Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDistractie de proaspat casatoriti 10
Autor : gemenii - 2009-12-25
Citita de 7716 ori - Nota 8.47 (32 voturi)
Capitolul 11

Adina, Dan, Mona si George stateau in camera de zi, fiecare relaxandu-se dupa cina, sorbind fiecare dintr-un pahar de vin. Adina se simtea multumita pentru ca Mona si George parea sa se inteleaga asa de bine. Ea a vazut admiratia din ochii lui George cand a fost prezentat roscatei, si a vazut franca aprobare din verzi ochi ai Monei despre George. Toate bune si frumoase, lucrurile pareau ca vor fi asa cum trebuie de acum incolo.
Adina si Dan stateau pe o canapea, cu Mona si George stand pe un fotoliu de doua persoane fata in fata cu ei, si Adina era pe cale sa intrebe daca mai vrea cineva vreo bautura, cand a un soneria de la usa a sunat.
“Mirce!” l-a auzit pe Dan zicand, cumva surprins. “Am crezut ca trebuia sa pleci din oras?”
“Asa am crezut si eu. Dar dupa ce am petrecut cateva ore la telefon, am gasit care era problema si ce trebuie facut, apoi am mai facut cateva telefoane si am facut ce toti sefii de succes fac. Am delegat autoritatea altora. Stiu ca ar fi trebuit sa sun, si ca am ratat cina, dar am crezut ca as putea sa trec pe aici.”
Cand cei doi barbati au intrat in camera, Adina a vazut o privire scurta de surprindere, si poate dezamagire, aparand in ochii lui Mircea cand l-a vazut pe George stand langa Mona, dar a fost inlocuita repede de o sinceritate calda si prietenoasa.
“Buna. Eu sunt Mircea Oltean” a zis el, intinzand mana inspre George.
“George, George Marginean” tanarul a zis, acceptand stransoarea de mana cu un zambet prietenesc. “Imi pare bine de cunostinta.”
“Ah, se pare” a zis Mircea, intelegand situatia. “Se pare ca eu sunt barbatul in plus pe aici, asa ca mai bine ma indrept spre casa.”
“Nu te deranja” I-a zis Adina, aducandu-I un pahar de vin. “Esti aici, asa ca de ce nu ramai? Sunt sigura ca gasim multe lucruri care te vor interesa” I-a zis, cuvintele si ochii ei zicand clar ca ea vroia ca el sa ramana.
“Dane?” a intrebat Mircea, vrand sa fie sigur.
“Binenteles” a raspuns sotul Adinei.
“Pai, atunci e in regula” a zis Mircea, asezandu-se pe canapea langa Adina.
Pentru urmatoarele minute au ascultat cu Mircea le povestea ceea ce s-a intamplat, explicand fiecare pas pe care l-a facut sa corecteze situatia, care s-a dovedit sa nu fie chiar asa de serioasa pe cum parea la inceput. Adina a reumplut paharele dupa un timp, privind amuzata cum mana Monei se odihnea pe coapsa superioara a lui George, si a vazut cum o umflatura incepea sa creasca in pantalonii lui.
Un moment mai tarziu, Mona s-a scuzat si a intrebat-o pe Adina unde era baia, si Adina s-a ridicat sa o conduca. Ea a condus-o pe Mona la baia care era legata de dormitorul principal de la etaj si s-a asezat pe pat cand aceasta a intrat si a inchis usa dupa ea. Cand a iesit afara cateva minute mai tarziu, Adina s-a ridicat de pe pat si s-a indreptat si ea in baie, dar s-a intors inspre Mona inainte sa inchida usa. “Asteapta, nu te duce inapoi jos inca. Vreau sa discut ceva cu tine.”
“Bine” a zis Mona.
Adina repede si usurat vezica si apoi a luat un prosop si s-a curatat, simtind cum pulsul ei incepe sa bata mai repede cand s-a gandit la ce se pregateste sa faca. A pasit afara din baie si a vazut-o pe Mona stand pe spate pe pat, picioarele ei iesind mult de sub scurta fusta care atarna peste marginea patului, degetele ei deabia atingand podeaua.
S-a asezat langa roscata si cand Mona si-a deschis ochii, Adina s-a aplecat peste ea si a sarutat-o. Mona parea surprinsa la inceput, dar apoi a raspuns sarutului deschizand gura si lasand limba Adinei sa exploreze. Cele doua femei s-au imbratisat si Adina a tras-o pe Mona mai sus pe pat, pentru ca si ea sa poata sa stea deasupra ei si sa-si frece vulva de a Monei.
Adina nu era sigura cine a inceput prima sa se dezbrace, dar nu dupa mult timp cele doua femei erau complet nude, mainile si buzele lor explorand. Mona statea partial sub Adina, picioarele ei deschise larg inapoi, tachinand clitorisul ei si intr-un final miscandu-se in interiorul vulvei ei.
Adina si-a reamintit gradul de control pe care l-a simtit asupra tanarului care lucra pentru sotul ei, si si-a dat seama ca avea acelasi grad de control si asupra Monei. Acest lucru o excita. Aceata frumoasa roscata era a ei sa faca cu ea ce doreste.
Adina a inceput sa sarute drumul ei in jos pe trupul Monei, oprindu-se la sanii ei mici, dar foarte fermi. A lins in jurul lor in timp ce continua drumul ei inspre sfarc. Cand intr-un final a capturat un mugur intarit, Mona a gemut de placere. Adina sugea la sfarc, tragandu-l si apoi intregul san, in gura ei ca sa mestece la el gentil cand mana ei dreapta si-a facut o poteca in jos peste abdomenul plat al Monei inspre culoarea purpurie a parului ei pubian. Cand a atins clitorisul Monei, aceasta s-a arcuit de la spate si a plans placerea ei.
Intr-un fel fara tragere de inima, Adina a eliberat sanul din gura ei si a inceput sa sarute si sa linga drumul ei in jos pana cand a ajuns la tufisul dintre zveltele picioare ale Monei. Ea a lins de jur imprejurul vulvei Monei, crescand pasiunea din aceasta, apoi si-a extins limba sa se plimbe dealungul despicaturii ei.
Atingerea limbii ei a trimis-o pe Mona intr-un imediat climax si Adina si-a incuiat gura peste intreaga ei pasarica si a supt sucurile afara din ea. Limba ei a intrat intre labile pufoase sa guste mai mult nectar. Mainile ei erau dedesuptul feselor Monei, ridicand-o in asa fel incat sa aiba un mai bun unghi asupra pasaricii acesteia.
“Haide pe pat cu mine” s-a rugat Mona, tragand de parul Adinei sa traga fata acesteia departe de vulva ei.
Adina s-a miscat in sus langa Mona si aceasta repede s-a intors roata si a incalecat-o, lasand pasarica ei in jos in timp ce se apleca peste si si-a fortat capul intre coapese Adinei.
Cele doua femei erau pierdute in pasiunea lor. Fiecare incerca sa o aduca pe cealalta la un orgasm zdruncinator, care nu prea dura mult timp in prezenta lor stare de incitare si excitare.
Adina a fost prima care a cremat. Cand climaxul ei s-a rupt prin ea, s-a zvarcolit in pat ca o nebuna sub Mona, picioarele ei in jurul capului Monei, sa o faca pe aceasta sa nu se miste la o parte de la vulva ei fierbinte.
Chiar cand orgasmul a trecut dincolo de culme, Adina a simtit trupul Monei intepenindu-se, si apoi gura ei era inundata cu nectarul acesteia. Impreuna, amandoua s-au intors si zvarcolit pe pat pana cand pasiunea a trecut.
“E cumva o petrecere privata?” cineva a intrebat din usa.
Amandoua femei au privit in sus sa ii vada pe Dan, Mircea si George stand acolo, zambete lipite de fetele lor. Inainte sa poata raspunde, Dan a inceput sa se dezbrace, si ceilalti doi barbati repede I-au urmat exemplul.
Imediat ce ei erau dezbracati trioul s-a indreptat inspre pat, cu Dan la conducere. El s-a urcat pe pat de partea Adinei in timp ce Mircea s-a urcat de cealalta parte. George a luat-o pe Mona in brate, si a sarutat-o pasional, bratele lui puternice plimbandu-se liber peste trupul ei cand ea se presa de el.
Dan a inceput sa sarute unul din sanii Adinei in timp ce Mircea a inceput sa lucreze la celalalt. Adina statea pe pat si il lasa pe cei doi barbati sa dezmierde trupul ei cu buzele, limbile si degetele lor. Mircea si-a facut loc in jos pe trupul ei, repede pozitionandu-se intre picioarele ei, iar Dan a incalecat pieptul ei, stand usor pe sanii ei, monstruozitatea lui lipita de buzele ei. Adina si-a ridicat capul si l-a lasat pe Dan gentil sa-si futa organul intre buzele ei, in timp ce Mircea isi impungea limba adanc in pasarica ei. Sentimentul era incredibil!
Intre timp, Adina avea salamul lui Dan in gura ei si se concentra sa-l suga si sa-si plimbe limba dealungul partii inferioare a monstrului lui. El l-a tras inapoi de fiecare data inainte sa il impinga inainte iarasi. In pozitia lor, Adina nu putea sa-l ia in intregime in gura, dar oricum nici mult nu ramanea afara, lucru care parea sa-l multumeasca.
Mircea avea grija viguros de pasarica ei, si stia ca nu va dura mult timp pana cand va avea un alt orgasm. El a ridicat-o putin, plasand mainile sub fesele ei si muncind o mana in crepatura lor. Adina stia ce avea Mircea in plan sa faca, dar si faptul ca stia inainte de vreme nu a diminuat forta climaxului pe care ea l-a simtit cand el si-a impuns degetul mijlociu in fundul ei in timp ce musca gentil de clitorisul ei.
Picioarele si bazinul Adinei s-au ridicat de pe pat, ochii ei deschizandu-se larg, si ea incerca sa respire in jurul monstrului lui Dan. Dan si-a retras salamul din gura ei.
Adina a auzit un geamat si apoi un schelait langa ea si a privit intr-o parte numai sa o vada pe Mona, mainile si picioarele ei infasurate strans in jurul gatului lui George si mijlocul ei tremurand intr-un climax cand George isi futea salamul in pasarica ei stramta cu niste pompari puternice, soldurile lui pleznindu-se in sus si-n jos cand se tinea tare de ea.
Mircea s-a ridicat in genunchi, si acum Adina putea sa priveasca asa cum trebuie penisul acestuia. Cand a facut asta, respiratia ei s-a oprit in gat. Era chiar de mare, daca nu si mai mare, decat Laura I l-a descris.
Fascinata de privelistea aceasta, Adina a inceput sa se tarasca inspre el in patru labe, gura ei salivand cand a ochit monstrul urias din fata ei. Cand a ajuns langa Mircea, si-a intins o mana si gentil a atins monstrul, observand ca degetele ei nu puteau sa se atinga in jurul grosimii lui oricat de mult incerca. Cu Dan putea sa faca asta daca avea niste unghii mai lungi, dar Mircea nici daca avea asa unghii nu putea sa faca asa ceva. Monstrul avea in jur de treizeci de cm, poate si mai mult, si mai gros ca incheietura ei.
Adina a gemut cand si-a lasat capul in jos si a inceput sa linga coroana cocosului, gustand picatura de presperma care izvora afara din crepatura din cap. Mircea s-a lasat pe spate pe patul acela mare si monstrul lui statea in pozitie de drepti ca un drapel. Adina l-a prins de la baza si a inceput sa linga pe toata lungimea lui pana cand a ajuns in varf. S-a oprit si a privit in jos la el, intrebandu-se daca putea sa ia macar capul in gura ei.
Adina a facut niste exercitii cu falca sa-si mai relaxeze muschii putin si apoi a inceput sa forteze capul acela spongios in gura ei. Cel putin avea capul in gura ei si s-a odihnit pentru o clipa, respirand prin nas. Apoi, incet, Adina a inceput sa-si lase capul in jos, muncind cu limba in jurul penisului sa-l imbibe cu saliva ei.
A simtit cum capul penisului a atins adancul gatului ei. Incerca sa-si relaxeze muschii acolo, si apoi a incercat sa inghita, dar nimic din ceea ce facea nu permitea uneltei acelea uriase sa treaca dincolo de acel punct. S-a uitat in sus si s-a smiorcait, ca si cum ar fi vrut ceva ajutor. Mircea a aprobat si a prins capul ei stramt intre mainile lui, si o rapida pompare a soldurilor lui, si-a condus salamul in gatul ei. Adina si-a gasit nasul dintr-o data ingropat in parul lui pubian.
“E in regula” Mircea I-a zis. “Niciodata nu am gasit o femeie care putea sa ma inghita de tot in gura. Presupun ca asta e prea mult de cerut.”
“Poate” a zis Adina. “Dar cred ca stiu unde se va potrivi asa cum trebuie.”
In timp ce se lasa pe spate pe pat, picioarele ei s-au deschis cat de mult posibil, Adina era complet inconstienta ca mai exista altceva in afara de acel gigantic penis care isi facea drum inspre pasarica ei. S-a intrebat daca se va potrivi. Apoi si-a reamintit zvelta constructie a sotiei lui Mircea si si-a zis ca daca Dora putea sa ia acel monstru, apoi si ea putea.
In loc doar sa o futa, Mircea a inceput sa sarute drumul in sus pe corpul ei, oprindu-se la sanii ei sa suga sfarcurile ei. Cand salamul lui gentil atingea intrarea in vulva ei, Adina era mai mult decat pregatita pentru el.
“DA!” plangea Adina cand a simtit cum capul incepea sa deschida labile pasaricii ei. “Fa-o, Mircea! Baga-l in mine tare! Vreau sa-l simt tot cum imi umple pasarica la limite!”
Mircea era proptit in maini, lasandu-se in jos peste ea cu un ranjet pe fata lui. El si-a lasat greutatea sa vina deasupra ei in timp ce-si aluneca mainile sub ea sa se prinda de umerii ei. Adina si-a ridicat picioarele si le-a infasurat in jurul mijlocului lui. Chiar cand ea isi incuia gleznele impreuna, Mircea a impins inainte puternic cu soldurile, monstrul lui gigantic fortand pasarica ei sa se deschida larg inapoi. El s-a oprit sa traga putin inapoi, apoi si-a plonjat soldurile iarasi inainte, de data asta conducand intreaga lungime a carnii lui de tot in ea.
Adina si-a strans picioarele stramt in jurul lui, incepand sa-si legene vulva in sus sa intalneasca pomparile lui. Mircea si-a ridicat bustul in asa fel incat sa atinga sanii ei cu gura lui si a inceput sa suga prima data la un sfarc, apoi la celalalt. Lucrul acesta a ajutat ca Adina sa innebuneasca, pentru ca sanii ei pareau sa fie si mai sensibili decat de obicei in acest moment. Simtea un climax care a lasat-o gafaind si suspinand dupa o gura de aer, dar monstrul lui Mircea deloc nu s-a oprit din pompatul in excuizita ei pasarica.
Dintr-o data, el s-a intors roata, aducand-o pe Adina deasupra lui, si s-a prins de sanii ei. El zdrobea acei pepeni unul in altul pentru ca sa poata suge la amandoi sfarcuri in acelasi timp. Adina isi misca soldurile in sus si-n jos si de jur imprejur, bucurandu-se de sentimentul de a fi umpluta de acea anormalitate rara. Dan s-a miscat in spatele ei in genunchi si a plasat monstruozitatea lui deloc de neglijat la fundul ei. A impins bustul Adinei inainte peste Mircea si acesta si-a infasurat mainile in jurul ei ca sa o tina in loc.
Adina nu era sigura ca poate sa manevreze doua penisuri in acelasi timp, si inca doua monstruozitati rare, nu doua ‘creioane’. Numai unul din aceste doua monstruozitati aproape ca o lasa fara respiratie cand e fututa cu unul, si cand e fututa asa cum trebuie de Dan, ii trebuie cateva zile pana sa-si revina la normal. Si acum sunt d...



    Login