Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

cu si despre laur
Autor : deea88 - 2015-01-05
Citita de 6333 ori - Nota 6.51 (35 voturi)
Buna tuturor revin cu o noua fantezie dupa o absenta mai indelungata.
Pe Laurentiu l-am cunoscut acum cateva luni, eu sunt Anda sau Andeutza cum ma alinta cei care ma cunosc iar el are 26 ani. Laur este cel mai mare dintre patru frati. Ne-am cunoscut intamplator intr-un autobuz eu fiind venita in capitala cu o zi inaintea sa. O batranica imi ceda locul pt ca trebiia sa coboare si asa m-am asezat langa Laur al meu atunci facand cunostiinta prima oara. Este un baiat saten  mereu vesel si saritor ce nu rateaza nici o ocazie sa faca o femeie sa se simta femeie. De cand i-am zarit privirea am ramas hipnotizata de acest tip. Dupa ce coboram amandoi din autobuz si ne continuam drumul impreuna imi intinde o tigare.
“Vrei si tu?” Refuz privindu-i ochii caprui cu gene lungi si continuam in tacere pana ce ajungem la un pub. Ma intreaba daca nu as vrea sa bem ceva impreuna iar accept imediat si intram. Din ziua aceea am devenit prieteni si am inceput sa petrecem cat mai mult timp impreuna.
Prima noastra noapte impreuna a fost ceva de vis.Ma intorceam din vizita de la  matusa Geta si unchiu Alin si mereu cand ma intorceam de acolo aveam impresia ca vad stele vrzi ptr ca matusa era bolnava si trebuia sa ii fac o vizita.
Apoi in ziua aia il sun pe Laur si intrun final imi raspunde Grigore unul din frati. El si Laur semanau foarte bine iar atunci cand m-a vazut prima oara in usa casei lor m-a strans in brate ca pe o sora mai mica si m-a pupat.Grigore era un tip masiv brunetel si foarte paros
-e bine Laur e o bunaciune, zice el vesel fratelui sau priviandeuma.
-nuti fa griji zice Laur ..asa e el mai din topor. Oricum are intalnire cu nevasta-sa Natalia o rusoaica focoasa si creata dar cu care nu prea se intelege ptr ca ea nu vb decat rusa.Norocul sau era ca nici nu trebuia sa vorbeasca mult se intelegeau in pat.
Dupa ce Grigore a plecat fericit sa scape de noi  Laur imi ia mana intr aa lui si ma conduce in salon.Ceilalti frati nu erau acolo asa ca ma bucuram enorm ca stiam ce noapte  fierbinte aveam sa am cu cel care imi fusese interzis atata amar de vreme.
-Daca vrei dorm in camera lui fratemeu Ciprian,   zice Laur ,desi nici el nu credea ce spunea pentru ca ii vedeam dorintaa din ochi.
S-a apropiat de mine si m-a atins delicat pe umeri strangandu-ma in brate dar nu atat de ferm ca si celalalt, Grigore. Atingerile sale fine ca un fulg imi dezmierdau pielea si si gatul si simteam deja cum incep sa ma topesc de placere. Am inchis ochii si l-am lasat sa ma sarute  cu limbuta fierbinte ce intra adanc si nerabdator taindu-mi rasuflarea. Era un deliciu mai ales ca ma lipise de pieptul sau si asa am putut sa simt si umflatura ce  acum imi apasa intimitatea.In toata infierbanteala nebuna aceea ce ne cuprinsese ,fiind acum in camera lui Ciprian, am inceput sa mi frec sanii de pieptul sau ca o catea in calduri si sa mi deschid pulpele incet incet …simtindu-i madularul trezindu-se la viata la indrarea in pizda ce stiam ca si-o dorea cu ardoare.Ma saruta delicat si apasat si imi pipaia fesele tari si ferme prin fustita, ceea ce ma facut sa gem zgomotos.Neam desprins din sarut doar pentru o clipa si eu am mers la baie. Parul roscat strans intrun coc ciufulit l-am desfacut lasandu-l liber mi-am dat jos sutienul ce-mi acoperea sanii micuti si fermi. Ma priveam in oglinda si vedeam o alta femeie cu ochi caprui ce in lumina deveneau aproape verzi si o fata frumoasa ca de frantuzoaica. M-am gandit sa nu mai zabovesc mult si m-am intors in camera gasindul pe Laur pe un fotoliu cu privirea incruntata si atintita pe un pahar de gin. L-am privit retinuta cum a sorbit putin si apoi vazandu-ma asa dornica s-a ridicat si a venit aproape. Prezenta acum putin impunatoare imi acoperea gura cu buzele pline. Ma topesc sub atingerile sale il doresc atat demult….Imi spune apoi sa ma asez in genunchi iar eu ma supun si fac ceea ce isi doreste.In fata mea ii vad erectia isi deschide slitul pantalonilor si imi spune sa deschid gura. Stiu ca nu am de ales si asta imi si doresc sa ma umple. Ma joc cu limba pe capul pulii groase si e aah atat de bine.. ma excitat la maxim simt ca nu mai pot il vreau in mine Imi umple gura cu madularul erect si ma fute asa gafaind tinandu-ma ferm de cr...



    Login