Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatadan
Autor : cipy10 - 2010-07-05
Citita de 4769 ori - Nota 7.67 (6 voturi)
Mi-a intins bratul sa-l iau, iar eu nu am ezitat sa fac asta.
In timp ce ieseam din lift, pe hol, m-am simtit ca o regina langa cel mai frumos barbat de pe fata pamantului.
„Mihnea, unde mergem? Nu sunt imbracata pentru plimbare pe strada”, am ras.
„Mergem sa vedem 'Fantoma de la Opera'”, a spus cu un zambet urias.
M-am uitat la el cu lacrimi in ochi. „Serios?” Nu-mi venea sa cred. Intotdeauna mi-am dorit sa vad piesa si acceptasem ideea ca nu se va intampla asta. Dar, uite-ma, cu barbatul visurilor mele, facand ceva ce credeam ca e imposibil.
„Serios”, a spus pupandu-ma pe obraz.
Spectacolul a fost fenomenal. Mai mult decat fenomenal! Teatrul, scena, opera, si el. Nu era nimic ce putea sa faca noaptea asta perfecta.
Inca o data, Mihnea mi-a intins mana, iar eu l-am luat de brat fara sa ma gandesc. „Ti-a placut?”, m-a intrebat in timp ce ieseam.
„Ma gandeam cum se poate ca noaptea asta sa fie mai perfecta”, i-am spus.
A continuat sa merga, dar am observat ca ne indreptam spre iesirea din hotel. „Mihnea, unde mergem?”, l-am intrebat.
„O singura oprire inainte sa ne intoarcem in camera”.
Se lasase intunericul, facand strazile sa arate asa cum oricine si-a imaginat, vazand in filme. Era pur si simplu frumos, cu luminile sale si cu atmosfera vietii de noapte.Ne-am oprit in fata hoteluli,unde apa se scurgea pe pietre.
„Ce facem?”, am intrebat.
„Ultima mea surpriza”, mi-a soptit la ureche. „Va incepe in orice moment, de acum”.
Si a avut dreptate. Melodia mea preferata a invaluit multimea si a blocat orice alt zgomot care se auzea pe strazi. Apa sarea la mare inaltime, intr-o perfecta sincronizare cu muzica.
Am privit uimita cum apa continua sa danseze in aer. Era magnific felul in care se sincroniza cu melodia.
In spate, l-am putut simti pe Mihnea cum ma trage mai aproape de el, si ma strange in brate.
„Te iubesc atat de mult! Nu e nicio cale sa traiesc fara tine, acum stiind cum este sa fi intreg. Esti viata mea. Eternitatea mea. Singura mea dragoste adevarata”, mi-a soptit. Apoi, fantanile s-au oprit, iar multimea a inceput sa se risipeasca.
„A fost extraordinar!”, i-am spus inainte sa-l sarut pe obraz.
„Bun, ma bucur ca ti-a placut. Acum, hai sa te scoatem din hainele astea si sa ne distram, vrei?”
„Bineinteles. Ai o promisiune de tinut”.
Cand am ajuns in sfarsit in camera, am alergat la una dintre valize si am scos un sutien albastru de matase si chiloti asortati, si am alergat in baie, inainte ca Mihnea sa vada ce am in maini. Cat de repede am putut, mi-am dat jos rochia si am pus-o pe umeras. Mi-am pus lenjeria si am iesit.
Cand am iesit, spre surprinderea mea, el nu purta nimic cu exceptia boxerilor negri, aratand prea sexy pentru binele lui.
„Ai uitat ceva”, a spus, mergand catre mine. Respiratia mi s-a accelerat in timp ce el se apropia de mine.
A pus mainile pe umerii mei si m-a intors incet. Mi-am dat seama ca imi scotea colierul, iar eu mi-am scos imediat si cerceii.
Cand a fost gata, mi-a soptit la ureche. „De ce nu mergi sa te asezi pe pat?” Am dat din cap si am procedat asa.
M-a insotit si s-a asezat langa mine, pe pat. „Am reguli", a tors.
Am inghitit in sec la tonul obraznic pe care il avea. „Ok”, am vrut sa spun, dar a iesit prea incet pentru a avea putina autoritate.
„In primul rand, pastrezi lenjeria pe tine, pana cand ma decid eu sa o dau jos”, a dat el instructiuni. Am dat din cap. „In al doilea rand, nu ai voie sa te atingi sau sa ma atingi pe mine. Eu, pe de alta parte, pot sa fac orice doresc cu tine”, a continuat el, plimbandu-si nasul de-a lungul maxilarului meu, facandu-ma deja sa scancesc.
A inspirat adanc, mirosindu-mi parfumul. „Ah, ai vreo idee despre ce vreau sa-ti fac?”, a intrebat cu o voce scazuta.
Am inghitit din nou. „Spune-mi”, am spus cu respiratia taiata.
„Esti sigura cu nu vrei doar sa-ti arat?”, m-a intrebat, jucandu-se cu mine.
Am dat din cap ca nu.
„Nu vrei sa-ti arat cum ma arunc asupra ta, astfel incat pielea mea sa se frece de a ta. Cum ma arunc si iti strivesc gura cu a mea, fara sa-ti arat vreun respect. Iar cand vei vrea sa respiri, nu ma voi opri, nu pana nu ma implori tu sa ma dau la o parte”.
„Vreau sa plimb mainile pe trupul tau, inca acoperit, facandu-te sa vrei sa te ating fara nimic pe tine. Vreau sa te dezbrac dureros de incet, astfel incat gandul la ce iti voi face sa te innebuneasca de dorinta”.
„Poti sa o iei razna, nu?”, m-a intrebat in timp ce s-a aplecat si m-a sarutat pe sanul drept, inainte sa-l linga.
„Odata ce mi te vei expune total, vreau sa te ling de la gat pana in mijlocul sanilor, pe care ii voi masa”. Si, fara sa ma avertizeze, m-a apucat deodata de fiecare san, incepand sa-i maseze, facandu-ma sa gem.
„Vreau sa te ating jos, sa-ti simt pasarica uda si alunecoasa, implorandu-ma sa intru. Excitandu-te, fara sa te las sa termini. Doar sa simt cum iti dai drumul in palma mea, in timp ce eu te privesc zbatandu-te sub mine”.
„Te voi saruta incet, in jos, spre abdomen, pana voi putea mirosi cat de excitata esti. Voi incepe doar prin a-ti saruta pasarica. Simtind cat de uda esti. Te voi saruta iar, si iar, dar fara sa mai fac si altceva”.
Am simtit cum mi se formeaza o piscina in chiloti, si am tresarit, incercand sa rezist tentatiei de a ma atinge... sau de a-l atinge. Dar sentimentul era prea puternic, iar mana mea s-a miscat.
Intr-o secunda, Mihnea era deasupra mea, tinandu-ma.
„Vreau sa imi sugi indelung penisul intarit. Poti sa faci asta? Da, iubito, stiu ca poti”, mi-a soptit el ultima parte la ureche. „Si, cand ejaculez in gura ta, vreau sa zambesti in timp ce inghiti”.
Am tremurat sub el, cand am simtit cum se intareste in chiloti. „Dar, asta e doar inceputul”, m-a asigurat el.
„Imi voi introduce penisul in pasarica ta stramta si uda, simtind cum ma inghiti si ma uzi. Iti voi suge sfarcurile intarite, lingandu-le si muscandu-le, pana imi vei geme numele. Te voi penetra atat de tare, incat ma vei simti in pieptul tau. Nu va fi nimic tandru in asta. Nimic altceva, decat placut. Tare. Futut”, a spus incet ultima propozitie, apasandu-se pe mine pentru a sublinia ultimele trei cuvinte.
Am tipat, nu mai puteam suporta.
...



    Login