Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Distractie de proaspat casatoriti 1
Autor : gemenii - 2009-12-25
Citita de 14258 ori - Nota 7.31 (26 voturi)
Capitolul 1

Mutatorii au plecat cam de mai putin de ora. Adina Somesan era ghemuita printre bagaje si cutii de impachetat care erau ingramadite in spatioasa camera de zi a noi ei case. S-a uitat in sus si l-a vazut pe proaspatul ei sot, Dan, gol pana la brau, transpiratia sclipind de pe umerii lui lati cand cara o cutie grea inspre scari. Vazandu-l asa a trezit senzatii placute in partea de jos a abdomenului ei, si Adina a suspinat usor. Acesta era cel mai fericit moment din viata ei.
Ea a impins un carliont lung si intunecat la o parte de pe chipul ei, continuand sa savureze fiorii care faceau curse prin corpul ei de douazeci de ani, bucurandu-se de o mancarime senzuala cand sfarcul ei a inceput sa se intareasca prin materialul de bumbac al tricoului ei. Si sanii ei mari, plini vibrau cand, actionand din impuls, s-a ridicat si s-a indreptat inspre scara. Era intr-o vanatoare fierbinte dupa sotul ei de douazecisidoi de ani si dupa trupul lui vanjos si transpirat.
Ei erau casatoriti de noua luni si au trait in tot acest timp meravilios in apartamentul de burlac al lui Dan. Vanatoarea dupa o casa intr-un apartament rezidential a fost distractiva si aventuroasa, dar Adina era bucuroasa ca s-a terminat si ca au cumparat un loc numai al lor. Pentru prima data in luni ea se simtea cu adevarat casatorita.
Tanara mireasa deabia astepta sa-si organizeze bucataria ei si sa pregateasca mancarurile lui favorite si sa I le serveasca in fiecare seara cand sosea acasa de la servici. Dar, pe masura ce urca scarile inspre dormitorul principal, inima ei batea cu o excitatie proaspata si erotica, pe masura ce devenea din ce in ce mai nerabdatoare sa sarbatoreasca noua lor locuinta cu o pofticioasa si in miezul zilei partida de amor.
Ea a pasit in cadrul usii dormitorului lor si l-a ochit pe Dan, cu spatele intors inspre ea, aplecat peste cutie si despachetand continutul ei. Ochii ei albastrii s-au focalizat pe posteriorul lui ferm si stramt cum intinde materialul jeansilor lui si pasarica ei a inceput sa saliveze involuntar. Ea a simtit cum sucurile pasaricii ei izvorau afara si imbibau labile ei netede si bifurcatia subtire si umeda a bikinilor ei pe sub pantalonii ei stramti.
Cand el s-a aplecat si s-a ghemuit, ochii Adinei au surprins gratioasa flexare a muschilor lui Dan si inima ei batea salbatic. Ea a gemut usor si a dezmierdat sanii ei mari si si-a strans tare coapsele. Apoi, subit, din cauza gemetelor si gafaielilor ei, sau doar din cauza instinctului masculin, Dan a aruncat o privire peste umar si a ochit-o pe tanara lui sotie.
“Nu ai alceva mai bun de facut decat sa stai acolo si sa te holbezi la mine, femeiusca?” a tachinat el, ochii lui verzi focalizandu-se pe movilele sanilor ei.
“Oh, am destula treaba, dragule” a raspuns ea, pasind inspre sotul ei cu o serpuire sexi a soldurilor ei curbate. “Si pun pariu ca te gandesti la cateva lucruri nebunatice care ma vor tine ocupata pentru tot restul dupaamiezii asteia.”
Dan a jubilat cand ea pasea inspre el. El a stat in liniste pana cand sanii ei proeminenti s-au razuit de pieptul lui transpirat si gol, apoi el si-a dus mainile pe fesele ei. Ochii lor s-au intalnit imediat ce el si-a lasat capul in jos inspre ea.
“Ma gandesc la ceva cu mult mai excitant decat despachetatul” a soptit el inainte ca buzele lui sa le atinga pe ale ei.
“Mmmmmmmm” a murmurat ea cand el a sarutat-o si si-a dus bratele lui puternice in jurul mijlocului ei zvelt.
El si-a scos limba printre buze, alunecand-o in gura ei alunecoasa. Ea s-a topit de el si a mirosit aroma lui incitanta si barbateasca cand a supt limba lui. Apoi s-a smiorcait usor cand excitatia ei a iesit la suprafata, pasarica ei vibrand si sfarcurile ei furnicandu-se delicios.
Mainile lui se plimbau pe fundul ei si inapoi, masand pielea lor neteda prin pantalonii si tricoul ei. Adina a gafait si s-a smiorcait cand a simtit penisul lui pulsand presandu-se de ea, si in acel moment simturile ei au indemnat-o sa continue. Ea vroia cu mult mai mult decat atingeri incitante prin haine.
Ea a cazut in genunchi in fata lui, tragand limba ei fierbinte dealungul pieptului lui pana la abdomenul lui. Varful limbii ei se juca cu buricul lui, ea asezandu-se in genunchi si inclestandu-se de fundul lui tare.
Degetele lui Dan s-au jucat in parul ei lung si negru si a inceput sa-si impinga soldurile gentil, serpuindu-se provocator in timp ce salamul lui tresarea in jeansii lui.
“Nu ma mai tachina, femeie” a sasait el, jucandu-se un familiar joc cu ea. “Sti bine ce ai de facut. Treci la treaba acum.”
Adina a chicotit, degetele ei trecand peste slitul lui. “Da, domnule” a raspuns ea, intrand si ea in rolul care l-a jucat de atatea ori.
Ea iubea aceste jocuri private si niciodata nu se mai satura sa se prefaca ca este sclava lui Dan. Expert, ea a deschis slitul jeansilor lui, delicat intrand inauntru si razuind varful degetelor ei peste parul lui pubian. Ea a gemut cand a simtit cum salamul lui vibreaza in degetele ei si un instantaneu mai tarziu avea penisul lui urias afara prin slitul jeasilor lui.
Adina s-a uitat la acel cap bulbos si purpuriu al penisului lui. Sunt asa fericita sa am un barbat ca Dan, si-a zis siesi cand usor a frecat stalpul acela umflat. Asa un barbat. Asa un armasar!
Adina nu a fost virgina cand s-a casatorit cu Dan, dar nici nu avea nu stiu cata experienta. Frumusetea si trupul ei au facut ca barbatii sa se dea la ea peste tot, dar, crescuta de niste parinti stricti, ea nu a prea avut multe intalniri cu baieti.
Un prieten stabil a rupt cireasa tortului ei cu o noapte inainte ca el sa se mute. Tocmai implinise optsprezece cateva zile mai devreme, un fel de cadou de majorat. Apoi, ea nu a mai facut sex aproape un an, si apoi a fost sedusa de seful ei.
Adina lucra ca secretare si seful ei era foarte dragut cu ea. Unele din celelalte femei din birou au avertizat-o ca seful urmareste doar un lucru, dar ea nu le-a crezut. El niciodata nu a facut nici un comentariu sexual la adresa ei si mereu a tratat-o cu mult respect. Dar el a inceput sa faca niste cereri mici ca de exemplu a rugat-o sa ramana peste program, sa aiba grija de niste lucruri care au aparut in ultimul moment. Un lucru a dus la altul si intr-o noapte seful a invitat-o la cina intr-un restaurant.
I-a zis ca el are o casnicie nefericita si despre crescanda lui atractie pentru ea. El se prefacea ca este inceputul unei noi si proaspete relatii. Din cauza faptului ca era asa de chipes, curtenitor si de viata, Adina a cazut in plasa lui, si inainte ca noaptea sa se termine, s-a gasit facand dragoste pasionala cu el intr-un motel din oras.
Apoi, ei au continuat sa se intalneasca in secret in timp ce mentineau discretia la servici. Ea mai arunca cate o privire pe furis la el cand putea, si odata chiar s-a furisat in biroul lui sa ii suga penisul cand celelalte fete erau plecate la masa.
Dar totul s-a dus pe apa sambetei cand Adina l-a intrebat cand va divorta de sotia lui si se va casatori cu ea. El a informat-o ca nu are nici o intentie sa divorteze de sotia lui, pentru ca sotia lui era cea care legal era proprietara companiei. Divortul il va duce la sapa de lemn. Adina a demisionat a doua zi.
Adina l-a intalnit pe Dan cand el a venit sa instaleze niste mocheta noua pentru parintii ei cateva saptamani mai tarziu. El timid a invitat-o in oras si ea a acceptat. Un an mai tarziu, cu binecuvantarea parintilor ei, ea si Dan erau casatoriti. Ambitiosul ei sot inca mai instala carpete si alte lucruri, dar avea planuri mari. El isi propunea sa cumpere mica firma pentru care lucra si, cu Adina, el muncea inspre telul lui.
Dar nimic nu mai conta in acest moment pentru Adina, doar sa se distreze cu vibrandul lui organ. Multumirea barbatului ei o incita mai mult ca orice alt lucru, si ea niciodata nu s-a saturat sa ii dovedeasca asta.
Si-a dus mana in slitul lui deschis si a dezmierdat bilele lui transpirate in timp ce-si sficiuia limba peste capul umflat al salamului lui. Ea a gustat picatura de presperma care a curs din crepatura capului, aroma sarata facand ca incitarea ei sa creasca exponential. Ea nu a pierdut nici o clipa sa-si insurubeze limba de jur imprejurul carnii acelea alunecoase.
El a insurubat carliontii inchisi ai parului ei cu pumnii lui si a gemut cand a inceput sa linga in sus si-n jos pe lungimea venoasa a stalpului lui. Ea masa bilele lui umflate, servind in acelasi timp salamul lui cu limba ei, imbiband organul acela cu saliva ei. Apoi, fara nici o avertizare, si-a deschis gura larg si a inghitit jumatate din lungimea lui intre buze. In acelasi timp, Dan si-a coborat mainile de pe capul ei, si a prins fusta ei si a tras-o in jos. El a rupt-o de pe umerii ei, lasand sanilor ei mamut sa zgaltaie liberi, si sfarcurile ei inchise s-au intarit si s-au marit. El apoi si-a aplecat genunchii putin si a reusit sa cupeze sanii ei grei cu palmele lui, in timp ce ea continua sa suga lungul si mamutul lui organ.
In timp ce el dezmierda sanii si sfarcurile ei sensibile, Adina s-a fortat sa inghita fiecare cm din mamutul lui, mergand in intregime pana la parul lui pubian. Buzele ei s-au frecat de baza lui paroasa in timp ce degetele ei erau ocupate cu bilele lui. Gemetele lor de fericire si gafaielile formau o muzica foarte placuta, imbinate cu slurpaiturile Adinei.
Ea s-a cutremurat cand excitatia a pus stapanire pe ea. Pasarica ei era in flacari. Doar saltand bilele lui pline de samanta in palma ei a facut-o sa se infioare, dar nu era nimic ca senzatia de a avea mamutul lui alunecand in si-n afara gurii ei. Si Adina nu putea sa ignore excuizita placere pe care Dan I-o dadea cu experta dezmierdare a sanilor ei.
Cercul mare format de buzele ei se strangea de grosimea salamului lui cand si-a miscat capul inapoi si inainte, fiind una cu leganarea gentila a soldurilor lui, miscandu-se inainte si inapoi din ce in ce mai mult de fiecare data. Prinsoarea lui s-a strans cand a inceput sa futa fata ei.
Adina aproape s-a stins de placere cand capul salamului sotului ei atingea adancurile gatului ei. Ea galgaia involuntar si se pregatea pe iminenta explozie a samantei lui cremoase in gura ei. Ea a inceput sa suga mai repede, mai furios, nerabdatoare asteptand, dorind sa inghita incarcatura lui grea si sa simta cum crema lui imbiba peretii gatului ei.
Dar apoi, Dan s-a retras, eliberand salamul lui pulsand din gura ei. Suspinand si gemand, el s-a asezat jos si gentil a lasat-o si pe odata cu el, in asa fel incat el plutea deasupra ei. El s-a aplecat inainte cand spatele ei a atins podeaua, gura lui atasandu-se de unul din sanii ei suculenti. El a mestecat nerabdator la sfarcul ei intarit, apoi a inghitit mai mult din sanul ei in gura lui fierbinte. Apoi si-a rotit limba in jurul sfarcului iar si iar, muscand gentil, facand-o pe Adina sa se arcuiasca in sus si sa planga afara extazul ei brut.
Dan si-a alunecat mainile in jos ca sa dea jos pantalonasii ei, si a avu succes pentru ca Adina a cooperat prin asi agita soldurile si fundul. Ea s-a infiorat cand si-a expus pasarica ei umeda si fierbinte. Pantalonasii si bikini ei formau o sfoara groasa in jurul genunchilor ei, si ea vroia disperat sa ii arunce la o parte. Ea vroia sa isi deschida picioarele larg inapoi si sa se lase pe mainile magnificului armasar pe care il iubea asa de mult.
“Fute-ma, Dane!” a soptit ea sexi. “Oh, iubitule, fute-ma, am nevoie de pula ta in mine!”
Gradual, ea a usurat chilotii ei in jos de pe picioarele ei pana cand intr-un final au ajuns la gleznele ei. In sfarsit picioarele ei erau libere sa se deschida si pasarica ei arzanda era pregatita sa ia mamutul lui penis. Ea isi pompa fundul, conducand pasarica ei in sus sa intalneasca atingerile lui.
“Da, Dane. Fute-ma!” gafaia ea. “Nu ma face sa astept. Te rog!”
Dar in loc sa o futa nebuneste asa cum ea vroia, el deabia daca a ras si si-a tras salamul de la ea iarasi atacand sanii ei cu gura lui lacoma.
Chiar cand nevoia si pofta ei au atins punctul exploziei, Dan a surprins-o pentru ca abrupt s-a impins in sus. Ea s-a odihnit in aceasta pozitie, uitandu-se in jos la frumoasa lui sotie, si salamul lui tare statea ca o teapa drept din mijlocului lui, atintit chiar la pasarica ei expusa. El nu a facut nici o miscare sa ii dea ceea ce ea poftea. Apoi, inainte ca ea sa vocifereze confuzia ei, el s-a miscat iarasi. De data asta el a invartit un picior peste pieptul Adinei si si-a intors corpul, si, in urmatoarea secunda, Adina l-a gasit pe iubitul ei calarind capul ei, salamul lui plonjand inspre gura ei deschisa in timp ce el isi lasa capul la coapsele ei cremoase.
Ea a gafait un geamat de placere chiar cand si-a impuns salamul in gura ei deschisa. In acelasi timp, el sfichiuia limba lui in labile ei netede, deschizand tesutul acela umed cu rapide taieri ale limbii lui. Adina a suspinat si a savurat o doza dubla de placere care imediat a pus stapanire pe ea. Fiecare nerv din trupul ei scanteia pe masura ce senzatile o copleseau.
Aceasta tanara femeie savura gustul salamului sotului ei aproape la fel de mult pe cat se desfata in senzatile pe care limba lui despartind labile ei si ii tachinau clitorisul. Valuri de eroticism s-au imprastiat prin corpul ei.
Automat, nerabdatoarea tanara casatorita s-a inclesta de coapsele sotului ei sugand fiecare cm din salamul lui in gura ei. Bilele lui paroase dansau deasupra ochilor ei si ea se infiora de pofticiosul mod in care sotul ei era pozitionat deasupra fetei ei. Ea si-a lasat mainile sa cutreiere in sus peste fesele lui netede si cu indrazneala a dus un deget dealungul crepaturii fundului lui chiar cand limba lui a atins intrarea in gaura ei.
In urmatoarea secunda, Dan si-a dus limba dealungul pasaricii ei salivande pana cand a atins clitorisul ei cu varful. Ea pe loc s-a infiorat. Soldurile ei s-au leganat si plansetul ei de placere a fost doar partial amutit de grosimea salamului lui in gura ei. Dan si-a inchis buzele in jurul clitorisului ei, dezmierdand nodul acela senzitiv. El se legana gentil pe clitorisul ei, conducand-o pe Adina si mai departe in extaz, si picioarele ei s-au deschis si mai larg cand si-a saltat fundul in sus si-n jos drept raspuns la suctiunea pasaricii ei. Apoi, ca si cum proprile lui dorinte au pus stapanire pe el, Dan futea limba lui intarita drept in gaura ei alunecoasa.
Climaxul Adinei a fost subit si intens. Sucurile ei au inceput sa izvorasca din adancurile pasaricii ei numai ca sa se prelinga afara intr-o cascada pe buzele si peste barbia lui. Acest spasm salbatic legana pasarica ei, intinzandu-se in intregul ei corp. Tanguielile ei pasionale erau ascunse de salamul lui futand in si-n afara gurii ei, dar ea chiar ca s-a schelait fara nici o indoiala.
Chiar in varful orgasmului ei, salamul lui Dan a intrat in actiune in gura ei. Capul salamului s-a umflat cand samanta lui a explodat afara din el. Primele picaturi de samanta lipicioasa au atins limba ei, apoi valul torential a curs fara mila. Gatul ei era plin pana la revarsare de cantitatea groasa a cremei lui, si femeia asta pofticioasa galgaia si galgaia.
Ea savura placerea senzuala ce continua sa se intinda prin tot corpul ei, lasand soldurile care se roteau deasupra fetei ei sa ii captiveze atentia. Apoi simturile ei au devenit alerte din cauza unei prezente straine. A intepenit automat si stia ca in exact acea secunda sotul ei reactiona in acelasi fel. Corpul lui s-a tensionat si a lasat balta pasarica ei zemoasa cu o ridicare abrupta a gatului lui.
A fost numai o bataie de inima mai tarziu, cand Dan s-a clatinat de pe ea ciudat, cand Adina a ochit foarte socata pe strainul care statea in usa deschisa a noului lor dormitor.
Straina era o blonda atractiva de circa treizeci de ani, si aceasta a intalnit privirile uimite ale acestui tanar cuplu cu un viclean ranjet pe buzele ei curbate, fata ei fiind acoperita de roseata imbujorarii.
A tusit ca sa-si curete putin gatul si a inceput sa iasa afara din camera. “Oops, scuze” a zis ea cu un raset rusinos. “Cred ca asta nu e exact momentul potrivit pentru cineva ca sa va ureze bun venit in cartierul nostru.” Blonda a inceput sa zica altceva, dar apoi a ridicat din umeri, chicotind. Le-a dat Adinei si lui Dan un salut din mana inainte ca sa iasa afara din camera, in jos pe scari si afara din noua casa a tanarului cuplu.
Pentru un moment nici unul dintre cei doi nu s-a putut misca, dar apoi Dan a inceput sa rada si in curand Adina I-a urmat exemplul. Ideea de a fi prinsi intr-un 69, chiar in mijlocul pasiunii, de o straina care urma sa le fie vecina, parea absolut hilar pentru cei doi. S-au rotit pe podea impreuna, imbratisati unul de celalalt in timp ce rasul lor umplea camera si lacrimi de bucurie curgeau in jos pe obrajii lor. Apoi Dan s-a ridicat, ridicand-o si pe Adina in picioare, si cei doi s-au indreptat inspre baie si au facut un dus impreuna.
Au intrat sub dus impreuna si au inceput sa se sapuneze unul pe celalalt, stiind ca in acest fel doar construiau iarasi dorintele si poftele din ei. Imediat ce salamul lui Dan iarasi statea in pozitie de drepti, Adina l-a luat in mana si l-a tras din cabina dusului si inapoi in dormitorul lor, si l-a impins pe spate in pat si a cazut deasupra lui.

Capitolul 2

“Nu voi mai putea sa pasesc afara din casa cat timp vom sta aici” a zis Adina, intinzandu-se sub asternut. Piciorul ei gol s-a frecat de trupul lui nud. “Cred ca o sa mor de rusine prima data cand o vad pe femeia aceia.”
Dan a zambit si jucaus a cupat sanii rotunzi si plini ai sotiei lui. “Nu te mai ingrijora de asta. Sunt sigur ca nu I-am aratat ceva ce nu a mai vazut inainte. Parea o doamna care a trecut prin multe.”
“Asa deci?” Adina a zis zeflemitor, ciupindu-l jucaus de piele. “Tu chiar ca ai observat cu mult mai mult decat trebuia din pozitia in care erai in acel moment.”
El s-a intors intr-o parte si a inceput sa dezmierde sanii ei cu amandoua maini, in timp ce se ghemuiau unul in celalalt pe pat. “Draga, mereu ti-am zis ca admir o femeie atractiva, dar, de asemenea sti ca tu esti femeia mea numarul unu. Tu esti cea pe care o iubesc, si cea cu care m-am insurat.”
“Incearca sa iesi din asta, Dane” a zis Adina razand. “Nu scapi chiar asa de usor din asta,”
Ea I-a zambit iubitor, in ciuda licaririi de gelozie care a fulgerat prin mintea ei. S-a decis sa schimbe subiectul. “Dane, trebuie sa te simti putin rusinat de ce s-a intamplat, de asemenea. Vreau sa zic, femeia aceia cu siguranta va povesti vecinilor si, de fiecare data cand vad pe cineva din cartier, voi fi sigura ca ma vor vorbi pe la spate.”
“Si? Lasa-I” a zis el, gentil ruland unul din sfarcurile ei intre degetele lui, iubind felul in care micul nod se intarea sub atingerea lui. “Cel putin le vom da motiv de barfa. Gandeste-te cat de populari vom fi.”
“Dane, esti imposibil!” a zis ea, razand.
“Si, vorbind de imposibil, e greu de crezut ca am petrecut o intreaga zi si cea mai mare parte din noapte in noua noastra casa si nu am facut sex decat odata?”
“Ai dreptate” a raspuns ea cu un suras, intinzandu-se sub asternuturi sa puna stapanire pe salamul lui tare. “Si e ceva ce ar trebui sa schimbam chiar acum.”
Adina a simtit cum buzele lui se inchid in jurul unuia din sfarcurile ei, in timp ce ea gentil strangea salamul lui. Ea nu se putea abtine sa nu se gandeasca la felul in care el parea sa faca totul sa para in regula doar incitand-o in acest fel. In aceste momente ea se transforma intr-o adevarata tarfa daca nu era atenta, a gandit Adina cand noua excitare punea stapanire pe ea.
A fost o lunga si extenuanta zi cu mutarea, despachetarea, si toate celelalte treburi care veneau odata cu o mutare majora, si cu ciudata intruziune a vecinei. Acum, cand statea langa Dan, infiorandu-se de manipulatile lui pe sanii ei, familiara excitatie a fantasticei lui experiente sexuale s-a intors.
Adina s-a intins in jos si a cupat bilele lui cu amandoua maini, tratandu-le cu multa dragoste, masandu-le delicat in timp ce salamul lui iarasi ajungea la glorioasa lui marime si tarie. Ea a gemut cand el a supt prima data unul si apoi celalalt sfarc, si I-a ciugulit indeajuns de tare cat ea sa planga de placere. In timp ce el avea grija de sfarcurile ei, Adina a inceput sa pompeze lungimea lui, incercand sa acopere fiecare cm pretios din barbatia lui. Ea iubea felul cum penisul lui parea sa danseze in mana ei. In secunde, pasarica ei pulsa si se furnica cu nevoia de a fi umpluta cu un monstru adevarat.
“Ahhhhh, daaa” a gemut ea cand mana lui dreapta a alunecat in jos la coapsele ei, si apoi ea si-a tinut respiratia cand degetele lui au inceput cautarea lor prin netezimea pasaricii ei. Labile ei netede au inceput sa vibreze de anticipare. Degetele lui dezmierdau dealungul marginilor crepaturii ei, masand alunecosul tesut si facand-o sa suspina si sa gafaie. Degetele lui tachinau intrarea in gaura ei, innebunind-o de pofta si dorinta, si placerea continua sa se construiasca. Deloc nu putea fi oprit deloc valul de caldura ce crestea si stralucea in interiorul ei.
“Fute-ma acum, Dane” s-a rugat ea nemaiputand respira. “Oh, dragule, fute-ma! Am nevoie de pula ta superba in mine! Te rog, fute-ma tare si adanc!”
Singurul lui raspuns era o insurubare a limbii lui din ce in ce mai repede peste sfarcurile ei, divizand atentia lui egal intre cei doi sani in timp ce continua sa tachineze pasarica ei cu degetele lui. Adina a simtit cum sucurile curgeau si spalau pasarica ei vibranda si iubea vibratile care tormentau clitorisul ei. Apoi s-a cutremurat peste tot cand Dan a incercat sa infunde unul din sanii ei in intregime in gura lui. Ea a strans baza salamului lui in timp ce sunetele ei guturale razuiau gatul ei. Ea vroia sa forteze capul salamului la intrarea in pasarica ei, apoi sa suga penisul lui in pasarica ei vibranda, in intregime, pana la baza.
Ea a incercat sa se miste deasupra salamului lui, dar el a refuzat sa coopereze. De fapt, el a continuat sa se joace cu labile ei. Dan sugea la sanii ei viguros, miscandu-se de la unul la altul, chiar si cand el intr-un final a reusit sa ciupeasca clitorisul ei intre doua degete.
Adina a plans afara placerea ei, pasiunea ei evidenta in reactile trupului ei la atingerea lui. Incitarea ei gradual s-a trasformat in frustrare, si ea a inceput sa pompeze salamul lui, mulgandu-l repede si tare. Rugamintile ei guturale erau de neinteles, dar ea a continuat sa balbaie ceva.
Intr-un final, Dan a impins doua degete in pasarica ei siropoasa. Adina a strigat afara in extazul ei si automat a inceput sa-si legene soldurile, implantand pasarica ei in degetele sotului ei cat de departe putea. El a aruncat o privire in sus la ea si I-a zambit timid. Apoi lenes a lins sfarcurile ei intarite, continuand sa futa degetele lui in si-n afara pasaricii ei.
“Esti o femeie foarte greu de manuit” I-a zis Dan moale. “Dar iubesc enorm de mult sa dovedesc ca sunt un barbat care poate sa faca treaba asta, si sa o faca asa cum trebuie.”
“Fa-o, Dane!” aproape ca a strigat Adina. “La naiba, fa-o acum! F...



    Login