Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cuplul disponibil
Autor : Romanasul - 2022-01-25
Citita de 9017 ori - Nota 7.04 (53 voturi)
Povestea este reala si se intampla undeva la finele lui 2013, in Iasi.
Frecventam des Iasul, iar un anunt din presa locala prin care un cuplu isi oferea serviciile mi-a atras atentia. Am vorbit cu ei, am aflat detalii si am lasat-o asa. Inspre seara am mers la o petrecere si dupa cateva pahare mi-am adus aminte de ei, fiind in zona in care activau. Am zis sa dau un telefon, fie ce o fi. Sun, imi raspunde tipul, imi spune ca se poate si doar cu doamna si merg.

Ei erau un cuplu matur, circa 45 de ani, neavand nimic spectaculos, practic ce cautam. Ea era tunsa scurt, cam 160cm si 60kg. Sanii erau frumosi, iar la aburii pe care ii aveam in cap mi s-a parut destul de frumoasa. El, un tip inalt, burtos, dar de treaba. Ii spun ca as intra numai cu ea si a fost totul ok.

Dupa ce ramanem singuri, se dezbraca tipa si de haine si de inhibitii si incepe sa o suga si sa o linga, alternand limbile cand pe pula, cand pe coaie. Incpusem sa am idei cu privire la un 3some, iar asta ma excita teribil, ne mai facand pana atunci. Ii spun gandurile ce le am si il cheama imedist pe tip.

Vine "iubitul" care se uita la televizor dincolo, asteptand, parca, chemarea si cu o pofta rara se repede in pizda ei care statea capra, sugandu-mi-o. Langa pat era o oglinda care prezenta tot jocul porno. Ii spun sa se intinda si sa o lase pe ea sa il suga, iar Mihai, cum aveam sa aflu mai tarziu, se conformeaza. Pula lui era mai mica decat a mea, cam 14 cm, dar destul de groasa. Se apuca ea de supt, ii linge coaiele, il desfata in toate felurile. Admiram atat live cat si din oglinda imaginile. In camera era destul de intuneric, doar ceva lumina difuza.

In timpul asta el imi mangaia pula si fara sa ii spun nimic, m-a surprins si a luat-o in gura. As fi vrut sa il opresc, dar sugea atat de bine incat m-am intarit si admiram trioul in adevaratul sens al cuvantului. Dupa un timp m-am aplecat inspre pula lui si am inceput sa ma sarut cu tipa, atingandu-l si pe el.

Am propus sa trecem mai depar...



    Login