lui.
“Fa-o, baga limba ta in pasarica mea!”
Alex inca nu avea de ales, dar repede totul a fost clarificat ca el nu era o catastrofa. Limba lui penetra pasarica ei si lingea tot acel sirop dulce pe care Adina il producea intre picioare.
Vibratile a cutremurat nucleul Adinei si s-a smiorcait din cauza placutelor lucruri care el el facea acolo jos. Flacari erotice dansau in adancurile pasaricii ei, inundand-o cu pofte fantastice. In curand, Adina a inceput sa isi roteasca soldurile, in tot acest timp presand tare in jos pe gura si fata lui Alex.
Iarasi nasul lui rama clitorisul ei si Adina a suspinat cand un subit si intens orgasm s-a prabusit prin ea. S-a arcuit, intepenindu-se cand senzatile salbatice au gadilat pasarica ei. Sucurile ei au udat chipul lui Alex si au umplut gura lui.
“Bea-o” a tipat Adina, vocea ei venind impreuna cu niste suspine gafainde. “Suge-o toata. Da, da, oh, daaaaaaaa!”
Pasarica ei s-a inclestat in jurul limbii lui cand climaxul ei a ajuns in varf. Apoi a auzit cum buzele lui se plesnesc cand lapaia si lingea tot raul de nectar ce curgea.
Pasarica ei a inclestat limba lui cand climaxul ei a ajuns in varf. Apoi a auzit cum buzele lui se plesnesc cand el lapaia si lingea explozia aromata a nectarului ei. El manca pasarica ei, chefuind la despicatura ei. Alex isi serpuia limba, lingand afara cremosul tunel in timp ce rama la labile pasaricii ei. Adina vibra cand un alt orgasm s-a intamplat si Alex continua sa o manance.
Intre timp, tanarul s-a intins la spatele Adinei si a inclestat fesele acelea bombate si netede ale fundului ei vibrand. Le-a prins tare, ca si cum sa normalizeze pasarica ei vibranda. Alex continua sa incerce si sa devoreze vulva ei, sugand chiar esenta pasaricii ei in jos pe gatul lui.
Pasarica Adinei era inundata. S-a prins de parul tanarului ei amant si a tras salbatic, zdrobindu-l si mai tare de vulva ei vibranda. Cuvintele ei gafainde nu mai erau inteligibile, dar Alex parea sa nu aiba nici o problema luand la cunostinta mesajul ei. El a lins pasarica ei pana cand Adina nu mai putea sa reziste si a cazut moale pe pat.
Adina statea intinsa cu un picior intins peste fata lui Alex si dealungul pieptului lui. Ea gafaia in timp ce trupul ei se zbatea in urmarile catorva climaxuri puternice. Crepatura ei fierbinte continua sa pulseze mult timp dupa ce orgasmele au murit. In cele din urma, Adina s-a intors si s-a uitat in jos la fata imbibata cu sucurile ei a tanarului ei amant. Nu putea sa nu zambeasca. Alex o privea, asteptand urmatoarele ei instructiuni, scanteind noi pasiuni in ea.
“Da-ti jos jeansi si tot ce ai pe tine” a ordonat Adina, tonul vocii ei jos si sexi. “Te vreau complet gol.”
Alex nu a ezitat sa execute ordinul. Nerabdator, el s-a ridicat si si-a dat jos totul de pe el. Cand el era nud, ea I-a facut semn sa vina inapoi pe pat. “Stai pe spate, Alex” a zis Adina, batand usor cu palma patul langa ea. “Deschide picioarele tale larg inapoi. Lasa aerul sa atinga bilele tale.”
El s-a supus, un ranjet curband buzele lui cand ochea sanii aceia apetisanti ai femeii acestea casatorite, si mai ales vulva ei carnoasa.
Adina nu s-a grabit si a examinat in detaliu acest tanar armasar. Ea admira salamul lui tanar, acoperit cu un sclipici usor si uscat de samanta uscata de la ejacularea anterioara. Si-a lins buzele cand incet s-a tarat intre picioarele lui larg deschise si s-a odihnit pe genunchii ei. Apoi, si-a aplecat fata in jos inspre penisul lui. I-a luat penisul intr-o prinsoare stramta si a dat capului lui purpuriu un sarut lung si fierbinte. Si-a mazgalit rujul de buze in jurul coroanei si a inceput sa linga penisul lui. Cu dexteritate, Adina isi insuruba limba in sus si-n jos pe marginile salamului lui si a acoperit varful cu buzele ei si apoi a supt. Adina a crescut presiunea suctiunii ei, sugand intregul salam in gura ei. Si-a sigilat buzele in jurul stalpului acela carnos si a inceput sa isi lase gura incet in jos. Cand a luat tot muschiul lui in gura ei, si-a aruncat ochii in sus la fata contorsionata de placere a lui Alex.
“Oh. Asta e fantastic!” gafaia el, ducand mainile lui in jos la parul ei lung si incalcit, degetele lui insurubandu-se in carliontii catifelati in timp ce caldura incepea sa se rup...



    Login