Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Curiozitate II - Visul
Autor : Axa71 - 2013-01-27
Citita de 7713 ori - Nota 7.46 (37 voturi)
-Te rog pune-o pe cersaf, multumesc!
“Tinarul a ezitat descumpanit, spera mai mult, se lasa pe vine si pune revista langa mine. Am incerca sa nu trag cu ochiul , dar nu am reusit, trebuie sa ma crezi la cat de infierbantata eram…, ma uit in sort, acolo unde stiam deja ca imi place ce vad , bai!.... crede-ma ca pula tipului nu avea capat ! Si era un pustan mic si sfrijit….”
Cred ca pustii din ziua de astazi sunt plini de surprize! Unele pot fi chiar placute!
Ma gandesc ca este un vis, de ce sa nu am curaj ?! Imi scot mana dreapta de sub mine , plina de sucurile ce-mi curg inca in palma, intind mana inainte ca el lase revista jos si-l ating, ii las mirosul ud al pizdei mele pe dosul palmei lui, nu-si da seama, se ridica si pleaca, raman descumpanita! Il vad ridicand mana in derptul fetei, o miroase cred…, apoi intors cu fata catre mine vad cum isi linge usor dosul palmei cu varful limbii! Oare ce mai asteapta?!
- Mai pot sa ajut cu ceva?
- Cred ca da…incearca!
- Cum?
- Nu stiu, inventeaza!
- Ma duc sa cumpar un suc!
- Nu este nevoie, aseaza-te!
Se aseaza alaturi de mine pe cersaf in scobitra taliei langa pantecul meu. Ii simt soldul osos si am senzatia ca-i tremura usor piciorul de langa mine. Raman intinsa pe burta si astept! Pun obrazul pe dosul mainilor, tac incordata! Mirosul propriului sex imi rascoleste narile si pantecul, imi vine sa-mi sug degetele …. nu o fac…inca…ma intreb cat mai rezist, cat mai rezist eu, cat mai rezista el…..
- E nisip pe prosop!
- Scutura-l!
Ia prosopul de pe spatele meu si il scutura sarguincios intr-o parte.
- Si pe spate aveti nisip!
- Sterge-ma!
Usor , mana lui imi atinge coloana intre omoplati si cu miscari calme, repetate, de sus in jos, face sa alunece firele aspre de pe pielea mea. Incet mana-i ajunge pe talie , iar degetele-i patrund stangaci sub elasticul slipului, sunt incordata si astept din ce in ce mai mult! Insista, degetele aluneca pe buci , iar miscarea devine un masaj usor, placut apasat!
Gem ! Vreau sa-l incurajez! Simte! Are o palma lunga cu degete fine si subtiri , sunt delicate, parca transparente! Coboara mana in despicatura adanca a bucilor…… mai are putin si-mi mangaie gaurica . Il vad ca nu are curaj si asteapta ceva, sa-i mai dau ceva, un imbold! Incep sa ridic usor fundul cand degetele lui coboara intre buci. Ma atins! A coborat mai mult! Varful degetelor imi ating pizda acum si incepe sa curga din mine iarasi, imaginatia si dorinta mea sunt mai impertinente ca el , dar e bine si recunosc ca suspansul asteptarii ma excita! Un deget ii aluneca printre buzele ude ale pizdei iar celelalte il incadreaza punand o presiune placuta pe stinghii, simt ca inebunesc,! Cata rabdare mai are?! E nebun? Ma omoara! Vreau sa le infinga in mine si sa ma rascoleasca …. apasat ……. violent poate…. Acum nu mai e unul , sunt trei , mi-a desfacut pizda larg si cel din mijloc imi mangaie clitorisul usor, ma gadila , e demential! Le retrage apasandu-ma pe gaura! Simt cum incepe sa le strecoare in mine ….nu cate unul ci toate odata…simt cum imi zvacneste pizda si se desface pe degetele lui…apasa usor intrand din ce in ce mai mult. Aud sunetul lichidelor mele la miscarea lui!
- Intinde-te langa mine ii spun!
Se intinde langa mine si mana ii iese din pizda mea, il simt cum incearca sa ramana inauntru , dar pozitia nu-i permite. Ii simt palma uda cum urca usor printre buci . Ramane cu mana suspendata , rezemata pe talia mea si nu stie ce sa fac. Ii iau palma si ii sug un deget, incet , lasciv, ca o curva, oricum asta sunt pentru el…. Ii duc mana la pizda mea si ma asez cu pantecul pe ea, intelege…isi crispeaza usor degetele si le infinge pe toate vilolent in pizda mea, am gemut si i-am facut loc….degetul mare imi apasa clitorisul intr-o convulsie placuta, celelalte patru ma rascolesc inauntru…imi apas pizda pe palma lui! Simt cum usor se intoarce pe-o parte spre mine si ma imbratiseaza, mana stanga ii aluneca printre bucile mele si isi impreuneaza degetele in pizda mea, simt ca ma “rupe” in cel mai placut dureros mod cu putinta! Isi retrage mana stanga , usor si apasat printre buci...



    Login