Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCum devin vizitele lungi, placute II
Autor : phalus - 2012-01-13
Citita de 7617 ori - Nota 8.24 (29 voturi)
Ma uit la ceasul din sufragerie. Arata ora 11 noaptea si realizam ca imi incalcasem un principiu: acela de a nu zabovi prea mult la cineva in vizita. Consider ca indiferent cat de mult iti place sexul sau ce fantezii sexual se nasc in mintea ta, principiile trebuie sa le pastrezi. Nu are nimic de-a face una cu cealalta. Si femeile sunt doamne pe strada dar in pat… Dar mai conta dupa feeria sexuala in care fusesem atras? Era evident ca nu. Am facut dus, m-am imbracat si le-am anuntat pe gazde ca noi plecam. Insistau sa dormim la ei, lucru cu care nu am fost de acord deoarece locuiam relativ aproape si oricum eram saturat de la o asa partida in patru.
La plecare ne-am sarutat, eu cu Maria si Sergiu cu Ana. Maria mi-a pus mana la pula peste pantaloni, asa ca de plecare iar eu pe un san. Sergiu i-a bagat mana pe sub fusta Anei mangaind-o iar Ana s-a aplecat si l-a pupat pe capul pulii, acesta fiind dezbracat. Era acasa la el, ce rost avea sa se mai imbrace. A ramas sa ne revansam cu inca o partida dar de data asta la noi, sa vina ei in vizita. Am ajuns acasa.
- Ai fi putut sa imi spui si mie ca tu si Maria aveti o relatie lesbiana sau ma rog, bisexuala. – am apostrofat-o.
- Daca ti-as fi spus, nu mai era surpriza.
- Recunosc, surpriza ca asta mai rar.- spun eu. Sergiu mi-a marturisit ca v-a vazut de cateva ori pe gaura cheii cum va lingeati.
- Mi-a spus si mie Maria. Ce nu a vazut el, ar fi si ca ne-am masturbat cu vibratoarele ei. Daca nu a prins tot, probabil se ducea in baie sa ejaculeze. – mi-a raspuns zambind. Maria mi-a spus si faptul ca ar fi vrut sa faca sex cu noi doua. Nu am fost de acord nici eu si nici ea. Daca as fi vrut sa te insel, as fi facut-o mai de mult. Ocazii au fost destule. Si oricum si tu vroiai swing.
- Sunt convins ca au fost destule. La cum arati! Dar nici cu Maria nu imi e rusine. E buna! Si are pizda altfel decat tine.
- Ce vrei sa spui? E ceva in neregula cu a mea? – m-a intrebat incruntandu-se usor.
- Nu. Are alta forma. Buzele sunt mai mari si mai carnoase dar lindicul e mai mic decat al tau.
- Stiu ca iti place si genul acesta de pizda. Si poate surpriza a fost dubla. – imi zise zambind din nou.
- Nici pula lui Sergiu nu e ca a ta. E aproape dreapta, capul e acoperit permanent cu piele iar coaiele sunt mai mari un pic si mai lasate. Parca erau agatate de pula. – a continuat.
- Si nu era buna la supt sau in pizda?
- Ba da. Simteam in gura cum se muleaza pielea aceea pe cap, era placut. Si cand ii vedeam coaiele imi venea sa trag de ele, sa i le smulg. – si se amuza.
- Am crezut ca ma inneaca cu sperma, nu mai termina. Si era foarte densa, mi se lipea de limba. Am si inghitit ceva. Apropo, Mariei ii place sa inghita nu stiu daca ai observant. Mi-a spus si mie sa inghit cat pot de mult, zice ca face bine. O sa incerc. – a continuat.
- Hai sa ne culcam, e tarziu. Maine trebuie sa lucrez la proiect. – ii spun in timp ce ma dezbracam.
- Daca vrei sa termini proiectul ala mai repede, nu te mai gandi la pizda.
- Asta sub nici o forma! – i-am raspuns si ne-am bagat in pat.
A doua zi cheful imi venise din nou, cu gandul la inca o partida de sex in patru. Am hotarat cu Ana sa ii invitam urmatoarea sambata. Acea “ceva” din pantalonii mei se bucura la acest gand. La urmatoarea intalnire vroiam sa o vad pe Maria cum imi va inghiti sperma, cu toate ca a fost mai excitant sa o vad atunci cand o lingea de pe pizda Anei. Ma excitase si atunci cand Sergiu ii umplea gura sotiei mele, cum ii pulsa pula, iar gura Anei nu facea fata la valurile de sperma. Nu sunt omul care sa incep sa mi-o frec atunci cand sotia mea o suge altui barbat dar recunosc, asemenea privelisti sunt uneori savuroase. Nu concep ideea sa o faca singura cu alt barbat sau noi sa o facem in trei cu un altul. Doar cupluri, la vedere, obligatoriu casatorite si dupa o cunoastere prealabila. De cuplul Maria si Sergiu stiam de la Ana, se depila demult la ea si vorbisem indeajuns despre ei, chiar daca nu despre o eventuala relatie sexuala. Erau compatibili cu noi.
Sambata. Ana a asezat o masa festiva si mi-a aratat ce si-a cumparat pentru seara asta. O lenjerie intima din doua piese, transparenta. Mi-a zis ca si-a cumparat-o cu o zi in urma. Eram sigur ca ii va sta bine in ea. Sergiu ar trebui sa aiba un fermoar rezistent daca are pantalonii pe el la vederea ei. Au venit. Ne-am bucurat de revedere si i-am poftit sa se aseze la masa. Maria era imbracata intr-o rochie stransa pe corp si cu un decolteu destul de generos. Instinctiv ochii mi s-au dus pe sanii ei.
- Stiu ca vrei sa te mai joci cu ei! E timp destul. – imi spuse zambind.
- E chiar asa evident? – intreb eu.
- La voi barbatii totul e evident. Ganditi cu pula cand vedeti o femeie. Dar e mai bine asa. Daca nu ati fi fost diferiti fata de noi cand vine vorba de sex, noi femeile cred ca ne-am fi urcat pe pereti de nervi. – mi-a raspuns uitandu-se la Ana razand.
Dupa ce am servit ceva i-am invitat in sufragerie. Ne-am asezat pe canapea si am deschis televizorul. Nerabdarea de o face din nou plutea in aer iar orice discutie in afara de sex parca parea sterila. Eu stateam pe fotoliu iar Sergiu si Maria pe canapea. Ana lipsea, credeam ca a ramas in bucatarie dar intr-un tarziu apare imbracata in ceea ce isi cumparase.
- Va place? – ne-a intrebat ea, facand o pirueta.
- Fata, e superb! – o admira Maria.
- Arati bine. Dar vino mai aproape sa vedem si noi din ce material este. – ii zise Sergiu.
Ana a venit langa canapea in fata lui Sergiu, stand cu picioarele departate si cu mainile pe sani. El a dus mana intre picioarele ei, mangaind-o peste chiloti. O mangaia si ii privea sanii ce se vedeau prin bluza transparenta in timp ce eu si Maria ne uitam la ei. A dus o mana si intre picioarele Mariei si le masa acum pe amandoua la pizda. Mi s-a sculat si am scos-o prin prohabul pantalonilor uitandu-ma in continuare la ei. Maria a inceput sa ii desfaca pantalonii lui Sergiu. I-a scos prin prohab si pula si coaiele mangaindu-le. Aratau imense in stransoarea pantalonilor lui. S-a dezbracat si ea ramanand in portjartier fara chiloti si un sutien sub sani. Mi-a trecut un curent electric prin pula, de la radacina si pana la varf la vederea ei si am inceput sa mi-o frec cu gesturi usoare. S-a lasat in genunchi langa canapea si i-a tras pantalonii de tot lui Sergiu. Ana statea in continuare in fata lor si isi mangaia pizda. Maria i-a luat-o in gura lui Sergiu, sugand-o cu pofta si miscandu-si capul in sensul masturbarii. Sergiu o mangaia la pizda pe Ana dupa ce ii daduse chilotii intr-o parte. O mangaia pe buze si pe lindic iar din cand in cand ii baga degetul inelar in vagin. Ana s-a lasat si ea in genunchi langa Maria si a inceput sa il linga pe coaie. M-am dezbracat si eu. M-am dus langa ei si le priveam cum il satisfaceau pe Sergiu. Am dus mainile pe la spatele lor si le atingeam usor pizdele fara sa apas, doar cat sa le ating pe buze. Diferenta dintre ele imi placea, una avea o avea mai “plinuta” iar cealalta cu buzele mai mici. Exploram cu degetele pizdele umede si ma bucuram de fiecare milimetru. Le placea si lor dupa cum oftau si am inceput sa presez ajungand cu degetele intre labii, la lindic. Le masam iar cand ajungeam in dreptul gaurilor, le penetram cu degetele. Acum inversasera, Ana i-o sugea iar Maria il lingea pe coaie. Pe urma veneau cu buzele si cu limba pe lungimea pulii pana la varf, ajungand la cap, iar acolo se sarutau. S-au intors spre mine si au inceput sa faca ceea ce ii facusera si lui Sergiu. Ana imi freca pula in timp ce Maria o sugea si imi masa coaiele. Se uitau din cand in cand una la cealalta si zambeau. Ana a lasat-o pe Maria sa mi-o suga, s-a intins pe spate printre picioarele mele, ajungand cu capul sub p...



    Login