Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDe ce nu i se scoala lui Radu - fara diacritice
Autor : ruxic - 2009-11-30
Citita de 19165 ori - Nota 8.62 (236 voturi)
Totul a inceput intr-o vacanta pe care n-am s-o uit usor. Aveam o viata sexuala acceptabila, eram impreuna cu Ana de peste trei ani si ea parea dispusa sa imi indeplineasca toate fanteziile. Trebuia numai sa-i cer. Vorbeam despre sex cu usurinta cu care te hotarasti la ce program sa te opresti cand zappezi la TV; ezitarile treceau repede, fanteziile puteau fi marturisite, ba chiar mai mult, mi le citea in ochi, si mi le indeplinea inainte de a-mi face curaj sa i-o cer. V-am facut curiosi? Ei bine, da, a acceptat-o in patul nostru pe Roxana, a initiat chiar ea jocul erotic de la Revelionul acela cand m-a impins in bratele Laurei, iar ea a ramas in camera mare sa joace Monopoly.

Dar poate am sa va povestesc altadata despre toate astea, fiindca acum suntem in vacanta. La mare. De fapt, sunt inca singur.

Pentru ca plecasem inaintea ei cu vreo doua zile. Ana trebuia sa mai ramana-n Bucuresti si nu voiam sa pierdem nici camera. Pentru prima oara in ultimii trei ani, aveam o camera numai a mea, eram singur si simteam un aer ciudat al libertatii. Oricat de satisfacut as fi fost de viata mea sexuala, oricat de deschisi eram unul cu celalalt, simteam nevoia sa curtez, sa insel, poate, sa imi demonstrez ca pot sa cuceresc cu usurinta cu care o faceam inainte s-o fi cunoscut pe ea. Si asta pentru ca in ultimul timp, ea era cea care imi facea cuceririle. Ma trezeam inconjurat de femei si ascultam cu placere povestile Anei despre faptele mele "de vitejie", astfel ca nici nu mai trebuia sa ma promovez. Totul curgea de la sine. Deveneam interesant si dorit, compania mea era ceruta si casa noatra era mai mereu plina de petrecere si buna dispozitie...

Si am ajuns la mare. Statiunea ocupata doar pe jumatate (era cu putin dupa 1 iunie), doar un singur club deschis, program erotic inclus, terase ocupate doar seara, piscina in curtea hotelului, valuri inalte, apa rece, plaja pustie. Traiam un erotism exacerbat, al solitudinii si al libertatii, voiam sa sar pe balcoanele vecinilor, sa vad ce fac ei in camere, vedeam mai multe cupluri impreuna si eram convins ca, dupa lasarea intunericului, ei pregateau petreceri orgiastice si betii crunte, imi sareau in ochi prezervativele aruncate la cosurile de pe langa plaja, traiam o perpetua fantezie a decadentei.

Ca doar eram singur. Si nu mai fusesem de mult astfel, nu intelegeam nici ce vreau sa fac cu libertatea mea de cateva zile, nici daca vreau sa ies sa dansez sau poate sa prizez, nici daca vreau sa stau la TV si sa ma uit la singurul program pe care il receptionam in hotel, terminand sticla de whisky... noroc ca am adormit.

A doua zi era deja 10 cand am iesit sa alerg pe langa apa. Trebuia sa-mi scot din minte necesitatea aceea de a face ceva nemaintalnit pana vine Ana, sa inlatur excitatia aceea permanenta si sa termin cele doua tururi de plaja, pentru ca mirosea innebunitor a cafea de la singura terasa deschisa, unde un licean servea la masa si o femeie mai plinuta statea dupa un fel de tejghea a micii bucatarioare de lemn, de unde venea mirosul aromat. Trecusem pe langa doua blondute dragute, care tocmai isi scoteau camasile, ramanand in sanii goi pentru plaja, mi se paruse ca il vad si pe George, un fost coleg de armata, dar destul de departe de apa, pe o saltea, langa un cuplu tanar care statea pe o patura, el in fund si ea intinsa pe burta, cu un costum bleu deschis format dintr-o singura bucata, cum se mai purtau pe atunci, iar mai la marginea golfului facea plaja chiar un tip in pula goala, pe jumatate adormit, pe spate, si cu o palarie de paie pe ochi.

La mese un singur cuplu, la vreo 40 de ani, cu rogojini si palariile pregatite, pe plaja, risipite cearsafuri la cate 50 de metri unele de altele, cred ca vreo zece cu totul, cat puteai cuprinde cu ochii. M-am asezat la o masa diametral opusa fata de cuplul de pe terasa si am cerut o cafea amara si un coniac, pentru ca soarele nu dogorea inca si simteam adierea brizei cum imi facea pielea ca de gaina, datorita transpiratiei de dupa alergare.

Dadusem coniacul peste cap si ma gandeam daca sa aprind tigara cand incep sa deslusesc niste voci apropiindu-se de terasa in spatele meu.

- Ti-am spus ca imi iau costumul asta bleu, pentru ca nu vreau sa fiu prea dezbracata, daca vine si George cu noi la plaja. Si, de fapt, nu inteleg de ce insisti sa deviezi tot timpul inspre detalii picante toate povestile pe care le spui de cand a venit el...

- Haide, ai spus sa vin cu tine pana la baie si vreau sa ne intoarcem la plaja. Vezi ca o sa intre soarele in nori, si asa cred ca o sa ploua si o sa stam in camera toata ziua.

- Bine, spuse ea oprindu-se cumva pana la coltul terasei, dar destul de aproape sa ii pot auzi, dar trebuie sa-mi promiti ca nu mai insisti cu ce te-am rugat, altfel ma dezbrac, da, dar ma duc langa ala de la marginea plajei care sta in pula goala, l-ai vazut?

- Hai du-te la baie, vorbim cand te intorci...

Ea trecu pe langa mine, urcand pe terasa, el ramase pe nisip, se aseza si isi aprinse o tigara. Fetei ii era clar ca i-am auzit, de vreme ce imi arunca o privire incurcata in timp ce se indrepta catre toaleta localului. Avea ochi albastri, la fel ca si costmul de baie, pielea foarte alba, probabil venisera de foarte putin timp la mare si sani maricei si... curajosi. Ii urmaream cu coada ochiului cum salta la fiecare pas ce il facea pe scarile terasei.

Deci era chiar George, fostul meu coleg, nu mi s-a parut, concidenta era prea mare ca sa il fi si recunoscut de la departare si sa aiba acelasi nume. Ma intrebam daca sa mai dau o tura pe plaja mai aproape de el sau sa intru in vorba cu tipul care isi astepta iubita sa iasa, oricum eram singur doua zile, ar fi fost placut sa cunosc pe cineva in zona. Dar abia imi incepusem cafeaua, si nu aveam chef sa ma ridic. Ma intriga pudicitatea fetei, dar si relatia dintre ei, tipul neparand a se apara, ci lasand-o sa inteleaga ce vrea ea. A iesit si am privit-o din nou, fese ferme si par lung, pe umeri, m-a privit, de data asta zambind, s-a dus la prietenul ei, care a luat-o de mana si s-au indreptat spre cearsaful lor. Ma incita atat de mult discutia lor ca i-am urmarit, savurandu-mi cafeaua in continuare. Nu se auzea ce vorbesc, erau destul de departe, dar cam peste zece minute tipul ii cobori fetei bretelele de pe umeri sub privirile lui George si, deja, si ale mele. Incitarea povestii se transformase acum in excitatie, pentru ca ea si le trase suparata la loc, dar nu imediat, ci peste vreo 30 de secunde. Discutia continua intre ei, George se ridicase acum, parca pentru a se intinde, dar de fapt, era un pretext, pentru a-si araja erectia, presupun. Urma o lupta, oarecum in gluma, intre mainile celor doi si apoi tipul ii ceru probabil ajutorul lui George, pentru ca l-am vazut asezandu-se langa ea si tinandu-i mainile la spate, in timp ce prietenul ei ii dezgoli sanii dintr-o singura miscare. Deja devenise o lupta a orgoliilor, pentru ca fata se ridica dintr-o data si se intoarse spre ei ca si cum ar fi vrut sa-i palmuiasca pe amandoi, dar fara a-si acoperi sanii care, trebuie sa recunosc, se vedeau bine, chiar de la distanta. Porni spre apa, parca suparata, prietenul urmand-o, iar George ii lasa si se indrepta acum catre terasa, probabil manat si el de presiuni ale vezicii.

Va spuneam ca pe plaja erau doua blonde cu sanii goi, dar asta era normal, pe cand povestea celor trei devenea din ce in ce mai excitanta.

- Salut, bai, mi s-a parut mie ca esti tu. Ce faci?

- Uite, la o cafea, de dimineata, asa. Nu ne-am vazut de mult...

- Da. Si eu ma gandeam sa iau o bere si sa-i las pe amici sa se impace, dar o sa comand tot o cafea... Ce faci, cand ai venit?

- Aseara doar. Si am baut cam mult azi-noapte. Dar ce e cu "amicii" tai, am tras cu ochiul, fiindca nu eram sigur ca esti tu, si v-ati cam jucat un pic, spun eu cu subinteles.

- Bai, e tare faza cu Radu si Livia, dar stai sa comand cafeaua si iti spun. Radea cu pofta, comanda si coniac, si inca unul pentru mine, apoi se aseza. Ce bine ca te intalnesc, eu abia am venit, de fapt noi trei, si o sa stam doar in weekend. Desi am facut bine ca am venit de joi, pare mai liber.

Asa am inceput sa aflu cate ceva despre cuplul care intrase in viata mea de aproape un sfert de ora si parea sa mai ramana o vreme, macar cat avea sa ma intereseze povestea asta. Aveau cam 25 de ani, erau impreuna din adolescenta si poate obisnuinta, stresul sau mai stiu eu ce, cum zicea George, adusese o provocare in plus in viata lor. Lui nu i se mai scula intotdeauna si era foarte obsedat de asta. Ii impartasise lui George toate frustrarile lui si mai ales incercarile de a depasi aceasta problema. Nu era sigur o problema fizica, precum spunea Radu, pentru ca si-o demonstrase cu ajutorul pornografiei. Filmele il excitau la culme, cand le vedea singur, dar in prezenta ei... claca mai mereu, de la o vreme.

- Si uite asa, spuse George, eu nu am vrut sa intru in asta, dar cum mi-au fost amandoi colegi de liceu, Radu mi-a cerut ajutorul si a aranjat sa vin si eu la mare cu ei. El e convins ca avand capul plin de fantezii si ea, fiind prea casta, nu se potrivesc si a inceput sa-l macine indoiala, crezand ca nu va mai merge mult intre ei. La naiba, si Livia arata atat de bine, ca doar i-am vazut o clipa sanii si au inceput sa ma stranga pantalonii.

- Si pe mine, am raspuns, izbucnind amandoi in ras.

- Stiu ca nu e de ras, nu imi imaginam ca voi trai asta, dar el insista sa o curtez de fata cu el, ceea ce nu ma deranjeaza, dar mai mult, sa o pipai, sa-i fac avansuri, pentru ca asta il excita cel mai tare. A aranajat chiar sa vin cu ei la mare, si sa dormim in aceeasi camera, dar nu stiu cum o sa fie la noapte. Nu spun ca ma deranjeaza, dar pe ea, da. Am incercat sa vorbim putin despre asta si spune ca nu poate sa se gandeasca la mine ca la un amant, pentru ca am fost colegi de liceu, vorba ceea, si cu atat mai putin intentioneaza sa-l insele pe Radu. Recunoaste ca nu merge ceva intre ei, sexual vorbind, dar ca nu e grav.

- Hmm, da, poate fi o problema. Cum naiba sa-ti poti convinge sotia ca, daca se culca cu prietenul tau, o sa te simti mai barbat?

- Mai ales ca e foarte puritana, continua George, chiar mi-a povestit o data Radu ca in atatia ani de cand sunt impreuna, i-a luat-o in gura doar de vreo doua ori, si atunci cand bause suficient de mult.

- Da, dar oricum e aiurea. Se despart o vreme si gata. El isi gaseste poate pe altcineva, vede daca problema e reala sau merge la un medic...

- Nici nu vrea sa auda, raspunde George. Cu atat mai putin de a o insela. Amandoi vor sa faca totul impreuna, dar ajung la a face tot mai putin. Si spuse asta razand din nou. Tu esti singur? Uite, poate, daca pe mine ma cunoaste prea bine ca sa ma accepte...

- Ha? A, am inteles unde bati. O sa vina Ana sambata. Si nu cred ca va pot ajuta cu ceva... Mi se pare total aiurea o astfel de metoda. desi Livia e foarte sexi.

- Pai, vezi? Oricum nu se vor supara daca te prezint. Si oricum va trebui sa dorm undeva zilele astea, daca prezenta mea e un motiv de cearta intre ei.

- Da, sunt de acord, dar cu partea cu curtatul, chiar ca va trebui sa am o discutie serioasa cu Radu, nu ma apuc sa-i fac avansuri fetei de fata cu el si sa ma trezesc cu un pumn in ochi.

- Oricum, te rog sa ma ajuti, ma ruga acum George, de parca era problema lui.

- Bine, vreau sa ii cunosc. Si George se ridica imediat, sa se duca pe plaja si sa-i aduca la masa noastra.

Hmmm, in ce ma bagasem. Unde aseara ma intrebam ce-am sa fac, acum mi se propunea (din cate am inteles) sa ma culc cu o necunoscuta ca sa-i fac pe plac sotului ei. Ciudata provocare. Mai ales ca ea, sunt sigur, era departe de a fi de acord.

Livia era acum pe saltea, cu costumul de baie tras in jos pana pe solduri, vorbea cu Radu care statea intins pe patura, ii facea cu mana lui George care se apropia acum de ei, si era a naibii de frumoasa. Ma pregateam sa mai beau un coniac si sa ii cunosc mai bine...

Ati observat cat de sexi sunt femeile care poarta sutien la mare ? Ma refer desigur la femeile sexi care poarta sutien la mare. Sanii sunt peste tot la vedere si vezi o femeie sexi care si-i ascunde. Nu-i asa ca vrei sa vezi un centimetru, doi, ca astepti sa miste mana, sa-si schimbe pozitia, sa... vezi ceva ? Iar daca te gandesti ca sunt impecabil de albi in multimea de sani bronzati si la vedere, poate chiar arsi, cum nu o data am vazut, ideea te innebuneste. Asta simteam cand m-am apropiat atunci de George, Radu si Livia fiindca, bineinteles, daca fata ma vazuse ca am stat cu George la masa, acum era sigura ca spre ei ma indrept si i-a acoperit. Oricat ii vazusem de goi de la distanta, acum eram deja aproape si ideea ca si-a aranjat sutienul la loc era frustranta.

Dar in acelasi timp excitanta. Daca i-as fi fost indiferent, cum eram pentru toate celelalte toplese de pe plaja, ar fi ramas asa, nu ? George a inceput sa povesteasca despre noi, despre cum si cand ne-am cunoscut, iar eu am am inceput sa intreb despre ei, vinovat fiind ca si-ar putea da seama ca amicul meu imi spusese deja. De cand sunt casatoriti, cum e sa fii casatorit, aberam eu aparent interesat, in speranta ca am sa simt cea mai mica ezitare si sa continuu cu glume mai intime. Totul a decurs al naibii de bine; nu am avut cand sa nu-mi mai gasesc ce spune (erau inca oarecum suparati), ca a inceput ploaia. Ce chestie, chiar stateam pe acelasi palier al hotelului si cum mai aveam o sticla de whisky si una de gin, era de la sine inteles ca vom continua discutia in camera mea. N-am acceptat nici umbra de refuz desi, culmea, niciunul nu intentiona sa refuze, mai mult, i-am propus amicului George sa faca dusul la mine, astfel ca ei sa poata face repede impreuna si sa-i asteptam la o partida de carti. Desigur, asta doar pentru ca-mi placeau, nici nu concepeam sa fie sex si carti.

George trecuse prin camera lor sa-si ia un sort si a terminat dusul imediat, iesind ud direct pe balcon. M-am temut sa nu ma surprinda musafirii la baie si am intins imediat gelul pe mine. Nu a trebuit sa fac mari eforturi sa-mi decalotez „podoaba”, fiindca statea ca la apel, la gandul ca voi bea doua sticle de tarie cu Livia si Radu si mai ales ca el e chitit pe jocuri erotice, va amintiti din prima parte de ce. Am iesit, tot ud, dar cu un prosop, urmand sa-mi iau si eu ceva pe mine si sa ies pe balcon cu paharele si George. Ei nu veneau, astfel ca am deschis direct subiectul Livia.
- Bai, deci unde ramasesem, totusi, tie ti-ar placea Livia, nu?
- Hmm, am prezervativele in fundul rucsacului, imi preciza, in loc de raspuns, George. Desi sunt atat de curati, incat ar fi pacat sa ma gandesc la asta, daca mi-ar veni ocazia. Dar am patit-o candva...
-.Ce, devenii eu interesat, desi el parea amuzat.
- Aveam o prietena cu care ma mai frecam in parc. La mine, nu, la ea era exclus, asa ca mai mult decat sani si incercari de masturbare textila prin parcul Stadionului National n-am primit de la ea. Pana intr-o zi, cand am iesit cu o prietena a ei care era cu un tip la vreo 45, cu Jeep, neveste, copii si celelalte aferente. Am fost in vreo doua carciumi, am socializat si vinul a curs valuri. La un moment dat, Madi, pretextand ca trebuie sa-i lase singuri pe ei, se duce la tip si ii cere cheile de la masina. Spre surprinderea mea, i le da. Si hai sa mergem altundeva. Unde naiba, ca eram in centru, eram ametit, n-aveam curaj sa conduc, astfel ca ne-am certat un pic cu portarul de la parcarea Facultatii de Drept si ne-am bagat prin spate, printre copaci. Nici n-am apucat sa opresc motorul ca tipa, si ea dupa multe pahare, era cu gura in slitul meu. Si da-i si freac-o, si chinuie-te sa lasi scaunele, si stai ca parca vine cineva, imi amintesc ca nu aveam niciun prezervativ. Nu ca as fi tinut neaparat, dar cum dadeam s-o trag peste mine, cum nu mai aveam cu ce, numai la gandul asta. Si ia-o iar in gura, si hai ca m-am hotarat, de data asta o sa continuam, pune spatele pe volan si zbang, atinge claxonul de neam prost al aluia. Stop, parca vine portarul, iar am oprit penetrarea dupa un minut, iar nu mai aveam cu ce...

Va dati seama ca eram in hohote de ras cand au intrat Livia si Radu, de nu ma mai puteam opri. El continua:
- Si explica-i fetei ca stii, ca e cam frig, mi-au inghetat picioarele si de-aia clachez. Si de fapt, nici cu pantofii in picioare nu prea pot... Dar eu numai cu gandul la prezervativ, fiindca stiam ca nu avea antecedente tocmai din lumea inalta. Dar era buna, ce sa mai...
- Hai ca a venit... Radu si... ma fac si eu ca nu le-am retinut prea bine numele, ducandu-ma spre intrare, cu gandul sa-mi mai spuna o data cum o cheama.
- Ea e Livia, zice Radu. Din intamplare, sotia mea. Personala si netransmisibila.
Eu rad, dar ea se incrunta. Nu inteleg la ce, la „din intamplare”, la „netransmisibila”... Anyway, inteteg ca glumele lui nu i se prea potrivesc. Si aveam sa ma conving ca intelesesem bine.
- Poftiti pe pat! Unde naiba sa te poti aseza in hotelurile de la Marea Neagra? Patul e sigur curat. Fotoliile nu au huse, si oricum nu stii cine si cat s-a frecat pe ele.

Nu stiu daca am spus asta cu voce tare sau doar pentru mine, cert este ca Radu s-a asezat pe margine si Livia a urcat in mijlocul patului, prilej pentru mine s-o vad. Avea o rochie de plaja verde, bineinteles, fara sutien, si destul de stransa la maneci cat sa nu se vada nimic, decat forma. Dar ochii mi-au fugit pe picioarele ei, cand si le-a adunat sub ea. Nu va spun inca nimic despre sani, fiindca avea niste picioare... Deci, eram deja topit. Nu stiu daca la gandul ca Radu intentiona s-o sharuiasca sau doar fiindca era atat de buna, dar eram topit. Probabil ca ajutasera si coniacele dinainte. Torn whiskey, constat ca nu aveam nici lamaie, nici apa tonica, deci ginul nu putea fi folosit, si oricum Livia nu refuza un whiskey bun. George iese pe balcon, mai trage o tigara, caut ceva sa putem folosi pe post de scrumiera, dar el refuza... ca ar vrea sa simta briza.
- Asa face si la noi, zice Livia. Eu fumez foarte rar, Radu, deloc. Ii spuneam ca nu ne deranjeaza mirosul de tigara, dar el iese.
- Pai daca tu nu esti convingatoare, zice Radu.
- E, nu sunt convingatoare...
- Mie imi pari foarte convingatoare, ma trezesc spunand, inca sub efectul picioarelor ei.
- Na, raspunde ea, fara sa o ia drept compliment, totusi.
- Jucam carti?, incerc s-o dreg, desi Radu nu parea sa fi prins faza.
- Poate doar pe dezbracate, zice Radu totusi. Altfel, ma plictisesc cartile.
- Eu n-am nimic impotriva, zic. Dar fetele sunt in minoritate.

Livia intra in joc. Zice ceva de genul „femeia a fost intotdeauna in minoritate”. Sau macar dezavantajata... Ca de fapt femeile trebuie sa accepte tot felul si ca se tot gandeste oare de ce accepta. Ca sa salvez totusi o discutie care ducea spre cearta, ii dau dreptate cu o gluma, spunand „...cum era vorba aia? Pentru un carnat, trebuie sa accepti tot porcul, nu?”. Si dai si razi! Ei rad, eu rad, ba parca Radu imi pare acum destul de deschis, fiindca, ori nu stia poanta, ori chiar se bucura ca am facut-o pe Livia sa rada, fara sa-i pese ca el era porcul in situatia asta. Cred ca se gandea mai mult la carnat...
Si tot asa, din gluma in gluma, Livia ne spune ca se mai gandeste daca e de acord sa joace pe dezbracate, sugerand ca o sa vada mai tarziu; daca e sa castige, nu i-ar strica sa se laude ca ne-a dezbracat la carti pe toti trei. Daca e sa piarda, mai vedem.
George taie si ea incepe sa fie brsc interesata de prietena mea, daca am una, de ce sunt singur la mare si toate celelalte. Ii povestesc totul si i se pare fantastic. Ea nu l-ar lasa pe Radu sa vina singur la mare... si mai da pe gat un pahar de whiskey...
- Radu e un libidinos, dupa parerea mea. De fapt, a vrut si sa ne casatorim, si sa-si traiasca viata mai departe. Spune tu, Radule, cum a fost cu Cristina?
- Uau, Cristina, incerc iar sa impac eu taberele. Pai, cu Cristina, sa va spun eu cum a fost. Desigur, poate nu aceeasi Cristina, dar la fel de buna. Si iar i-am facut sa rada.
Intr-un tarziu, desi mai relaxati, chiar daca am uitat ca jucam pe dezbracate, eram cel care reprezenta un tampon intre cei doi soti, dar in acelasi timp, eram foarte inciudat ca Radu nu se supara, fiindca tineam mai mereu cu ea. Terminasem povestea cu Cristina, cea care a venit sa-mi spuna ca daca s-ar culca cu mine, sigur s-ar culca mai intai cu Ana, prietena mea. Poate o sa avem timp sa v-o spun si voua mai tarziu. Si discutia a luat-o pe o panta ciudata. Dar asteptata. George a apucat sa intrebe de ce nu se inteleg ei, totusi, fiindca par facuti unul pentru altul. Livia atat astepta. Il intreaba intai pe Radu.
- Spune tu, Radule, de ce nu ne intelegem? Incepi cu partea sexuala, fiindca aia iti place cel mai mult.
Radu isi ia o mina de om serios si incepe:
- Pentru ca te gadili?
Si iar hohote de ras, din partea noastra, pana cand George zice ca Livia a pierdut si ca trebuie sa dea ceva jos de pe ea. Nu, ca nu am fost de acord cu totii... dar sa-i mai pun un whiskey, poate o convingem. Si iar rasete...
- Deci, te gadili, incerc eu sa abat discutia?
- Ei, ma gadil, dar ma gadil cand nu sunt suficient de excitata. Spre exemplu, acum nu m-as gadila.
Normal ca nu puteam decat s-o luam in gluma, desi voiam neaparat ca discutia sa continue in nota respectiva. Dar ma salveaza George.
- Nu stim daca te-ai gadila acum, fiindca nu te gadila nimeni.
- Pai nu ma gadil tot timpul. De fapt, am facut atatea probe, sa vad daca ma gadil eu de felul meu. I-am pus pe mama, pe tata, pe frati-miu sa ma gadile. Si nu ma gadil asa usor. Ei, cand ma atinge Radu, mor de gadilat.
Ziceai ca ne gadila cineva, asa radeam. Si-i mai turnam. Acum era randul lui sa-i raspunda. Ce nu-i convenea ei?
- Ca nu esti romantic, zice Livia din prima. Sa le spun cum imi propui tu sa facem dragoste?
- Da, spune-le, zice Radu, cum iti propun, dincolo de faptul ca te mangai si tu te gadili?
- Ei, nu le spun.
Acum ma suparasem eu. Cand ajunsesem la intimitati, am inceput sa ezitam. Hai, spune, hai, spune, hai spune, sugera privirea si tacerea mea.
- Pai... isi ia o mina de aer serios asa... zice Livia razand si ridicand paharul si spune: „Iubito...”, aici face o pauza de barbat care are ceva foarte important de spus... „Iubito, zice, tragem si noi ceva pe pula in noaptea asta?”
Trebuie sa va marturisesc ca ne tavaleam pe jos de ras. Toti patru. Inclusiv Radu, care era cel criticat aici. De fapt nu pe jos, ci prin pat. George se tavalea mai putin, dar eu m-am trezit cu capul in poala Liviei de ras. Radu nu parea a fi deranjat, ci voia sa ne oprim, ca sa-si justifice replica.
- Stai ca nu e chiar asa, zice Radu. Am spus-o doar de cateva ori!
- Si ce, dragoste am facut de mai multe ori?, raspunde din prima Livia.

Si iar ne tavaleam. Imi venea s-o iau in brate de drag. Nu numai de drag, dar era chiar haioasa. Dar tot George ne salveaza. El stia topt timpul ce sa spuna. Ia sa-mi spuneti ce credeti ca a gasit de spus. „Ia stati putin. Ai ceva s-o legam la ochi? Chiar sunt curios daca se gadila sau e numai impresia ca o gadila Radu.” Sa stiti ca a fost atat de convingator ca Livia n-a ezitat prea mult. Eram deja cu sticla goala si ma pregateam sa pun gin simplu, asa amar cum era, fiindca abia ni se deschisese apetitul. Deci, Livia, esti de acord sa te legam la ochi si sa te gadilam pe rand, sa-ti verifici ipoteza?, zic eu. Asa o sa vezi daca te gadili doar pentru ca stii ca e Radu. Radu nu avea nimic impotriva. Era amuzat de situatie. Ba chiar am adaugat: iar daca nu te gadili, il tin pe George la mine in noaptea asta, sa ia si Radu ceva pe pula linistit. Hohotele nu mai conteneau, nu mi-a raspuns nimeni, asa ca am cautat o batista. De obicei, nu am batiste. N-am mai folosit din scoala, cand imi punea mama batista, sau de cand s-au inventat servetelele, dar eram sigur ca Ana a pus o batista mare, pe care voia s-o foloseasca pe sub palarie. Am scormonit prin bagaje si am gasit-o.
- Deci?, ma indrept spre Livia cu batista intinsa.
- Deci legati-ma, tineti-ma bine tintuita, am spus doar ca e dictatura barbatilor...
Gluma ei mi se parea o invitatie. Ba mai mult, m-am simtit invitat de Radu, care era langa ea si i-a ridicat parul. Nu vreau sa va spun ca avea un par minunat. Putin cret, foarte amplu, cam pana sub umeri. Era sexi de mi se umflasera toate endocrinele, nu doar glandele acelea. Stiti voi care. Ti se umfla si gatul, abia poti sa inghiti si stomacul se desumfla... nu stii ce sa calmezi mai intai. Nici n-am apucat sa ma asez in pat langa Livia, ca George s-a si repezit s-o gadile. Bineinteles ca a avut efect si m-am trezit cu ea in brate.
- Stai acum, zic eu, nu-i corect. Se gadila, normal, daca vorbim despre asta. Stai sa o legam la ochi, sa se linisteasca si sa facem liniste, astfel cat sa nu vada cine o gadila.
- Vezi Radu, ma gadil si la George.
- Poate pentru ca asa te exciti tu, zice George, starnind, spre surprinderea mea, valuri de ras din partea celor trei. Eu stateam cu nodul in gat si cu ea aproape, incercand sa imi pastrez calmul si sa o leg tacticos cu batista.
- Deci, zic, acum nu stii unde suntem, intoarce-te spre perete (patul era la perete) si noi o sa facem schimb de locuri. Sa nu stii cine te atinge...

Ii place, se intoarce cu un zambet, iar Radu se da jos din pat. Am uitat sa va spun, bineinteles ca ma uitam si eu si ea la erectiile lor din pantaloni. Ba i-am surprins si pe ei urmarindu-ma pe mine, cu spatele, in timp ce mi-o asezam cand cautam batista. Plutea in aer o excitatie de zile mari si nu vreau sa anticipez, dar aveam sa ne mai excitam de zece ori mai tare. S-a facut liniste si nimeni nu avea curajul sa puna mana pe Livia, intinsa in pat si deja cu rochia de plaja mult deasupra genunchilor, aproape de chiloti. Ne dadeam branciuri si ne faceam semne, iar in cele din urma George a fost norocosul. Nici n-a apucat sa-i puna mana pe abdomenul plat, ca Livia s-a si intors pe burta, in hohote de ras.
- Nu-i relevant, zice Radu, abia te-a atins.
- Ok, deci n-ai fost tu? Hai inca o data, sa ma concentrez, raspunde Livia.
George se aseza de data asta pe pat, si incepu sa-i mangaie abdomenul cu tandrete. Nu avea curaj sa miste mana decat transversal, in zona buricului, nici mai jos, nici mai sus (va spusesem ca are sani mari, deci i-ar fi putut atinge dupa doar cativa centimetri). In cele din urma, se stradui sa o gadile pe lateral si reusi. Era ca o victorie. Pentru George, daca nu s-ar fi gadilat, insemna ca doarme cu mine, va amintiti.

Din nou coate, Livia astepta pe urmatorul, iar acela am fost eu. Ii vedeam picioarele dezgolite si i-am facut semn lui Radu ca eu as gadila-o pe pulpe. Radu incuviinta din cap si am atins-o incet cu varfurile degetelor in zona genunchilor. Nimic. Incerc s-o gadil, strangand putin, din nou, nimic. Si atunci urc. Urc pe interiorul coapsei, fin si delicat, si doar se infioara. Zice, „nu esti Radu”.
- De ce?, ma trezesc vorbind. Bineinteles, tradandu-ma.
- Esti foarte elicat.
- Mersi. Ce zici, poate in alta parte?
- Ok, sa vedem...
Imi placea acel ok al ei. Era ca o cedare. Ca o renuntare. Am ridicat mana, deja pe sub rochia de bumbac. Eram undeva spre lateral insa, n-am mai avut curaj sa o mangai pe interior. Simtea si respira adanc, dar nu se gadila. Deja i se vedeau chilotii, impecabil de albi si plini de forme atat de rotunde. Am mai insistat, mangaind, de fapt, pana deasupra chilotului, pe sold. Nu se gadila.
- Ok, am zis, deja familiarizandu-ma cu ticul ei verbal, pana acum am fost noi, acum urmeaza sotul tau.
Stiam de ce fac asta. Voiam sa vad unde o stimuleaza el. Stiam ca vrea sa o simta excitata si bineinteles ca isi permitea sa o pipaie oriunde. Eram curios unde o va face. Radu incepu pe coapsa, ca mine, apoi urca tot pe lateral, dar ajunse spre coaste, ridicand in acelasi timp rochia pana unde ajunsese mana lui. Acum era cu ea peste buric, si astepta sa se gadile. Undeva sub sani se gadila rau si Radu se opri, inciudat. Probabil acela era si momentul in care isi pierdea erectia cand erau intre ei.
- Bine, zice Radu, ai stiut ca sunt eu si de aceea.
- Nu, se pare ca aici ma gadil cel mai tare, raspunse ea, inca razand.
- Bine, il aud pe Radu spunand. Atunci te vom gadila toti trei chiar acolo. Nu stim cine e primul.
Eu eram. George a refuzat din start sa fie iar primul si stiam de ce. Voia sa vada pana unde ajung eu fara sa cauzez proteste, gandindu-se ca el va continua de acolo. Am fost de acord. M-am asezat si am pus palma direct pe abdomen. Adomenul ei era plat, alb si cu un puf foarte fin. Buricul ascuns si foarte, foarte cald. Simteam cum dogoreste, desi nu-l vazuse soarele, in costumul de baie dintr-o bucata. Era clar excitata. Am urcat, delicat, spre greutatea de pe pieptul ei, caci greutate sugerau sanii ei mari, si le simteam deja rotunjimea pe dosul palmei. Nu a schitat niciun gest, desi o simteam cum gafaie abtinut. Am coborat spre lateral, luandu-i coastele in causul palmelor, si gafaia tot mai tare.
- Stiu cine e, zice ea. Stia, cu siguranta.
- Da, ma tradez. Dar scopul nu e sa ghicesti. Ci sa te mangai. Am gresit, in momentul acela a inceput sa se gadile si sa apropie bratele de corp, strivindu-mi palma de sanul stang. M-am retras si am lasat-o imbratisata de ea insasi pretinzand ca trebuie sa facem alta regula a jocului. Sotul ei nu trebuia sa mai participe, fiindca privind-o, ea se rusina, si de aici toata senzatia de gadilat.
- Ok, zice si el a renuntare, eu am sa stau in pat, langa ea.
Livia a fost imediat de acord, ridicandu-se si primindu-l in pat, apoi puse capul in poala lui si astepta.
- Acum suntem numai noi, am spus eu. Iti e mai usor sa intelegi daca te gadili sau nu. Isi trase insa rochia, lovindu-se cu capul de erectia lui Radu care nu se mai pierdea. Apoi se intoarse, asezand palmele pe ea, iar capul pe maini. Nu era corect, ne oferea doar spatele, dar George rezolva usor problema. Ii ridica imediat rochia pana sus, Radu o tinea de sub coate, desi nu parea a intentiona sa se impotriveasca, astfel ca spatele ei era gol si curbat. Am vazut multe femei goale, dar conformatia aceasta de vioara (cinteza sau caprioara, vorba unui mare poet roman) n-o mai cunoscusem. Pur si simplu era perfecta. Exact asa cum isi imagineaza barbatii o femeie. Solduri largi, talie subtire si arcuita, bust generos. George incepu sa-si plimbe mainile pe spatele ei, ea incepu sa-si plimbe mainile pe erectia sotului ei, Radu, probabil incantata de „amploarea acesteia”, iar eu... eu eram aproape sa ejaculez. Daca ma atingeam cinci secunde, ratam totul. Tot ce ar fi putut sa urmeze.

Nu mi-a trebuit mult sa ajung langa ea, luandu-i in primire pulpele, moment in care Livia se intoarse ca arsa, dar ridicandu-i-se rochita de vara peste rotunjimea de jos a sanilor. Din intoarcere, insa se aseza peste George, care o prinse de brate.
- Ma ustura un pic pulpele, zise ea. Nu voiam sa stric totul, dar nu m-am putut abtine.
- Ce ai putea sa strici, ii raspunse tocmai sotul ei?
- Vraja. Era minunat. Mangaiata de trei barbati. Si lua cu ocazia aceasta, dar cu delicatete, mana lui George care statea cam pe sanul ei, o puse mai jos, pe talie, ca din intamplare, fara a face un caz din asta.
- Am niste ulei dupa plaja, salvez eu momentul. Daca te-a luat soarele, e excelent! Uite... si ma ridic sa-l caut. Intre timp, ea isi tragea din nou rochia in jos, unduindu-se insa in bratele lui George, semn ca intelesese dorinta sotului ei. Radu era stupefiat de excitatia pe care i-o producea momentul. Incepu sa-i mangaie parul asa cum ...



    Login