Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCum am dat primele limbi în pizdă
Autor : Manfred99 - 2022-02-10
Citita de 8349 ori - Nota 8.49 (67 voturi)
În urmă cu mulți ani, la începutul anilor ‘90, în tinerețile mele zbuciumate, aveam o iubită cu vreo 13-14 ani mai mare decât mine. O chema Florența ca pe orașul italian, și chiar dacă avea 35 de ani, soț și două fete, nu se vedea asta pe fața sa pe trupul ei. Și nu o spun doar eu, pentru că o iubeam, ci uneori ni se întâmpla să ni se spună: o să vedeți când o să vă căsătoriți, sau numai ei: domnișoară, când o să vă măritați o să vedeți. Era focoasă, brunetă, poate un pic botoasă dar cu un zâmbet care pe mine mă topea, iar buzele ei mi se păreau cele mai dulci din lume atunci când o sărutam. O cunoscusem la serviciu, nu lucram la aceeași firmă dar birourile noastre erau pe același palier, mergeam la același bufet să mâncăm, și cel mai important lucru, era colegă cu fosta mea iubită, cu care fusesem chiar logodit. Mă rog povestea e lungă și ar merge și subiect de o telenovelă.
Cu Florența mă vedeam destul de des la serviciu sau la mine acasă unde ne futeam deseori până la epuizare. Aveam o relație frumoasă deschisă bazată pe plăcere, fără ca să lăsăm gelozia să ne întineze dragostea.
Într-o astfel de zi, după ce ne futusem bine iar eu îi lingeam gâtul și urechea savurând gustul de caramel sărat al pielii ei creole și transpirate post-orgasm îmi spune
- Vreau să-ți te întreb ceva.
- Îhî, am mormăit eu bucurandu-mă în continuare de gustul ei.
- Un cunoscut evreu, abia vorbește românește, mi-a propus să mă fută pentru 100 de dolari.
- Ok, zic eu, în ‘90 sau 91, 100 de dolari erau bani, nu glumă.
- Dar nu avem loc, și aș vrea să o facem la tine, adică chiar aici în patul ăsta.
- Ok, sunt eu iar de acord, dar eu ce pula mea fac în timpul ăsta? Laba pe gaura cheii? Întreb când treceam să mozolesc cealaltă ureche.
- Nu, zice ea, aduc pe cineva să aibă grijă de tine.
La data stabilită și împrejurul orei la care ne pusesem de acord apare Florența mea la ușă cu un puștiulică simpatic, și cu o gagicuță la ușa mea, cu un platou de prăjituri.
Am stat un timp la taclale, gagicuța era destul de tăcută și sincer i-am cam uitat numele.
Mă rog, s-ar peste detaliile lipsite de importanță, Florența cu partenerul ei s-au retras în dormitor, eu am rămas cu gagicuța în sufragerie, iar eu îi zic după câteva momente de stânjeneală, cu vocea răgușită.
- Facem și noi ce fac ei acolo?
Ea, fără multe vorbe începe să se dezbrace, avea niște muguri de sâni delicioși, mici dar țâfnoși, împodobiți cu niște sfârcuri rozalii, tocmai buni de molfăit. Era primăvară, iar fata avea pielea albă, fără umbre sau pete, fără pistrui sau alunițe, era aproape ca de porțelan, iar triunghiul perfect format de floci, aflat sub buric, la ingemănarea picioarelor era atracția principală. Da, așa de bătrân sunt, în tinerețea mea pizda avea floci. Am stat înmărmurit holbându-mă la ea văzând ușurintă cu care își dă hainele jos.
Când mi-am revenit am început și eu să mă dezbrac rapid în timp ce mă apropiam de ea, am săruta-o pe gura mică, pe gât, pe urechea stângă, pe sânii care erau mici, dar suficient de mari ca să-mi umple palma. Am luat-o în brațe, am întins-o pe canapea, mi-am făcut loc între picioarele ei și a încercat să o pătrund. Nimic. Pizda era iască, uscată și neprimitoare. Am început să o mângâi în timp ce mă ocupam cu buzele și limba de sâni, de gură, de gât și de urechi. Nici un rezultat. Pizda nu i se umezea deloc. Șoc și groază! :) Atunci, am hotărât să fac un lucru pe care nu-l mai făcusem și care, o să râdeți, era o raritate în 1990. De la sâni am coborăt ușor cu limba spre buric, și mai apoi mai departe, în jos. Mi-am afundat nasul în flocii ei aspri și cu limba i-am căutat lindicul. Nu mă așteptăm să fie atât de plăcut așa cum nu mă așteptam să devină activitatea mea favorită. Descopeream plăceri nebănuite, arome și locuri pe care nu le descoperisem pana atunci. Simțeam că și pentru ea e ceva nou, tremura, gemea, îmi prinsese capul între coapse, iar mâinile i se incleștaseră în părul meu. Mă apăsa, mă ...



    Login