Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDansul vietii ep1
Autor : StillDope - 2009-08-02
Citita de 7477 ori - Nota 8.34 (32 voturi)
Ploua cu galeata si noi ne grabeam spre Fabrica de Confectii din oras . Raul injura printre dinti si pare extreme de iritat de ploaia torentiala . Ma intreba pe un ton grav :
-De ce mortii lor nu ne-au dat astia de la ziar o masina ?
-De calici , da-i dracu de jegosi…..
Pe fata lui alba ca varul si plina de stropi de ploaie aparu un zambet larg . Parea multumit de raspunsul meu . In ciuda fizicului nostru atletic alergam prin ploaie respirand din ce in ce mai greu .
Am inceput sa imbatranesc ma gandesc , privindu-mi fata ce se reflecta fugar in baltiile de pe trotuar. Cateva riduri se pare ca deja imi brazdeaza tenul alb si niste fire albe
contrasteaza parul meu negru . Ochii mi-au ramas neschimbatii , negrii si plini de speranta ca totusi se mai pot intampla si lucuri bune in societatea asta decadenta…
Nu e nici dracu afara pe vremea asta si in acest peisaj dezolant troneaza in capatul strazii vechea fabrica de confectii . O cladire veche cu 3 etaje de un gri mohorat cu ferestre nespalate in spatele carora palpaie niste lumini slabe. Traversaram rapid curtea intrand intr-un hol mare cu miros de egrasie . In capatul holului aparu un paznic care ne saluta zambind :
-Dumneavoastra trebuie sa fiti de la ziar ..
-Da , eu sunt ziarist iar el este colegul meu fotograf , aratand spre Raul.
-Trebuie sa urcati la etajul doi , sa o cautati pe doamna directoare Liliana ..
-Multumim pentru indicatii si ne indreptaram spre scarii .
Etajul doi arata la fel de rau ca si parterul iar mirosul de egrasie ne insoatea in continuare.
In capatul scarilor se gasea o usa masiva pe care scriia cu litere marii : “Director” .
Raul a batut de doua ori in usa masiva si o voce ne raspunde din interior :
-Intrati .
-Buna ziua , de la ziar pentru reportajul despre fabrica .
-Da , va asteptam imi raspunse o tanara la vreo 24 de ani , bruneta cu ochi caprui si parul stans la spate . Se ridica de la birou si se indrepta spre o usa din partea opusa a camerei . Pare foarte slaba , mica de statura cu sani mici si fund plat.
Deschide usa spunand :
- Doamna Liliana , au venit cei de le ziar .
Liliana era o femeie trecuta de 30 de ani , blonda tunsa scurt cu sanii mari.
-Imi pare bine ca ati venit , nici nu stiti cat de important este reportajul dumneavoastra pentru noi .
-Cum adica ? o intreb eu mirat .
-Luati loc va rog si o sa va povestesc dar mai intai dati-mi gegcile sa le pun la uscat .
Ii inmanaram femeii gecile noastre ude , asezandu-le atent pe un calorfer din spatele biroului ei . Se apleca sa le aranjeze mai bine , expunandu-si in toata splendoarea fundul perfect.
Apoi se intoarse spre noi si ne spuse:
-Partenerii nostrii francezi vor sa rezilieze contracul de colaborare , iar fara banii lor ar trebuii sa facem restructurarii masive , poate chiar sa inchidem fabrica. Daca articolul dumneavoastra ar pune intr-o lumina buna fabrica le-ar fi greu sa rezilieze contractul .
-Inteleg acum , sper sa va putem ajuta . Am vrea sa facem o vizita a fabrici daca se poate
-Chiar va rog , urmati-ma .
Astfel Raul si cu mine am fost plimbatii de catre Lilian si secretara ei timp de o ora prin diferite salii cu utilaje la care lucrau alene cateva femei .
Fabrica in sine era o runia , cu pereti de pe care cadea tencuiala , geamuri sparte pe alocuri si usi care deabea se mai tineau in balamale . Ma miram cum de statea in picioare cosmelia asta , ce sa mai vorbim despre eventualul profit care l-ar fii obtinut fabrica.
Dupa o ora ne-am intors in biroul directoarei , care parea un pic mai curat decat restul fabricii . Avea un birou masiv pe care era asezat un calculator vechii si imprafosat , cateva tablouri pe pereti un fotoliu murdar pe care statea secretara si o canapea la fel muradara pe care stateam noi.
-Si cum vi s-a parut fabrica noastra ? ma intreaba Liliana zambind.
-Sincer sa fiu , nu cred ca articolul nostru o sa va poata ajuta prea mult .
-Nu se poate asa ceva..imi spuse dezamagita Liliana .
-Stiti vrem sa va ajutam dar nu putem trece cu vederea anumite lucruri .
-Si eu care credeam ca o sa ne intelegeti situatia si o sa ne ajutati …
-Chiar vrem ..
-Lasa ca stiu eu ce vreti , si imi puse mana pe picior incepand sa frece zona usor.
-Doamna stati un pic , ma importivii eu cu jumate de gura .
Imi puse degetul aratator la gura si apoi ii spuse secretarei :
-Fata, tu ocupate de domnul fotograf .
Secretara se ridcia de pe fotoliu si se aseza ingenunchi in fata canapelei incepand sa ii deschida pantalonii lui Raul care nu parea deloc deranjata de initiativa acesteia .
Liliana imi intoarse fata spre ea , zambii lasciv apoi ma saruta jucanduse cu limba in gura mea. Mainile mele ii mangaiau sanii mari prin materialul bluzei incercand parca sa treaca prin acesta .Era randul limbii mele sa ii exploreze gura in timp ce ea imi elibera sexul erect din panatloni. Gurile noastre se desprinsera cu greu din sarutul ce le unise pentru cateva clipe intr-un dans salbatic , directoarea dandu-si in graba bluza jos. Se aseza pe covor in fata mea , incepand sa o frece cu miscari lente si ample sarutandu-i varful din cand in cand. Fara Liliana intre noi , il vedeam pe Raul in marginea celalata a canapelei cum o tine de cap pe micuta secretara bagandu-i pula pana la coaie in gura . In ciuda faptului ca avea lacrimi amestecate cu rimel pe obraji nu parea derajnata de tratamentul brutal la care o supunea Raul . Intre timp Liliana incepuse sa mi-o suga frenetic intrerupta numai de scurte reprize in care mi-o freca intr-un ritm alert in timp ce limba ei se juca cu coaiele mele .
Se ridica in picoare , ma privi atenta dandu-si jos sutienul si imi spuse :
-Da-o dracu de integritate jurnalistica , hai mai bine sa-mi futi pizda .
-Mai bine cu intergritatea pierduta dar cu pula sputa , ii raspund eu usor ironic privind ca hipnotizat sanii ei .
-Vai avem si valente de poet , vad ca si prietenul tau are trasaturi de mare artist uitandu-se la Raul care o pusese pe secretara cu curul in sus si capul de covor pompand-o energic.
-Da mare artist intradevar ...adaug eu in timp ce Liliana se descotorosea de ultimele articole de imbracaminte . Se aseza cu spatele la mine cu o mana sprijinta de birou iar cu cealata se juca cu pasarica . Intoarse capul spre mine , zambii larg lasand sa se vada dintii ei albi si imi spuse :
-Hai vii azi , pizda asta nu o sa se futa singura !
Nu mi-a trebuit mai mult , din doi pasii eram la pizda ei frecandu-mi pula de labile ei fierbinti .
Degetele mele se jucau cu clitorisul ei in timp ce respiratia ei se intetise scotand mici gemete de placere :
-Hai ,nu mai te juca atat cu mine , te vreau inauntru ….imi spuse la ureche intorcand usor capul in cautarea gurii mele .
Limbile noastre se unira iar in timp ce mana ei imi indruma organul in pasarica ei . Am patruns-o usor asezandu-mi mainile pe bazinul ei si savurand fiecare milimetru pe care il inaintam in ea . Dupa cateva miscari lente am intetit ritmul antrenat parca de miscarile ei . O mana a mea ajuns pe sanii ei in timp ce cealalta o tineam de umar . Ritmul era ametitor scuturand intreg biroul ce scartaind din toate incheieturi acompaniat de gemetele Lilianei . Un tipat puternic ne oprii pentru cateva secude din activitate , amandoi intorcand capul spre Raul si secretara. Aceasta din urma il calarea eroic pe Raul , la un moment dat cazand peste acesta scutrata de un orgasm puternic . Pe Liliana a bufnit-o rasul asta neoprind-o sa dea din cur in tot timpul asta . Cu coada ochilui il vedeam pe Raul cum o da la o parte pe secrtara si vine spre noi ...



    Login