Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCum mi-am futut cumnata 2
Autor : artur - 2019-07-02
Citita de 18998 ori - Nota 8.44 (77 voturi)
Apartamentul era frumos. Elegant, cu bun gust, fara sa fie strident. Dar se vedea ca tot ce era acolo costase foarte multi bani. M-am uitat in jur si am fluierat. ”Misto cuib de nebunii ti-ai facut. Pun pariu ca prostul de frate-meu habar nu are de el, ci aici te futi tu cu cine apuci”.
S-a rosit la fata si a incercat sa replice. ”Nu-ti permit sa...”. M-am apropiat de ea si am prins-o de barbie. ”O sa imi permiti ce vreau eu, ai inteles?” Si i-am miscat barbia in sus si in jos. ”Asa, vad ca ai inteles” am ras si am adaugat ”Iti mai explic odata sa fie clar. Eu te fut acum ca tu m-ai rugat. Am stiut de la inceput ca esti doar o curva prefacuta si nu este cine stie ce ca te fut. Ca tine sunt o multime. Singura chestie care imi place la tine este ca vei fi nevasta lu frate-meu. A.. si ca esti fata lu dom doctor, care crede ca a crescut o printesa si cand colo esti doar o curva penala. Acum in genunchi ca am chef de o muie”.
Supusa s-a lasat in genunchi. Cu degetele ei lungi si fine, ca de pianista, m-a desfacut la pantaloni si mi-a scos pula afara. A frecat-o usor si si-a apropiat buzele de ea. Am prins-o de par si am oprit-o. I-am dat usor capul pe spate. ”Nu inca. Nu te grabi. Deschide gura”. Fara sa inteleaga de ce ii cer asta a deschis gura. Am scuipat-o in gura. A tresarit. ”Inghite” i-am ordonat. Ascultatoare a inghitit. ”Acum poti sa mi-o sugi”.
Avea ochii in lacrimi, dar nu a spus nimic. Mi-a luat pula in mana, mi-a frecat-o apoi a inceput sa linga usor capul. Ma abtineam sa nu gem de placere. Mi-a luat apoi pula in gura si a inceput sa suga, in timp ce cu o mana imi mangaia coaiele. M-a privit in ochi, a scos pula din gura si m-a intrebat. ”Iti place?”
”Stii sa sugi pula, vad, esti o muista pe cinste. Dar acum am chef sa te fut in gura”. Am prins-o de cap si i-am bagat-o adanc. Am simtit cum icneste. Nu mai avea aer. Am futut-o asa pana am simtit ca se ineaca. Cand i-am scos pula din gat a tusit si aproape ii venea sa vomite. ”Asta e muie” am ras eu. ”Acum treci sa sugi coaiele si sa ma lingi in cur”. A ezitat o clipa. ”Nu am mai facut asta pana acum” a zis ea cu voce tematoare. Am intins mana si ea s-a ferit usor, crezand ca vreau sa o lovesc. Am mangaiat-o pe obraz.
”Cu mine vei face o multime de lucruri pe care nu le-ai mai facut.”
M-am asezat pe canapea, dupa ce m-am dezbracat.
”Hai, curaj”
A venit in patru labe pana in dreptul canapelei. Mi-a mai lins odata pula, apoi a coborat spre coaie. E ezitat un pic, apoi le-a lins. Intai ezitand, apoi tot mai convinsa. Am simtit apoi cum le ia in gura si le suge pa rand. M-am intors si, fara sa mai astepte alt indemn si-a bagat nasul intre bucile mele. I-am simtit linba cum se strecoara si ma patrunde. Era o senzatie unica. M-a lins destul de mult, pana am simtit ca nu mai pot.
”Gata, am spus” M-am ridicat ”Acum sa te fut.”
M-a privit supusa. Incepuse sa ii placa rolul se vedea. ”Cum stau?” ”In patru labe” S-a asezat. Fesele rotunde si albe straluceau. MI-am scos cureaua si am lovit-o de cateva ori. A icnit, dar nu a spus nimic. Apoi mi-am potrivit pula la intrarea...



    Login