Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Dana
Autor : Sisi_orade - 2017-10-15
Citita de 29096 ori - Nota 6.24 (68 voturi)
DANA M.

Locuiam impreuna cu sotul meu, soacra mea si fiica mea intr-un bloc de la etajul trei si aveam o viata monotona: serviciu – casa – teme cu fiica mea – somn si a doua zi din nou la fel.
De mult timp il stiam pe Alex, pe care-l cunoscusem pe tranvaiul ce ma ducea la serviciu, insista sa ne cunoastem. In fiecare zi ne intalneam in statia de tranvai la ora 8 si ceva dupa ce o lasam pe fiica mea la scoala. Imi dadea prioritate la urcare, apoi timp de 15 minute cat dura traseul pana la al 7 statie discutam despre una si despre alta. Apoi el imi ura o zi frumoasa si cobora. Eu imi continuam traseul inca trei statii pana la firma mea unde lucram ca chimista.
A doua zi era vineri si dupa ce am lasat-o pe Maya la scoala mi-am continuat drumul spre serviciu cu mintea la gandul cum avea sa se descurce fiicea mea la testul de matematica din acea zi.
Am ajuns in statie unde mai erau cateva femei ce mergeau la o firma de incaltaminte si am cazut pe ganduri pana ce din spate am auzit vocea lui Andrei.
-Buna dimineata doamna. Am intarziat.
-Credeam ca nu mai vii, i-am raspuns eu.
Apoi am urcat in tranvai si ne-am continuat povestile. Barbatul a observant ca nu sunt in apele mele si m-a intrebat ce am.
-Nimic, i-am raspuns eu.
-Eh nimic. Stiu eu. Se vede pe tine. Hai sa ne vedem azi pe la 4 dupa ce iesim de la munca. Ce zici?
-Da se poate, i-am raspuns eu.
Si dupa ce i-am dat numarul de telefon si mi-a facut un apel a coborat.
Tipul era bine facut cam 1,90m, atletic, saten cu ochii albastrii. Cred ca avea in jur de 35-40 de ani destul de smecheras.
Alex era mai inalt cu un cap ca mine, desi purtam tocuri. Si pentru a-mi da un aer cat mai feminin purtam eram mereu in fusta. Ochelarii imi dadeau un aspect de intelectuala, iar parul negru lung pana la umeri ma facea sa par destul de frumoasa la cei 40 de ani pe care-I aveam
Pe la serviciu n-am facut mare branza. Mintea imi statea la cum avea sa se desfasoare prima noastra intalnire.
La 4 fix m-a sunat Alex si mi-a propus sa ne intalnim in parcarea de la Profi de pe Bulevardul Dacia pe la 5 . I-am spus ca nu doream sa fiu vazuta si ca ar fi bine sa mergem undeva unde este mai retras.
Am sunat acasa si i-am spus soacrei mele care statea cu noi ca intarziu cam o ora si sa nu-si faca problem. Sa dea de mancare Mayei .
Am ajuns pe la 5 fara ceva in parcare si am incercat sa ma ascund dupa o masina d emarfa sa nu fiu vazuta de cineva cunoscut.
Alex m-a observant din masina si m-a sunat sa merrg mai incolo sis a urc .
Am urcat pe scaunul din spate ca sa nu fiu vazuta si m-am lasat cu fata spre tetiera scaunului soferului.
Alex a pornit imediat masina si in timp ce conducea ma asigura sa stau linistita ca nu ne vede nimeni. Dupa vreo 10 minute a oprit in parcarea din fata unui motel de mana treia si m-a intrebat daca vreau sa urc.
Am iesit din masina aranjandu-mi fusta care se ridicase si am cautat cu privirea sa vad daca nu este cineva cunoscut pe acolo.
Alex a luat-o inainte, iar eu dupa el ca o catelusa care-si urmeaza stapanul. Receptioniera a discutat scurt cu Alex si i-a dat o cheie in timp ce eu cautam sa ma trag pe langa perete sa ma feresc de privirile insistente ale barbatilor care stateau pe niste fotolii.
Impreuna c u Alex am urcat la etajul I si am deschis usa unei camera. Nu bine am intrat si barbatul m-a si luat in brate si m-a sarutat.
Hainele au inceput sa sara de pe noi dupa care Alex m-a asezat sa stau in fund e pat sis a mi-o dea la supt.
Barbatul pentru a se excita mai tare imi puse ochelarii si din cand in cand atingea cu capul penisului sticla lor.
Apoi am vazut ca isi pune un prezervativ si ma patrunde la maxim in timp ce-mi tinea picioarele pe umeri.
A inceput sa facem sex nebun, el patrunzandu-ma la maxim in timp ce eu ma straduiamsa resist.
A fost frumos. Dupa extaz, am discutat fiecare despre viata noastra.
Divortase de doi ani si avea un un baiat de 10 ani. Timpul liber si-l petrecea la parintii lui ce locuiau in apropiere de oras. Relatii nu avea ca se saturase.
Eu am inceput sa-I povestesc de viata mea monotona mereu supravegheata de soacra mea care nu avea alta treaba.
Atunci Alex mi-a spus ce ar fi daca ne vedem sambata seara undeva la munte, Ca mi-ar face bine o iesire la aer curat. Are un prieten ce are o cabana si ca daca vreau sa iesim.
Am mers acasa si cautam un motiv sa ies pentru o noapte cu acel barbat frumos care imi dadea atentie. I-am spus sotului ca trebuie sa merg la Cluj la spital intrucat o prietena de a mea avea mama bolnava si trebuia sa mai ajut sa stea langa ea la spital.
Sotul care ma iubea mi-a acceptat plecarea in schimb soacra mea care era cam acra s-a uitat lung la mine.
Dimineata sotul meu m-a dus cu masina la gara si mi-a luat bilet pana la Cluj la clasa I, apoi m-a urcat in tren punandu-mi geanta sus la locul de bagaje si dup ace m-a sarutat a coborat. Dar nu a plecat pan ace trenul a pornit. Imediat ce am iesit din gara l-am sunat pe Alex. Era 7 si jumatate. Barbatul mi-a spus sa cobor in gara de la Alesd de unde avea sa ma ia cu masina.
Am coborat la gara amintita si el ma astepta nerabdator imracat intr-o pereche de blugi si cu o geaca de piele.
L-am salutat scurt cu o privire vinovata apoi am urcat in masina lui. Inainte de a porni a dat sa ma sarute, dar l-am respins spunandu-I sa porneasca. Drumul ducea prin satele de munte pline de verdeata cu case din lemn si oameni care adunau porumbul. Alex mi-a spus ca ne asteapta si un prieten de al lui.
Atunci l-am intrebat cine e. Si cum de e si el la acea cabana.
- Hai ma ca este de incredere, a incercat el sa ma linisteasca in timp ce mi-a pus mana pe genunchele stang.
Am ajuns la locatia respective care era o mica cabana din mijlocul padurii. Brazii frumosi de un verde viu inconjurau casuta de lemn, iar in apropiere era un parau cu apa curate cristalina. In cure un barbat brunet crapa lemne pentru focul ce avea sa pregateasca gratarele. S-a recomandat Radu si cred ca avea si el catre 40 de ani.
Am intrat inauntru si Alex mi-a spus sa ma fac comoda. Am luat loc la masa din bucatarie si am inceput sa-l chestionez pe Alex ce este cu Radu.
-Un prieten bun mi-a spus el in timp ce-mi punea cafeaua in ceasca.
-Prieten, prieten, dar sper ca nu …
-Stai linistita Dana ca nu-i nicio problema, m-a asigurat el.
Nu zic ca nu imi suradea idea sa o fac in trei, dar aveam emotii. Plus ca nu o mai facusem, plus ca nu vroiam sa fiu tratata ca o curva, plus, plus …
Eram imbracata ca de oras cu fusta pana la genunchi, bluza mulata pe corps a se vada sanii si in picioare un pantof cu toc. Nu eram de loc echipata pentru tinuta de munte. Alex m-a asigurat ca imi sta foarte bine asa, mai ales ca ochelarii ma faceau sa par mai finuta.
Intre timp Radu ne-a invitat sa iesim afara la gratare si la bere. Am iesit afara si am luat loc la masa de lemn unde Radu ne-a pus la fiecare farfurii. Dar am observant ca pe langa ale noastre a mai pus doua.
La un moment dat am vazut ca in fata cabanei se mai opreste o masina de culoare alba din care au mai coborat 2 barbati. Cred ca aveau in jur de 35 de ani si care s-au recomandat Mihai si Geani.
Incepusem sa mananc si sa sorb din berea rece ca gheata. Glumele se tineau lant.
Dupa cam o ora si ceva berea imi umpluse vezica urinara, asa ca m-am scuzat ca trebuie sa merg la baie. Alex cu care venisem s-a oferit sa-mi arate unde este toaleta.
Am intrat singura in toaleta, in timp ce barbatul s-a asezat linistit in hol si si-a aprins o tigara.
Cred ca am stat cam 10 minute inauntru, timp in care am pertractat ce sa fac. Banuiam ca Alex si-a adus si prietenii sa mi-o traga, dar era prea mult.
Am tras apa si am iesit din toaleta.
-Am crezut ca nu mai iesi. Cred ca nu ti-a venit ciclul? M-a intrebat el.
-Nu dar trebuie sa vorbim. Cine sunt cei de afara?
-Prieteni, mi-a spus el in timp ce m-a luat strans in brate. Apoi m-a tras spre o camera si m-a trantit in pat.
-Stai, am incercat eu sa-l opresc.
Apoi m-a trantit pe spate in pat si si-a bagat capul intre picioarele mele. Mi-a tras chilotii intr-o parte si am simtit cum limba lui ma patrunde. Nu am mai putut spune nimic, gafaiam din greu cu fata intr-o parte.
Jocul acesta a continuat cred vreo 10 minute timp in care ma excitasem la maxim. La un moment dat am simtit ca un barbat care statea in genunchi langa marginea patului imi atinge buzele cu capul penisului. Am incercat sa vad cine este, dar din cauza semiintunericului nu puteam sa-l vad.
Din instinct l-am luat in gura si am inceput sa-l sug.
Alex se urcase pe mine si incepuse sa ma reguleze tinandu-mi picioarele pe umerii lui.
Nu puteam sa-l sug pe cel de la cap intrucat tineam capul intr-o parte pe stanga. Aveam tendinta s alas penisul din gura si sa ma concentrez mai bine la Alex. Celalalt barbat pe care l-am distins ca era Radu, ma tragea de cap sa-mi intorc fata sa-I ofer si lui placere.
La un moment dat cei doi barbati s-au hotarat sa ma puna in alta pozitie.
Asa ca Alex s-a ridicat si m-a pus in patru labe. Apoi Alex a mers la fundul meu si m-a patruns adanc, iar Radu la capul meu.
Din cand in cand Alex ma pocnea peste fese, fapt care ma facea sa scap penisul lui Radu din gura si sa tip. Imediat Radu ma lua de par si-mi baga penisul in gura.
La un moment dat am simtit ca Alex se grabeste semn ca avea sa se termine. Radu incerca si el sa patrunda cat mai mult in gatul meu. Scoteam sunete de voma. I-am spus la Radu sa nu se termine in gura mea ca mi scarba.
Alex a inceput sa geama si penisul lui sa se unfle. Apoi barbatul s-a retras si si-a scos prezervativul aruncandu-l intr-un colt.
Radu s-a mutat la fundul meu si dupa ce m-a aplecat de spate a gasit repede intrarea.
Fiecare barbat are un alt stil de a face sex. Unii sunt mai brutali, altii patrund mai usor si pun pasiune in ceea ce fac. Nu mai vorbim de dimensiuni. Chiar daca noi femeile nu recunoastem, dimensiunea conteaza.
Radu imi pusese palmele pe fese si se misca lung in mine. Il auzeam cand spunea sa ma misc si sa dau si eu contre.
Nici nu am observant cand ceilalti doi au intrat in camera. Geani se aseza pe pat si-mi cauta sanii, iar Mihai ma mangaia pe spate. Apoi a urmat sexul anal.
Radu scuipa intre fese si isi propti penisul la intrarea in anus. Am icnit si l-am avertizat ca nu mai facusem asa ceva.
-Nu-i nimic. Ai sa faci, mi-a spus el.
Apoi a incercat s ma patrunda, dar ma durea cumplit. Ma feream cand in stanga cand in dreapta.
Radu l-a rugat pe Geani sa ma frece joss a ma excit, iar pe Mihai sa-mi desfaca bucile.
Incet Radu m-a patruns adanc. Apoi a ramas acolo prêt de 5-6 secunde. Simteam ca trebuie sa merg la wc. Dar Geani m-a asigurat ca asta este senzatia.
Radu s-a terminat inauntrul meu in timp ce eu il terminam pe Geani cu gura. Am vrut sa ma ridic sis a plec la baie sa scuip sperma, dar Mihai m-a intrebat daca nu il termin si pe el.
Am mers la baie si in timp ce stateam aplecata peste chiuveta, Mihai mi-o dadea pe la spate in stil capra.
Am facut un dus si apoi m-am dus sa ma inting in pat in timp ce barbatii erau afara si beau bere.
In timp ce stateam lungita in pat m-a sunat sotul meu sa ma intrebe daca am ajuns la Cluj-Napoca. I-am raspuns ca da. Mi-a spus cat de mult ma iubeste si ca de abia asteapta sa vin acasa.
Apoi m-am imbracat si am iesit afara la baieti care serveau Berea rece tinuta in apa raului rece de munte care trecea pe langa mica cabana.
Am discutat despre una si despre alta, iar ei m-au indemnat sa trag o bere penru a-mi face curaj.
A urmat o noapte de orgie. In care rand pe rand au urmat sa treaca prin fiecare gaura a mea fiecare din cele penisuri.
Ametiti de aburii alcoolului nu mai tineam niciunul limitele sexului. Moale ca o carpa am vomitat pe podeaua camerei cand unul mi-a variat in gura. Ochelarii zburasera demult p...



    Login