Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cum cleanup - Continuarea
Autor : bogdan1223 - 2022-11-08
Citita de 5480 ori - Nota 7.27 (63 voturi)

Marius plecase sa se curete iar eu am ramas in pozitia 69 curantand-o pe Corina. Nu a durat mult si am ejaculat, penisul meu fiind mov, capul fiind umflat si acoperit de sperma lipicioasa ce se scurgea usor. Dupa ce au trecut zvacnirile initiale, Corina mi-a spus ca o sa aiba grija de mine la fel cum eu am avut grija de ea. Aflati tot in pozitia 69, dar fara ca eu sa mai am vlaga sa o satisfac, priveam in sus si vedeam pasarica rosie a Corinei, perfect curatata de mine. La capatul celalalt, folosindu-se doar de limba, Corina a inceput sa linga vertical de jos in sus si sa adune cu limba ei catifelata sperma calda si lipicioasa, asigurandu-se ca nu ii scapa nimic. Senzatia era asa intensa si ma simteam asa de euforic incat mi-am dat seama ca Corina a terminat deabia cand pasarica ei a disparut din fata ochilor mei si am putut sa o vad pe ea zambind cum se apleaca si ma saruta apasat cu limba. Izul de sperma se simtea in sarutul prelungit pe care l-am avut.
- A fost o experienta misto, ma bucur ca ai fost asa deschis, Bogdan, zise Corina in timp ce isi punea pe ea un halat de matase ce se afla pe un fotoliu din apropiere. Imbraca-te si hai la bucatarie sa mai povestim putin, acum ca ne-am mai linistit.
- Sigur, zic eu si ma apuc sa ma imbrac.
Ajunsi in bucatarie, Corina imi ofera un pahar de suc si ma roaga sa ma asez pe un scaun. Eu urmaream cu privirea formele superbe ce se profilau prin halatul semi transparent.
- Esti superba, zic eu imediat ce ma desprind din miraj si ii zambesc.
- Mersi frumos, raspunse ea voios. Si tu esti frumusel si cu siguranta te pricepi sa lingi o pasarica. Sa stii ca nu multi barbati stiu sa faca ce tocmai ai facut tu.
- Apreciez, sa stii ca mi-am dat interesul, raspund eu si ii fac cu ochiul in gluma .
- S-a vazut, sa stii. Noi am mai repetat experienta asta cu diferiti tipi cu care am stabilit sa ne si intalnim, dar majoritatea ba nu erau priceputi si doar laudele au fost de ei, ba se speriau de situatie.. Stii tu, cand vedeau cat de aproape e pula lui Marius de ei si de situatiile cand se intampla sa il linga involuntar pe el in loc de pe mine.
- Da, recunosc ca a fost ceva nou pentru mine si poate am fost putin timid la inceput, dar a fost o experiente wow.. de mult nu am mai simtit asa ceva.
- Ma bucur sa aud asta. Fenomenul asta se numeste cuckold, ma rog, oarecum, in cuckolding de obicei sotia face sex cu un bull si sotul poate fi prezent sau nu, se poate implica sau nu. E mai variat. Noi am abordat stilul asta de viata de cativa ani si ne place foarte tare cum a iesit. Cand ajungi acasa, cauta pe internet si pe pornhub si vezi ce parere iti faci, ce iti place si ce nu. Sper ca Marius a fost la fel de incantat ca si mine in ceea ce priveste seara asta. O sa vorbesc cu el si in principiu, eu as vrea sa pastram legatura si poate si sa diversificam.
- Ok, o sa caut pentru ca sunt chiar curios in ce m-am bagat. Si mie mi-a placut de voi, mai ales de tine, si sper sa repetam. Zicand astea, am terminat paharul de suc si m-am dus sa ma incalt si sa plec. Corina m-a condus, m-a sarutat pe buze si mi-a zis la revedere atat din partea ei cat si a lui Marius.
Am ajuns acasa, m-am pus sa fac o baie fierbinte si in timp ce ma relaxam ma uitam pe Ph la video cuckold si ma masturbam. Dupa baia fierbinte, oboseala si-a spus cuvantul si m-am bagat la somn. A doua zi dupa pranz primesc mesaj de la Marius. M-a felicitat pentru cum a decurs totul si a zis ca foarte putini tipi cu care au interactionat au impresionat-o pe Corina, si ca ar trebui sa ma simt bine ca ma aflu printre aceia putini. Mi-a mai zis ca in principiu, in weekendul ce urmeaza planuiesc ceva asemanator, dar ca imi va da detaliile pe ziua de vineri si a mai adaugat " a da, si inca o rugaminte. pana in weekend sa nu te masturbezi si sa nu iti dai drumu. rugamintea Corinei". I-am zis ca o sa ma straduiesc, ne-am salutat si a ramas sa ne auzim pe vineri. Zilele au trecut greu, gandu-l zburandu-mi de multe ori la ce va urma, daca va urma, daca nu cumva se vor razgandi sau vor amana. Diferite scenarii. Pe vineri dupa amiaza, primesc mesaj de la Marius:
"Salut Bogdan, cum am promis, am revenit vineri seara cu mesaj. Planul de actiune pentru weekend este urmatorul; pe langa mine si Corina, o sa mai participe un prieten mai vechi. Rolul tau o sa ramana in mare parte acelasi, cu mentiunea ca Corina ti-a promis o surpriza daca faci tot ce ti se spune. Daca esti de acord, te asteptam la noi sambata seara in jur de ora 8."
Am citit cu atentie, mi s-a sculat instant gandindu-ma la ce mi-a descris Marius, i-am scris ca accept si am stat cu emotii pana ce a sosit vremea sa merg la ei acasa.
Cand am ajuns in fata usii lor eram foarte emotionat. Ciocan la usa, astept cateva secunde si aud cum cineva descuie si cand usa de deschide il pot vedea pe Marius in pula goala cu un pahar de cristal cu un deget de whisky in el.
- Salut, Bogdan. Te asteptam. Hai intra intra. Noi ne-am inceput petrecerea, hai si tu.
- Salut salut, zic eu incercand sa nu par emotionat. Sper ca am ajuns la timp.
- A, da da, ai ajuns bine, zise Marius uitandu-se la ceasul de la mana. Ne-am apucat noi mai devreme. Hai, descalta-te si urmeaza-ma in sufragerie.
Ma descalt si merg dupa Marius. De cum intru, o pot vedea pe Corina din spate, cum sta in genunchi si ii suge pula unui barbat care statea in fund pe pat, sprijinindu-se cu ambele maini de pat si cu capul lasat pe spate. Pesemne savura oralul impecabil al Corinei. Corina era foarte prinsa in ceea ce facea si nu mi-a sesizat prezenta.
- Hei, Robert, el e Bogdan, baiatul de care ti-am zis. Bogdan, el e Robert, prieten vechi si partener de afaceri.
Robert s-a uitat la mine, a zambit si a facut semn de salut cu palma.
- Salut Bogdan, ti-as strange mana, dar din cate vezi sunt putin prins acum, zise razand.
Nu am apucat sa raspund, ca Corina s-a si intors 90 de grade spre mine si mi-a zambit.
- Buna, Bogdan. Te asteptam. Asteapta putin sa termin ce am inceput cu Robert si vin imediat la tine.
Robert era un barbat grizonat, inalt,cam de 40-45 de ani cam 1.8, bine facut, bronzat, genul care stie sa se faca placut femeilor. Din ce am putut vedea, avea o pula groasa si venoasa, cam ca a lui Marius, care vazand ca am ramas putin blocat, m-a poftit sa ma asez pe fotoliu si s-a indreptat spre o masa mica pe care se aflau cateva pahare de cristal, o sticla de whisky de la un brand arhi cunoscut, o scrumiera si 2 pachete de tigari.
- Robert, iti mai pun un pahar si hai sa fumam o tigara in bucatarie, zise Marius.
- Sigur Marius, imediat vin.
Corina auzind, s-a oprit din supt pula lui Robert, l-a sarutat apasat cu limba, s-a ridicat si a venit catre mine. Corpul ei superb ma vrajise iara, ma uitam ca hipnotizat la sanii ei perfect proportionati, cu sfarcurile rozalii excitate, cum se miscau in timp ce venea catre mine. M-a sarutat cu limba pret de cateva secunde.
- Hm, mirosi frumos, zise ea. Ma bucur ca ai venit. Sper ca ti-a explicat Marius in mesaj despre ce e vorba si ti-a si transmis rugamintea mea sa te abtii de la masturbare.
- Da, mi-a transmis si am respectat intocmai, zic eu. Si mi-a mai spus ca la sfarsitul serii asteia o sa primesc un cadou, zic eu razand usor.
- Da, daca esti ascultator si faci ce iti zic eu. Si sa stii ca o sa fie o seara lunga.
- Nicio problema, zic eu intuziasmat.
- Ok, uite cum sta treaba. Acest fotoliu va fi locul tau. Vreau sa te dezbraci, sa ramai in pula goala. Nu ai voie sa te masturbezi absolut deloc pe tot parcursul serii, ai inteles. Absolut deloc. Privesti, umpli paharele cu whisky pentru Marius si Robert, vii cand te chem, lingi ce iti zic eu sa lingi, inghiti ce iti dau eu sa inghiti. Eu sunt sefa ta in seara asta. Tine minte, primesti cadoul la final doar daca ma asculti intocmai.
Eu care eram excitat la culme de cum mi-a vorbit si de ce mi-a zis, mi-am inghitit cuvintele si am putut doar sa dau din cap in semn aprobator.
- Ok, o sa-l iau ca pe un da. Ce tare te-ai facut, zise ea vazand umflatura evidenta din pantaloni. Dezbraca-te!
Am facut exact cum mi-a zis, m-am asezat iar pe fotoliu. Ea mi-a luat pula umflata in mana si a strans-o si a tinut-o asa creandu-mi un fel de durere pl...



    Login