Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDiana
Autor : 666666666 - 2013-06-07
Citita de 12525 ori - Nota 8.42 (24 voturi)
Diana

Eram pe la sfarsitul clasei a IX – a cand m-am dus cu cortul impreuna cu niste colegi de clasa la Suncuius, undeva pe ruta caii ferate dintre Oradea si Cluj-Napoca.
Zona este superba, situata pe Crisul Repede cu pesteri, paduri si aer curat. Ne alesesem ziua de sambata ca era un festival de muzica in care erau invitate mai multe tupe de la noi si din Ungaria.
Parintii ma lasasera sa merg cu o verisoara de a mea care era mai mare si era insotita de prietenul ei. Eu eram pe liber dupa ce ma despartiesem de Mihai.
Am pornit cu trupa sambata dimineata imbarcandu-ne in vacoanele C.F.R.-ului cu corturi, saci de durmit si mancare.
Am ajuns pe acolo pe la amiaza si ne-am campat pe un platou la vreo 1 Km de Pesterea Ungurul Mare, locul unde se desfasura festivalul de muzica.
Dupa ce baietii au instalat cele doua corturi si am mancat cate ceva, am pornit in plimbare spre pestere, nu inainte de a-l ruga pe un barbat de vre-o 40 de ani ce venise cu familia, sa se uite si la lucrurile noastre.
Era destul de cald si lumea venise din toate partile. Grupuri de motociclisti se instalasera mai sus de de pestera.
Unii dadeau la peste, altii se dadeau in canoe, dar cei mai multi stateau la plaja si ascultau muzica la maxim, dupa cum este obiceiul romanilor.
Madalina, verisoara mea, imi strecura in mana o cutie de prezervative, zambind cu subanteles.
Seara am mers la concertele din fata Pesterii Ungurul Mare unde era o atmosfera de destrabaleala, amestecata de aburii alcoolului si de motoarele turate la maxim de motociclistii pletosi si imbracati in piele.
Desi merseseram impreuna nu stateam unul dupa altul. Asa ca Madalina si prietenul ei au disparut in multime, iar celelalte cupluri s-au imprastiat si ei. Eu mi-am luat doi mici si ascultam muzica.
Cred ca erau peste 2000 de persoane acolo, cei mai multi tineri dornici de distractie. Fetele lor erau luminate de lumina reflectoarelor depe scena.
Eu o fire sociabila, slabuta, 1,55 , creata, bruneta, cu fata angelica, eram imbracata intr-o bluza si purtam o pereche de bantaloni de piele, iar in picioare bocanci.
Nu cred ca a durat o jumatate de ora si a si fost remarcata de un tip dintr-un grup de baieti ce beau berel la cutie si serveau carnati.
-Pofta buna, mi-a spus tipul.
-Multumesc, i-am raspuns eu dupa care am muscat din al II-lea mic ce il luasem.
-Sunt buni, a continuat el dialogul.
-Da, i-am raspuns eu scurt.
-Dar carnatii nostri sunt mult mai gustosi. Vrei sa-i incerci? A incercat unul de langa el sa se bage in seama.
-De ce nu? M-a luat gura pe dinainte fara sa-mi dau seama ce spusesem.
Imediat tipul ce ma abordase primul imi si intinse tavita de carton cu bucatile de carnati. Am luat unul si am multumit pentru amabilitate.
-Nu vrei sa ii gusti si pe cei dintre picioare? Ma intreba altul afumat de alcool.
Cei de langa el il inghiontira, iar eu ma facusem ca nu aud.
Dupa aceea am inceput sa conversam. Stiti intrebarile? Cum te cheama? De unde esti? Esti la scoala? Lucrezi? Cu cine ai venit?
Am aflat ca sunt studenti la Cluj si venisera cu cortul la festivalul acesta. Cristi, cel care ma abordase primul era student la Agronomie si de loc era din Salaj.
Am ascultat cateva melodii ale unei formatii de rock apoi Cristi mi-a sugerat sa mergem in plimbare pana la cortul lor. Am plecat pe jos tinandu-ne de mana si am ajuns la cortul lor ce era mai sus de al nostru la vreo 50 de m.
Am intrat inauntru si nu am spus nimic, lasandu-l pe el sa ma duca pe aripile placerii. Fiind un cort tip igloo ne-am intins pe o saltea unflata si am inceput sa ne sarutam. Mi-am dat jos hainele, in timp ce el facea acelasi lucru intrebandu-ma daca am mai facut-o si cu cati. I-am taiat-o scurt sa nu fie asa de curios.
Cristi a inceput sa ma sarute pe sani in timp ce eu il rugam sa puna prezervativul ca nu aveam de gand sa raman insarcinata.
El s-a conformat rapid si a cautat in buzunarul unui rucsac de la capataiul saltelei pe care eram culcati, o cutie pe care a desfacut-o. Apoi m-a rugat pe mins sa i-l pun. Eram atenta sa nu-l pun invers,apoi am inceput sa-l mulez pe glandul gros si umed. M-am intins pe spate si el peste mine mi-a cautat intrarea in vagin si dupa doua su trei incercari a reusit sa intre in mine. L-am rugat sa nu forteze intrucat sunt stramta si sa nu rupa prezervaivul.
Eram mica in vagin ira penisul lu destul de mare nu reusea sa intre tot in mine, asa ca mi-a pus picioarele pe umeri, fortandu-ma sa o iau toata.
Ma bucuram de placere cu ochii inchisi pana ce am simtit niste maini ca ma mangaie pe burta si pe sani. Atunci am deschis ochii si mi-am dat seama ca venisera si prietenii lui Cristi si care abia asteptau sa treaca la actiune.
Am incercat sa-i spun ca nu vreau cu ei. Dar in timp ce eu spuneam „nu, nu” am spmtit ca o mana ma apuca de par si-mi intoarce capul spre stanga sa –mi de sa sug un penis plin de lichd spermatic. Am protestat spunandu-le ca ma doare capul.
-Hai ca asa ne rezolvi mai repede asa daca ne faci doi cate doi, imi spuse Cristi ce dadea din ce in ce mai tare astfel incat salteaua unflata ne facea sa saltam ca pe o trambulina.
Dupa doua minute am simtit cum penisul lui Cristi se unfla si patrunde adanc in mine la maxim. Se terminase. Imediat altul ii lua locul fara sa ma intrebe daca mai vreau sa nu. A inceput sa dea la maxim cu mai multa usurinta. Ma largisem de la scula lui Cristi dar si de la excitatie. Am simtit la un moment dat un lichid sarat si vascos in gura, in timp ce baiatul care mi-o dadea oram imi striga sa inghit.
Al doilea din vagin a dat si el cat a putut arcuindu-mi picioarele larg desfacute pana ce si-a dat si el drumul.
Apoi i-am auzit pe baieti ca trebuie sa stau in patru labe. Nu am stiut ce inseamna asta, dar baietii m-au pus sa stau in genunchi siaplecata pe maini. Imediat altul a intrat in mine pe la spate...



    Login