Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Desene animate
Autor : gardenia - 2013-07-11
Citita de 8081 ori - Nota 6.00 (35 voturi)
Trei tineri, intr-o camera modern aranjata, scufundati in desene animate. Fata-i goala pana la brau si sta tolanita pe pat. Baiatul blond o tine imbratisata. Celalalt tanar, brunetul, sta in picioare si se amuza laolalta cu ceilalti doi, vizionand desenele, neputandu-si dezlipi privirea de pe ecran.

Fata roscata din desen e in pozitie de caprita “nuda” , combinandu-se cu un penis albastru, montat pe pervazul patului, si rulandu-se ritmic si cu forta in el, in timp ce sanii ei albi imaculati se balanseaza deasupra patului.

Baiatul blond si cel brunet din camera, ca la o intelegere inconstienta, isi scot boxerii si se alinieaza pe langa marginea patului, uitandu-se toti trei al organele dezvelite si continuand sa rada inocent provocati de desenele animate.

Ursuletul verde, cu burta bej, de pe pat, urmareste balansarea roscatei din fata ei, apoi priveste uluit miscarea ritmica si provocatoare a sanilor albi, cu sfarcurile atarnandu-se, ca niste cirese cu coditele in jos.

Stand tot in fata televizorului, brunetul isi ia in mana penisul si incepe sa se joace cu el iar blondul o imbratiseaza pe fata goala din pat, alunecandu-si mana spre vaginul ei.

Ursuletul de plus porneste motorul cu cheita de pe burta si paseste pana la pieptul roscatei, care nu inceteaza sa intre si sa iasa din penisul montat, leganandu-si sanii prin miscarile de impingere. Ursuletul prinde sfarcul cu blandete apoi mangaie sanii rasturnati, pana ramitza lui din dotare se ridica si-si scoate capul de sub burta bej.

In timp ce blondul se delecteaza cu desenele, isi scufunda doua degete in petalele gingase, pe care le mangaie cu insistenta, iar cu mana stanga ii cuprinde sanii cu dor. Fata de langa ea ii cauta buzele frecvent si cu mai mare sete. Din cand in cand brunetul arunca cate o privire la cei doi, apoi se scufunda si mai mult in visul lui onanic. Niciunul nu renunta la vizionarea filmului care li se pare tot mai delicios.

Ursuletul e apt pentru ultimul pas dar inainte de a actona, motorul se opreste din senin. Trage din nou de cheita pana ajunge in stare de functionare optima. Isi ia ramitza intre degete si cand se convinge ca e erecta ca lumea, si-o aseaza in canalul dintre cei doi sani ca sa alerge ca o sanie pe partie!

Blondul i...



    Login