Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cum am devenit Hot wife part 3
Autor : nikol20 - 2020-04-26
Citita de 2727 ori - Nota 7.20 (5 voturi)
Ei bine, bine, a spus dr. Susan, complet neconvinsa. "Cred că putem vorbi despre asta mai târziu. Între timp, am încărcat un alt podcast pentru tine ..."Nicoleta s-a așezat nervoasă pe canapea într-un pulover și blugi așteptând ca Mihai să ajungă acasă de la serviciu. Ultimul podcast al doctorului Susan a fost ... intens. Și acum, acele gânduri erau înfipte în creierul ei, iar ea literalmente picura de emoție, așteptandul pe soțul ei.De ce a fost atât de afectată de podcast-uri? Se întrebă Nicoleta de la sine. Parcă intra într-o transă de fiecare dată când îi asculta și nu avea absolut nicio problemă să accepte directivele pe care doctorul Susan i le-a dat - făcând toate repetițiile, îmbrăcându-se mai sexy pentru a-și arăta sânii, masturbându-se ...Asta era ceva nou. Dr. Susan îi spusese în ultimul podcast că trebuie să se masturbeze cel puțin o dată pe zi,chiar dacă nu poate avea orgasm, cel puțin ar trebui să încerce cel puțin 15 minute pe zi. Ceea ce a uimit-o a fost că, după primele două încercări, orgasmele ei au devenit mai ușoare și mai ușoare. A fost rezultatul programului de condiționare al Dr. Susan?Și acum părea că ea este destul de încontinuă. La naiba, tot ce trebuia să facă era să se uite la iPod-ul său Nano, iar triunghiul din bumbac a chiloților ei se va umezi.Și, în cele din urmă, de aceea a rămas atât de riguros la program, ascultând și repetând podcast-urile ei în fiecare zi. Întregul ei corp părea să vibreze cu energie sexuală în aceste zile.Din păcate, totuși, nu există sex cu Mihai.Dar asta era pe cale să se schimbe."Buna!" A strigat Mihai.Nicoleta s-a repezit și a intrat în foaier. "Buna!" Îi spuse ea, trăgându-l imediat într-o îmbrățișare caldă și un sărut lung, senzual.- Mmmmm ..., a spus Mihai, când s-au despărțit. "Frumos. Frumoaso, a trecut mult timp de când m-ai întâmpinat la ușă cu un sărut! Ai primit o creștere la serviciu sau ceva de genul ăsta?"
"Nu...""Moșteni ceva de la un unchi pierdut de mult?"
Nicoleta și-a învârtit ochii: „Da, corect. Nu, doar ...”
"Da?" Întrebă Mihai, cu blândețe. Ținându-și soția la o lungime de braț.- Am nevoie ... se zbătu Nicoleta, încercând să scoată cuvintele. Vă rog!! Gândurile ei strigau. Nu te întoarce !!"Orice pot face pentru tine, scumpo, aș fi fericit. Știi asta." Ceva i-a atras atenția. Mihai aruncă o privire în jos și observă că sfârcurile lui Nicoleta erau tari ieșeau din partea de sus a bluzei.„Ei… bine…” Nicoleta s-a trezit dintr-o dată gâfâindu-si respirația."Îmi poți arăta în loc să-mi spui?" Întrebă Mihai, cu ajutor.Fără un cuvânt, Nicoleta întinse o mână tremurătoare la brațul soțului ei. Ridicându-l, ea a pus ușor mâna dreaptă pe sânul stâng.
"Oh!" Ochii lui Mihai se deschiseră larg. O secundă a stat acolo, cu mâna pe sânul ei, ținându-o perfect nemișcata. Nicoleta nu -l lăsase niciodată să-i atingă sânii pe indelete. De puține ori în care încercase (în relația lor timpurie), ea se aruncase înapoi, ca și cum mâinile lui ardeau foc. Mihai se gândise întotdeauna că va crește treptat pentru a avea încredere în el și că intimitatea lor va crește în timp. Dar până acum, la 10 ani de la căsătoria lor, acest lucru nu se întâmplase încă.
De fapt, el renunțase destul de mult. Din fericire, el a reușit până acum să-și satisfacă propriile nevoi sexuale, cu ajutorul porno-ului amplu disponibil pe internet. Pana acum...Dar acum iată că respira puternic, punându-și de fapt mâna pe sanii sotiei. Ce naiba se întâmpla ??- Nu stai doar asa acolo, spuse Nicoleta, printre dinți înăbușiți, „stoarce-i ,strange-i ,alintai!” - Și cum a fost? Întrebă doctorul Susan.
"Oh ... mmmmm ..." oftă Nicoleta, mulțumit și închise ochii. "A fost fantastic. Desigur, prea repede, dar este în regulă, pentru că am făcut-o din nou în acea noapte."
Dr. Susan își arcuie sprâncenele. "De două ori? Într-o singură zi?""Da! Poți să crezi! Nu este fantastic! Sunt vindecata!"- Voi fi judecătorul acestui lucru, a spus dr. Susan, cu severitate. - Și cum rămâne cu cealaltă directivă?
"Oh ... uh ..." Nicoleta se înroși, drăguț. Dr. Susan a observat că de data aceasta purta un pic de machiaj. Desigur, era încă îmbrăcată în pulover și pantalonii plini de transpirație - a refuzat să poarte altceva în afara casei. Bine. Pași de bebeluș."I-ai spus?" A solicitat dr. Susan."Da am făcut.""Și?"
Nicoleta se gândi înapoi în noaptea aceea. După sex a doua oară (de două ori !!), se așterneau în pat împreună, doar vorbeau - ceva ce făceau tot timpul, dar care recent deveniseră tot mai rar și mai rar."Mihai?" Întrebă ea, cu vocea emotionata puțin.
"Da?""Voi avea nevoie de ajutorul tău mai des"."Sigur, orice ai dori.""Adică, mi s-a spus ... ah ... Adică, vreau ajutorul tău ", a subliniat ea, "nu mai puțin de două ori pe zi".
- Dragă sigură, orice ai nevoie, Mihai, neîncrezător, încă cobora din vârful orgasmic și nu se gândea la toate acestea.Nicoleta oftă și-și roti ochii."Ce?" Întrebă Mihai, întorcându-se și privind-o.
Nicoleta ezită, privi în jur, încercând să găsească cuvintele. În cele din urmă, tot ce a putut face a fost să-l scoată la iveală: „Am nevoie să-mi strângi sânii cel puțin de două ori pe zi. Te rog”.Mihai, șocat, s-a uitat brusc la soția sa. "Ești serioasa? Ai nevoie de asta? De ce?"
"Îmi pare rău, nu am nevoie , desi...



    Login