Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cum a devenit sotia bisexuala
Autor : florindd8 - 2016-11-09
Citita de 17498 ori - Nota 4.59 (88 voturi)
Intr-o zi imi zice sotia daca nu vreau sa mergem la Iasi la un concert. Imi zice ca a vorbit pe fb cu o colega de liceu care acum e la Iasi la facultate si ar vrea sa se intalneasca, iar daca vrem putem sta la ea peste noapte. Eu ii zic ca sunt de acord.
Zis si facut, a doua zi am plecat la Iasi. Ne-am intalnit cu colega ei Alina si cu prietenul ei Cristi. Am mers impreuna la concert. Dupa concert am luat ceva de baut si am mers la ei. Surpriza a fost cand am intrat in camera. Era o garsoniera cu un singur pat in camera, ce-i drept patul era destul de mare. Dar le zic ca nu vrem sa deranjam si ca dupa ce bem ceva mergem sa cautam un hotel.
Dupa cateva pahare si mai multe insistente am hotarat sa doarma fetele la mijloc si baieti la margine.
Sotia statea cu capul la mine pe piept si cu fundul spre Alina, dupa cateva minute imi sopteste la ureche:
-Alina ma mangaie pe fund. 
-Pe bune?
-Da. Ce sa fac?
-Nu ii zi nimic, poate se potoleste, prefate ca nu simti.
-Bine, dar sa sti ca imi place cum ma mangaie. Acuma mi-a bagat mana pe sub pijama si imi da la o parte chilotul.
-Vrei sa o oprim?
-Nu. Sunt foarte excitata, imi place
-Si eu sunt foarte excitat. Ea imi pune atunci mana pe pula si incepe sa o frece incet.
-Mi-a bagat doua degete in pasarica...Ahh
Alina se baga sub plapuma incet, sotia se rostogoleste pe spate si isi desface picioarele. Acum ii da limbi. Sotia este foarte exitata si geme usor. Incepe sa imi frece pula mai repede. Cristi statea cuminte si se uita la sotia mea, se cunostea cum si-o freaca si el.
Curios trag plapuma jos sa vad ce se intampla. Alina dadea limbi de zor, sotia imi freca mie pula cu mana stanga si cu mana dreapta i-o freca lu Cristi. Eram excitat la maxim. Dupa putin timp sotia are orgasm si excitata ii zice Alinei ca  vrea sa se revanseze, vrea sa ii guste fofoloanca. Alina nu mai sta pe ganduri si se suie pe ea in pozitia 69. Eu ma dau mai aproape sa vad ce stie sotia. Alina avea o pizduta fresh, rasa, foarte apetisanta. Sotia incepe sa o linga pe lindic, apoi roata si apoi isi baga limba inauntru si apoi o ia de la capat tot mai repede ca o nesatula, face o pauza si zice:
-Alina daca stiam ce buna e pizda ta, ma apucam de ea in liceu. M-as putea obisnui cu asta, este mult mai gustoasa decat o pula. Alina intoarce capu si ii zambeste.Dupa cateva minute sotia imi zice:
-Vino, pune-ti pula pe fata mea, vreau sa vad cum se vede cand intra in pizda. Zis si facut. Ma asez in pozitie si ea imi ia pula si o indreapta carte pizda, o bag usor, Alina scoate un geamat, incep sa ma misc uso...



    Login