Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Distractie cu iubitul si prietenii nostrii la mare
Autor : Relu3865 - 2019-08-08
Citita de 18033 ori - Nota 7.18 (73 voturi)
Buna, ma numesc Ana, am 21 de ani si sunt din București. Trăiesc împreună cu iubitul meu de aproape 2 ani si ne înțelegem de minune. Si in aceasta fantezie *parțial reala* am sa va povestesc ce am făcut noi doi impreuna cu prietenii nostrii la mare.
Noi avem 4 prieteni comuni adica 2 cupluri. Daniel-Georgiana, Madalin-Alina. (Am uitat sa menționez ca pe iubitul meu il cheamă Mihai)
Mihai, Madalin si Daniel sunt prieteni inca de la grădiniță. Sunt cu 2 ani mai mari decât mine, Georgiana si Alina. 3 prieteni buni s-au încurcat cu 3 prietene foarte bune. Si așa am rămas. Toți avem relații cam de aceeași durata.
Într-o seara ne suna prietenii nostrii sa ne cheme afara pentru a vorbii ceva cu noi.
Ajunși la locul stabilit prin telefon , aceștia ne-au spus ca vor sa mergem si noi la mare in weekend sa ne mai distram si noi. Așa am si făcut.
Am închiriat cu toții o vila si a două zii dimineața am plecat.

Ajunsi la mare, ne-am cazat, am despachetat si am ieșit cu toții la cafea in bucătărie. După o jumătate de ora de stat cu prietenii nostrii,Mihai mi-a făcut semn sa ma duc după el in baie. S-a dus el in baie, după 5 minute am plecat si eu in baie si soc voia sa ne futem in cabina de dus. Am rămas socata puțin dar si excitata.
Eu cu Mihai avem o viață sexuala fara refuzuri, facem orice când vine vorba de sex.
Așa ca m-am dezbrăcat si m-am dus direct sa ii sug pula pana la os, ii placea sa îmi traga capul si sa se uite cum mi se scurge saliva pe bărbie si pe gat, ii place sa mi-o bage pe toată in gat pana când ma innec. După ce i-am supt pula in jur de 6-7 minute, m-a pus capra si m-a futut in cur vre-o 10 minute, practic ma ustura gaura curul de atâta frecare de du-te vino. M-a mai futut puțin in pizda după care si-a dar drumul si am terminat așa zisa mini partida de sex. In timp ce ne spălam, il întreb oare cum ar fii daca am face-o toți împreună, care pe care prinde. Si mi-a zis ca nu ar fii de acord cu așa ceva deoarece nu ar suporta sa ma atingă altcineva in afara de el. El a fost primul bărbat in viață mea cu el m-am futut prima oara in baie la fete in liceu si cu el am rămas. (10 minute am stat atunci sa ma șterg de sânge cu șervețele umede, am sa va spun si povestea asta dar mai încolo)
Iesind pe rand din baie ca prietenii nostrii sa nu își dea seama, eu m-am dus in Bucătărie unde mai era decât Alina singură pe telefon si Mihai s-a dus in camera sa doarmă puțin deoarece era obosit de la condus.

Dandu-ma in vorbă cu Alina am intrebat-o si pe ea cum ar fii daca ne-am fute toți la olalta, daca i-ar place ideea. Alinei i se păruse geniala ideea spunandu-mi ca de mult își dorește sa fie fututa de 3 o data, ca are ea o prietena care i-a spus ca o futea doi in cir si in pizda in același timp si al treilea ii dădea muie si cică este geniala senzația si ca de mult vrea si ea asta, dar nu știe cum sa ii zică lui Madalin pentru ca ii e frica re reacția pe care o are cu toate ca toate trei am fost virgine pana când i-am întâlnit pe ei si cu ei am si rămas. După mai multa vorba cu Alina îmi spune ca se retrage si sa fac si eu curat in bucătărie ca este frânta de oboseala, i-am spus ca ma duc sa ma schimb si ca fac imediat curat. Am intrat ușor in camera unde dormea iubitul meu, mi-am dat chilotii si sutienul jos si mi-am luat pe mine o fustiță pana sub genunchi si m-am dus sa fac curat.
Spălam vasele si il zăresc in oglinda pe Daniel venind înspre mine si fara sa spun nimic îmi baga mana pe sub fusta si îmi baga doua degete adânc in pizda, cu cealaltă mana ma prinde strâns de gat si ma săruta cu foc, l-am împins si l-am plesnit foarte tare peste fata facandu-l nesimțit si intrebandu-l cum poate sa facă așa ceva având in vedere ca este prieten de atâția ani cu Mihai.
Mi-a zis ca nu il interesează si ca vrea sa ma fută pana îmi rupe pizda in mine. Intr-o fr...



    Login