Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Curiozitate III - Visul II
Autor : Axa71 - 2013-01-29
Citita de 7117 ori - Nota 6.94 (33 voturi)
Incerc sa ma gandesc ce sa fac cu el, sunt cuprinsa de egoismul postludiului…. A inceput sa-mi suga cu tandrete sanul parca avand rugamintea sa il ajut…adevarul ca inca mai este langa mine si nu trebuie sa fiu egoista!
Ii frec uriasul falus incontinuu…ma gandesc daca sa-l sug…ma intind pe langa abdomenul lui plat si incep sa-l sarut coborand spre spre stinghii, il simt cum se incordeaza ajung sa-I respir pe capul pulii si sa-I simt mirosul…chiar delicat, curat si proaspat….il sarut usor si ii sug roua de pe varf ce se prelinge de atata excitare , zvacneste in mana mea , imi strecor limba pa gaura capului puli sugandul in acelasi timp …e gros …trebuie sa deschid gura larg ca sa-l primesc inauntru…ii bag pula in gura usor…am gura plina si imi este usor sa i-o sug…ii strang pula cat mai aproape de coaie aproape cu salbaticie …simt cum se intareste de sangele aprins….
….am observat miscare cu coada ochiului peste soldul “copilului” de langa mine…e barbatul meu….tu erai!
…stiu ca vrei sa vezi cum ma fut cu altul….continui sa sug pula baiatului ce imi maltratase pizda intr-un mod atat de placut in absenta ta!
…incerc sa ignor sosirea ta intempestiva …eu as fi ales altfel momentul…as fi vrut sa-l gasesti tu….am simtit ca te-am inselat…
…o sug incontinuare dand impresia ca nu te-am vazut..astept reactia ta…..
…te-ai apropiat cu pasi usori si te-ai asezat pe vine la cinci pasi de mine…
…”copilul” era surd cu ochii dati peste cap si mainile crispate pe sanii mei….
…te-ai asezat si te uitai , poate fara sa vezi prea mult de acolo……
…..m-am gandit ca ti-ar place sa vezi cu si-o baga in pizda mea, ma gandeam daca stii ce monstru era pe cale sa primesc! As fi vrut sa te apropii in soapta sa vezi, sa pui mana pe mine si sa ma incurajezi….dar as fi cerut prea mult …..
Mi-am intors spatele la “copil” oferindu-i bucile mele care iti plac tie atat de mult…..mi-a cuprins sanii si am simtit cum isi impinge scula imensa printre coapsele mele…..
S-a udat de lichidele ce curg din mine si alu...



    Login