Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDiana, zeita sexului
Autor : buja_gabi - 2010-06-18
Citita de 5888 ori - Nota 8.19 (16 voturi)
Scriu pentru femeile destepte si cu simrtul umorului intact; scriu pentru femeile independente care stiu sa se ofere ca niste curve pentru simplu motiv ca asta vor ele sa faca, si nu pentru ca sunt nevoite s-o faca (pe acestea din urma le compatimesc sincer). Scriu pentru barbatii cu mintea deschisa, scriu pentru barbatii care stiu ca sotiile nu le apartin asa cum le apartin masinile.

La 35 de ani, Diana este o doamna foarte atragatoare: o bruneta de 1,68 m, cu forme bine conturate si sani care fac barbatii sa intoarca capetele pe strada pentru a-i aprecia corpul si din spate -- si niciunul nu este dezamagit de priveliste.

Mircea, sotul Dianei, e un barbat dedicat familiei, dar conservator si interesat mai degraba de viata sa profesionala decat de Diana ca femeie. Ea nu are ce sa-i reproseze in mod direct: in primii ani a fost un partener de sex mai mult decat acceptabil, iar pe masura ce a trecut timpul lucrurile s-au racit in cea mai mare masura din partea ei. El a incercat de cateva ori de-a lungul timpului sa reaprinda vechea scanteie, dar Diana a reactionat mai degraba pasiv. Incet-incet, Mircea s-a resemnat si a acceptat situatia. Insa de cateva luni de zile, Diana simte dorinte vechi aprinzandu-se în forme noi. Totusi inca nu e sigura ce vrea, iar situatiile oarecum delicate in care l-a pus pe Mircea de-a lungul timpului o fac reticenta in a-si exprima noile dorinte, inca insuficient cristalizate.

Diana e o mama tanara: l-a avut pe David la 19 de ani. Fiul ei este un pusti simpatic si deschis, prieten cu mai toti adolescentii din cartier. Cum Diana este una dintre cele mai aratoase mame ale pustilor din gască, David este tinta multor glume deocheate din partea prietenilor, insa datorita prietenilor cu varste mai mari este deja suficient de matur la 16 ani incat sa le ia ca atare si sa nu se supere. Chiar prietenii de familie si rudele venite in vizita fac glume asemanatoare cu Mircea, insa nimeni nu pune suflet -- si cu atat mai putin Diana, care se simte mai degraba flatata.

Astazi e o zi torida de iulie; Mircea e in delegatie doua saptamani, David a plecat ieri intr-o tabara, iar Diana mai are cateva zile de concediu. Fericita sa profite de intimitatea temporara, s-a vazut in ultimele zile cu toate prietenele pe care nu le mai intalnise de multa vreme -- fie acasa la Diana, fie in cate un local cochet pe care de obicei il descoperea cu ocazia intalnirii respective. Azi insa si-a propus să leneveasca, cu o carte si niste filme inchiriate de cu seara -- filme pe care voia sa le vada demult, dar inca nu apucase. S-a trezit de dimineata bine dispusa si, după un mic dejun frugal, a facut o baie lenesa. Tolanita in cada, cu apa un pic mai calda decat si-ar fi dorit-o, s-a simtit din nou asaltata de dorintele care o incercau in ultima vreme. In virtutea tihnei de care se bucura, a lasat capul pe spate, a inchis ochii si s-a lasat purtata de ganduri. Desi nu era de obicei inclinata sa faca asta, chiar si-a permis sa viseze si s-a mangaiat singura pe sani si pe coapse. Si-a dat totusi seama ca nu era o solutie acceptabila si a incetat destul de repede. Insa dorinta fusese aprinsa astazi -- si a urmarit-o şi dupa ce a iesit din cada.

Intr-un impuls de moment, a luat aparatul de ras al lui Mircea si si-a bărbierit tot parul pubian. Nu mai facuse asta niciodata si simtea o senzatie ciudata, parca adia vantul permanent. Cautand in sertarul cu lenjerie, a dat peste lenjeria intima "de zile mari" -- cea din matase rosie pe care o cumparase impreuna cu Mircea din Madrid cu multi ani in urma. "Oare ma mai incape?" Nu numai ca o incapea, dar cand s-a revazut asa in oglinda s-a simtit puternica, precum o zeita a sexului -- a simtit c-ar putea influenta mersul lucrurilor doar prin sexualitatea pe care o degaja; s-a simtit tanara si plina de viata. Si-a zambit larg in oglinda, incantata de reintalnirea cu vechea Diana. A decis ca va purta acea lenjerie toata ziua , desi urma sa-si petreaca restul zilei singura acasa. Ca sa se poata admira si mai tarziu in oglinda, a decis poarte doar un halat alb de baie peste minuscula lenjerie rosie preferata -- in acest fel vecinii n-o puteau vedea pe geam in tinută indecenta, dar ea putea sa se admire oricand in oglinda fara efort.

Inca rascolita de ganduri erotice, Diana se cuibari intr-un fotoliu cu cartea în mana. Pierdea firul lecturii si trebuia sa reciteasca paragrafe intregi din cauza sentimente...



    Login