Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cuckold nevasta
Autor : jackster69 - 2023-07-06
Citita de 15744 ori - Nota 6.85 (94 voturi)
Ma numesc Ionut si pe sotia mea o cheama Claudia. Eu am 31 de ani 1.75kg..ea 30 de ani, 1.60cm 60 kg.. Un fel de curvy blonda si cu ochii verzi. Nu avem copii.. Bun, intamplarea incepe un felul urmator: dupa ceva timp ne cam plictisisem de monotonia asta, de filme porno, si alte metode banale. Asa ca am inceput sa ii tot zic de cuckold cum ca mi ar placea sa o vad cum o atinge si o fute altul, dar ea niciodata nu voia nici macar sa se gandeasca la asta, dar parca totusi o trada putin zambetul cand auzea asa ca o puneam sa imi vorbeasca urat sa mi zica cum ar fii sa o futa altul ce i-ar face si chestii, pana a inceput sa ii placa, si cand faceam sex incepea si imi povestea daca ar mai fii cineva acum cu noi ce i-ar face... Eu i-am povestit ca as avea pe cine sa ii ofer daca vrea placere, dar nu, a ezitat i-am spus de Andrei prietenul meu.Asa ca timpul a trecut, si toata faza asta i am povestit-o unui prieten care e mai mic are undeva la 26 de ani 1.85 inalt binefacut, si destul de dotat omul, el este Andrei. Si i am zis sa facem cumva ca eu sa plec de acasa el sa vina la noi si am iesit intr o zi la o cafea si am gandit totul bine. Vine si ziua cea mare era intr-o vineri seara, pe la 7 era septembrie se intunecase putin si ea zice ca se duce la baie, eu ii spun ca ma duc la magazin sa iau o sticla de vin si ce mai aveam nevoie. Intre timp ea intra la baie, si prietenul meu ii zic sa se duca in hol la baie, pentru ca ea lasa usa crapata. Eu nu am mai plecat, am ramas si eu si ma uitam de afara, el se dusese, in usa de la hol, si se uita la ea cu atentie fara sa il vada, dupa ceva timp vad ca isi scoata pula deja umflata, si incepe sa o frece. Dupa cateva minute iese din cada sa se stearga si cu coada ochiului vede pe cineva, dar el se retrage, ea crezand ca eram eu. El se duce in bucatarie pe canapea ei ea vine intr o fustita scruta, fara chiloti, si il intreaba ce i cu el, eu eram la geam si auzeam tot, si ii spune ca a venit in vizita. Apoi incepe un scurt dialog intre ei:
- Pai si Ionut stie ca esti aici?
-Da pai el m-a chemat.
- Iti fac o cafea?
- Da, chiar te rog.
- Te pot intreba ceva?
-Sigur.
- Tu erai mai devreme cu pula scoasa afara si te uitai la mine?
El putin mai rusinos se eschiveaza dar recunoaste ca el era.
- Mereu am vrut sa te vad goala si sa te ating pe curul ala frumos al tau, si cand mergeam la.mare ma uitam la tine, si imi frecam pula prin pantaloni.
- Ionut are ceva de a face cu asta?
- Eu cu el avem de a face cu tine si cu pizda ta.
Si au inceput sa se sarute, el s a dus la ea, i a pus mainile pe cur si a tras-o in el, apoi si-a dat pantalonii jos, a pus-o in genunchi si i-a spus sa il ia in gura.
Ea cand a vazut ca avea pula mai mare decat a mea a inceput sa o frece usor si direct fara nici o remuscare a inceput sa il suga, si nu se mai oprea.
Dupa el o pune capra pe canapea ii ridica fustita, si i se vede pizda care era umeda rau( ea se uda imediat) si baga limba si incepe sa geama, o vad cat de bine se simtea, parca nu voiam sa ii intrerup.
Apoi ii desparte bucile si isi plimba pula pe la curul ei si pe buci, si dintr- o data spre surprinderea ei o baga pe toata, ea a tipat, sincer nici eu nu credeam ca intra asa de bine ditamai pula aia.
Si a inceput sa dea in ea, gemeau amandoi, ii dadea palme peste buci, o tinea apoi de par si nu se opreau, dadea si ea dadea si el, eu vedeam.perfect scena, atunci m am decis sa intru.
Am intrat si ea s a prins ca toata chestia fusese vorbita, si mi a spus sa imi scot pula sa mi- o suga, in timp ce el o fute, si asa am.facut el.o tinea in pula capra, si eu m am asezat pe spate, si am lasat-o sa faca ce stie ea mai bine, sa suga pula, in timp ce eu ma bucuram de priveliste, fericit ca imi indeplinisem fantezia asta murdara.
Trec vreo 5-6 minute si il vad ca o scoate din ea, si isinda drumul pe curul ei, destul de mult, incat ajunsese si pe el si pe.jos.
Le zic sa se ducansa se spele sa incepem al doilea numar.
Bineinteles ca s au dus separat. Si am ramas eu cu andrei, care mi a zis ca asa de bine supt, nu fusese niciodata si ca are o pizda stramta, si se simte foarte bine in ea.I am zis ca urmeaza sa isi ia a doua portie.
Dupa ce se spala ei, mergem in dormitor, se pune jos si ne ia pulele la supt la amandoi, era atat de bine, si o vedeam asa satisfacuta, nu imi venea sa cred. O vad ca se ridica ...



    Login