Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCum mi-am futut cumnata 1
Autor : artur - 2019-07-01
Citita de 18982 ori - Nota 8.11 (70 voturi)
Fratele meu urma să se insoare. Inca un motiv ca familia sa vada că eu sunt oaia neagra. El, mai mic cu 8 ani ca mine, baiatul bun care reusise in viata se aseza la casa lui, in timp ce eu ramaneam acelasi derbedeu, care schimba joburile si femeile si care nu era capabil sa faca nimic durabil. Iar Radu nu se insura cu oricine, ci cu fata doctorului X, o somitate in oras. Alina tocmai terminase arhitectura si taticul ii gasise un loc la firma unui celebru arhitect, cum altfel, prieten cu el.
Bineinteles ca Alina se uita la mine la fel ca toata familia si a mea si a ei – ca ultimul ciumat, un pierde vara pe care trebuie sa il tolerezi pentru a nu strica feng-shuiul iubitului ei logodnic.
Eu tocmai ma despartisem de o fata, cu care avusesem o relatie de aproape un an. Fata era frumoasa, desteapta, senzationala la pat, dar nebuna. Si cand spun nebuna, vorbesc foarte serios. Ultima data la o petrecere i se paruse ca am flirtat cu o colega a ei si mi-a aruncat o sticla in cap. Am scapat ca prin minune. Acasa ne-am certat ca chorii, ne-am batut si apoi ne-am futut. Eu aproape sa o strang de gat (ii placea asta), ea infigandu-si unghiile pana la sange în spatele meu. Ne-am despartit, pentru ca mi-am dat seama ca altfel unul dintre noi va face un gest necugetat.
In schimb, fratele meu si cu Alina erau numai lapte si miere. Stiti genul ala de indragostiti siroposi care ii indispun pe toti cei din anturaj cu dragalaseniile lor imbecile. Ma rog, treaba lui, el avea sa stea cu ea pe cap tot restul vietii.
Eu cu Alina interactionam putin. Se vedea de la o posta ca nu ne suportam unul pe altul. Ea ma socotea necioplit si badaran, eu snoaba si prefacuta. Culmea este ca fiecare dintre noi avea dreptate.
In seara in care s-a intamplat ceea ce va povestesc, ma intorceam din centrul vechi. Eram cam baut ce e drept, dar nu ca alta data.La un moment dat, sub un felinar am observat masina Alinei. Avea o decapotabila ultimul tip, pe care taticul i-o facuse cadou la terminarea facultatii. In masina, Alina cu un barbat, care nu era frate-meu, se saruta de zor. Hopaaa. Domnisoara arhitect nu e chiar cum o credeam. Si cum o credeau toti de altfel.
Am scos telefonul si am filmat astfel incat sa nu mai existe niciun dubiu. Aveam sa ma amuz teribil apoi cand voi arata familiei imaginile. Da, aveam de gand sa o fac, fie numai si pentru a razbuna toate momentele in care eu fusesem oaia neagra a familiei.
Dupa ce am oprit filmarea, mi-am zis ca merita sa ma distrez si mai mult. M-am apropiat de masina si am batut in geam. ”Nu va suparati, stiti unde e strada general Ionascu?” ”Lasa-ne, domne, in pace” a sarit tipul nervos, dar Alina s-a facut alba la fata. Eu ii priveam batjocoritor. ”Hai, du-te de aici, nu auzi?” ”Nu ca nu pe tine te-am intrebat, pe ea” am spus eu razand. El a ramas surprins ”Il cunosti?” ”Da, sunt si eu curios daca ma cunoaste” am spus eu zambind. Alina si-a revenit cu greu, apoi i-a pus mana pe brat. ”Marcel, du-te te rog. Vorbim mai incolo” ”Esti sigura?” a intrebat el. ”Da, domnule du-te linistit” i-am spus eu in batjocura ”E in siguranta cu mine, doar sunt din familie”. El a coborat apoi s-a indepartat fara sa se mai uite in spate.
Un timp a fost tacere. Eu savuram tot momentul, mai ales ca era preambulul la ceea ce avea sa fie cand voi arata familiei imaginile.
Cand s-a convins ca nu voi vorbi primul, a deshis gura ”Sa stii ca nu de deloc ce crezi tu. El este...” Am ridicat mana si am oprit-o ”Stai asa. 1. Habar nu ai ce cred eu. 2. Pastreaza explicatiile pentru Radu si pentru familie. Pe ei trebuie sa ii convingi, nu pe mine. Mie mi se rupe. Poti sa te futi si cu tot orasul, mi-e egal.”
A palit din nou. ”Doar nu vrei sa ii arati imaginile” ”Ba poti fi sigura de asta”. M-a privit in ochi. Ii citeam gandurile pe fata. Credea ca vreau sa o santajez si sa o fut. Desigur ca imi imaginasem de multe ori cum as fute-o, ca pe ultima tarfa, tocmai pentru ca simtisem ca este o prefacuta. Dar nu aveam de gand sa o santajez. Voiam sa o fac pe ea sa ceara sa fie fututa. Sa se ofere ea. Aveam de gand sa o umilesc din plin.
”Asa ca acum scuza-ma, dar eu trebuie sa plec” M-am intors cu spatele si am plecat. Un pas, doi, trei. ”Mircea, stai!” Vocea ei capatase inflexiuni, pe care le stiam de la alte femei. M-am intors. ”Ce este?”. A coborat din masina si a venit langa mine. ”Daca te rog eu sa nu faci asta? Pentru mine” Avea privirea blanda, vocea moale, privirea usor inlacrimata. I-am zambit . ”Ai uitat ca sunt un badaran, fara sentimente? Stai linistita, poti sa ii explici lui Radu ce voiai sa imi explici mie, si sunt sigur ca te va intelege”
Am dat sa plec, dar m-a apucat pe mana si m-a oprit. ”Uite, imi cer scuze pentru tot ce am spus despre tine. Promit de acum incolo sa ma port frumos. Hai sa uitam asta si sa fim prieteni.” Am dat din umeri. ”Pai ce acum suntem dusmani?” Am dat iar sa plec, dar ea m-a strans de mana. ”Hai sa ne intelegem, te rog” Vocea avea usoare nuante de disperare. Stiam ca asteapta sa ii fac eu propunerea, dar nu voiam. Voiam ca ea sa fie cea care cere asta. Am dat din umeri. A plusat. ”Spune-mi ce vrei de la mine si eu iti ofer”. M-am prefacut surprins ”Ce vrei sa spui?”. In timpul asta mi-am strecurat mana in buzunar si am pornit telefonul pe functia inregistrare. Nu strica sa mai am un atu. S-a apropiat de mine si m-a atins usor pe piept. ”Hai ca stii ce poate oferi o...



    Login