Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCumnatul nr 4
Autor : gemadaga - 2011-09-09
Citita de 17694 ori - Nota 8.36 (233 voturi)
Numele meu este Nicoleta toata lumea imi spune Nicol... dar stiti, am revenit cu cea cea de a patra aventura de INCEST.
Paul sotul surorii mele Geanina, asa il cheama pe cumantul cu care de aceasta data am facut icest. Poate ma credeti nebuna, dar nu e asa, sunt o femeie buna, buna rau, nu ca ma laud dar asa imi spun toti inclusiv Paul, mai exact cum s-a intamplat, Noi locuim in Constanta iar ei in Brasov, vorbim la telefon dar ne vedem foarte rar, o saptamana maxim doua vara la noi , si o saptamana maxim doua iarna la ei. Paul e un tip mai glumet, glumele lui ne fac sa ne simtim foarte bine in compania lor, si de aceea si eu si sotul suntem foarte bucurosi cand ne intalnim cu ei, Paul creaza o atmosfera placuta.
De cate ori ne intilnim mai in gluma mai in serios imi spune cat de buna sunt, ce bine arat, ce mi-ar face daca nu as fi cumnata lui. Ei fiind mai tineri cu mult ca noi, l-am tratat ca pe un copil fara minte si pus pe glume, toate aceste complimente le facea de fata cu toti, nu il luau niciunul in serios, ba mai mult sotul il ironiza spunandui..ce sa faci daca nu te-ai nascut mai inaintre ca s-o futi pe asta mare ..zi mersi ca ai apucat, rasa buna, ca daca mai stateai putin in pizda mati, ti-o fura altu pe asta mica.. Da spunea el ce noroc pe capul meu, si ofta adanc. Atunci cand venea la mare, mergeam intai o seara cu toti la tara si lasama pe capul bunicilor copii , baiatul si fata mea si 3 fete ale lor, apoi noi la mare perteceam pana in zori, baietii serveau bere iar noi ceva fin. Intr-o seara petreceam la o terasa, era cred ca 3 dimineata, toti eram putin ametiti, la un momendat cumnatul a disparut fara sa spuna nimic, nici nu sesizasem ca lipsea de cateva minute, apoi eu m-am scuzat pentru a merge la toaleta, asa ametita cum eram am nimerit la barbati, acola vad un barbat care se urina, din greasala am vazut si pula lui..
- Scuzee, am intrat din greseala.. scuze..dar uitandu-ma la fata lui vad ca e Paul si prind curaj convinsa nu eu gresisem si ca el era cel care gresise.
- Ce faci Paul la femei ?
- Pai e a barbatilor..
- A scuze spun eu si ma intorc sa plec, el ma apuca de mana si ma trage la el..
- Hai cumnata nu te mai scuza...
- Ce , eu am gresit sau tu..
- Nu mai conteaza draga, recunoaste ca ti-ar place sa te futi cu o pula mai tanara, nu mai glumea....si ma forteaza sa iau pula in mana.. Am vrut sa ma retrag dar ceva parca ma tine pe loc, curiozitatea.poate, nu stiu ce dar asta m-a facut sa incep sa o mangaii ..
- Pai...ce sa spun..
- Asa cumnataaa, banuiam eu ca ma doresti dar nu ai curajul sa imi spui.
- Daaa, te vreau si te doresc, te vreau acum aici, spun eu incinsa de ceea ce simteam in mana. Pula lui incepuse sa prinda tarie si ce tarieee. Cu o mana trag zavorul si incep sa mangaii scula cumnatului mai intens.
Imbracati lejer, eu cu o rochita fara sa port sutien si cu niste bikini minusculi, el un tricou si un sort, nu nea fost greu sa ne eliberam de haine si in 5 secunde eram goi unul in bratele celuilalt.
Ma apuca si incepe sa imi suga sanii cu o forta si o intensitate deosebita, eu ii mangaiiam scula care se intarise la maxim., apoi imi introduce doua degete in pasarica si cu cel mare incepe cu sa imi maseze lindicul care se intarise deja, ma udasem bine, ma intoarce si ma aseaza in pozitia capra, si isi introduce pula in pasarica dornica, ma tinea de tate si ma futea in ritm placut si agale, ce placere, ma futeam cu cumnatu cel mic. Bautura sau pula lui ma faceau sa plutesc, el intensifica ritmul si parca zburam, dupa 2 -3 minute gemeam amandoi ca disperatii apoi el ma trage in pula lui si ma tine infipta, se elibereaza de sperma in pasarica mea ferbinete, jeturile rapizi ma fac sa am un orgasm de strangeam bazinul cu apa parca vroiam sa il smulg din perete. Ne-am spalat de lichidele eliberate si am plecat spre masa de pe terasa.
- Hei ce faceti porumbeilor, spune sotul, impreuna la wc, ati facut pipilica impreuna..?
- Pai ce sa facem.., ne-am tras-o putin si noi in toaleta ca acasa ne vedeti voi, spune Paul in stilul lui.
- Ha , Ha Ha ..Sora mea radea si am inceput toti sa radem..
A doua zi m-am trezit pe la ora 13 prima fiind am intrat in bucatarie, regula casei cine se trezeste primul face cafeaua, apoi cumnatu Paul imbracat in acelas sort, cu scula in eresctie, se vedea de la o posta, se apropie de mine pe la spate si imi sopteste la ureche
- De aseara ma rog de ea sa se culce , am futu-to pe sorta de am rupt-o, cred ca va dormii pana tarziu
- Da si eu l-am obosit rau pe sot... aveam o pofta nebuna, m-ai incins rau, nici acum nu-s satisfacuta in totalitate, cu toate ca m-a terminat de 3 ori aseara.
- Diseara cand mergem, noi vom consuma mai cumpatat si le dam lor sa bea mai mult ca ,sa ne astamparam poftele, dupa ce ajungem acasa, in timp ce ei vor adormi , ok ?
- Ok , spun .
Acelas scenariu, siesta de dimineata...o plaja un dus si masa de seara, se facuse ora 21, ne pregateam de plecare la plimbare, cand suna telefonul sotului, din discutie am inteles ca e o urgenta la spital unde e chirurg si trebuie sa ajunga pentru putin timp, sora mea s-a auto invitat sa ii viziteze locul de munca, stiind ca nu intarzie mult am convenit ca eu si Paul sa mai servim o cafea pana se intorc ei. La cafea am inceput sa ne si incingem cu gandul la ce va urma. Dupa 15 minute ma suna si spune ca intra in operatie, e un fost coleg si nu ar vrea sa il opereze altcineva, totodata Georgiana a vrut sa vada mai mult si a fost de acord sa fie avansata asistenta operator video, va filma toata operatia, scuzandu-de de faptul ca nu vom mai iesi. Acesta a fost momentu in care m-a facut sa sar de gatul lui Paul si sa il sarut pasional.
- Cumnate suntem singuri pentru 3 - 4 ore cel putin..
- Da, uraaaaa, si in 20 secunde eram goi unul in bratele celuilat.
- Asta seara vreau sa imi astamperi toate poftele in materie de sex.
- Da si eu vreau so luam mai incet, ca aseara m-ai terminat repede de tot , sper ca nu ti-ai facut o impersie proasta despre mine.
- Nu te scuza..e ceva normal.. alta mangaiere, alta femeie, asa e prima oara cu alta.
Ne sarutam pasional, ne mangaiam, el imi devora sanii voluptosi cu atingeri excitante, pe sfarcurile intarite, eu ii dezmierdam scula cu mangaieri tandre pe toata lungimea lui. In timpul acesta pasii nostrii se conduceau pe drumul spre dormitor, trecand pe hol am stins lumina, ajunsi am vrut sa sting lumnina dar paul m-a oprit spunand ca vrea sa ma admire, ne tavalim in patul imens, ma mangaie si ma saruta pe sani, coboara cu sarutarile pe abdomen plimband in continuare mainile pe sanii, apoi coboara mainile si imi desface picioarele, mangaind coapsele, coboara cu sarutarile si ajunge cu limba pe lindic, acesta cum a sesizat limba lui dornica s-a intarit iesind mult in afara , l-a supt cateva momente in timp ce eu pluteam, o mana de a lui era acum pe sanul drept si il masa frenetic in timp ce cu cealalta imi introduce degetul mare in vagin, ma udasem bine, apoi cobora si ma saruta pe labiile mari , continua sa le sarute si in acelas timp guste din lichidul aromat cu o pofta deosebita, se avanta mai adanc intre pulpele mele si isi introduce limba in gaura, facea miscari de dute vino cu limba in vaginul meu, nu mai rezist si il intorc ma arunc in pozitia 69 si incep sa ii sug madularul care era intr-o stare aproape erecta.
Aceasta l-a ambitonat mai mult, siteam ca ma suge precum un aspirator, nu lasa sa se piarda nici un strop din lichidul ce se scurgea din mine, atunci eu am inceput sa ii raspund cu aceeasi tarie, imi introducea limba adanc eu o inghiteam pana la coaie, el sugea sugeam si eu, am continuat cam 10 minute si eu am avut un orgasm suculent pentru el care nu s-a sfiit sa il absoarba, timp in care m-a inundat in gura cu sperma sa, venea valuri si eu inghieam tot , nu vroiam sa pierd nicio picatura din el.
- Scuza-ma, cumnata dar m-a luat valul si nu m-am putut abtine, pizda ta e tare dulce si aromata, m-a facut sa nu ma pot controla.
- Stai linistit ca si mie mi-a placut sperma ta, mergem sa facem un dus sa ne revenim si apoi continuam ca timp este..
Am facut dusul, am servit putin din cafeaua neterminata apoi ami ajuns iar in dormitor, ma cuprinde pe la spate si ma tine in brate, mainile lui incep sa imi framante sanii, sarutari tandre primean pa gat, eu il mangai pula si coaie, incet incet aceasta prinde duritate, m-a intins pe spate , imi desfac picioarele il invit sa va ma patrunda, se aseaja peste mine si stand sprijinit pe maini, imi aplica sarutari pe sfarcurile sanilor, se joaca cu limba pe ele, pula lui ma atinge pa labii, simt o tresarire, un fior ce ma incalzeste, ia pula in mana si o plimba pe labii fara sa le departezee.., fiorul e si mai intens, o caldura parca incepuse sa imi arda stomacul, continua cu pula sa imi maseze pizda, departeaza labiile marii si se joaca cu capul pulii pe lindic.. , fierb de nerabdare , imi doresc sa o bage si sa imi potoleasca focul ce mocnea, acum incepe sa suga sfarcurile intarite, deschide gura mare si parca voind ca cuprinda cat mai mult din san incepe sa soarba, vrea sa inghita cat mai mult, gura lui devenie o ventuza pe sanul meu,, masajul pulii pe labii si lindic parca se accentueaza, sunt dornica, vreau sa ma patrunda adanc. Gem de placerea in asteptarea momentului ce va urma. Ma patrunde, focul parca s-a aprins mai tare, vroiam mai mult.
- Ah , auuu ce bine e , fute-ma cumnateee, ca te doresc de mult, singe-mi focul ce mistuie .
- Da cumnata si eu te doresc de mult, dar nu m-ai luat in seama, o strigam in gura mare dar nici un semn nu primea de la tine.
Ne regulam in pozitia misionarului, ne place ceea ce facean cu toate ca este incest, poate aste ne si inferbanta mai rau, nu ne gandeam decat sa ne simtim bine acum, nu mai conta nimic altceva. Am continuat asa cateva zeci de minute bune fara ca cineva sa dea semne de oboseala, eu in acest timp cred ca am avut vreo 2 orgasme, Paul nu se oprea, continua in acelas ritm nu imi dadea timp sa imi trag sufletul dupa un orgasm ca deja eram incalzita pentru urmatorul. Flacara ce ardea in mine er...



    Login