Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Denisa
Autor : dantheman - 2016-09-24
Citita de 36393 ori - Nota 4.25 (366 voturi)
Eu

Ma numesc Denisa. M-am nascut intr-un sat saracacios din Moldova. Parintii mei, oameni saraci aveau 8 copii. Eu eram a 5 a. tin minte ca aveam 14 ani, cand viata mea s-a schimbat. Intr-o vara, dupa ce mama nascuse al optulea copil, ne-am trezit acasa cu o verisoara a mamei. Era doctorita. Casatorita de cativa ani cu un medic arab. Facusera impreuna facultatea de medicina la Iasi si imediat dupa revolutie se mutasera in Germania. Erau foarte bogati darn u puteau avea copii. Asa ca venisera la parintii mei sa vorbeasca de o infiere. Tin minte ca venisera pentru cea mica, avea doar o luna. Cand au venit in satul nostrum saracacios, s-a strans lumea ca la urs. Erau anii ’90, asa ca nu se vazuse la noi in sat masina straina. Avea doctoral o Lada veche ce umplea uliata de fum cand trecea. Cand au intrat in ograda, am ramas muta. Erau amandoi incredibil de frumosi. Ea, inalta, blonda, cu niste ochi verzi, buze carnoase, ca ale mamei si ale mele. El, un barbat incredibil de frumos. Mult mai inalt decat ea, cu o piele inchisa la culoare, si niste ochi negrii sclipitori. Zambea mult, aratandu-si dantura perfecta. Cand m-a vazut a zambit si s-a aplecat catre mine:
- Cum te numesti frumoas-o? m-a intrebat intr-o romana perfecta.
- Denisa! I-m raspuns sfioasa. Mi-a intins o ciocolata si m-a pus sa-l sarut pe obraz. Mirosea incredibil
- Semeni foarte mult cu Diana. Mi-a spus mangaindu-ma pe obraz. Intradevar semanam mult cu verisoara mamei. Inalta, blonda, cu ochi verzi si destul de dezvoltata pentru cei 14 ani ai mei. Au venit zilnic la noi, timp de o saptamana. Ii auzeam cum povestesc cu ai mei. Sunt sigura ca au negociat si ceva bani la mijloc. Intr-o zi, ai mei m-au luat deoparte si cu lacrimi in ochi, mi-au spus ca de maine voi pleca cu Diana si cu Faris. Nu prea intelegeam. Crezusem ca venisera pentru cea mica, cand colo, ei ma vroiau pe mine? Eram surprinsa. Intr-un fel imi doream sa plec cu ei, dar in alt fel, imi doream sa raman acasa.
- Gandeste ca nu-ti va mai fi niciodata foame! Mi-a spus seara sora mea mai mare. Sunt bucuroasa pentru tine. Ma imbarbata. Asa, ca a doua zi, imbracata in cele mai bune haine ale mele, mi-am luat ramas bun de la familie si am plecat cu ei. Drumul a fost lung, dar, nu puteam dormi. Eram uimita de tot ceea ce m-I se intampla. Cand am vazut ce ditamai casoiu au, am rmas gura casca. O casa imensa cu piscaina.
- Asta va fi noua ta casa. Mi-a spus Diana cand am intrat. E la dispozitia ta. Poti sa faci ce vrei. M-au plimbat prin toata casa. Camera mea era imensa. Aranjata, cum nu cream ca poate fi.
- Ai baia ta personala. Imi spune Faris, deschizand usa unei bai imense.
- Fa un dus si odihneste-te. Maine o sa te duc sa-ti cumpar tot ce-I trebuie unei domnisoare. Imi spune Diana. Uimita de tot ce ma inconjura, intru in baia imensa. Nu facusem niciodata dus. Acasa ne spalam pe rand cu apa incalzita pe soba. Deodata in baie intra Diana. Purta un halat de matase rosu, iar parul lung si blond, ii era prins in coada.
- Sa te ajut. Stiu cum e sa faci baie la tara. Si eu am crescut la tara. Rsinoasa, imi acopar goliciunea. Zambeste.
- Nu te feri de mine. Deacum esti a mea. Esti frumoasa. Nu trebuie sa te rusinezi de trupul tau. Defapt, Faris te-a vrut pe tine. Mi-a spus ca semeni leit cu mine. Poti sa treci usor ca fiica noastra. Noi nu putem avea copii. Defapt, el nu poate. Dar sunt sigur ca pe tine te va iubii mult. Imi spunea incepand sa ma spele. Mainile ei ma frecau peste tot. nimeni nu mai facuse asta. Cand imi spala sanii, sfarcurile m-I se intarisera imediat.
- Ai niste sani incredibili. La varsta ta, ai mei erau mai mici. Instinctiv ma uit catre sanii ei. Sfarcurile tari I se vedeau prin materialul subtire. Spalandu-ma, ajunge intre picioare. Incerc timida sa-I indepartez mana. Nu ma atinsese nimeni niciodata acolo.
- De ce esti rusinoasa? Nu obisnuiesti sa te mangai jos?
- Nu! Doamne fereste! Ii spun rusinata la maxim. Rade zgomotos.
- Esti naiva! Eu la varsta ta o faceam zilnic. Imi spune continuand sa ma spele. Ii simt mana alunecand intre buzele pasaricii mele, pana la gaura curului. Imi tineam respiatia. Simteam o caldura placuta In corp si mici furnicaturi in pasarica. Incepuse sa-mi placa. O vedeam pe Diana rosie la fata, respirand sacadat iar sfarcurile pareau si mai mari. Un deget de-al ei imi atingea un loc intre buzele pasaricii, care ma facea sa tresar de placere. Era atat de bineee. Se uita fix in ochii mei si ma masa acolo. Deodata, un val de caldura imi inunda corpul. Intre picioare simteam o placere imensa si parca pasarica mea vibra. Ma sprijin de Diana sa nu cad. Simteam ca picioarele nu ma mai tin. Zambea si ma mangaia intruna. Placerea era incredibila. Trupul imi tremura puternic si simteam cum din pasarica m-I se scurge ceva. Treptat, imi revin.
- A fost bine? Ma intreaba Diana zambind.
- Ce a fost asta? Nu am simtit niciodata asa ceva.
- Ai avut orgasm. Se para ca primul din viata ta. Cum a fost.
- Incredibil. Am simtit ca mor de placere. Zambea.
- Denisa! Ce sti tu despre sex, despre barbati? Ma intreaba asezandu-se pe marginea cazii de baie.
- Aaaaa! Reusesc sa fac.
- Ok! Deci mai nimic. Sti cum arata sexul unui barbat?
- Aaaa stiu! Doar ii spalam pe fratii mei mai mici.
- Lasa aia! Sexul unui barbat matur! Sti?
- Nu!
- Sti cum ramane o femeie gravida?
- Stiu! Am invatat la scoala ceva, iar mama ne-a avertizat pe mine si pe sora mea in privinta asta.
- Deci sti c ear trebui sa faca un barbat sa lase o femeie gravida.
- Da! Ar trebui sa-si puna cocoselul in pasarica femeii, nu? O intreb sfioasa. Rade.
- Cam asa! Dar nu e totul. Nu tot timpul cand o fac femeia ramane gravida. De cele mai multe ori o faci pentru placere. E extreme de placut pentru amandoi. Gandestete ca e cu mult mai bine decat ce ai simtit acum?
- Chiar? O intreb uimita.
- Da! Du-te la somn. Maine o sa-ti explic mai multe. Imi spune iesind din baie. Reusesc sa dorm cu greu. Visasem numai nebunii. M-am trezit dimineata devreme, cum obisnuiam acasa. Ma spal repede si cobor la bucatarie. Cand ajung la primul etaj, din baie iesea Faris. Isi stergea parul cu prosopul si era complet gol. Cocoselul lui imens, I se balanganea intre picioarele musculoase. Inghet. Era prima datacand vedeam asa ceva. Ma observa.
- Buna dimineata! Te-ai trezit asa devreme? Diana e jos, du-te sa mananci ceva, vin si eu imediat. Ma saruta pe obraz. Instinctive ochi imi fug intre picioarele lui. Se purta atat de natural incat ma uimeste. Intra in camera inca stergandu-si parul. Cobr in bucatarie. Diana bea cafea.
- Ce s-a intamplat? De ce esti asa rosie la fata? Ii povestesc ce s-a intamplat. Rade zgomotos.
- Asa e Faris. Obisnuieste sa umble gol prin casa. Si cum t-I sa parut? I-ai vazut-o.
- Ihi. Reusesc sa silabisesc uimita.
- Si? Ti-a placut? Hai recunoaste.
- Paii… nu am vazut in viata mea una asa mare. Rade intruna.
- Se face si mai mare si crede-ma ca stie ce sa faca cu ea. Imi spune razand. Nu eram obisnuita cu asemenea conversatii. Eram socata. In ce familie nebuna am intrat? Ma intrebam in gand. Apare si el, mancam si povestim ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Faris pleaca la lucru. Diana avea cateva ziel concediu.
- O sa mergem in oras, sa-ti cumpar tot ce ai nevoie.
- Ai ciclu? Ma intreaba in masina.
- Am.
- O sa-ti cumpar aceleasi absorbante pe care le folosesc eu. Raman uimita de marile magazine. Eu, care nici la oras la noi nu fusesem de multe ori, ma plimbam acum prin magazinele immense din Germania. Diana, arunca cu bani in toate partile, cumparandu-mi o groaza de lucruri. De la lenjerie intima, la incaltaminte, imbracaminte, parfumuri… cam tot ce credea ea ca o sa am nevoie. Ajunse acasa cu masina plina de bagaje, Diana, ma ajuta sa le aranjez in dulapul meu. Nu credeam vreodata ca voi avea atatea lucruri. Povestim tot felul de lucruri la masa. Ajungem la discutia de ieri din baie.
- Haide sa-ti arat ceva. O sa vezi ce inseamna sexul intre o femeie si un barbat. Ma duce in sufrageria imensa. Aveau un televizor imens.
- Sti ce e acele un video?
- Nu.
- Hai sa-ti arat. Din biblioteca imensa de pe perete, ia ceva ce parea o carte. Cand colo aceasta se desface scotand ceva mare si negru.
- Aceasta e o caseta. O bagi aici. Si dai drumul la televizor de la telecomanda. Noi, aveam acasa un prapadit de televizor alb-negru, la care ne uitam cateva ore duminica. Raman uimita sa vad ca televizorul era color.
- E un film porno. Asa se numeste. E cu femei si barbati care fac sex. Asa o sa intelegi mai bine. Era un film in limba germana. Diana imi traducea. Cand vad o femeie cum ia in gura cocoselul unui barbat, exclam:
- Cum? Diana zambeste. Opreste imaginea.
- Ce? Ma intreaba zambind.
- Pai… a luat-o in gura! Ii spun uimita.
- Da! In romaneste ii spune muie! Femeia suge pula barbatului. Asa o intaraeste. Si barbatul ii linge pizda femeii, o sa vezi, dupa care o sa-si bage pula in pizda ei. Si incep sa se futa. O sa vezi cat de bine se simt amandoi. Cuvintele ei imi bubuie in urechi. Mai auzisem in sat pe cei mari vorbind asa, dar niciodata indraznisem sa vorbesc si eu.
- Ce te rusinezi de niste cuvinte? Asa se spune. Si tu o sa le spui asa! Imi spune dand drumul imaginilor. La inceput nu-mi placea ceea ca vad, dar dupa cateva ore, m-am obisnuit, si incepusem sa simt o caldura placuta in corp, urmarind imagini cu barbati si femei cum se futeau. Era prima data cand vedeam un barbat ejaculand. Diana imi explica totul. Cand am vazut doua femei lingandu-si pizda una alteia, Diana mi-a explicat, ca sunt femei care fac sex doar cu femeie, acestea sunt lesbiene, dar sunt si care fac si cu femei si cu barbati, acestea sun bisexuale.
- Si eu sunt bisexuala. Imi place sa o fac si cu femei si cu barbati la fel de mult.
- Cum? Ai facut-o cu femei? O intreb uimita. Rade.
- De cate ori?! E super. Vrei sa-ti arat? Ma intreba serioasa!
- Aaa… nu stiu… aaaa… nu cred.
- Vin-o aici. Imi spune tragandu-ma catre ea.
- O sa-ti arat cum sa saruti. Daca nu-ti place ne oprin, bine? Nu apuc sa raspund, ca ma trage aproape de ea si ma saruta. Ii smit limba cum imi desparte buzele si cum intra in gura mea. Imi tin respiratia. Imi prinde limba si o suge incet. O caldura imi inunda trupul. Sanii m-I se intaresc, iar sfarcurile ma dor ingrozitor. Pizda, imi pulsa puternic. Diana isi plimba limba in gura mea si ma indemna sa-I bag si eu limba in gura ei. Era fantastic. Simtisem ca ne-am sarutat o vesnicie.
- Ei? Ti-a placut? Ma intreba respirand greu.
- Mult! Ii spun uimita.
- Vezi? Imi spune incepand sa ma sarute iarasi. Ma trezesc goala in bratele ei. Nu-mi dadusem seama cum am ajuns goala sa de repede. Dintr-o miscare e si ea goala. Sanii, mult mai mari ca ai mei, imi mangaie sanii mei. Sfarcurile noastre se ating usor. Tresar de placere. O vad cum se apleca si imi ia un sfarc in gura. E incredibil cat de bine ma simt. Filmul cu cele doua femei, rula inca, iar noi, intinse pe covor, faceam sex. Ma simteam femeie. Cand mi-a lins prima data pizda, am crezut ca innebunesc de placere.
- Asta, e clitorisul. E extreme de sensibil. Vei vedea. Imi spune prinzandu-l intre buze. Il musca usor. Simt ca explodez. Un deget imi freaca incet gaura curului, iar gura ei imi prinde pizda ca o ventuza.
- Da-ti drumul iubita mea. Imi spune Diana. Simt degetul intrandu-mi in cur si explodez. Simt cum se scurg lichide din mine. Diana imi sugea extreme de tare pizda si isi bagase tot degetul in curul meu. Era o senzatie fantastica. Simteam ca vreu sa dureze la infinit. Eram doar eu pe lume si ma simteam incredibil. Treptat, treptat, se risipetse placerea, lasand loc unei moleseli placute.
- Cum a fos, iubito? Ma intreaba Diana tragandu-ma deasupra ei. Sanii nostrii stateau unii pese alti.
- Incredibil. Fantastic. Ii spun sfarsita. Ma saruta. O sarut si eu. Vrei sa-mi faci sit u la fel? Ma intreaba zambind?
- Da! Ii spun incepand sa-I sug sfarcurile intarite. O facem pentru prima data, dar imi placea enorm. Ajung la pizda, si incep sa-I sug si eu clitorisul.
- Asaaa! Iubit-o. e fantastic. Imi spune si o simt tremurand. Imi infig si eu un deget in curul ei.
- Ahhh! Asa! Esti buna! Baga-mi si in pizda. Imi spune desfacandu-si pizda.
- Eu nu mai sunt virgina. Deci pot sa-mi bagi degetele in pizda si chiar si limba. Imi bag incet un deget in pizda ei. Ii simt umezeala. Era incredibil de umeda si fierbinte.
- Asa iubito! Continua. Gemea Diana. Instinctive o facea, dar se pare ca o faceam bine. Diana gemea si zbiera ca e bine.
- Acummm! Asaaaaaa! Geme deodata so o vad tremurand, tragandu-mi mana puternic in pizda ei. O simt cum se umezeste tare. Avea orgasm.
- Saru-ta-ma! Imi spune sfarsita. Cu mana in pizda ei, ne sarutam puternic.
- Esti fantastica! Esti superba! Imi spunea Diana. Te iubesc. Esti a mea! Ma saruta si ma mangaia intruna.
- Ti-a placut? Ma intreaba in sfarsit.
- Mult! Ii rspund fericita.
- Sa fi linsa sau sa lingi? ma intreaba razand.
- Si una si alta. E super! Imi place la nebunie.
- Iubita mea! Imi spune strangandu-ma in brate puternic. Pana seara, ne-am iubit de multe ori. Pe jos, pe canapea, in baie, peste tot. imi placea enorm.
- Faris e de garda astazi! Vine doar dimineata. In noaptea asta, dormi cu mine. Imi spune seara sub dus. prima data facem amandoua o clisma. Hai sa-ti arat cum. Nu facusem niciodata asa ceva. Cu un dispozitiv ciudat. Mi-a bagat apa cu ceva placut mirositor in fund. Dupa care m-a pus pe toaleta. A repetat operatiunea pana ce apa a iesit curata. A facut si ea la fel.
- Igiena e foarte importanta. O s vezi. In camera ei, desface un dulapior.
- E dulapul cu surprise. Inauntru, o gramada de pule artificiale. De toate marimile si culorile. Imi arata si o groaza de vibratoare. Le roteai la un cap si incepeau sa vibreze tare in palma.
- Asta e ca a lui Faris. Hai si suge-o. imi spune intinzandu-mi o pula imensa neagra. Nu o puteam cuprinde in mana. Gura era prea mica pentru grosimea ei. Diana m-a invata cum sa o frec si cum sa o sug. Imi placea mult.
- Acum o sa ma futi cu ea. Imi spune scotand un chilot cu o gaura mare in fata. Aranjeaza pula in gaura din chilot si ma imbraca cu el. Aveam o pula imensa in fata. Ma trage peste ea. Ma saruta si o simt cum isi baga pula in pizda.
- Fute-ma iubit-o. imi spune prinzandu-ma de fese. Din filmele vazute imi dau seama ce vrea. Imi bag adanc pula in ea, dupa care o scot si tot asa. Geme tare. Ne sarutam si o fut cu pula imensa.
- O vreau pe la spate! Imi spune impingandu-ma de pe ea si asezandu-se in patru labe. Isi desface bucile. Prind pula in mana si i-o bag incet. Intra rapid in ea. Imi placea sa vad cum intra pula neagra intre fesele ei albe.
- Asa iubitooo! Fute-ma! Gemea Diana! O tin de mijloc si o fut tare. Imi placea si mie si ei.
- O vreau in cur! Imi spune retragandu-se din pula.
- Cum? O intreb uimita.
- Da! O sa vezi ce bine e si in cur. Imi spune scotand un tub din care stoarce un gel transparent pe pula. O freaca energic.
- In cur nu esti umeda, deci trebuie sa-l ungi bine. Hai si bagami-o ca nu mai resist. Imi spune asezandu-se iarasi in patru labe. Isi desface tare bucile, gaura curului I se deschide putin. Aveam impresia ca nu poate intra ditamai pula in gaura aia mica. M-am inselat. O imping putin si pula intra usor. Diana geme.
- Bag-o iubitooo, asaaaaa! Intra aproape toata. Raman uimita. Diana, isi freca energic pizda, idemnandu-ma sa o fut incontinuu. O fut cu placere. Nu o fut mult si are orgasm. Tipa de placere si isi freaca pizda. Incerc sa ma retrag.
- Ramai in mine iubitooo! Imi spune incet Diana! Ma prabusesc peste ea.
- Esti buna tare. M-ai futut ca o profesionista. Imi sopteste.
- Chiar? O intreb excitata. Se asterne tacerea. O simt respirand sacadat. Ii simt pielea fin ape sanii mei.
- Diana?
- Ce-I iubit-o?
- Ai vrea sa ma futi si tu pe mine? O intreb incet.
- Cum? Pai crezi ca e asa simplu? Imi spune facandu-ma sa ies din ea.
- Puiule! La inceput nu e placut deloc! Iar virginitatea ar fi de preferabil sa ti-o pierzi cu un barbat.
- Ce zici de Faris? O intreb incet.
- Ce? Ai accepta sa o faci cu el? Ai vazut ce pula are? Nu cred ca-I poti rezista. Cu toate ca sunt sigura ca el te-ar vrea. Vrei sit u?
- Vreae! Am vazut cat de bine te simti tu! Vreau si eu. Ma strange in brate.
- Uite cum facem. Incercam acum in cur cu o pula mai mica. Daca iti place, dimineata o sa tratam cu Frais. Ce zici?
- Gata! Ii spun emotionata. Diana, alege o pula mult mai mica si mai subtire decat cea cu care o futusem eu. Era deja atasata unor chingi. O vad cum o imbraca.
- Hai si suge-o! o faci ca si cum ai faceo cu Faris. Imi spune asezandu-se pe spate. Incep sa sug si sa frec pula de plastic.
- Si cu limba iubito. Acolo pe capul pulii. Asa! Imi explica Diana. O sugeam constiincios. Imi placea.
- Ce zici esti gata? Ma intreaba Diana intinzandu-mi tubul cu gel. O ung bine cu mainile tremurande.
- O sa te doara la inceput. Imi explica Diana asezandu-ma capra. Sa-mi spui cand nu mai poti si ne oprim.
- Da! Ii spun emotionata simtind-o cum isi freaca pula de curul meu.
- Esti pregatita? O bag! Imi spune si simt cum o baga.
- Relaxeaza-te! O sa doara mai putin. Imi spune Diana. Simt cum intra incet. O jena, doar atat simt in dreptul curului. O simt tot mai mult. Incepe sa apara si o mica durere. Suspin.
- Doare. Ma intreaba Diana oprindu-se.
- Putin! Ii spun incet.
- Mai vrei?
- Sigur! Ii spun desfacandu-mi fesele. O simt inaintand iarasi. Senzatia e ciudata. Un corp strain in tine. O simt alunecand iapoi.
- Acum o sa te fut incet! Daca doare imi spui.
- E bine! Ii spun uimita de senzatie. O simt cum ma fute. Nu pot spune ca era placut, dar nici neplacut. Diana porneste un vibrataor.
- Aseaza-l pe clitorisul tau. Imi spune punandu-l in palma mea. Il pun in dreptul clitorisului. Senzatia vibratiei pe clitoris e incredibila. Incep sa simt placere in pizda. Ciudat ca si curul plin de pula de plastic, imi trimite semnale plapande de placere. O placere putin dureroasa. Diana, incepe sa ma futa mai hotarata. Simt pula pana in stomac. Pizda, imi vibreaza placut. Placerea ma cuprinde tereptat. Ma trezesc gemand tare.
- E bine iubit-o? ma intreaba Diana.
- Daaaaa! Reusesc sa spun. O aud razand. Ma fute adanc. Senzatia e extraordinara. Ma simt femeie. Ma simt posedata. Ma simt extraordinar. Diana, ma aseaza pe o parte. Imi ridica piciorul si ma fute adanc. Imi ia vibratorul si-l plimba printre labile mele, dupa care mi-l baga in gura.
- Gusta-ti pizda iubit-o. imi spune zambind. E buna!
- Ihi! Ii spun si nu-mi doresc sa se termine. As fi vrut sa ma futa non stop. Orgasmul e fantastic. Ma aduce aproape de lesin. Simteam pula din cur ca fiind cel mai important lucru de pe pamant in acel moment. As fii vrut sa nu o mai scoata nicioadata.
- Asa iubito! Zbiara! Imi spunea Diana miscandu-se tare in mine. Cred ca tipam destul de tare. Orgasmul, dureaza mai mult de data asta. Diana ramane in mine.
- E fantastic! Nu? Imi spune mangaindu-mi sfarcurile intarite cu vibratorul plin de secretiile scurse din pizda mea.
- Incredibil. Si in pizda e la fel de bine? O intreb.
- Mai! Daca dai de un barbat care stie ce sa-ti faca. Prima data s-ar putea sa nu-ti placa. O sa vezi. Dar am incredere in Faris. E un amant perfect. Aseptam cu nerabdare. Dimineata, Faris, ne gaseste in pat, dezbracate, imbratisate dormind. Ne trezeste zambind.
- Dupa cum vad nu a-ti prea dormit azi noapte. Spune aratandu-ne pulele ce erau aruncate peste tot.
- Deloc iubitule. Denisa e fantastica. Si avem o surpriza pentru tine.
- Ce intreaba incepand sa se dezbrace.
- Denisa, spune-i. ma vede rusinata.
- Vrea sa o faci femeie. Spune Diana, desfacandu-mi tare labile.
- Cum? Ma vrei pe mine? Intreaba razand. Era gol. Pula ii pulsa. Era sculata. Era imensa. Diana il trage catre baie. Imi face semn sa-I urmez. Sub dus o vad cum ingenuncheaza si io ia in gura. Imi face semn sa ma apropii. Imi prinde mana si mi-o pune pe pula lui. Venele proeminente si pielea fina ma infioara de placere. O frecam impreuna. Imi pare si mai mare. Ma trezesc cu capul vinetiu aproape de buzele mele. Il ling timida. E placut. Incet o iau si in gura.
- Asa iubito! Sugeo. Imi spunea Diana tinandu-I pula in mana impingandu-mi capul spre ea. O simt cum imi umple gura. E mai bine decat cea de plastic. Ne retragem in pat. Pe spate, cu picioarele desfacute si cu mine intre picioarele lui, Faris si-o freca incet.
- Fa-I o muie iubito. Imi spune Diana zambind. Ii ling incet pula, pe toata lungimea. Ma fascina forma, marimea si gustul. Ma simteam femeie, facand asta. Faris, si-o freca incet cand ii sugeam capul. Il auzeam gemand. Incerc sa-mi bag varful limbii in gaura din varful pulii. Il simteam tremurand. Diana, ma trage deasupra lui si ma aseaza cu pizda in dreptul gurii lui.
- Ce pizda superba! Spune Faris plimbandu-si degetele groase printre labile mele. Ma infior de placere. Ii simt gura ca o ventuza cum ma suge. Barba lui aspra ma excita enorm. Il sug si il ling cu mai multa pasiune. Imi umplu gura cu pula lui. Simt ca o vreu in mine. Ii spun. Diana ma aseaza pe spate la marginea patului. Aseza un prosop sub mine. Faris, in genunchi, intre picioarele mele, imi mangaie clitorisul cu pula lui. Simt ca sunt aproape de orgasm. Deodata, il simt cum intra in mine. Lin dar hotarat, Faris mi-o baga pe toata. Durerea e crancena. Tip de durere. Imi aseaza picioarele pe umerii lui.
- Oooo ce stramta eeeee! Suspina Faris infipt in mine. Am orgasm. Unul incredibil. Durere si placere in acelasi timp. Tip, urlu, ma zbat in pula lui care paraca imi intrase in creier. Diana ma mangaie si ma saruta.
- Sssst! E gata! Esti femeie! Sssst! Imi spunea sarutandu-mi lacrimile. Il simt pe Faris cum se misca in mine. Ma simt plina. Senzatia e mult mai intense decat futaiul in cur cu pula de plastic. Ii simt venele proeminente pe peretii vaginului. Ma fute adanc, caci ii simt coaiele mari lovindu-mi fesele.
- E buna? Intreba Diana, desfacandu-mi labile, uitandu-se la pula imensa ce intra in mine.
- Incredibila! Ma termina imediat. Spune Faris gafaind.
- Cum? Asa repede?
- E fantastic de stramta si de fierbinte. Ii simt miscarile ample in mine si ma simt terminata.
- Termin in ea? Intreaba Faris.
- In ea si pe ea! Ii spune Diana. Se infige puternic in mine. Tip. Primul jet, ma doboara. Senzatia e incredibila. Am iarasi orgasm. Ma tine strans de fese. Si pula vibrand, ejaculand in mine. Diana, imi maseaza clitorisul. O scoate si se freca deasupra sanilor mei. Jeturi fierbinti imi acopera sanii. Orgasmul meu, dureaza incredibil de mult. Diana, imi intinde sperma pe corp. ma uit uimita. Sperma era rosiatica.
- Ai sangerat. E normal. Imi spune Diana vazandu-ma speriata.
- Cum a fost? Ma intreaba zambind. Faris imi mangaia sfracurile cu pula lui.
- Intens! Si durerea si placerea la fel de intense. Ii spun simtind ca nu pot sa ma mai misc.
- Mai vrei sau ti-e deajuns? Ma intreaba Faris.
- Mai vreau! Cum sa nu mai vreau? Ii spun hotarata. Rad amandoi. Diana ma trage mai mult fortat sub dus. Vedeam sange curgand inca din mine. Sange amestecat cu sperma. Ma spala ea. Eu nu mai puteam sa fac nimic. Il spala si pe Faris. Pula lui era inca tare. Diana, se sprijina de mine:
- Iubitule, vreau si eu! Se pisiceste ea. Il vad in spatele ei.
- Ahhh! Geme Diana. Faris, o fute tare. Diana ma saruta. Ma apleaca si ma baga intre picioarele ei. Vedeam pula lui Faris intrand cu repeziciune in ea.
- Linge! Spune Diana desfacandu-si labiile. Ii ling pizda fututa. Faris, si-o scoate si mi-o baga in gura. I-o sug. O fute irasi si tot asa. Mi-o dadea sa i-o sug, dupa care o futea rapid.
- Imi vine! O aud pe Diana. Faris o fute ca un apucat. Diana explodeaza. Ii sug puternic clitorisul.
- Deschide gura! Spune Faris tinandu-si pula in mana. Deschid gura si un jet puternic de sperma imi ajunge in gat. Imi baga pula ejaculand in gura. Ii simt sperma calduta, cum imi inunda gura. Mi-o scoate.
- Inghite! Spune Diana. Inghit. Gustul e ciudat. Nu pot spune ca e placut, dar nici neplacut. Faris isi curate pula de limba mea. Sarutul Dianei e fantastic. Ii simt limba plimbandu-se prin toata gura mea plina de sperma.
- Ahhhh, ce buna eee! Suspina Diana. Eram amandoua pline de sperma pe la gura. Ii lingem amandoua pula semierecta. Ne imbratisam toti trei.
- Sunt in concediu 2 saptamani. O sa va fut incontinuu. Ne spune Faris mangaindu-ne pizdele si sanii. Intradevar, in bucataria imensa, dup ace mancam ceva rapid. Frasis ma trage in poala lui. Ii simt pula tare intre picioarele mele. O prind in palma si ma las in ea. Era incredibil sa-l simt cum intra in mine. Ma las in pula lui pana la refuz. Eram plina iarasi si ma simteam extraordinar. Il sarut si sar in pula groasa. Diana imi lingea curul. Ii simt degetul intrand in mine. Ma innebuneste. Ma fut amandoi. Faris ma saruta brutal, muscandu-mi limba si buzele. Sfarcurile ma dor, de la frecarea de pieptul lui paros. Se ridica cu mine in brate. Si ma poarta in pula pana in sufrageria imensa. Ma aseza usor pe canapea. Am curajul sa ma uit la pizda. Vedeam pula negra si grosa, cum dispare in tufisul de par blond si pot spune ca imi placea ce vad.
- Ne futi pa amandoua? Intreaba Diana.
- Sigur.
- Eu vreau in cur. Ii spune incepand sa-I unga pula cu gel.
- Si eu vreau in cur. Ii spun hotarata.
- Chiar? Intreaba Frais.
- Da! Diana imi unge si mie curul cu gel. Se aseaza capra cu trupul sprijinit pe canapea, iar pe mine ma pune sa o calaresc. Stateam cu pizda pe fesele ei. Faris, avea la indemana gaurile noastre. I-o baga ei prima. Diana gemea, si ma facea sa gem si eu. Ma miscam in ritmul in care Faris i-o dadea. Il simt cum imi cauta si mie curul. Ma patrunde incet. Ma doare, dar support. Il simt intrand. E mult mai mare si mai groasa decat pula de plastic. Nu mi-o baga toata. Ma fute incet. Mi-o scoate si i-o da Dianei. Si tot asa. Ajunsesem la un moment dat sa o pot lua si eu aproape toata. Imi placea enorm cand ma penetra. Il simteam intrand si ma desfaceam pentru el. Am orgasm cu el adanc in curul meu. E superb. Diana, ma pune sa imbrac iarasi pula mare si neagra.
- Va vreau pe amandoi in mine. Spune asezandu-ma pe canapea. Ma calareste imediat, bagandu-si pula in pizda. Faris o fute in cur. Ii vedeam fata frumoasa deasupra ei.
- O sa vreau si eu asa! Ii spun Dianei.
- Cum sa nu, iubit-o. ce vrei. Imi spune sarutandu-ma. Termina si ea. Ma strangea tare in brate si simteam loviturile de berbec a lui Faris in curul ei. E randul meu cu amandoi. Diana spune ca e mai bine cu Frais in pizda si cu ea in cur. O ascult. Ma las incet in pula lui Frais. O simt cum imi baga pula cu care ma mai futuse in cur. Ma doare putin. Ii simt pe amandoi in mine. Faris zambea si imi misca bazinul astfel incat ii simteam adanc pula.
- E stramta rau. Spune frais gemand. Ma fut amandoi mult timp. Aveau grija sa simt placere. Si intradevar placerea era imensa.
- Vreau sa-I termin in cur. Spune Faris. Ma ridic. Si dup ace Diana imi scoate pula din cur, mi-o baga pe a lui Frais. E superb. Ma radica si ma lasa incet in pula. O simt atat de bine…Am orgasm odata cu el. Ii simt pula zvacnind adanc in mine. Ii simt sperma cum imi intra in cur. Raman mult timp in bratele lui, cu pula in mine. Imi place enorm sa o simt in mine. Cand ma ridic, sperma mi se prelinge pe picioare.
- Va iubesc! Le spun emotionata.
- Si noi te iubim, micuto! Imi spun amandoi. Ramanem goi. Urmarim filme porno, ne futem si mancam pe fuga.
- Esti o mica nimfomana. Imi spune Faris in timp ce-I sugeam pula. Diana, mi-o dadea pe la spate in pizda si cur.
- Daca asta inseamna ca o vreu tot timpul in mine, da, sunt nimfomana. Le spun razand. Intradevar, nici sa dorm nu-mi venea. M-as fi futut non stop. Eram tot timpul cu pula lui Faris, ori in mana, facandu-I cate o laba, ori in gura, sugand de zor capul vinetiu, ori il calaream bagandu-mi adanc pula in pizda ori in cur. Cand vedeam ca nu mai poate, o rugam pe Diana sa ma futa. Eram dependenta de placere. Noaptea, epuizat, Faris o intreaba pe Diana daca e cazul sa sune nu stiu ce familie sa ne intalnim cu ei.
- Super idee. Micuta o sa se sature de pula. Ii sunam dimineata. Am vorbit cu Grunde, cand am placat in Romania, si am promis ca ne vom intalni la cabana lor. Faris suna, vorbeste ceva in germana.
- Gata! Sunt si ei liberi o saptamana, ne asteapta la cabana. Plecam dimineata. La prima ora. Incerc sa-I descos, darn u-mi spun nimic.
- O sa fie surpriza. Pana manine cand ajungem, nu se fute nimeni. Ai inteles? Imi spune Diana imbratisandu-ma. Dormim in patul lor. Dimineata, nerabdatoare imi fac rapid bagajul. Cu Faris la volan, in cateva ore ajungem intr-o padure cu un drum neasfaltat. Pe drum ma invata cateva cuvinte in germana. Ceea ce aveam nevoie sa stiu. Pizda, cur, pula, muie, etc. le-am repetat pana le-am invatat. Inaintam incet prin padurea deasa. In sfarsit ajungem. O poarta imensa n-I se deschide in fata. In curtea imensa se vede o casa impunatoare. Faris trage in fata casei. In prag, ne astepta o femeie superba. Inalta, cu un par lung si blond, cu niste ochi mari albastri, o frumuste de femeie, putin mai in varsta decat Diana. Imbracata intrun halat de matse rosu, sub care se distingeau clar sanii mari rotunzi si sfarcurile tari. Se imbratiseaza si se saruta pasional cu Faris si Diana. Ma prezinta si pe mine. Se apleca si ma saruta. Limba ei imi intra in gura. O sarut si eu. Ii place. Ii spune ceva Dianei.
- Spune ca esti perfecta. Imi spune Diana zambind. Intram in casa imensa. Raman muta de cat de frumoasa era casa. Se aud gamete de futai. Intru odata cu ei in livingu...



    Login