Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

cum a abuzat iubita mea de mine
Autor : crazyy - 2017-01-25
Citita de 11764 ori - Nota 4.19 (42 voturi)
Cum am spus si in povestea anterioara mama Alinei ne a prins in timp ce Alina facea pisu in gura mea. A doua zi dimineata in timp ce i am servit cafeaua la pat am auzit o pe iubita mea ca mi sp:
- Vreau sa fac pisu
Mi am dat seama ce doreste si am intrebat doar:
- Aici?
- Da,intindete jos
- Pot sa incui macar usa? ma refeream la usa de la camera noastra, stiam ca mama ei era treaza deja prin bucatarie
- Lasa ca nu dureaza mult, incearca sa inghiti tot sa nu trebuiasca sa lingi dupa aia de jos.
M am intins cu fata in sus ea sa pus deasupra mea sa lasat putin pe vine si cu doua degete si a departat labiile si am vazut jetul de lichid auriu cum intra direct in gura mea deschisa, acel lichid putin sarat putin amarui imi inunda gura si glandele salivare.
Oricat m am straduit eu sa inghit apsolut tot nu am reusit, in timp ce incercam sa inghit urina care se adunase in gura trebuia sa inchid gura si atunci jetul curgea pe fata mea si se scurgea jos pe parchet. La sfarsit Alina sa asezat cu fundul pa pat si mi a pus un picior pe fata si mi a sp:
- Linge caine ca m ai stropit.
Parca m asi fi pisat eu pe picioarele ei nu ea, am scos limba si am linso mi a bagat si degetele in gura si pe urma sa urcat inapoi in pat si mi a sp:
-Dute si adu ceva si sterge ca daca te pun sa lingi o sa te prinda amiaza.
Am iesit din camera si incercam sa ma gandesc cum sa fac sa iau alea din baie fara sa ma intrebe mama ei vrio ceva, sa si de a seama. M am dus in bucatarie si am luat cateva prosoape din alea de hartie din sul. Exact cum banuiam ma si intrebat;
- Ce faci cu alea?
- A varsat Alina putina cafea jos
- Pai a varsat toata cana de ai luat atatea?
Am dat sa plec si cand sa ies pe usa din bucatarie am auzit o cum mi a spus:
- Nu m ai bine ei tu mopul?
Am inghetat pt cateva secunde si m am intors si i am raspuns:
- Ba da, dar dupa cum m am speriat si cum am inghitit in sec si cred ca m am si inrosit la fata, cred ca si a dat seama pt ca in timp ce m am dus sa i au mopul am vazuto cum da din cap cu un zambet cu subinteles pe fata. In camera dupa ce am sters am intrebat o pe alina:
- Mai este valabila intelegerea noastra? si ma intrebat
- Care?
- Daca accept sa ti beau urina tu imi rezolvi problema asta, si am aratat spre prohabul meu
- Pai tu crezi ca de fiecare data cand trebuie sa fac pisu o sa trebuiasca sa ti golesc coaiele?
- Nu, daaa... am lasat capul in pamant si mi am dat seama ca o sa trebuiasca sa mai beau multe portii de urina, dupa cateva clipe mi a sp
- Lasa ca dupaamiaza dupa ce ma intorc acasa o sa rezolvam si problema asta.
Dupaamiaza cand sa intors acasa de pe unde a fost mi a dat o sacosa plina cu multe chestii si mi a sp sa o duc in camera
- Poti sa te uti in ea daca vrei. sunt pentru amundoi alea.
In camera am scos din sacosa prima data trei legaturi de funii, urmatorul lucru care mi a atras atentia a fost un bici din piele cu multe fire. Mi am dat seama ca ala nu are pt cine sa fie decat pt mine, ca doar nu la luat sa il foloseasca pe fundul ei. Cand m am uitat din nou in sacosa am vazut capul unui penis artificial si cand l am tras afara din sacosa si am vazut dimensiunile care le avea si curelele de la baza lui m am cam speriat. Era destul de mare avea peste 25 cm lungime 4,5 sau chiar 5 cm in diametru cu un cap proieminent ca de ciuperca. Curelele imi intareau presupunerea ca o sa doreasca sa il foloseasca pe funduletul meu ca daca era pt ea nu avea nevoie de curele. Urmatorul lucru pe care l am scos din sacosa a fost un calus gonflabil, nu mi am dat seama din prima ce este dar am vazut in poza de pe cutia in care era ambalat imaginea si mi am dat seama.
Mai erau niste creme pt sexul anal si creme pt curatarea jucariilor erotice si un irigator anal. Cand a venit in camera sa asezat la marginea patului am ajutat o sa se descalte si mi a sp:
- Mergi si da drumul la apa calda vreau sa fac o baie calda
Am pregatit cada si m am intors in camera si atunci mi a dat doua inele cu un diametru de vrio 6cm care se miscau pe un fel de surub pt lemn si mi a sp:
- Astea le prinzi acum aici de o parte si de alta a patului pana se umple cada, si mi a aratat pe fiecare parte a patului la vrio 30 de cm unde sa le prind.
La baie dupa terminarea tratamentului ei a luat bigul meu si gelul de ras si a indepartat compet tot parul pe care il aveam incepand de pe piept si pana la glezne.
- Sa te facem fetita sexy
Cand ne am retras in camera in seara aia am auzit o ca ma intreaba:
- Mai vrei sa te ajut sa ti golesti coaiele?
- Sigur. Si mi a explicat cum sa mi fac o clisma. mam intors in camera si ea ma astepta la marginea paturui
- Gata? treci pe pat cu fata in sus
Si dupa ce m am asezat mi a legat incheieturile mainilor cu sfoara de fiecare inel.
- Gura mare, si atunci a luat acel calus mi la bagat in gura si a inceput sa l umfle daca mai apasa inca odata sa faca presiune aveam senzatia ca o sa mi rupa maxilarul. In momentul cand mi a dat acea cusca jos de pe penis mi am sp ca orice mi ar face o sa se merite. Dupa ce a inceput sa mi maseze coaiele penisul meu a intrat imediat in erectie, cu o mana imi masa penisul si cu cealalta coaiele ba chiar mai ajungea cateodata si la anusul meu. Nu stiu cat a durat dar in momentul cand am simtit ca mi baga un deget in fund penisul mi sa incordat la maxim ea ma strans tare de penis sa nu pot sa ejaculez si mi a mai bagat un deget, a indreptat capul penisului spre fata mea si cand a slabit stransoarea din jurul capului primul si al doilea jet de sperma care au tasnit au ajuns exact pe fata mea si restul pe piept si pe burta. Nu mai ejaculasem o asemenea cantitate de sperma niciodata, o sperma groasa consistenta. A scos presiunea din calus si mi l a scos din gura:
- Ti a placut?
Eu am reusit sa dau doar din cap, cu degetul aduna sperma de pe fata mea si mi o baga in gura.
- Dar asta iti place? am dat din nou din cap, nu avea un gust rau si nici greata nu mi sa facut. Sa mai jucat putin asa cu sperma de pe corpul meu si pe urma a luat din nou acel calus mi la bagat in gura si la umflat din nou. Mi a saltat genunchii la piept A luat capatul funiei de la fiecare inel ce a ramas din legatura mainilor si mi la legat de glezne. sa dat jos din pat si din dulap a scos acel strapon care dupa ce si la montat parea si mai urias. A scos crema si a pus pe acel penis, efectul acela stralucitor dat de crema il facea si mai mare parca.
- In seara asta o sa fii fetita mea si eu o sa fiu prima care te dezvirginez. si sa asezat in genunchi in dreptul fundului mei am simtit cum imi da cu crema din ambundenta anusul am simtit cum isi baga degetul plin de crema,de data asta a alunecat mult mai usor, a urmat al doilea deget si al treilea a inceput sa le roteasca sa le scoata si sa le bage, chiar a bagat doua degete de la o mana si doua de la cealalta si simteam cum trage in lateral. Cand intrun tarziu a scos degetele a mai pus crema pe capul acelui penis artificial a mai pus si pe anusul meu si am auzito cum imi sp:
- Stai relaxat daca nu vrei sa fie rau. Si am simtit cum incet incet acel penis im...



    Login