Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCum devin vizitele lungi, placute
Autor : phalus - 2012-01-11
Citita de 12227 ori - Nota 8.34 (59 voturi)
M-am intrebat mereu ce vede un barbat dincolo de organul genital numit pizda. Ce il face sa devina dintr-un om linistit un armasar feroce (sau nu), doar o simpla privire aruncata intre picioarele unei femei. E ceva din subconstient,ceva primar, ce nu poate fi explicat, ci doar simtit. De la un timp incepusem sa ma gandesc serios la a face sex si cu o alta femeie. Am stat totusi si m-am gandit mai bine si am ajuns la concluzia ca decat sa comit un adulter si sa imi stric viata de familie, mai bine ma gandesc cum sa imi conving sotia sa intram in randul swingeri-lor. Nici nu banuiam ce surpriza voi avea…
Dupa un anumit timp, am convins-o si pe sotie ca acesta este cea mai buna alegere. Decat adulter mai bine swing.Intr-o zi, in timp ce ma uitam la televizor:
- Maria ne invita pe la ei. – imi spune sotia. Am vorbit acum la telefon cu ea.
- Cine e Maria? – intreb eu.
- Fata la care ma duc sa ma depilez.
- Si cand sa mergem, azi?
- Nu, sambata.
- Se lasa cu sex? – intreb eu mai in gluma.
- Nu stiu. Posibil…- mi-a raspuns in timp ce se intorcea in bucatarie.
Aproape ca uitasem de vizita programata pentru sambata. Iar eu sunt cu vizitele scurte, si la mine sic and ma duc undeva. A venit sambata si am plecat catre ei. Am sunat la usa si ne-a deschis sotul Mariei.
- Salut, saru’mana. Sergiu ma numesc, sotul Mariei.
- Matei si Ana. – ne-am prezentat si noi.
- Bine ati venit! Poftiti. Intrati.
- Bine v-am gasit! Incantati.
In timp ce intram in sufragerie, a aparut si Maria, probabil venea de la bucatarie. Dupa pupaturile de rigoare intre fete si dupa ce m-am prezentat si eu, am fost invitati sa luam loc pe canapea. Maria imbracata intr-o bluza alba semitransparenta prin care se i se putea intrezari culoarea si modelul sutienului. Avea sanii putin mai mari decat ai sotiei mele. In jos era imbracata in niste pantaloni mulati, atat de mulati incat ii intrasera in crapatura. Ii vedeam labiile carnoase iesite in evidenta si imi imaginam cum ar fi sa le ating. Oare intentionat se imbracase asa? Cu coada ochiului am observat cum Sergiu mai trage cate o privire catre curul sotiei mele, ea fiind imbracata intr-o fusta ce i-l punea in evident.
Acum o sa trec peste discutiile de complezenta si am sa trec direct la partea excitanta.
Eram déjà la a treia sticla de vin. Fetele radeau aproape din orice. De la glume nevinovate, ajunsesem la glume cu vadita tenta sexual. Atmosfera incepea sa miroasa a sex. Maria cand radea se lasa pe spatarul canapelei,( mai era una in fata noastra), si isi ridica picioarele in aer lasandu-ma sa ii vad chilotii albi cu dantela. Intre timp se schimbase intr-o fusta. Pula incepuse imi prinda viata incet incet. Ma miscam, puneam picior peste picior in idea de a nu se iesi in evidenta. Sergiu era cu ochii pe Ana de cate ori isi ridica fusta sa treaca un picior peste celalalt. Il vedeam cum isi aseaza discret scula care banuiesc ca era in aceeasi stare ca si a mea. La un moment dat Maria se adreseaza sotiei mele:
- Ana, ne arati si noua cum te-am epilat la pizda?
Ana se uita la mine si zambea, cerandu-mi tacit acordul.
- Arata-ne, sa vedem si noi cat de bine lucreaza. – i-am spus eu, cu toate ca nici eu nu intelegeam de ce am spus-o.
Sotia mea atunci si-a desfacut picioarele si si-a tras intr-o parte chilotul aratandu-ne labiile epilate proaspat.
- Mi-am lasat doar un smoc deasupra lindicului. Arata mai bine asa. Il pune in evidenta. – ne spuse in timp ce se amuza.
- Nu asa! – ii zise Maria. Dezbraca-te sa o vedem in toata splendoarea ei.
Ana a inceput sa se dezbrace fara sa se grabeasca, pana a ramas goala. Sergiu se freca peste umflatura din pantaloni. Maria a trecut de la starea de amuzament la o mina mai serioasa, si-a bagat mana in chilot si a inceput sa frece labiile acelea pe care eu i le admiram prin pantalonii mulati.
- Eu o scot! Nu mai are loc in pantaloni. – zise Sergiu.
- Scoate-o! Si tu Matei! Vreau sa va vad pulele. – ne-a cerut la amandoi Maria.
- Ana, arata-ne lindicul! Cred ca il ai un pic mai mare decat al meu.- ii ceru si Anei.
Ana isi desfacu pizda cu degetele ca sa ii putem vedea lindicul. Maria s-a dezbracat si ea si a venit langa Ana facand acelasi lucru. Intradevar al Anei era o idée mai pronuntat. In privinta sanilor avusesem dreptate: Maria ii avea mai mari decat Ana. Noi eram cu pulele scoase din pantaloni si le frecam uitandu-ne la ele. Nu prea tare pentru a nu ajunge la faza de ejaculare. As fi iesit din joc inainte sa intru. Sergiu isi masa capul pulii in timp ce era cu ochii pe Ana. Pizda Mariei arata altfel decat a Anei, avea buzele mari mai carnoase, labiile mici si lindicul nu i se vedeau decat daca si-ar fi desfacut pizda cu degetele. Maria a asezat-o pe Ana pe canapea, i-a departat picioarele apoi cu degetele i-a departat si labiile si s-a afundat cu limba in pizda larg deschisa.
- Asta faceam noi dupa ce o depilam. – a spus Maria intorcandu-se spre mine si zambind.
Am ajuns la concluzia ca trebuie sa ne dezbracam si noi. M-am dus la spatele Mariei si am inceput sa ii masez pizda. Ea si-a desfacut picioarele mai mult pentru a-mi face loc. Avea labii placute la pipait, carnoase si moi. Am inceput sa ii masez lindicul cu degetul inelar, moment in care a tresarit usor.
- Sa nu ma freci prea apasat, ma excit foarte tare. Ia-ma usor. – imi spuse.
Acum cu o mana ii pipaiam un san iar cu cealalta ii masam lindicul, usor, cum imi ceruse. Sanii ii stateau lasati datorita pozitiei in care statea, ceea ce ii faceau sa fie extrem de atragatori. Ana isi masa sanii cu ochii inchisi in timp ce era linsa. Sergiu a venit pe canapea langa Ana, cu pula la nivelul fetei ei, frecandu-si-o cu o mana iar cu cealalta a inceput sa o mangaie pe sani. Ana a deschis ochii avand in fata pula lui Sergiu. I-a luat coaiele intr-o mana, masandu-le iar din cand in cand sa ii dea cu limba pe cap.Vedeam cum ii linge capul si uneori il mai ia usor intre buze continuind sa ii maseze coiaele. Apoi i-a luat-o in mana frecand-o usor si a incaput sa o suga. Ii placea sa fie linsa in pizda iar in gura sa aiba o pula. Am trecut la spatele Mariei si am penetrat-o. A scos un oftat si a inceput sa se infiga si ea in mine. Era stramta si foarte fierbinte inauntru, la fel ca Ana. Labiile ei imi acoperisera de tot pula. O tineam de solduri si o impungeam cu madularul meu care simteam ca plesneste. La un moment dat am inceput sa raresc ritmul, daca as fi continuat asa nu mai dura mult si ejaculam.
- Scoate-o si da-mi-o in gura. – mi-a zis Maria. Si s-a ridicat intorcandu-se spre mine avand pe gura sucurile Anei.
- Suge-o! – i-am zis.
- Asa imi place, cand se vorbeste vulgar. – mi-a raspuns.
- Ana, e buna pula lui Sergiu? – a intrebat-o Maria zambind.
- Delicioasa! - i-a raspuns Ana care acum cu o mana ii freca pula lui Sergiu iar cu cealalta ii masa coaiele in continuare.
- Sa vedem ce am eu aici… - a conchis Maria, indreptandu-si gura spre pula mea.
Ma tinea cu mainile de fese in timp ce mi-o sugea. Statea pe vine cu picioarele desfacute ca si cum ar face pipi. Pizda i se desfacuse usor datorita pozitiei in care statea, lasandu-ma sa ii vad labile mici si lindicul. Incerca sa o bage cat mai mult in gura dar uneori avea tendinta de a se ineca.Pe urma mi-a luat doar capul in gura sugandu-l cu putere si dand cu limba pe el, in timp ce cu o mana mi-o freca aproape imperceptibil iar cu cealalta se mangaia la pizda. Sergiu era acum deasupara Anei si o penetra. Ana isi mai arunca privirea la noi, uitandu-se la Maria cum mi-o suge. Stiam ca o excita atunci cand vede o femeie ca o suge. Maria a incetat sa se mai mangaie la pizda si a inceput sa imi maseze coaiele.
- Sunt cam tari! Cred ca s-a strans destula sperma in ele. – mi-a zis in timp ce m-i le masa.
- Abia astept sa ma eliberez. Fac eforturi supraomenesti sa mai rezist. – i-am raspuns.
- Si Sergiu le avea tari. O sa fie sperma din belsug! – a completat si Ana si a inceput sa rada.
Maria s-a oprit din supt nu inainte de a ma saruta pe capul penisului si s-a indrerptat catre canapeaua unde Sergiu o penetra pe Ana.
- Ana , hai sa facem un 69 iar baietii sa ne penetreze.
- Dar acum vrem si sperma – ne ceru Ana la amandoi.
S-au asezat in pozitia 69 si au inceput sa se linga. Eu m-am pozitionat sa o penetrez pe Ana iar Sergiu pe Maria. Nu am stat mult pe ganduri si am intrat in ea iar Maria ii lingea lindicul. Sergiu i-a bagat-o intai...



    Login