Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCuriozitate
Autor : Axa71 - 2013-01-22
Citita de 9857 ori - Nota 7.93 (41 voturi)
Ma intreb daca am simtit ceva?!
Macar o data!
Ma intreb daca intradevar stiu ce inseamna fiecare sentiment!
Ma intreb daca stiu ce inseamna gelozia!
Ma intreb daca atunci cand iubesti trebuie sa o simti!
Eu nu simt!
Vreau sa o experimentez si caut solutia, una eleganta care sa nu ma omoare in caz ca...am sa simt!
Ea este frumoasa, placuta....mie imi place...cred ca o iubesc....oricum am incredere in ea...mai mult decat in altii!
Este langa mine de mult timp.
Am intrebat-o dauna'zi daca nu e plictisita de pula mea (o pula banala fara nimic special), daca nu ii este dor sa simta pula ultimului prieten...o pula lunga, respectabila din descrierile ei , care ii percuta cervixul pana la durere ! Nu, imi spune ea! Nu ia placut niciodata durerea penetrarii adanci...ia placut mai mult pula groasa a turcului care a futut-o in concediu din Antalia! Un concediu facut din nervi , gelozie si razbunare(....ea simte!). O pula groasa , cumplita , care o despica pur si simplu! Cand incepea sa o futa, sa-i bage pulanu in pizda, stresul si culpabilitatea o tineau uscata ca mai apoi, dupa ceva impingeri groase si-adanci sa o faca sa-i curga siroaie din pzda!....da!.. asta i-a placut! Recunoaste ca au fost cele mai bune futaiuri...pana la mine !
Cand o mangai si o strang in brate vibreaza, imi strecor mana sub camasa de noapte scurta si e deja uda, o frec pe buzele pizdei si-i dezmierd clitorsul usor cu degetul ....pur si simplu curge! E o fantana de tinerete pe care vrei sa o sorbi!
- Vreau sa vad cum te fute altul, o pula serioasa, lunga sau groasa, oricum, ceva mai iesit din banal, vreau sa te vad gemand ...de placere...de durere...de extaz...nu stiu de ce..dar nu conteaza, vreau sa te vad gemand asa cum te aud in urechi atunci cand ai orgasm(. vreau sa vad dac simt! nu i-am spus asta!)

Ma intreaba daca vreau asta eu, ea nu este de acord, nu o starneste nimic , ma intreaba daca m-am plictisit si-mi spune ca pot oricand sa fut o curva de-a mea care chiar daca nu miauna ca chinezoaica fututa in China de mine si a busit-o rasul cand privea!

Ea are 30 eu 42, in toti anii m-a lasat asa cu m-a cunoscut la 18 ai ei!

Insist si o intreb de fanteziile pe care le are , un joc mai vechi de al nostru prin care putem spune lucruri ...care nu se spun usor. Imi descrie un vis in care este inconjurata de plaja , un vant racoros care ii starneste sfarcurile sinilor goi si o face sa si-i apese cu mainile in asteptarea soarelui ascuns dupa un nor. Se intinde pe burta si trage posopul pe spate, baga mainile sub ea sa nu-i mai fie rece....Muntele lui Venus ii sta in palma dreapta...mijlociul ii aluneca intre buze si gadila usor cltorisul care se intareste, picuri curg prntre buzele pizdei si-i lubrefiaza degetul, incepe sa se mangaie ritmat, constant din ce in ce mai apasat, pierde decorul, uita de plaja, nu mai e atenta in jur.....strecoara degetele in pizda si-i curge zeama printre ele, o intinde, apasa , le baga iarasi, simte orgasmul si il amana, respira , ridica ochiii!
El sta la 20 de metri , un tanar adolescent , cu prosopul strans pe picioare, privirea fixa si panicat ca l-a privit purisanca ce mai inainte o vedea cum misca bazinul intr-o unduire usoara, imperceptibila aproape.
Ea il ignora si incepe sa citeasca revista, il priveste peste pagini pe furis sa vada daca a fost surprinsa in timp ce se masturba si s-a dat de gol...orgasmul ii sta in "gat", o sufoca si o face sa se simta frustrata...ar tre...



    Login