Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDiana, zeita sexului continuare
Autor : buja_gabi - 2010-06-18
Citita de 10667 ori - Nota 8.05 (19 voturi)
Scriu pentru femeile destepte si cu simtul umorului intact; scriu pentru femeile independente care stiu sa se ofere ca niste curve pentru simplu motiv ca asta vor ele sa faca, si nu pentru ca sunt nevoite s-o faca (pe acestea din urma le compatimesc sincer). Scriu pentru barbatii cu mintea deschisa, scriu pentru barbatii care care stiu ca sotiile nu le apartin asa cum le apartin masinile.


In timp ce le pregatea un suc, Diana intra in vorba cu baietii. Veni vorba despre poreclele lor, apoi despre poreclele vecinilor. Diana se amuza amintindu-si de copilaria ei:

-- Dar doamna Georgescu de pe palier ce porecla are? intreba Diana intorcandu-se catre baieti.

-- Babeta! raspunse Robert razand.

-- Foarte inspirat! Diana radea imaginandu-si cum ar fi sa-i spuna ea asa doamnei Georgescu atunci cand aceasta ii atragea a mia oara atentia ca nu a inchis bine cutia postala. Si mie cum mi se spune?

-- Milfa! Raspunse Praslea prompt, luat de val.

Diana simti cum se inroseste si se intoarse cu spatele la ei. Il vazu pe Robert reflectat in geam cum ii facea semne lui Praslea ciocanindu-si cu degetul aratator in cap si-i spunea pe tacute "Esti prost?" Robert interveni, incercand s-o dreaga:

-- Da, rase el fortat, vine de la "profa", fiindca va imbracati ca o profesoara -- stiti, "profa", "milfa"...

Dar Diana stia bine de la ce venea porecla si stia la fel de bine ca nu avea legatura cu vreo profesoara: venea de la MILF, "Mother I'd Like to Fuck". Simti cum i se imbujoreaza obrajii si o cuprinse un val de caldura in tot corpul. "Toti baietii din cartier imi spun 'o mama pe care as vrea s-o fut'! Toti baietii ma stiu sub numele asta! Cand trec pe langa ei pe strada si le dau buna ziua, ei la asta se gandesc! In fiecare zi!" Simtea cum incepe sa-si umezeasca lenjeria gandindu-se la asta. Inchise ochii si stranse puternic tablia mesei in maini, cu gandurile ratacite. Nu observa ce liniste se lasase intre baieti; cu ochii inchisi, nu le mai vedea reflexia in geamul ferestrei.

Pierdută in intimitatea gandurilor ei, Diana realiza ca era prima data dupa mai bine de zece ani cand era atat de excitata. Pierduta in ganduri, sopti incet pentru sine concluzia la care ajunsese: "ca o catea in calduri!" in momentul urmator simti o mana pe partea interioara a genunchiului stang, ridicandu-se usor pe partea interioara a coapsei, mangaindu-i piciorul si ridicandu-i halatul. "Ca o catea in calduri", auzi o soapta in ureche. Simti ca slipul i s-a udat instantaneu, iar genunchii au inceput sa-i tremure usor atunci cand mana baiatului din spate a ajuns la jumatatea coapsei.

Diana stia bine ca trebuie sa opreasca imediat prostia asta, indiferent cat de excitata era. Isi mai oferi numai o secunda pentru a-si intipari bine senzatia in minte. Se intreba daca s-a mai simtit vreodata la fel ca acum -- vinovata, excitata, derutata. Dupa cateva secunde se intreba ce sa faca. Si-si dadu seama ca deja a trecut momentul la care ar mai fi fost posibila o decizie: deja luase decizia, acum doar se mintea pe ea insasi pretinzand ca mai delibereaza. Reveni in prezent; isi aminti ce haine poarta si decise ca daca tot merge mai departe, macar sa le ofere pustilor o amintire de neuitat. Astazi, pentru o singura data, va fi zeita lor; le va oferi o amintire pe care o vor purta cu ei toata viata -- si o va face in asa fel încat nimeni nu le va crede povestile, daca vor vrea vreodata sa spuna mai departe; iar cand ei isi vor depana la 40 de ani amintirile sincere ale adolescentei, va fi prea tarziu s-o mai afecteze. Ce amintiri le va oferi -- amintiri bune pentru o viata intreaga!

Cu o singura miscare grandioasa, demna de o regina si zeită deopotrivă, Diana deschise ochii, se intoarse cu fata catre baieti, lasa halatul alb sa lunece jos si striga zambind perfect impacata cu sine:

-- Vreau pula!

Zambetul ii pieri repede cand observa ca Praslea o filma cu telefonul mobil. Evident, pustiul a vrut doar sa se amuze filmand umilirea lui Robert -- nimeni, nici macar Diana, nu se astepta ca ea să reactioneze asa cum a facut-o pana la urma.

-- Praslea, trebuie sa stergi ce-ai filmat ca ma nenorocesti, spuse Diana cu voce tremuratoare. Intrase in panica, iar excitarea disparuse ca prin minune. Slipul vizibi ud o facea acum sa se simta umilita. Ar fi fost ridicol si inutil sa se aplece ca sa-si puna halatul pe care tocmai il aruncase teatral pe jos, asa ca ramase stinghera si nesigura in lenjeria ei rosie, cu slipul ud in dreptul sexului.

-- Nu stai prea bine, Milfo, spuse Robert ranjind, odata ce a asimilat situatia. Nu stai deloc bine, papusa!

-- Eu nu-s "papusa" cu tine, Robert! ricana Diana

-- Ai dreptate, Milfo, nu esti papusa CU mine -- esti papusa MEA! raspunse Robert sarcastic si bine dispus; se intoarse catre ceilalti doi si ranji complice: are pizda barbierita, clar e curva!

Diana isi aminti brusc ce egoisti si rai pot fi adolescentii -- cu numai cateva minute in urma radeau impreuna cu ea fiindca o respectau iar ea le permisese sa rada impreuna; se simteau flatati. Acum ei erau in avantaj si nu-si puneau problema sa cedeze vreun milimetru. Se simti invinsa si umilita, stia ca nu mai putea iesi onorabil din situatia in care se pusese. Constientiza in mod jenant cat de uzi si lipiciosi erau acum chilotii ei. Lasa invinsa capul in jos si intreba:

-- Ce vreti?

Robert raspunse prompt:

-- Esti in puterea noastra acum. Orice iti ordonam, executi fara comentarii. Esti servitoarea noastra, supusa noastra, curva noastra. Ai inteles, muisto?

Diana isi cantari rapid optiunile. Putea incerca sa ajunga cu forta la telefonul din mana lui Praslea. Poate cu putin noroc ar fi apucat telefonul, dar stia bine ca nu-i putea invinge pe cei trei baieti suficient de mult timp ca sa bajbaie prin optiunile telefonului si sa stearga inregistrarea. Pe de alta parte putea sa-i faca de ocara si sa-i dea afara din casa -- stia ca ei ar fi iesit, nu erau violenti. Dar stia la fel de bine ca ar fi trimis filmul reprezentatiei ei lui Mircea, sotului ei, chiar si numai ca sa se distreze. Singura cale de a-i face sa pastreze discretia era sa-i puna pe ei în pozitia de a avea ceva de pierdut prin demascarea ei. Iar daca decid sa merg in directia asta, se gandi ea, nici ei nu-mi pot cere chiar orice: daca-mi cer sa fac lucruri prea din cale-afara stiu si ei ca ajung sa nu mai am nimic de pierdut si voi incalca întelegerea. Pe de alta parte, isi facu ea socotelile, eu am 35 de ani, iar ei sunt adolescenti: odata ce-si gasesc o fata de varsta lor o sa le treaca cheful de "MILF".

-- De acord, raspunse Diana, uitandu-se în ochii lui Robert.

-- De acord, DOMNULE, ca nu ma trag de sireturi cu toate curvele!

Diana pleca ochii in pamant, frustrata de situatia in care se pusese:

-- De acord, domnule.

Ceilalti doi pusti urmareau cu gura cascata scena din fata lor -- visasera si ei sa i-o traga Milfei, ca mai toti reprezentantii sexului masculin din cartier, dar nici in cele mai erotice vise nu-si imaginasera o asemenea situatie. Robert isi savura victoria pe indelete:

-- Cere voie sa ne sugi pula! se rasti el catre Diana.

-- Vreti sa facem asta? incerca Diana sa se eschiveze.

-- Milfo, tu nu pricepi ce-ti spun? Cere voie respectuos sa ne sugi pula! Fa ce ti se spune, stricato!

Diana intelese ca nu are de ales: ori intra in rol si accepta sa-l joace cu toată convingerea, ori toata povestea va fi un calvar oribil -- incercase sa se opuna, dar nu a reusit, asa ca nu putea decat sa se puna in pielea personajului pe care era oricum obligata sa-l joace. Era deja suficient de matura ca sa stie ca este de fapt o femeie puternica si inteligenta care gandeste independent, asa ca putea accepta intru totul rolul de sclava fara sa aiba dubii despre identitatea ei reala. Asa ca accepta rolul. Il insusi. In acel moment, deveni cu adevarat sclava acestor copii.

-- Domnilor, imi permiteti sa va sug pula? intreba ea umila. Spre surprinderea ei, se simtea din nou excitata spunand asta.

Robert o plezni tare peste fund fara nicio jena:

-- Fa muisto, tu nu vezi ca stam in picioare? Te repezi la pula ca apucata si nu te gandesti ca suntem si noi oameni? Invita-ne frumos in sufragerie, pe canapea, sa stam confortabil in timp ce ne-o iei in gura! Se intoarse catre ceilalti doi care inca se uitau aiuriti la ce se intampla si adauga: ce curva proasta!

Diana nu mai incerca sa se eschiveze, ci-si juca rolul cu voluptate:

-- Aveti dreptate, domnule Robert, spuse ea privind in ochii lui. Intorcandu-se catre ceilalti doi pusti spuse: Domnilor, imi cer scuze pentru prostia mea. Va rog sa permiteti acestei tarfe sa va invite in umila ei sufragerie pentru a va suge pula in timp ce stati confortabil pe canapeaua pe care a cumparat-o aceasta muista impreuna cu sotul ei.

In mod curios, pe masura ce se oferea din ce in ce mai umil acestor pusti, Diana se simtea nu numai excitata intr-un fel pe care nu-l mai cunoscuse pana atunci, dar se simtea din ce in ce mai libera -- ba chiar puternica. Invingea in sfarsit niste temeri pe care le considerase sacre atata amar de timp -- si gasea o voluptate extraordinara in faptul ca a gasit puterea de a face asta. In plus, faptul ca se transferase in mod explicit si complet responsabilitatea din mainile ei o facea sa se simta libera si total dezinhibata: faceti ce dorisi cu mine, nu sunt responsabila si nici nu vreau sa fiu! Simti ca este uda din nou, insa acum dorea numai sa asculte ordine si sa fie umilita -- cat mai umilita.

In timp ce-i conducea catre sufragerie si-i poftea sa se aseze, Diana se auzi spunand cu de la sine putere:

-- Daca va face placere, aceasta curva ar dori să va amuze oferindu-va un spectacol erotic, domnilor.

De data asta cascara toti trei ochii catre ea -- Diana raspunse doar cu un zambet docil.

-- Da, n-ar fi rau, hai sa te vedem, incerca Robert sa para plictisit. Diana sesiza cu usurinta cat era de incantat de obedienta ei si se simti la randul ei flatata de atentie.

Diana isi lasa papucii sa cada pe podea si se urca pe masa din sufragerie. Picioarele ei goale lasau pret de cateva secunde urme aburite pe lacul mesei -- vazandu-le, Diana isi aminti excitata de mesele protocolare ce se desfasurasera exact la aceeasi masa: mese de familie cu seful ei, mese cu colegii lui Mircea, ocazii festive in familie. Iar acum se dadea in spectacol, aproape complet dezbracata, pentru trei pusti din cartier, dintre care unul era mai mic decat propriul ei fiu; ba mai mult, era curva lor. Cei trei se asezasera comod si-o sorbeau din ochi. Iar ea savura fiecare clipa...



    Login