Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Dimineata in care mama vitrega mi-a golit glandele
Autor : toni-iasi - 2020-07-27
Citita de 14431 ori - Nota 1.61 (456 voturi)
Dimineata in care mama vitrega mi-a golit glandele

În 2000 s-a intamplat catastrofa: mama a murit. Accident auto. Tata a scăpat cu fracturi, ea moartă. Aveam 19 ani. Tata avea 45.
Apoi in 2001 tata a adus o femeie, în locul mamei. S-a însurat cu ea, și ea a devenit mama mea vitregă. O chema Eveline. Avea 35 ani, și era foarte atrăgătoare. Avea cam 1 m 68, nu foarte frumoasă, dar cu ochi mari. Avea un păr negru numai cîrlionți și niște picioare minunate. Deși era decembrie, în casă ea umbla numai în picioarele goale și gambele ei albe și călcîiele galbui-rozulii, mici, mă săgeatau drept în inimă. Eu nu făcusem dragoste niciodată, eram slăbănog ca un ogar și cu ochelari cu dioptrii multe. Cine să se uite la mine? Și soarta îmi adusese în casă o femeie de 35 ani. ”Mamă” nu puteam să i spun acestei femei necunoscute. Îi spuneam ”doamna Eveline”.
Față de mine mama cea vitregă avea un comportament foarte tulburător: seara la culcare mă pupa ca un copil, cu gura foarte aproape de gura mea, și chiar mă lua în brațe.
Îi simțeam, răscolit, parfumul străin și atingerea corpului. Chiar nu și dădea seama că s adult? Sau se juca cu mine? Cert e că făceam labă nonstop cu gîndul la ea.
Nu avea serviciu, și era acasă nonstop. În casă purta o rochie de casă mov. Mereu cu picioarele goale. Doamne, ce i le-aș fi sărutat.
Apoi, așa cum undeva intuiam eu, a urmat o reală experiență sexuală.
Tata era la București, cu treabă. Eu, în vacanța de iarnă. Era februarie și afară era un viscol urît de tot. Nu ger, dar vijelie. În casă era cald și bine și Eveline conversa cu mine. În sufragerie, eu cu mama mea vitregă. Care nu era deloc mamă pentru mine, ci o femeie răvășitoare plină de feromoni care îmi zîmbea nonstop.
Se împlineau două luni de cînd ea se instalase la noi. Și de data asta iată că am început să vorbim despre viața sexuală. M-a întrebat deodată dacă eu m-am iubit vreodată cu o fată. Cu obrajii arzînd am zis că nu. A clătinat din cap.
-Vai, Victorel, serios? Dar cum de nu?
I-am zis spăsit că-s resemnat, că-s un tînăr nasol, slăbănog, ochelarist și ca fetele fug de mine. De la discuție știu că sub pîntec mi se aprinsese o erecție enormă, aproape-aproape simțeam că ejaculez în pantalonii subțiri de trening. S-a uitat apoi la mine, nu știu cum, și deodată am văzut că nu mai zîmbește. Se uita fix în ochii mei. Eu aveam ochelarii aburiți. Apoi a zis, încet, alintîndu-se, cu capul aplecat pe o parte:
-Victorel, știi că o femeie se poate juca cu un tînăr și fără să facă amor cu el?
Am simțit că mă topesc ca untul pe o felie fierbinte de toast. M-am cutremurat și nu am reușit să vorbesc. Oare frumoasa care era mama mea vitregă vorbea... de noi doi?
Dimineața de februarie deodată a explodat pentru mine. Am zis, cu voce tremurată:
-Da, știu. Dar... ce femeie ar face asta cu mine?...
A respirat adînc, și și-a mușcat ușor buza. Am remarcat că sînii, sub rochie, i se ridiau și i se coborau, în ritmul unei respirații accelerate. În plus, roșise ușor. Apoi a zis, răgușită:
-Ăăăă, poate eu?
Deîndată, corpul meu parcă s-a scufundat în apă caldă. O plăcere grea m-a strabătut si inima a început să mi bubuie în piept.
-Doamna Eveline... Vai de mine dar sunteti mama mea...
A rîs nervos și cinic, dînd din mînă cu lehamite.
-În acte micule, în acte. Eu nu s rudă cu tine. Și ca mamă... eu trebuie să mi ajut fiul. În orice domeniu.
Atunci de abia nu am mai stat picior peste picior dinainte ei (pozitia de ascuns erecția) și m-a destins, lăsat pe spate, exhibînd fără jenă sub ochii ei marea umflătură a tensiunilor mele sexuale de adolescent onanist.
Tremuram de parcă aveam malarie.
A tresărit, dar foarte puțin, văzînd dovada a ceea ce simțeam pentru ea. Ochii dilatați i-au rămas fixați le nerușinata mea boalfă, pe care o mișcam acum încordînd penisul. Nu știu de ce plăcerea enormă mi se amesteca cu spaima ca totul e o mare confuzie, și că mama vitregă va sări ndignată și mi va șterge o palmă peste ochelari.
Eveline însă nu a făcut așa ceva. S-a mai uitat un minut la erecția mea, respirînd greu, de parcă se gîndea ce să facă. Apoi, s-a ridicat, și a mers la baie. Cu mersul ei de pisică, elastic, pe tălpile ei goale. La baie. De unde a revenit cu un prosop mic.
Aia cu prosopul m-a terminat, știam ce însemna prosopul... și m-a umplut de fiori, cît p-aci să ejaculez. Am strîns însă mușchii ăia și m-am stăpînit. Anormalitatea dimineții parcă devenea normalitate. Apoi Eveline s-a așezat pe marginea canapelei, dreaptă, și și-a desfăcut încet nasturii rochiei, tăcută, cu ochii ei căprui fix în ai mei. După care și-a dat jos partea de sus a rochiei, și, cu mișcarea aia așa feminină, mama vitregă, ca o zărghită, și a desfăcut copcile sutienului ei roz, pe care l-a zvîrlit departe, cu un gest teatral.
Apoi și-a prosopul alături.
Deci în dimineața rece de februarie mama mea vitregă Eveline rămăsese cu sînii goi dinaintea mea, adolescentul labagiu, în care fermenta tensiunea de la 14 zile de onanie cu filme porno. Mă uitam la ea holbat, și știu că dîrdîiam tot. Brusc mă gîndisem la taică-meu și mă luase frica.
Dar nici ea nu era deloc calmă. Respirația i se făcuse zgomotoasă. Vorbind greu a zis:
-Victorel... ăăăă... Doamne... Iartă-mă... Nu știu de ce fac asta... Acum, hai.
Hai... ce? Ceva în mine încă nu îndrăznea să accepte situația ireală. Să ce? Intuiam clar ce voia să-i fac... dar paralizasem.
Intrigată mama vitregă cu sînii goi se uita la mine.
-Puișor, ce faci? De ce crezi că o femeie își scoate așa sutienul?
Ca drogat, parcă plutind în transa unei plăceri erotice grele, m-am ridicat și m-am dus lîngă Eveline și încet mi-am dat jos treningul, deodată, laolaltă cu slipul și am simțit o plăcere de nedescris cînd pulanul mi s-a destins liber afară, decalotat, sub ochii ei.
Mare, lung, gros și alburiu, sub pîntecul meu scobit e baiat de 19 ani.
Imediat, ca atrasă de un magnet, mîna ei fină mi-a apucat pula.
-Ooooh, dar ce fiu dotat am... ca un mic armăsar... Mmmm...
Eu m-am cutremurat : pe pulă, în locul mîinii mele asudate, era acum o mîna de femeie de 35 ani, o mînă subșire, mică, caldă, cu verigheta tatălui meu pe deget. Am gemut:
-Doamna Evelineaa...
Ea a surîs.
-Vai drag...



    Login